Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Kostas_FI έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:46
Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:36
Αν δε θέλετε ή αν "απαγορεύεται" η άλλη άποψη να μας το πείτε μη σας το χαλάμε.
Όλα τα ποστ σου είναι ιντριγκαδόρικα και ειρωνικά σε βαθμό αηδίας. Η αλλη αποψη δεν ενοχλεί , καλοδεχούμενη είναι, η αλλη αποψη ομως εκφρασμενη με τον δικό σου τρόπο κουράζει πάρα πολύ και προκαλεί έναν γενικότερο εκνευρισμό.
Άρα το να γράφει κάποιος για παραμύθια του Σαββίδη και Σούπερμαν με τον τρόπο που το κάνει και να αποκαλεί τον άλλον ντριρολο είναι εκπεφρασμένη με τον σωστό τρόπο ;
Δεν είναι δικηγόρος κανενός αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ότι όπως θέλουμε να μας μιλάνε πρέπει και να μιλάμε..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31 Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα

Άσε κι εσύ τώρα, τι πας και θυμάσαι!
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Βασικά παρουσιάζεις την μια πλευρά όπως θέλεις εσύ, αυτός θεώρησε σωστό να με πει γεμάτος ειρωνία ντικαπριο και του απάντησα αναλόγως, αυτό για την ευαισθησία κατά μέρος φίλε μου.

Όσο για τα παραμύθια Σαββίδη και την παρομοίωση με τον Σούπερμαν μπορώ να το εξηγήσω ευχαρίστως και να μου πεις αν λέω κάπου ψέματα.

Μέσω του SDNA, ιδιοκτησίας του: «Πιέζει ο Κωνσταντέλιας να φύγει» μέγα ψέμα
«Με εντολή Σαββίδη άκυρο το deal με στουτγγραρδη» Όταν πρόκειται για πώληση, πιέζει ο παίκτης (ενώ ο παίκτης πίεζε μόνο για να μείνει) , όταν πρόκειται να μείνει είναι εντολή Σαββίδη.

Εγώ ως οπαδός δεν θα ξεχάσω ποτέ για πόσο πρόβατο με πέρασε και νομίζω είναι βάσιμη η τοποθέτηση μου για παραμύθια και η παρομοίωση του με τον Σούπερμαν. Δεν μιλάω καν για γήπεδα και προπονητικά.

Τέλος πάντων, δεν θα αναλωθώ άλλο.
These users thanked the author Leonardo10 for the post:
zoran
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:12 Βέβαια έχουμε φτάσει σε σημείο που ότι επιλήψιμο καταγράφεται για την ΠΑΕ και τον Ιβαν Σαββίδη (που τα τελευταία χρόνια είναι άπειρα) είναι από τρολ και το γράφει για να εξυπηρετεί συμφέροντα, ενώ δεν είναι η πραγματικότητ, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον και σε πολλές άλλες που γνωρίζω.

Άρα ίσως μερικοί νομίζουν ότι είναι στρατιώτες του συλλόγου που πιστεύουν ότι τον προστατεύουν από τα τρολς όπως λέτε. Ενώ είναι απλοί οπαδοί που έχουν διαμορφώσει μια διαφορετική άποψη μετά από μια σειρά γεγονότων.
Σε καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό είναι το πιο φυσιολογικό.
Όταν σε έναν οργανισμό γνωρίζεις ότι έχουν εισχωρήσει mole , όλοι γίνονται καχύποπτοι με όλους
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Δηλαδή γιατί ο Τελης πληρώνει τρολακια 20 αρικο ταρίφα για να κάνουν προπαγάνδα και δεν κάνει το ίδιο ο Ιβαν , που εχει και μέσα ενημέρωσης κανάλια , sdna , ακριβώς ΚΑΙ για το λόγο αυτό

Ο Ιβαν δεν άκουσε για την τέχνη της προπαγάνδας και την δύναμη των ΜΜΕ στο σοβιετικό κράτος που βρίσκεται ;;

Δεν θέλω να πω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά αν συμβαίνει , να δεχτούμε ότι συμβαίνει και από τους 2 ή από κανέναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Τρί 12 Μάιος 2026, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author zoran for the post:
Leonardo10
Dimitrisou

Leonardo10 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:34 Βασικά παρουσιάζεις την μια πλευρά όπως θέλεις εσύ, αυτός θεώρησε σωστό να με πει γεμάτος ειρωνία ντικαπριο και του απάντησα αναλόγως, αυτό για την ευαισθησία κατά μέρος φίλε μου.

