ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Οι του ΟΦΗ να είναι σίγουροι ότι θα το σηκώσουν, λογικά είναι συζήτηση που γίνεται σε μεζεδοπωλείο με αρκετά κιλά τσικουδιά. Αποτυχημένη η χρονιά λόγω μη κατάκτησης πρωταθλήματος αλλά υπερβολικό νομίζω να μη χαρούμε την κατάκτηση του κυπέλλου. Σκεφτείτε αποκλείσαμε γαύρο και βαζελο για να πάμε τελικό.
καταρχάς ουδείς υποστήριξε πως ''δεν θα χαρεί'' ή ''θα λυπηθεί'', αν πάρουμε το κύπελλο.
Εγώ προσωπικά έγραψα ''δεν θα το πανηγυρίσω'', επειδή θεωρώ πως φέτος έφτιαξα ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα, όχι το κύπελλο.
Συμφωνώ βεβαίως, πως το θετικό που κρατάμε είναι πως αποκλείσαμε τον καρκίνο του ελλ.ποδοσφαίρου και αυτό έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία του θεσμού.
Εγώ προσωπικά έγραψα ''δεν θα το πανηγυρίσω'', επειδή θεωρώ πως φέτος έφτιαξα ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα, όχι το κύπελλο.
Συμφωνώ βεβαίως, πως το θετικό που κρατάμε είναι πως αποκλείσαμε τον καρκίνο του ελλ.ποδοσφαίρου και αυτό έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία του θεσμού.
Στην ισοβαθμία πρώτα τα μεταξύ μας δεν μετράνε και μετά τη θέση βγήκες στο πρωτάθλημα;aivas19 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 21:43Κούλα Βάζελος 2 μήπως…;;DamoN έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 20:35 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0
ΠΑΟΚ - γαύρος 1
Βαζελος - Κούλα 1
Γαύρος - ΠΑΟΚ 2
Κούλα - βαζελος 1
ΠΑΟΚ - Κούλα 1
Γαύρος - βαζελος 1
Κούλα - γαύρος Χ
Βαζελος - ΠΑΟΚ 2
Αυτά είναι τα αποτελέσματα
Πρόσθεση δεν ξέρω να κάνω
- PAOK_Antarctica
Σε ισοβαθμία αν δεν κάνω λάθος μετράνε πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ μας 4 παιχνίδια, μετά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ μας 4 παιχνίδια και μετά η κατάταξη στην κανονική διάρκεια.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- DamoN