Φράνκι, μπορεί απλά αυτή να είναι η ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη γενικότερα.Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:52
Γουστάρει να τους πληρώνει και να βρίζουν ΠΑΟΚ και Σαββίδη? Οκ, κανένα πρόβλημα. Όπως τη βρίσκει κανείς.
Όπως πήρε την επο και εξασφάλισε ότι δε θα αδικείται πρωτίστως κανένας και αν είναι να έχει κάποιος παράπονα, αυτός να είναι ο ΠΑΟΚ.
Όπως ένα κύκλωμα τον καθυβρίζει ασύστολα στη Θεσσαλονίκη και δεν πολυασχολείται μαζί τους.
Όπως τόσα χρόνια που τον έχει σκίσει η κυβέρνηση των αχρήστων και ούτε καν της έχει κάνει αντιπολίτευση.
Έτσι πιθανολογώ ότι αντιλαμβάνεται την πολυφωνία (ακόμη κι αν οι διαθέσιμες φωνές είναι αυτές των κλεφταποδόχων που αναφέρεις) στο κανάλι του.
Εάν το κάνει όντως λόγω ιδιοσυγκρασίας και δημοκρατικών φρονημάτων ή εάν το κάνει, παίζοντας στην παρτίδα που του στήσανε, κάνοντας τον ανήξερο, αποσκοπώντας να τους γα%ή@ει ή εάν το κάνει διότι επιθυμεί στο τέλος να παραδεχτούν αυτά τα διάφορα κατακάθια τη συμβολή και το ήθος του, είναι άγνωστο.
Ούτε και σε μένα αρέσει.
Καλά κάνεις και το στηλιτεύεις και σε προβληματίζει κι απορείς.
Μαζί σου.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, επειδή τον εμπιστεύομαι (λόγω των όσων έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και λόγω του τρόπου που τα έκανε, όσα έκανε), μένω στην κριτική και την απαρέσκεια.
Αλλά και στην υπεράσπιση του έργου του, όταν χρειάζεται.
Και άλλα δε μ' αρέσουν στον Σαββίδη, αλλά ειλικρινά στα παπ@ρια μου, μπροστά στα μεγαλειώδη που έχει κάνει.
Και κάτι που δεν πάει σε σένα, αλλά το λέω γενικά, αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, ελάχιστους θα τους ενδιέφεραν όλα αυτά για τα οποία τον κράζουνε πλέον.
Α, κι όσο για τις δημοσιογραφάρες που εμπορεύονται το όνομα του ΠΑΟΚ και βιοπορίζονται (ξε)πουλώντας σε οποιοδήποτε μέσο την πρόσβασή τους στα της ομάδας, πέραν όλων των άλλων, είναι και άνθρωποι που μιλάνε δημόσια χωρίς να ξέρουνε να μιλάνε.
Ποιός περιμένει να υπερασπιστούνε τον ΠΑΟΚ αυτοί;
Εγώ πάντως όχι.