Όσο για τα παραμύθια Σαββίδη και την παρομοίωση με τον Σούπερμαν μπορώ να το εξηγήσω ευχαρίστως και να μου πεις αν λέω κάπου ψέματα.

Μέσω του SDNA, ιδιοκτησίας του: «Πιέζει ο Κωνσταντέλιας να φύγει» μέγα ψέμα
«Με εντολή Σαββίδη άκυρο το deal με στουτγγραρδη» Όταν πρόκειται για πώληση, πιέζει ο παίκτης (ενώ ο παίκτης πίεζε μόνο για να μείνει) , όταν πρόκειται να μείνει είναι εντολή Σαββίδη.

Εγώ ως οπαδός δεν θα ξεχάσω ποτέ για πόσο πρόβατο με πέρασε και νομίζω είναι βάσιμη η τοποθέτηση μου για παραμύθια και η παρομοίωση του με τον Σούπερμαν. Δεν μιλάω καν για γήπεδα και προπονητικά.

Τέλος πάντων, δεν θα αναλωθώ άλλο.
Αν μιλάς για εμένα δεν σου αφερεσα το δικαίωμα να εκφράζεται όπως νομίζεις και δεν κόλλησα στην παρομοίωση...
Σου λέω απλά ότι αν εκφράζεται έτσι τότε δεν μπορείς να αντιδρας αν κάποιος σου απαντάει και εκείνος με τέτοιο τρόπο η γράφει ειρωνικά..
Ο καθένας έχει την άποψη του και εντός ορίων πρέπει να είναι σεβαστη...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

zoran έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:40 Δηλαδή γιατί ο Τελης πληρώνει τρολακια 20 αρικο ταρίφα για να κάνουν προπαγάνδα και δεν κάνει το ίδιο ο Ιβαν , που εχει και μέσα ενημέρωσης κανάλια , sdna , ακριβώς ΚΑΙ για το λόγο ;;

Ο Ιβαν δεν άκουσε για την τέχνη της προπαγάνδας και την δύναμη των ΜΜΕ στο σοβιετικό κράτος που βρίσκεται ;;

Δεν θέλω να πω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά αν συμβαίνει , να δεχτούμε ότι συμβαίνει και από τους 2 ή από κανέναν
Γιατί να βάλεις τρολ εφόσον έχεις μέσα; Και για να είμαστε και ειλικρινείς ποτε ασχολήθηκε ο σαββιδης με την ΚΑΕ και τον τέλη; Ο σαββιδης με τον κατσαρη ασχολήθηκε. Και τελείωσε .
Dimitrisou

zoran έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:40 Δηλαδή γιατί ο Τελης πληρώνει τρολακια 20 αρικο ταρίφα για να κάνουν προπαγάνδα και δεν κάνει το ίδιο ο Ιβαν , που εχει και μέσα ενημέρωσης κανάλια , sdna , ακριβώς ΚΑΙ για το λόγο ;;

Προφανώς συμβαίνει και από τους δύο ..
Και χωρίς να μου αρέσει και να το δικαιολογώ Ε σόρρυ αλλά θα ήταν βλάκας ο Ιβάν να αφήσει αναπάντητα τα καλοκαιρινά ..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Tinker Tailor Soldier Spy
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Σωστά , δεν ασχολήθηκε ο Ιβαν , αλλά και γιατί να βάλει ο Τελης τρολ ;; Η επένδυση του και ο τρόπος λειτουργίας , η ομαδάρα που ετοιμάζει και τα σαλόνια της Ευρωλίγκα είναι η προπαγάνδα του αν θες

Επίσης ούτε ο Τελης ασχολήθηκε με τον Ιβαν , ήρθε να ζητήσει να φτιάξει το γήπεδο , όταν είχε βαλτώσει το θέμα κι έγινε φυτευτός της ΝΔ , που τους αγοράζει και τους πουλάει όλους εκεί μέσα
These users thanked the author zoran for the post:
Leonardo10
Dimitrisou

zoran έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:48 Σωστά , δεν ασχολήθηκε ο Ιβαν , αλλά και γιατί να βάλει ο Τελης τρολ ;; Η επένδυση του και ο τρόπος λειτουργίας , η ομαδάρα που ετοιμάζει και τα σαλόνια της Ευρωλίγκα είναι η προπαγάνδα του αν θες

