Συγνωμη ρε Γιωργο,αληθεια σε σεβομαι φουλ για τον αγωνα που εδωσες,δινεις και θα δωσεις στα πολλα επομενα χρονια.Αλλα δεν εχεις πεσει ποτε μεσα.Οψομεθα.gergeo4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:18μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.
Razvan Lucescu VI
- Kabamaru11
Re: Razvan Lucescu VI
Απορώ που σας κάνει εντύπωση.
Δυστυχώς στον αθλητισμό τα στέρνα τιμούν τα πρώτα.
Τι ψάχνετε να βρείτε;
Δυστυχώς στον αθλητισμό τα στέρνα τιμούν τα πρώτα.
Τι ψάχνετε να βρείτε;
-
George Best4
Τρομερή αποτυχία ναι.
Διοίκηση απούσα και φέτος.
Ποτέ κανείς δε βγαίνει να μιλήσει, ποτέ κανείς να αναλάβει την ευθύνη. Μόνο τον προπονητή περιμένουμε να το κανει πάντα. Όχι φέτος. Από το 2019 και μετά.
Σήμερα κιόλας πρέπει να εμφανιστεί οποίος ασκεί διοίκηση στην ομάδα (εγώ δε ξέρω ποιος είναι, αν ξέρετε εσείς πείτε μου) και να κάνει μια δήλωση. Μια γαμημενη δήλωση. Ένα μήνυμα.
Να απολύσει τον προπονητή? Μαζί σας.
Αλλά σήμερα. Όχι να τσακωθεί, να κάνει μουτρακια 1,5 μήνα, να μη κάνουμε καμιά μεταγραφή, να μη ξέρουμε αν έχουμε προπονητή και τι γίνεται στην ομάδα.
Τις ευθύνες ποιος θα τις αναλάβει?
Και ξαναλέω αν βγει τώρα που μιλάμε κάποιος που ασκεί διοίκηση και μιλήσει και διώξει τον προπονητή εγώ μαζί του είμαι!!!!
Αλλά ο ΠΑΟΚ από τότε που ξαναήρθε ο Ραζβαν πάει στον αυτόματο.
Σήμερα τι έφταιξε που ο Πέλκας έχασε 52 τετ-α-τετ και ο Ιβανουσετς ήταν άθλιος? Αντί να ήταν 4-0 στο 60 το ματς...
Όλο αυτό που ζήσαμε εδειξε σε τι επίπεδο είναι Τάισον Ζιφκο Ντελιας και σε τι επίπεδο οι υπόλοιποι. Ποιοι από τους αλλους θα έπαιζαν στους αντιπάλους μας?
Ποιοι από τον πάγκο μας θα ήταν στον πάγκο τους?
Ο Ιβάν δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό. Ούτε η Θεσσαλονίκη την Αθήνα για να κυριαρχήσει.
Αλλά αυτό δε με ενοχλεί. Το κρυφτουλι που παίζει η διοίκηση και η έλλειψη παραδοχής ευθυνών με ενοχλούν...
Διοίκηση απούσα και φέτος.
Ποτέ κανείς δε βγαίνει να μιλήσει, ποτέ κανείς να αναλάβει την ευθύνη. Μόνο τον προπονητή περιμένουμε να το κανει πάντα. Όχι φέτος. Από το 2019 και μετά.
Σήμερα κιόλας πρέπει να εμφανιστεί οποίος ασκεί διοίκηση στην ομάδα (εγώ δε ξέρω ποιος είναι, αν ξέρετε εσείς πείτε μου) και να κάνει μια δήλωση. Μια γαμημενη δήλωση. Ένα μήνυμα.
Να απολύσει τον προπονητή? Μαζί σας.
Αλλά σήμερα. Όχι να τσακωθεί, να κάνει μουτρακια 1,5 μήνα, να μη κάνουμε καμιά μεταγραφή, να μη ξέρουμε αν έχουμε προπονητή και τι γίνεται στην ομάδα.
Τις ευθύνες ποιος θα τις αναλάβει?
Και ξαναλέω αν βγει τώρα που μιλάμε κάποιος που ασκεί διοίκηση και μιλήσει και διώξει τον προπονητή εγώ μαζί του είμαι!!!!
Αλλά ο ΠΑΟΚ από τότε που ξαναήρθε ο Ραζβαν πάει στον αυτόματο.
Σήμερα τι έφταιξε που ο Πέλκας έχασε 52 τετ-α-τετ και ο Ιβανουσετς ήταν άθλιος? Αντί να ήταν 4-0 στο 60 το ματς...
