Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
john4serres
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Τρινκιέρι δεν έδωσε το οκ για Περσίδη πριν ένα μήνα;
Γιατί μπαίνει καν σε συζήτηση το όνομα του;
Γιατί μπαίνει καν σε συζήτηση το όνομα του;
- KalamarGiannis
άραΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 17:32 Ο Λο ασσόδυο είναι
ΥΓ. Πρώτη φορά θα φτιάχνουμε καλοκαιρινό depth chart και θα γνωρίζουμε τους παίκτες
1 - ΞΕΝΟΣ 1, Μπαζινας, Φίλλιος
2 - Ταιρι, Λο, ΝΜΛ
3 - Κλαϊμπερν, ΞΕΝΟΣ 2 (τριαροτεσσάρι), Περσιδης
4 - ΞΕΝΟΣ 3, Χουγκαζ, Μουρ
5 - ΞΕΝΟΣ 4, Παπαγιάννης, (Ομορουγι?)
...κάτι δε βγαίνει; εκείνος από Ιταλία που ξέρει ο κόουτς, Παγιόλα; θέση του ΞΕΝΟΥ 1;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Πέμ 30 Απρ 2026, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω θεωρώ οτι έχουν θεση και οι δύο ψηλοί του χρόνου (αρκεί να μην είναι πρόβλημα η Μακαμπι, ξεχνάμε οτι ο Ομορουγι είναι δανεικός) με δεδομένη την λειψανδρια στην θέση και ο άλλος λόγος είναι, οτι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δώσεις ενα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρεις έναν παιχταρά για βασικό στη θέση.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
Κλαιμπερν το θεωρώ αδύνατο αν η ομάδα δεν παίξει ευρωλιγκα,μην τον υπολογίζετε στο μυαλό σας γατί θα απογοητευτείτε,εκτός αν του δώσουμε κάνα τρελό πόσο 2+
- These users thanked the author obanebane for the post:
- Dimitris_L4
-
Dimitrisou
Λο και Ναζ είναι και άσοι οπότε ίσως από την λίστα που έβαλες να φύγει ο φιλλιος και αν μπορέσεις να πάρεις Λαρεντζάκη να είναι αυτός στο 2 και 3 ..άρα ένας ξένος ακόμη στους ψηλούς..KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:14άραΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 17:32 Ο Λο ασσόδυο είναι
ΥΓ. Πρώτη φορά θα φτιάχνουμε καλοκαιρινό depth chart και θα γνωρίζουμε τους παίκτες
1 - ΞΕΝΟΣ 1, Μπαζινας, Φίλλιος
2 - Ταιρι, Λο, ΝΜΛ
3 - Κλαϊμπερν, ΞΕΝΟΣ 2 (τριαροτεσσάρι), Περσιδης
4 - ΞΕΝΟΣ 3, Χουγκαζ, Μουρ
5 - ΞΕΝΟΣ 4, Παπαγιάννης, (Ομορουγι?)
...κάτι δε βγαίνει; εκείνος από Ιταλία που ξέρει ο κόουτς, Παγιόλα; θέση του ΞΕΝΟΥ 1;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- fidel
Θα είναι μεγάλη μαλακια να μην παρθεί ένας καθαρός άσσος για βασικός και να παίζουμε μόνο με compo guard.
Ο Γερμανός δεν είμαι σίγουρος οτι έχει θέση στο ροστερ,με δεδομένη την κοστοβορα απόκτηση Μπαζινα,εκτός αν αυτή η αγορά γίνεται για την σύσφιξη των σχέσεων με την ομοσπονδία.
Ο Γερμανός δεν είμαι σίγουρος οτι έχει θέση στο ροστερ,με δεδομένη την κοστοβορα απόκτηση Μπαζινα,εκτός αν αυτή η αγορά γίνεται για την σύσφιξη των σχέσεων με την ομοσπονδία.
-
Dimitrisou
Ε νομίζω ο βασικός άσσος δεν θα είναι κανένας από αυτούς..
Για βασικό άσσο Αν και είναι πολύ δύσκολο να αφήσει την Ευρωλίγκα εγώ θα έδινα και το 1/3 του μπάτζετ να φέρω τον Μάικ Τζέιμς.
Για βασικό άσσο Αν και είναι πολύ δύσκολο να αφήσει την Ευρωλίγκα εγώ θα έδινα και το 1/3 του μπάτζετ να φέρω τον Μάικ Τζέιμς.
Ο Τζέιμς δεν ειναι άσσος φίλε,οχι οτι θα με χάλαγε να έρθει και για 5αρι που λέει ο λόγος.
Απίστευτη παιχταρα,αλλά δεν έρχεται αν δεν είσαι ευρωλιγκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 30 Απρ 2026, 19:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
Μαλλον παει Μπαρτσα μαζι με Μακινλει Ραιτ της Ντουμπαι κ Ντιαλο...Ισως ο Λαπροβιτολα θα αξιζε αν εφευγε απο Μπαρτσα..αλλα ειναι γυαλινος...εγω επιμενω οτι μια σουπερ λυση θα ηταν ο Αλεκσα Αβραμοβιτς της Ντουμπαι...δννξερω αν εχει ομως 2 ετες εκει...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Ιάσονας
Έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη παλικάρια,δεν είναι εύκολο να φέρεις ευρωλιγκατους που δεν ειναι ρολίστες, χωρίς να παίζεις στην διοργάνωση.
-
Dimitrisou
Ναι κανονικά ασσοδυο είναι αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει σχεδόν συνέχεια άσσος και το κάνει και πολύ καλά,το λένε και οι μ.ο. του άλλωστε..obanebane έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:51 Ο Τζέιμς δεν ειναι άσσος φίλε,οχι οτι θα με χάλαγε να έρθει και για 5αρι που λέει ο λόγος.![]()
Βέβαια τζάμπα το συζητάμε πιο πολύ σαν επιθυμία το είπα είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσει την Ευρωλίγκα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- obanebane
-
Dimitrisou
Παιχταρας ο Αλεξα αν και δεν έχω δει πως παίζει μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του..Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:51 Μαλλον παει Μπαρτσα μαζι με Μακινλει Ραιτ της Ντουμπαι κ Ντιαλο...Ισως ο Λαπροβιτολα θα αξιζε αν εφευγε απο Μπαρτσα..αλλα ειναι γυαλινος...εγω επιμενω οτι μια σουπερ λυση θα ηταν ο Αλεκσα Αβραμοβιτς της Ντουμπαι...δννξερω αν εχει ομως 2 ετες εκει...
Παίκτης που χάνει 2 καρφώματα εξ επαφής δεν μου καεί. Sorry nextJim_Chatz έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 15:35 Ή Μουρ ή Ομορουγι
Υπερβολή να κρατήσεις και τους δύο κατά τη γνώμη μου
- KalamarGiannis