Επίσης ούτε ο Τελης ασχολήθηκε με τον Ιβαν , ήρθε να ζητήσει να φτιάξει το γήπεδο , όταν είχε βαλτώσει το θέμα κι έγινε φυτευτός της ΝΔ , που τους αγοράζει και τους πουλάει όλους εκεί μέσα
Οκ φίλε μου για το καλοκαίρι μιλώντας (γιατί τότε δεν υπήρχε μπάσκετ) αν εσύ τα είδες όλα καλά διαφωνούμε οπότε δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις καρδιές μας..
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:42

Και χωρίς να μου αρέσει και να το δικαιολογώ Ε σόρρυ αλλά θα ήταν βλάκας ο Ιβάν να αφήσει αναπάντητα τα καλοκαιρινά ..
Εγώ καταλαβαίνω τότε ότι οι μεν είναι πληρωμένοι μισθοφόροι τρολ και οι δε στρατιώτες του ΠΑΟΚ όπως ειπώθηκε
Αλλά μέτρα κι άλλα σταθμά
Αναπάντητα έχει αφήσει πολλά ο Ιβαν , τα τελευταία 5 χρόνια , ξεχάσαμε την όψη του (τον είδα με το μούσι του Γκανταλφ κι έπαθα πλακα το καλοκαίρι)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

zoran έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:40 Δηλαδή γιατί ο Τελης πληρώνει τρολακια 20 αρικο ταρίφα για να κάνουν προπαγάνδα και δεν κάνει το ίδιο ο Ιβαν , που εχει και μέσα ενημέρωσης κανάλια , sdna , ακριβώς ΚΑΙ για το λόγο αυτό

Όχι δε γίνεται και από τους 2 γιατί 1 πήγε να κάνει το τρυπημα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.

Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του Ιβαν και τον λήθαργο που έχει βάλει εδώ και 6-7 χρόνια το γήπεδο και 10 για το προπονητικό, είναι πολλά τα χρόνια και είναι φυσιολογικό να προκαλούν εκνευρισμό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το όραμα που ίσως φέρνει η διοίκηση Μυστακίδη, πήραν την πλευρά του

Ενώ από την άλλη είναι αυτοί που νιώθουν την ανάγκη να τον προστατέψουν από όλο αυτό.

Το ίδιο συμβαίνει σήμερα και στον γαύρο που υπάρχει έντονη κόντρα μεταξύ των δύο διοικήσεων, και πολλοί παίρνουν τη μεριά των αγγελοπουλων, το ίδιο γινόταν κάποτε και στον βαζελο.

Αν από κάποιον μπορεί να γίνει αυτό είναι από τον Σαββίδη με επώνυμους και ανώνυμους, καθώς υπάρχει το know how με την προπαγάνδα υπέρ των Βάζελων με το που δοθεί σήμα από τα κεντρικά που μπορεί να την στήσει και υπέρ του ανά πάσα στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 12 Μάιος 2026, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Leonardo10 for the post:
zoran
Dimitrisou

zoran έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:56
Dimitrisou έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:42

Εγώ καταλαβαίνω τότε ότι οι μεν είναι πληρωμένοι μισθοφόροι τρολ και οι δε στρατιώτες του ΠΑΟΚ όπως ειπώθηκε
Αλλά μέτρα κι άλλα σταθμά
Αναπάντητα έχει αφήσει πολλά ο Ιβαν , τα τελευταία 5 χρόνια , ξεχάσαμε την όψη του (τον είδα με το μούσι του Γκανταλφ κι έπαθα πλακα το καλοκαίρι)
Κοίτα οι περισσότεροι ανωνυμα τρολ είναι κρυμμένα πίσω από προφίλ η αλήθεια είναι..
Οι άλλοι για μένα προσωπικά δεν είναι στρατιώτες κανενός ΠΑΟΚ(μιλάω για δημοσιογράφους γιατί μιλήσαμε για το σένα κτλ),είναι επαγγελματίες που βγάζουν χρήματα από τον ΠΑΟΚ...
Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους αλλά για εμένα και οι δύο φταίνε με την διαφορά ότι οι άλλοι εκτίθενται με το όνομα και την φάτσα τους και δεν κάνουν τους κάμποσους βρίζουν προσβάλλουν κτλ. πίσω από την ανωνυμια ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”