Επειδή δεν κατάλαβες, η κριτικη σου ήταν σε απάντηση μου σε σχόλιο που έλεγε την ομάδα καρνάβαλοnothu έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:52Αποτυχια ειπα. Δεν δεχομαι κανεναν χαρακτηρισμο ουτε κοροιδευω την ομαδα. Αποτυχαμε και φετος. Τελος.aivas19 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:51Αν εσύ δέχεσαι τον χαρακτηρισμό καρνάβαλος μη ζορίζεσαι απο τα επιχειρηματα που αποδεικνύουν το αντίθετο μπροnothu έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:50 Τι διαβαζουμε παλι..... Θα μας δωσουν την κουπα του πρωταθλητη των ντερμπι. Ουτε τωρα μην παραδεχθουμε την αποτυχια.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σιγά με τους μη μου απτου.
Ποδοσφαιρικό καρναβάλι είπαμε δε θίξαμε και τις θειαδες σας.
Ελληνικά μιλάμε όχι Κινέζικα
Ποδοσφαιρικό καρναβάλι είπαμε δε θίξαμε και τις θειαδες σας.
Ελληνικά μιλάμε όχι Κινέζικα
- Notorious4
Δεν απαιτώ πρωτάθλημα στα 100 χρόνια. Απαιτώ όραμα και παρουσία από τον ηγέτη της ομάδας. Απαιτώ επαγγελματισμό και σεβασμό στα διοικητικά και στα αγωνιστικά τμήματα.
Απαιτώ θάρρος, θράσος προσπάθεια και μαχητικότητα. Από το Skype στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Με παραλίγο πώληση Ντελια και ασόβαρο σχεδιασμό.
Χωρίς διοικητικά στελέχη από την εποχή του Λούμπος Μίχελ.
Μια ομάδα από το 2020 στον αυτόματο.
Έτσι μπαίνουμε στα 100 χρόνια.
Απαιτώ θάρρος, θράσος προσπάθεια και μαχητικότητα. Από το Skype στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Με παραλίγο πώληση Ντελια και ασόβαρο σχεδιασμό.
Χωρίς διοικητικά στελέχη από την εποχή του Λούμπος Μίχελ.
Μια ομάδα από το 2020 στον αυτόματο.
Έτσι μπαίνουμε στα 100 χρόνια.
- These users thanked the author Notorious4 for the post:
- embuji
-
Leonardo10
Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post (total 2):
- st4this, klainmein
Και δουλεμενο, όπως η άμεση - ομαδική και αμερόληπτη κριτική.
- These users thanked the author pk77 for the post:
- paok apo epilogi
το θαυμα ειναι the friends we made along the way.sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:49 Έχε πλάκα να εννοείς ότι το θαύμα που επικαλέστηκε ο προεδρας δεν πραγματοποιήθηκε
Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα τα μεταφυσικα φετος πηγαινες για το πιο σβηστο πρωταθλημα. Και αυτη ειναι η αληθεια.
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα τα μεταφυσικα φετος πηγαινες για το πιο σβηστο πρωταθλημα. Και αυτη ειναι η αληθεια.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
- Dimitrisou, paokkerkir, george188, leomatos88, rockcity4, Andrew R, PAOKevolution, paok apo epilogi
Εσυ δεν καταλαβες και προφανως δε θελεις και να καταλαβεις. Χασαμε το κυπελλο απο τον ΟΦΗ(!!!) και ειμαστε 8(!!!!) βαθμους πισω απ τον ηλιοπουλο. Κι εσυ μου λες οτι παιξαμε καλα στα ντερμπι. Πρωταθλητες στα ντερμπι βγηκαμε. Σηκωσαμε μια κουπα, κατι ειναι κι αυτο.aivas19 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:53Επειδή δεν κατάλαβες, η κριτικη σου ήταν σε απάντηση μου σε σχόλιο που έλεγε την ομάδα καρνάβαλο
-
Dimitrisou
Μην εισαι μη μου απτου και σει ρε φιλε..αφου ειπε οτι εννοουσε ποδοσφαιρικος καρναβαλος..εχει διαφορα..nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:56 Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Η δομη της διοικησης στα 100 χρονια ειναι η εξης:
Ραζβαν Λουτσεσκου προπονητης , τεχνικος διευθυντης,επικοινωνιολογος,ψυχολόγος,γραφειο τυπου
Γκοντσαρεβα : λογιστρια
Ραζβαν Λουτσεσκου προπονητης , τεχνικος διευθυντης,επικοινωνιολογος,ψυχολόγος,γραφειο τυπου
Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρα πολλά αν στην ιστορία του για να δικαιολογείται η αποτυχία σε μια χρονιά όπου στόχος ήταν το νταμπλ, όπως κάθε χρονιά από τότε που Ιβάν τελείωσε την επο της παράγκας.nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:56 Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το βιογραφικό και τα φόντα για τη θέση?Leonardo10 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:55 Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
Οτι ο ένας γιος είναι μόνιμα Μαϊάμι και ο άλλος σπούδαζε τόσα χρόνια Λονδίνο για να μην αναλάβει ακόμα επίσημη θέση στην εταιρεία?
Απαπαπα όλα στο Βασιλόπουλο να σας μαλώσει
Αχ ρε Ιβαν τα εκανες ολα σωστα, τα εκανες μιλαμε κουκλα η ομαδα ειναι μοντελο αλλα αυτη η ατυχια.... Πολυ ατυχια ρε γαμωτο. Μα ποσο ατυχοι ειμαστε. Τι τυχεροι που ειναι παντα οι αλλοι. Μα γιατι ρε ειμαστε τοσο ατυχοι και τα κανουμε σωστα τα πραγματα και ειμαστε ατυχοι.
Ατυχια.
Ατυχια.
Ευκαιρία για νέο 15ετες πλάνο
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει κανένας λόγος.
Καληνύχτα κεμάλ
Υγ μην ξεχάσεις εκεί στην βιτρίνα με τους τίτλους να βάλεις και τον τίτλο του δίμηνου ωραιότερου ποδοσφαίρου
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει κανένας λόγος.
Καληνύχτα κεμάλ
Υγ μην ξεχάσεις εκεί στην βιτρίνα με τους τίτλους να βάλεις και τον τίτλο του δίμηνου ωραιότερου ποδοσφαίρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογιστής φοροτεχνικός της ΠΑΕ είναι ο πανοζαχος. Είναι άλλο το επάγγελμα του λογιστή άλλο του οικονομολόγουAlastor έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:58 Η δομη της διοικησης στα 100 χρονια ειναι η εξης: