Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πω πω κλάμα στο τοπικ του ματς με θυμίζει τι γινόταν μετά το Λαμία ΠΑΟΚ 1-1 , ηττοπάθεια απίστευτη ευτυχώς σε μας όχι στους παίκτες και σε αυτούς που θα πηγαίνουν Τούμπα και στα υπόλοιπα παιχνίδια των play of ...... εμείς λες και δεν υπάρχουμε δεν έχουμε κερδίσει την χάρτινη στο προποτζιδικο φέτος έγινε όχι πριν 3 χρόνια....δεν επιστρέφουμε πλήρης απίστευτη απαξίωση τής ομάδας εδώ , και πως θα διαχειριστεί ο Νίκολιτς, προπονητής ραζβαν δεν υπάρχει τι είναι αυτά?
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Andrew R
-
leomatos88
''...νομίζω ότι είναι άδικο, αλλά επειδή το σύμπαν ζυγίζει τα πάντα, να 'στε σίγουροι ότι το σύμπαν θα δει, θα ζυγίσει ... την πορεία της αεΧ και θα της φέρει τα αποτελέσματα διότι - για το μέλλον - διότι δεν τελειώνουμε εδώ, μόλις αρχίσαμε, μόλις αρχίσαμε...''
Μεγάλες αλήθειες: κοτέτσι το γήπεδο της Ράγιο, χωρίς τερέν, χωρίς αποδυτήρια, χωρίς τίποτα.
Απο το κοτέτσι στο σύμπαν, ένα διπλό στο προποτζήδικο δρόμος.
Κάνε μας τη χάρη μεγάλε ΠΑΟΚ!
Μεγάλες αλήθειες: κοτέτσι το γήπεδο της Ράγιο, χωρίς τερέν, χωρίς αποδυτήρια, χωρίς τίποτα.
Απο το κοτέτσι στο σύμπαν, ένα διπλό στο προποτζήδικο δρόμος.
Κάνε μας τη χάρη μεγάλε ΠΑΟΚ!
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- PAOK DreXleR
eorptol1 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 10:07 Πω πω κλάμα στο τοπικ του ματς με θυμίζει τι γινόταν μετά το Λαμία ΠΑΟΚ 1-1 , ηττοπάθεια απίστευτη ευτυχώς σε μας όχι στους παίκτες και σε αυτούς που θα πηγαίνουν Τούμπα και στα υπόλοιπα παιχνίδια των play of ...... εμείς λες και δεν υπάρχουμε δεν έχουμε κερδίσει την χάρτινη στο προποτζιδικο φέτος έγινε όχι πριν 3 χρόνια....δεν επιστρέφουμε πλήρης απίστευτη απαξίωση τής ομάδας εδώ , και πως θα διαχειριστεί ο Νίκολιτς, προπονητής ραζβαν δεν υπάρχει τι είναι αυτά?
Σύντροφε αναφέρομαι σε βαθμολογική σημασία
Με νίκη εχουμε ξεκάθαρες πιθανότητες να το χτυπήσουμε διότι ήττα η/και Χ της ΑΕΚ σε μεταγενέστερα παιχνίδια μας φέρνει σε πλεονεκτική θέση να την προσπεράσουμε.
Με δικό μας Χ την Κυριακή οι πιθανότητες πραγματικά λιγοστεύουν και ενδεχόμενη μελλοντική ήττα της ΑΕΚ δεν μας εξασφαλίζει στατιστικά τις πιθανότητες κατάκτησης
Δεν αναφέρομαι καν στο αν η ομάδα έχει ποιότητα ρεντα τύχη αναδρομο Ερμή κλπ.
- thomas Murg
Νομίζω θα ξεπερνούσε και την πιο αχαλίνωτη φαντασία τα όσα θα έγραφαν οι χάρτινοι ΑΡΔ στην περίπτωση που ένα λεπτό πριν το τέλος των καθυστερήσεων το δοκάρι το έκανε η κούλα και όχι οι Ισπανοί.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- navigator11
Απορώ ειλικρινά αν και οι ίδιοι τα πιστεύουν αυτά τα μεγαλειώδη που γράφουν
Μιλάμε αισθάνεται άβολα η Μπαγερν η Ατλέτικο η Ρεάλ και η Μπάρτσα, σαν κομπάρσοι στο ευρωπαϊκό μεγαλείο της ιστορικής ΑΕΚ που τα έβαλε με θηρία και κόντρα σε όλες τις αντιξόοητες, κατάφερε να αποκλειστεί και μάλιστα οριακά.
