Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:56 εξλιξεις αμεσα μαθαινω..αντιο με ασχημο τροπο
?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Nastoff έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11 Αν έχουν αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν ας το κάνουν άμμεσα, μην χαθεί με σίριαλ το μισό καλοκαίρι γιατί πρέπει να σχεδιαστεί η νέα σεζόν από τον επόμενο προπονητή και για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική σε επίπεδο πρωταθλητισμού πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές.
Αυτο ακριβως..
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Σημερα αποδείχθηκε ότι μαζι με τις ενδεκάδες, πριν το ημιχρονο βγάζουν με τον Ιταλό και τις αλλαγές και σε ποια λεπτά θα γίνουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εμφάνισης κτλπ.
Μύθου σκοράρει αλλαγη στο 59'!
Ντελιας αλλαγη πριν το 90για να μπει ο Γιακουμακης. Θα ήθελε φυσικά να τον βάλει απο ποιο νωρίς τον Γιακουμακη αλλα θα ηταν τραβηγμένο να βγάλει τον Ντελια απο το 80'(ετσι είχε σχεδιαστεί η αλλαγη αυτη).

Αγαπητέ μου εκεί βγάζεις τον μπαμπα και βάζεις το φορ. Τι σκατα θες τέσσερις στην άμυνα. Τι 2-2 Τι 3-2 εάν γινόταν.

Δυστυχώς εγκληματησε για άλλη μια φορά πανω στην ομάδα.
These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
mi8rio, potamda
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.

ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
paoki19, nunies4, PAOKevolution, Newgen9, Thax, potamda, Maxpaok, Logistis
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πέραν του ότι έχει κάνει και πάλι τραγικές επιλογές, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν τους λέει να κλείσουν τις γραμμές να κρατήσουν μπάλα και να τελειώσει το παιχνίδι. Μιλάμε ύπνος στον πάγκο.

Αυτό το 2 στο κέντρο εδώ και τόσα μάτς θέλει 3 για να κλείσουν οι χώροι. Είναι πολύ απλό, είναι βασικά πράγματα σχεδόν πρωτόκολλο. Κλείνεις τους χωρούς, χαμηλώνεις το τέμπο. Βάζεις ένα τρεχαντήρι τύπου Μπιάνκο.

Αντ᾽αυτού βάζει τον βραδύποδα Ιβάνουσετς και τον βάζει εξτρέμ στην πλευρά που υποφέρει λόγω Μπάμπα.

Νομίζω οτι και σήμερα και με τον Οφη, καί με την άεκ, τα είχε τελείως χαμένα.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
Maxpaok, Logistis
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη :lol:
στο 88!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Εγω απορω γιατι δεν εβαλε τα τελευταια 10 λεπτα τον Ταισον και
πεταξε μεσα τον τουριστα απο την Κροατια..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
Maxpaok
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη :lol:
Ούτε εγώ. Εδώ μέσα διαβάζω ότι βγήκε ο Ντελιας. Σκέψου σύγχυση που είχα :o
These users thanked the author nunies4 for the post:
Maxpaok
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
gergeo4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:56 εξλιξεις αμεσα μαθαινω..αντιο με ασχημο τροπο
?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..
μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

εδω βγηκε βρωμα οτι το κυπελλο ηταν στημενο σημερα γιατι να μην δεν ειναι,παιζουν πισω απο την πλατη μας και την αγαπη προς τον συλλογο.Εννοειται εγκλημα αν παραμεινει ο Ραζβαν που καταφερ και τα εχασε ολα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:16 Εγω απορω γιατι δεν εβαλε τα τελευταια 10 λεπτα τον Ταισον και
πεταξε μεσα τον τουριστα απο την Κροατια..
το παλεψε για την 3η θεση
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Amsterdamer_87
Aggeloskylo4

Δημοσίευση από Aggeloskylo4 »

Στο απυροβλητο παλι...βγες πες απετυχα ρε χεστη εγωιστη!!!φυγε να απολουτσεσκουκοποιηθει το αγωνιστικο τμημα και τ αλαλ ας τα φτιαξουν οι υπευθυνοι!!ελεος αλλος τοση ασυλια προπονητης οχιβστον παοκ αλλα στην ελλαδα δεν ειχε ποτε!!!φυγε πια!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Agopian έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12 Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.

Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.

ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα φέτος, κατέρρευσες, δεν έκανες καλή διαχείριση, αυτοκτόνησες, οκ, όλα δεκτά, όλοι τα είδαμε.
Έχασες το μεγάλο σου όπλο, την αυτοπεποίθη, λέω εγω.

Σε κάθε περίπτωση, βγες και πες "δεν τον πιστεύω άλλο", "θέλω καλύτερο", "έπιασε ταβάνι", "δεν κάνει" κτλ.

Αλλά για έναν από εμάς, όχι φίλε.
Τα "πάρε δρόμο" και κάτι αλλά περίεργα, για το Ράζβαν, εδώ, σ' ένα τέτοιο φόρουμ, όχι σε κάποιο site της κακιάς ώρας ή ραδιοφωνικό σταθμό της πλάκας, είναι ντροπή.
πραγματικα μια ετεροντροπη την εχεις μ αυτα που διαβαζεις εδω μεσα. μεχρι και για τρυπημα διαβαζουμε δλδ, τι να πεις.
These users thanked the author jibbie for the post (total 7):
Nassos, giapas, paok apo epilogi, leomatos88, Agopian, Ally Samagoal, Andrew R
Nastoff

Δημοσίευση από Nastoff »

Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος πάντως είναι σίγουρα ο σημαντικότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ και συνέδεσε το όνομα του με όλες σχεδόν τις επιτυχίες της ομάδας επί εποχής Σαββίδη. Ο επόμενος λοιπόν προπονητής όποτε και να έρθει θα έχει δύσκολο έργο. Επίσης θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής γιατί έχουμε δει στο πρόσφατό παρελθόν να μην υπάρχει υπομονή σε προπονητές και μόνο στον Λουτσέσκου δώθηκε σχετική πίστωση χρόνου από την αρχή. Δεν μπορεί ένας προπονητής να δουλεύει υπό τη σκιά της απόλυσης. Ο Αμπέλ πχ είχε να αντιμετωπίσει αυτές τις δύο καταστάσεις. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να πέρασε από περίοδο ανασφάλειας σε περίοδο ωριμότητας και εφόσον γίνει η ανάλογη προεργασία και επιλεχθεί το σωστό πρόσωπο θα πρέπει να του δωθεί χρόνος για να στήσει την ομάδα με βάση την δική του φιλοσοφία. Βασικά πράγματα μεν αλλά δεν εφαρμόζονται πάντα δε.
These users thanked the author Nastoff for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με κυνισμό και γενικότερα την παροδική υιοθέτηση της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Σάντος για την περίοδο της διαρκούς αποψίλωσης της ομάδας, σήμερα δεν αποκλείεται η ομάδα να ήταν πρωταθλήτρια.

Δε γίνεται να παραβλεφθεί ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη λουζερίλα φωλιασμένη μέσα της, παρά τις σημαντικές δικαιολογίες που εδώ και καιρό συντρέχουν. Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί. Ας γίνει το καλύτερο για την ομάδα, όποιο κι αν κριθεί αυτό. Αυτό πρωτεύει.

Απλά αυτό το "πόσο χειρότερα μπορεί δηλαδή να πάμε με άλλον" το διαβάζω και γελάω. Δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχει και αυτό το σενάριο. Ειδικά, όταν μετά τη φετινή σεζόν, θεωρώ βέβαιο ότι τα αποθέματα υπομονής ενδεχομένως και της διοίκησης αλλά σίγουρα ημών δε θα έχουν ιδιαίτερη ελαστικότητα. Δηλαδή θα έρθει ένας φερέλπιδας 38άρης, όπως ο καράφλας της Θέλτα ξέρω γω, και δε θα οδηγήσει την ομάδα, έστω και από μια στραβοκλωτσιά α λα Καμαρά με Μάλμε, ούτε σε ομίλους Κόνφερενς και θα επικρατήσει ψυχραιμία, επειδή η προηγούμενη σεζόν τελείωσε σκατά. Οπωσδήποτε.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
leomatos88, Andrew R
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”