100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
makispaspartou

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ενα Δευτεριάτικο βράδυ της 20ης Απριλίου του 2026.. Έχω γυρίσει από τη δουλειά και προσπαθώ να γράψω δυο τρεις αράδες για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.. Όταν γεννήθηκα , το 1984 , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κληρονομήσω μια ιδέα ίδια με την πιο ξακουστή εφεύρεση, ένα όραμα τόσο μεγάλο όσο της Αποκαλυψης και μια αγάπη ισάξια με αυτή των αγαπημένων μου προσώπων.. Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι θα συνδεθεί το μυαλό , η καρδιά και η ψυχή μου με τέσσερα γράμματα… Πανθεσσαλονικειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών … Μια σύνδεση που ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία, εκεί που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν και συνεχίστηκε και θα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι το τέλος της ίδιας μου της ύπαρξης. 42 ετών πλέον και στο ερώτημα τι είναι ο ΠΑΟΚ για μένα δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Είναι η προσφυγική του ρίζα, είναι η αντίσταση στο κατεστημένο, είναι η φύση του επαναστάτη, είναι οι χαρές, είναι οι λύπες, είναι ο δικέφαλος αετός που γεννιέται μέσα από τις στάχτες, είναι οι χαμένες πατρίδες.. είναι όλα μαζί.. Είναι παίκτες και προσωπικότητες ηγέτες, είναι ο Κούδας, είναι ο Μπανε, είναι ο Σκαρτάδος, είναι ο Γκαρσια, είναι ο Πετζα, είναι ο Βιεϊρίνια.. Είναι και όλοι αυτοί μαζί.. Είναι ο Λουτσεσκου, είναι ο Σαββιδης, είναι ο Κωνσταντελιας, είναι τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, οι ευρωπαϊκές πορείες, είναι όλα αυτά μαζί.. Είναι τα λόγια του πατέρα και των παλιών Παοκτσηδων που έσταζαν μέλι για την ομάδα του 1970, είναι η αδικία, είναι οι αγώνες , είναι οι τιμωρίες , είναι τα πέτρινα χρόνια, είναι όλα αυτά μαζί.. Είναι οι προσδοκίες, είναι τα χαμένα όνειρα, είναι οι κατακτήσεις, είναι όλα αυτά μαζί… Μια αιώνια εναλλαγή συναισθημάτων όπως ακριβώς και το χρώμα της ομάδας.. Ποτέ άσπρο .. Ποτέ μαύρο..
Είναι κι αυτά θα πω εγώ.. Γιατί ΠΑΟΚ κυρίως για μένα, είναι ο μαγικός τρόπος με τον οποίο επηρεάζει το είναι μου, τη ζωή μου, τις επιλογές μου, την καθημερινότητα μου.. Επηρεάζει τα συναισθήματα , τη διάθεση, το πως θα πάει η εβδομάδα.. ΠΑΟΚ τελικά είμαι εγώ , είσαι εσύ, είναι ο παραδίπλα.. Άνθρωποι που μπορεί να μην γνωρίζονται μεταξύ τους όμως νιώθουν και ξέρουν τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚ… Και όλο αυτό αναπνέει, απηχεί, εξωτερικεύεται και εξελίσσεται..
Όμως οι άλλοι, που δε συμμερίζονται την ιδέα μας λένε διάφορα..
Ε λοιπόν Αδιαφορώ..
Αδιαφορώ για ό,τι κι αν λένε γιατί κανείς δεν ξέρει πώς νιώθουμε για σένα..
ΠΑΟΚ 1926-2026
Περηφάνια - Αντίσταση - Όνειρο - Κατάκτηση
Αφιερωμένο σε όλους του ανθρώπους που συμμερίζονται την ίδια ιδέα και σε όσους έφυγαν και ένιωσαν όπως εμείς.. έστω και για κάποια στιγμή στη ζωή τους…
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 7):
Parolos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, trouman, leomatos88, Taseos, george188, flash4
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όπως έπρεπε.

Με μέτρο και σεβασμό , χωρίς φρου φρου και αρώματα, σε αυτούς που χάσαμε πρόσφατα.

Μια μέρα αφιερωμένη στο λαό, να δίνει αυτός το τέμπο της γιορτής και να την καθοδηγεί.

100 ΧΡΟΝΙΑ... ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ... :nairepaok:
These users thanked the author Parolos for the post (total 5):
Dimitrisou, leomatos88, trouman, Taseos, aivas19
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Να πω την αλήθεια χθες μετά το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι δεν είμαστε για γιορτές και πανηγύρια, αλλά σήμερα νομίζω ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το πρωτάθλημα.

