20. Χρήστος Ζαφείρης

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στους πρώτους 3 αγώνες (3 εμφανίσεις και 226 αγωνιστικά λεπτά) πήρε 2 κίτρινες κάρτες. Με μία ακόμη χάνει τον κάποιον από τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Αν η 3η κάρτα συμβεί στον τελευταίο αγώνα (ΠΑΟ - ΠΑΟΚ) θα χάσει την 1η αγωνιστική της σεζόν 2026-27.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 09:06 Στους πρώτους 3 αγώνες (3 εμφανίσεις και 226 αγωνιστικά λεπτά) πήρε 2 κίτρινες κάρτες. Με μία ακόμη χάνει τον κάποιον από τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Αν η 3η κάρτα συμβεί στον τελευταίο αγώνα (ΠΑΟ - ΠΑΟΚ) θα χάσει την 1η αγωνιστική της σεζόν 2026-27.
Καλημέρα Αποστόλη.
Πολύ χρήσιμη η παρατήρησή σου.
Δυστυχώς δε βλέπω να γλιτώνουμε την απώλειά του σε ένα παιχνίδι.
Να πω την αμαρτία μου, αν οι πλανήτες ευθυγραμμιζόντουσαν και κυνηγούσαμε κάτι θα προτιμούσα να τον έχω τελευταία αγωνιστική.
Αν τυχόν δεν πάμε για πρωτάθλημα και κυνηγάμε μόνο τη δεύτερη θέση τον θέλω με την άεκ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οποιος περιμενε να δει παικτη 15 εκ να παιζει και να κανει παπαδες και την μπαλα κομπολοι μαλλον δεν βλεπει ποδοσφαιρο
These users thanked the author Demir for the post:
Refused1337
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

O παίχτης ήρθε στην χειρότερη περίοδο της ομάδας και έχει δώσει αθλητικά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι που αν ελειπε θα είχαμε την τρύπα του οζοντος. (Μειτε ταισον baba μαρκάρουν με τα μάτια ή βαδίζοντας)

Πήραμε έναν πολύ καλό αθλητή που ξέρει μπάλα. Τώρα τι παιχτη περιμεναν κάποιοι ιδέα δεν έχω.
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
Amsterdamer_87, marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”