Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Miles

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Miles »

Και να έρθει, δεν πρόκειται να κάτσει πάνω από χρόνο και ανάθεμα αν τον βγάλει.
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Καλησπέρα , odi εδώ.

Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.

Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.

Οσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση , περιττό να πω ότι η κατάσταση της ομάδας μου προκαλεί μεγάλη θλίψη και μου έχει στερήσει τον ύπνο.

Λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώθηκα πως ο τρόπος διοίκησης που ασκείται στην ΠΑΕ οδήγησε για άλλη μια φορά στα γνωστά αποτελέσματα όπως δυστυχώς ήταν προβλέψιμο να γίνει.

Όταν το Καλοκαίρι έλεγα και έγραφα για την έλλειψη ενίσχυσης της ομάδας αγωνιστικά και διοικητικά και τόνιζα αυτά που ΔΕΝ γίνονται , μου είπαν πως είναι απλά ένας πελάτης που θέλει μεταγραφές και sugar daddy. Σπηλωθηκε το όνομα μου από διάφορους Απίθανους, Απλά επειδή ως οπαδός επιθυμούσα την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας και τη διοικητική της θωράκιση.

Τώρα που φανερώθηκε η έλλειψη ενίσχυσης για ακόμη μια φορά και ήρθε η αγωνιστική κατάρρευση δεν με ενδιαφέρει κανένας να πει ότι είχα δίκιο , απλά να τονιστεί ότι πάντα γνώμονας μου ήταν το καλό της ομάδας όχι η τσέπη κανενός Ιβαν ή κανενός Τέλη. Πάντα ήμουν οπαδός του ΠΑΟΚ το καλό του συλλόγου είναι για εμένα πάνω από όλα τα πρόσωπα.

Ελπίζω πως όλα αυτά θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον, αν και δεν το πιστεύω δυστυχώς.

Τους θερμούς μου χαιρετισμούς.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 6):
embuji, Logistis, Special 4, smoothcriminal1926, Kat-Man-41_est2008, zoran
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ιβαν, καπου εδω, εμενα μ εχασες. εισαι ο βασικος υπευθυνος για ολα τα καλα και τα κακα που εχουμε δει. ντρεπομαι που στο λεω, αλλα μαζεψε την αλλη οσο ειναι καιρος, φερσου στο αγωνιστικο οπως πρεπει και οχι οπως σου καυλωσει, και αν δεν μπορεις, το μοναστηρι να ναι καλα. αντε, εχεις χαρτζιλικωσει οτι κινειται για ομερτα κι εχεις τον αυτοφωρακια να σου βαζει πλατες, λιγη ντροπη.
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
Logistis, Special 4, smoothcriminal1926, Bono.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μίλα τε Τζιμπι
Μίλα αφού κάτι παίζει.
Βρωμάει από μακριά το πράμα.
Τι έκανε πάλι η Σιδηρα Κυρία;
Ομερτσ για ποιο πράγμα;
Έχουμε μαυρίσει φέτος, δεν μας αξίζει όλο αυτό
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

pm μπανε
These users thanked the author jibbie for the post:
bane1980
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο Ιβιτς οντως ειναι ενας καλος προπονητης.
Δεν θα τον ηθελα λογω χαρακτηρα.
Οκ με τον Τζαβελλα τον εδωσε, τρελαθηκανε ολοι καθαριζει τον ΠΑΟΚ μας κτλ.
Αν το βλεπεις απ εξω ειναι τραγικη κινηση και μετα πως θα πεισεις τον οποιοδηποτε παικτη να τα δωσει ολα για σενα..αυτα γινονται αθορυβα..
Μετα οποτε σηκωνοταν το ονομα του για επιστροφη αρχιζαν και τα να δεν θελει τον εναν ,δεν θελει τον αλλον..ε δεν θα ασχολειται ολοκληρος ο οργανισμος με το αν θελει η οχι καποιον στην διοικηση ο Ιβιτς..
Σερτζιο προπονηταρα αλλα πλεον απιαστου επιπεδου...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 22:31 Ιβαν, καπου εδω, εμενα μ εχασες. εισαι ο βασικος υπευθυνος για ολα τα καλα και τα κακα που εχουμε δει. ντρεπομαι που στο λεω, αλλα μαζεψε την αλλη οσο ειναι καιρος, φερσου στο αγωνιστικο οπως πρεπει και οχι οπως σου καυλωσει, και αν δεν μπορεις, το μοναστηρι να ναι καλα. αντε, εχεις χαρτζιλικωσει οτι κινειται για ομερτα κι εχεις τον αυτοφωρακια να σου βαζει πλατες, λιγη ντροπη.
???
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

μη μη μη μη μη μη μη μη
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Οι υπολοιποι φανταζομαι δεν αξιζει να μαθουμε τι εχει συμβει. Ας κανουμε σεναρια με το μυαλο μας για το τι μπορει να εγινε, σιγουρα αυτο θα βοηθησει...
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
george188, zoran, TylerDurden
embuji

Δημοσίευση από embuji »

πειτε μας ρε παιδια τι εχετε ακουσει... στο ιδιο καζανι βραζουμε...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μην μιλάτε με γρίφους ρε παιδιά. Άντε χθες ήταν Σάββατο και δεν κοιμηθήκαμε παρά την λήψη βαλεριάνα και Xanax. Για σήμερα τί γίνεται που αύριο είναι Δευτέρα;
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Apil44
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ξερω οτι δεν γινεται κακοπροαιρετα αλλα οταν πετας κατι τετοιο χωρις παραπανω λεπτομερειες δινεις πατημα σε καποιους να κανουν οτι σεναρια θελουν στο μυαλο τους..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
george188, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτοφορακια να μην έχει αναλάβει ευθύνες μια φορά στα 5 χρόνια δεν έχω ξαναδεί.

Προπονητές τέρατα έχουν αποτύχει , Κλοπ, Βενγκέρ, Μουρίνιο , Αντσελοτι...

Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένας προπονητής απέτυχε επειδή τον λένε λουτσεσκου. Ε δε μπορεί το Μαράκι θα φταίει..

Κάπου αυτά τα θεωρίες συνωμοσίας δίνουν πάτημα στους εμπουτζηδες αυτού του κόσμου να λένε μια σελίδα πριν μακάρι να έρθει ο Κονσεϊσάο να κάνει αντιπολίτευση στη διοίκηση. Όχι να πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ ξέρω γω..

Η αρρώστια πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μαγκες δε κοιμηθηκαμε χτες, μη μας κανετε το ιδιο και σημερα εδω μεσα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Γερασίμου, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Odi44 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 22:29 Λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώθηκα πως ο τρόπος διοίκησης που ασκείται στην ΠΑΕ οδήγησε για άλλη μια φορά στα γνωστά αποτελέσματα όπως δυστυχώς ήταν προβλέψιμο να γίνει.
Πώς ασκείται η διοίκηση και ο τρόπος της, και 35 παίχτες δε μπορούν να περπατήσουν πες μας λίγο. Πείτε μας ρε παιδιά αφού τριγυρνατε στα γραφεία και τα ξέρετε από πρώτο χέρι.

Τί στον πουτσο έχει ο τρόπος διοίκησης και έχασε η ομάδα από τον Πουγγουρα (έχει διατελέσει σε εμάς 7ο στόπερ, αφού είναι της μόδας, βλ 7ο φορ ζελας).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 26 Απρ 2026, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”