?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..
Αυτο ακριβως..Nastoff έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11 Αν έχουν αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν ας το κάνουν άμμεσα, μην χαθεί με σίριαλ το μισό καλοκαίρι γιατί πρέπει να σχεδιαστεί η νέα σεζόν από τον επόμενο προπονητή και για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική σε επίπεδο πρωταθλητισμού πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές.
στο 88!!chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη![]()
Ούτε εγώ. Εδώ μέσα διαβάζω ότι βγήκε ο Ντελιας. Σκέψου σύγχυση που είχαchrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη![]()
μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.
το παλεψε για την 3η θεσηAmsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:16 Εγω απορω γιατι δεν εβαλε τα τελευταια 10 λεπτα τον Ταισον και
πεταξε μεσα τον τουριστα απο την Κροατια..
πραγματικα μια ετεροντροπη την εχεις μ αυτα που διαβαζεις εδω μεσα. μεχρι και για τρυπημα διαβαζουμε δλδ, τι να πεις.Agopian έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12 Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.
Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.
ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα φέτος, κατέρρευσες, δεν έκανες καλή διαχείριση, αυτοκτόνησες, οκ, όλα δεκτά, όλοι τα είδαμε.
Έχασες το μεγάλο σου όπλο, την αυτοπεποίθη, λέω εγω.
Σε κάθε περίπτωση, βγες και πες "δεν τον πιστεύω άλλο", "θέλω καλύτερο", "έπιασε ταβάνι", "δεν κάνει" κτλ.
Αλλά για έναν από εμάς, όχι φίλε.
Τα "πάρε δρόμο" και κάτι αλλά περίεργα, για το Ράζβαν, εδώ, σ' ένα τέτοιο φόρουμ, όχι σε κάποιο site της κακιάς ώρας ή ραδιοφωνικό σταθμό της πλάκας, είναι ντροπή.