Όλο αυτό που ζήσαμε εδειξε σε τι επίπεδο είναι Τάισον Ζιφκο Ντελιας και σε τι επίπεδο οι υπόλοιποι. Ποιοι από τους αλλους θα έπαιζαν στους αντιπάλους μας?
Ποιοι από τον πάγκο μας θα ήταν στον πάγκο τους?
Ο Ιβάν δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό. Ούτε η Θεσσαλονίκη την Αθήνα για να κυριαρχήσει.
Αλλά αυτό δε με ενοχλεί. Το κρυφτουλι που παίζει η διοίκηση και η έλλειψη παραδοχής ευθυνών με ενοχλούν...
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Kostas_FI, Andrew R
- Kabamaru11
Οτι αποφαση παρθει,πρεπει μεχρι Παρασκευη το πολυ να εχει οριστικοποιηθει.Οχι αλλα σιριαλ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 9):
- PAOKevolution, george188, paoki19, Black_Knight, Newgen9, Amsterdamer_87, chri5ti9, Montrealiotis, Ally Samagoal
- PAOKevolution
Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΜΕΣΕΣ. Όχι, ραντεβού στο Μακεδονία Palace. Όχι ραντεβού σε καλό κλίμα στο Πόρτο Καράς. Όχι τα είπανε σαν άντρες στο Τσέρνομπιλ.
ΑΜΕΣΕΣ! Δε σε θέλουμε. Σε ευχαριστούμε! Πάμε παρακάτω! Ούτε μα μου σου του.
Δε θεωρώ πως μένει μετά από τέτοια χρονιά. Άδειασε και ο ίδιος. Κάνει μπαμ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!
ΑΜΕΣΕΣ! Δε σε θέλουμε. Σε ευχαριστούμε! Πάμε παρακάτω! Ούτε μα μου σου του.
Δε θεωρώ πως μένει μετά από τέτοια χρονιά. Άδειασε και ο ίδιος. Κάνει μπαμ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 3):
- TasosDuss, icue, Amsterdamer_87
Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα για τον προπονητή με τις περισσότερες επιτυχίες.Agopian έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12 Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.
Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.
ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα φέτος, κατέρρευσες, δεν έκανες καλή διαχείριση, αυτοκτόνησες, οκ, όλα δεκτά, όλοι τα είδαμε.
Έχασες το μεγάλο σου όπλο, την αυτοπεποίθη, λέω εγω.
Σε κάθε περίπτωση, βγες και πες "δεν τον πιστεύω άλλο", "θέλω καλύτερο", "έπιασε ταβάνι", "δεν κάνει" κτλ.
Αλλά για έναν από εμάς, όχι φίλε.
Τα "πάρε δρόμο" και κάτι αλλά περίεργα, για το Ράζβαν, εδώ, σ' ένα τέτοιο φόρουμ, όχι σε κάποιο site της κακιάς ώρας ή ραδιοφωνικό σταθμό της πλάκας, είναι ντροπή.
Θα στενοχωρηθω σα να χωρίζω απο μεγάλη καψούρα. Δυστυχώς όμως, νομίζω είναι η ωρα.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 9):
- Kabamaru11, George Best4, elvetos giatros, paok apo epilogi, Thax, potamda, Montrealiotis, Ally Samagoal, Andrew R
Σε παρακαλώ πολύ Σαββίδη, φέρε ένα κανονικό τεχνικό διευθυντή με περγαμηνές και αστον να κάνει δουλειά μια φορά. Έλεος με τους γιους, αδερφούς ξάδερφους και γαμπρούς. Και μην ακούω φιλοσοφικά για πρώην προπονητές. Άντε πάρε μια λίστα γιατί θα φέρεις κανένα από Β’ Ουκρανίας:
Jocob Poulsen από Δανία που πήρε πρωτάθλημα με την Άαρχους μετά απο χρόνια και παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και παίζει με μικρούς.
Jindřich Trpišovský, προπονητής της Σλαβια, έχει σηκώσει τα πάντα με την Σλαβια και είναι πρώην προπονητής του α Ζαφειρη, φοβερό ποδόσφαιρο!
Inigo Perez, προπονητής της Ραγιο,νέος με πολύ όρεξη που τους έσωσε και παίζει φοβερό ποδόσφαιρο με ομάδα με πενιχρό μπάτζετ.
Έχει ένα σωρό καλούς προπονητές πλιζ πάρε έναν καλό ΤΔ και ένα τοπ προπονητή, νέο με ΟΡΕΞΗ και προσαρμόσιμο, να παίζει με τα τοπ ταλέντα που βγάζεις.
Μην ακούσω ποιον να φέρει πλιζ! Πλιζ!