Τυχεροί που ζούμε την καλύτερη περίοδο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στην εκατονταετή πορεία του . Τυχεροί που ίσως ζήσουμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ παντού συγχρόνως.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν.
These users thanked the author chrisg4 for the post (total 8):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Dimitrisou, leomatos88, trouman, george188, felix 4, Montrealiotis, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Μακαρι οποιος χρησιμοποιει το site της ΠΑΕ να ανεβασει τις σημερινες φωτογραφιες σε αναλυση τουλαχιστον 1920x1080..(Αν οχι 4k που θα ηταν το ιδανικο) Θα ειναι κριμα να χαθουν ολα τα ωραια που εγιναν σημερα σε μερικα πιξελς ρε γαμωτο ! Μακαρι η ομαδα να ειδε τον κοσμο σαν στηριξη και να ανεβει ψυχολογικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος st4this την Δευ 20 Απρ 2026, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author st4this for the post (total 2):
trouman, katafraktos
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οπως είπε ο Ιατρόπουλος:
"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Σύλλογος,
Είναι τρόπος να αντέχεις....
Ο δικός μας ΠΑΟΚ..."
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Dimitrisou, leomatos88, trouman
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Θυμάστε τις γιορτές πριν 10 χρόνια;
Μέγαρα μουσικής, όλη η παραλία το βράδυ με καπνογόνα, ταινίες.
ΤΣΣΚΑ Μοσχας φιλικό στο μπάσκετ που τότε ήμασταν εκεί ενα βήμα πριν το θάνατο.
ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του τελικά. Σήμερα ο Ιβάν έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο φάουλ για μένα που είμαι ίσως από τους τελευταίους υποστηρικτές του.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι από τους τελευταίους; Η πλειοψηφία είμαστε με το. Αναμορφωτή του ΠΑΟΚ. Αυτοί γενικά που αφήνουμε λεφτά στην ομάδα.καλο ανέκδοτο. Άκου από τους τελευταίους. lol. Καλά που είναι η ΠΑΕ να τρέχει σε ρουμανιες να τρέχει να κάνει εκδηλώσεις για τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα τμήματα αετό
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

st4this έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:45 Μακαρι οποιος χρησιμοποιει το site της ΠΑΕ να ανεβασει τις σημερινες φωτογραφιες σε αναλυση τουλαχιστον 1920x1080..(Αν οχι 4k που θα ηταν το ιδανικο) Θα ειναι κριμα να χαθουν ολα τα ωραια που εγιναν σημερα σε μερικα πιξελς ρε γαμωτο ! Μακαρι η ομαδα να ειδε τον κοσμο σαν στηριξη και να ανεβει ψυχολογικα
Νομίζω θα φτιαχτεί ταινιάκι
These users thanked the author Taseos for the post:
st4this
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μόλις διάβασα και το άρθρο του Σωτήρη Μηλιού..
Νομίζω πρέπει να μπει στην Ασπρόμαυρη Βίβλο σαν manual εκπαιδεύοντας τις νεότερες γενιές των ΠΑΟΚτσηδων..
Συγχαρητήρια στο Σωτήρη, που σταθερά είναι μια από τις πιο αξιόλογες πένες..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το μόνο που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αποβάλλει 100 χρόνια είναι η ευκολία με την οποία τον κάνουν πουτανα διαπαερνοντας διχονοια οι μάστερ οφ δι μάστερ των Αθηνών. Πάντα έχουν εδώ πάνω τους χρήσιμους ηλίθιους να κάνουν την δουλειά
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Dimitrisou, leomatos88, george188, Montrealiotis
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

paok_cv έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 21:54 Θυμάστε τις γιορτές πριν 10 χρόνια;
Μέγαρα μουσικής, όλη η παραλία το βράδυ με καπνογόνα, ταινίες.
ΤΣΣΚΑ Μοσχας φιλικό στο μπάσκετ που τότε ήμασταν εκεί ενα βήμα πριν το θάνατο.
ΠΑΟΚ είναι μόνο ο λαός του τελικά. Σήμερα ο Ιβάν έπρεπε να είναι στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο φάουλ για μένα που είμαι ίσως από τους τελευταίους υποστηρικτές του.
Φετος η γιορτη εγινε για ολο τον λαο του ΠΑΟΚ που οπως λες ειναι ο ΠΑΟΚ..οχι για 1000 ατομα στο μεγαρο μουσικης..
Το μπασκετ εχει ατομα να το τρεξουν οποτε περιμενουμε να δουμε τις εορταστικες εκδηλωσεις..
Οι συνδεσμοι αποφασισαν να μην γιορτασουν ιδιαιτερα σε ενδειξη πενθους και πολυ καλα εκαναν..
Τελευταιους υποστηρικτες?μαλλον οι πηγες σου ειναι τα σοσιαλ..
Υ.Γ. οποιος εχει ορεξη ας δει την γιορτη που αναφερει ο φιλος να δει τι ελεγαν δεκα χρονια πριν καποια εξεχοντα στελεχη της μανας του συλλογου ετσι για να γελασετε λιγο ακομη..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
leomatos88, george188
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Στα 200 δεν θα ειμαι εδω, αλλα σε ευχαριστω για οσες στιγμες μου έχεις χαρίσει ακόμα και τις ασχημές.

Χρόνια πολλά!
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Χρονια σου πολλα καψουρα μου μεγαλη
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Κρίμα που είμαι τόσα χιλιόμετρα μακριά και δεν μπόρεσα να βρεθώ και γώ στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου.
Δεν βοήθησε και η μέρα.
Μακάρι όλο αυτό να συνεχιστεί και το Σάββατο στον Βόλο.
These users thanked the author markos4 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και στο βόλο θα είναι ωραία με την που με την κούπα για παρεααα
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”