Jocob Poulsen από Δανία που πήρε πρωτάθλημα με την Άαρχους μετά απο χρόνια και παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και παίζει με μικρούς.
Jindřich Trpišovský, προπονητής της Σλαβια, έχει σηκώσει τα πάντα με την Σλαβια και είναι πρώην προπονητής του α Ζαφειρη, φοβερό ποδόσφαιρο!
Inigo Perez, προπονητής της Ραγιο,νέος με πολύ όρεξη που τους έσωσε και παίζει φοβερό ποδόσφαιρο με ομάδα με πενιχρό μπάτζετ.
Έχει ένα σωρό καλούς προπονητές πλιζ πάρε έναν καλό ΤΔ και ένα τοπ προπονητή, νέο με ΟΡΕΞΗ και προσαρμόσιμο, να παίζει με τα τοπ ταλέντα που βγάζεις.
Μην ακούσω ποιον να φέρει πλιζ! Πλιζ!
- These users thanked the author sotos26 for the post (total 3):
- Amsterdamer_87, Papa9, Andrew R
- rade paprica
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω
ότι απόφαση και να παρθεί
να παρθεί άμεσα
και να γίνει γνωστή
να ξέρουμε πώς θα πορευθούμε
ότι απόφαση και να παρθεί
να παρθεί άμεσα
και να γίνει γνωστή
να ξέρουμε πώς θα πορευθούμε
-
elvetos giatros
Take a break Rasvan
You’re always be one of us
You’re always be one of us
- These users thanked the author elvetos giatros for the post (total 7):
- Kabamaru11, Newgen9, paok apo epilogi, M o r b i u S, TylerDurden, Montrealiotis, Ally Samagoal
Βέβαια στο συγκεκριμένο είναι αδύνατον να πέσει έξωKabamaru11 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:25Συγνωμη ρε Γιωργο,αληθεια σε σεβομαι φουλ για τον αγωνα που εδωσες,δινεις και θα δωσεις στα πολλα επομενα χρονια.Αλλα δεν εχεις πεσει ποτε μεσα.Οψομεθα.
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- Kabamaru11, smoothcriminal1926, Maxpaok, Ally Samagoal
Αύριο? Από τον Απρίλιο έπρεπε να είχε ήδη.
Άμα περίμεναν τον Ταμπορδα για να αποφασίσει όποιος παίρνει αποφάσεις για το αγωνιστικό τι πω, μιλάμε είμαστε σε καλά χέρια
Αδερφέ να σαι καλά με βοήθησε αυτή η ατάκα να συνέλθω λίγο
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- PAOKevolution, Ally Samagoal
Το μεγαλυτερο προβλημα σε μια παραμονη του Λουτσεσκου θα ειναι η ομολογια της ανοχης μας ως οργανισμου σε ατιτλιαση και απωλεια στοχων.
Εκει που ειχαμε μια 5ετια 2016-2021 οπου κατακτησαμε 6/10 εγχωριους τιτλους, πλεον την τελευταια 5ετια μετραμε 1/10 και μαλιστα τον εναν συγκεκριμενο τον γιορταζουμε ως θαυμα
Για παραδειγμα Μεντιλιμπαρ ειναι 2μιση χρονια στον γαυρο,πηρε ενα κονφερενς και ενα νταμπλ και ηδη μετα την φετινη χρονια η καρεκλα του τριζει,ενω σε εμας θα χε κανει ισοβιο συμβολαιο...
Εκει που ειχαμε μια 5ετια 2016-2021 οπου κατακτησαμε 6/10 εγχωριους τιτλους, πλεον την τελευταια 5ετια μετραμε 1/10 και μαλιστα τον εναν συγκεκριμενο τον γιορταζουμε ως θαυμα
Για παραδειγμα Μεντιλιμπαρ ειναι 2μιση χρονια στον γαυρο,πηρε ενα κονφερενς και ενα νταμπλ και ηδη μετα την φετινη χρονια η καρεκλα του τριζει,ενω σε εμας θα χε κανει ισοβιο συμβολαιο...
- These users thanked the author Alastor for the post (total 5):
- embuji, TasosDuss, paoki19, TylerDurden, Ally Samagoal
Αν και πιστευω οτι εισαι ο μοναδικος που μπορει να βγαλει ακρη με τον μοναδικό αυτο τροπο που δουλευει η παε. Αν και θεωρω οτι σε κραταει για ασπιδα να μην τα ακουει αυτος. Εχεις κανει εγκληματα κ φετος. Και ποδοσφαιρικά και μη με το να εισαι γες σερ και να δεχεσαι να παιζεις με παιχτες που στην ομαδα του νταμπλ δεν θα τους εβαζες ουτε σε οικογενειακο διτερμα