Μιλάμε αισθάνεται άβολα η Μπαγερν η Ατλέτικο η Ρεάλ και η Μπάρτσα, σαν κομπάρσοι στο ευρωπαϊκό μεγαλείο της ιστορικής ΑΕΚ που τα έβαλε με θηρία και κόντρα σε όλες τις αντιξόοητες, κατάφερε να αποκλειστεί και μάλιστα οριακά.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- navigator11
Τις εντάσεις που είχε η ομαδα με τον βαζελο , δεν πιστεύω να τις επαναλάβει με την ΑΕΚ . Ντέλλας κι ζαφειρης δεν προέρχονται από ίωση κι έτσι εκ των πραγμάτων θα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας . Αν έχουμε κι επιστροφές το μόνο ερώτημα που μένει είναι τι εικόνα θα παρουσιάσουμε ; Για κάποιο ακατανόητο λόγο η συσπείρωση της ΑΕΚ είναι τεράστια σε σχέση με την δίκη μας . Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μας έχει αποδείξει ουι μπορεί . Με λόγο τύχη αυτή την φορά θα φύγουμε με το διπλό . Είμαστε καλύτεροι !
- These users thanked the author Andrew R for the post:
- Kabamaru11
- navigator11
Μιλάμε για τρομακτικά συμπλέγματα ελέω των αθεράπευτων τραυμάτων από τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ πτώση στην Γ αντί στη Δ εθνική. Δεν πρόκειται για τα επόμενα 30 χρόνια το λιγότερο να γλιτώσουν από αυτά.Equalizer έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 11:53 Απορώ ειλικρινά αν και οι ίδιοι τα πιστεύουν αυτά τα μεγαλειώδη που γράφουν
Και με αφορμή το προηγούμενο και για να γίνει κατανοητόπως δεν έχω σκοπό να αναφερθώ προσωπικά στον gervasio, θα αναφέρω ένα περιστατικό την αμέσως επόμενη μέρα από το διπλό της αεκ στο Καραϊσκάκης.
Έχω ένα πολύ καλό φιλαράκι βαζελο.
Του κάνω για πλάκα, ρε συ μας κόψατε το πρωτάθλημα.
Αυτός κατευθείαν σοβαρός μου λέει το εξής:
Όλη τη χρονιά πίστευα πως τα έχετε βρει με τον οσφπ για να πάρετε το πρωτάθλημα. Κάνατε εσείς πίσω πέρυσι για να κάνει πίσω αυτός φέτος για να το πάρετε εσείς. Τελικά ο οσφπ δουλεύει για την αεκ.
Κάτσε ρε συ , του λέω. Άρα κι εσείς δουλεύετε για την αεκ;
Όχι όχι, μου λέει. Άλλο εμείς. Ο οσφπ πάντως νόμιζα ότι δούλευε για σας και τελικά δουλεύει για την αεκ.
Ρε συ, του λέω, βάζει γκολ στο 97 ο Γιαζιτσκι και ακυρώνεται για τυχαίο λόγο. Πως βλέπεις τον οσφπ να παίζει για την αεκ; Ο οσφπ πάει απευθείας στον όμιλο και θα αφήσει ντα 40 εκατομμύρια για την αεκ;
Δε μπορώ να το εξηγήσω, μου λέει, αλλά πλέον έτσι το βλέπω.
Τι θέλω να πω.
Ο φίλος μου βλέπει παντού ότι όλα τα ελέγχει ο οσφπ. Το διπλό της αεκ το θεωρεί στημένο όπως θεωρούσε και την ανατροπή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πρώτο γύρο γιατί τότε είχε το αφήγημα της συμμαχίας οσφπ - ΠΑΟΚ. Τώρα δε μπορεί να δεχτεί πως η αεκ κάνει κάτι από μόνη της και κατευθείαν κολλάει τον οσφπ. Εδώ να σκεφτείτε πως ακόμα και το πρωτάθλημα που πήραν πριν 16 χρόνια, θεωρεί πως για κάποιο λόγο το άφησε ο οσφπ να συμβεί. Θεωρεί πως ζούμε σε έναν κόκκινο ματριξ. Έτσι λογικό είναι να μην μπορεί να εξηγήσει πράγματα που βλέπει και να καταλήγει σε αδιέξοδα
Έχω ένα πολύ καλό φιλαράκι βαζελο.
Του κάνω για πλάκα, ρε συ μας κόψατε το πρωτάθλημα.
Αυτός κατευθείαν σοβαρός μου λέει το εξής:
Όλη τη χρονιά πίστευα πως τα έχετε βρει με τον οσφπ για να πάρετε το πρωτάθλημα. Κάνατε εσείς πίσω πέρυσι για να κάνει πίσω αυτός φέτος για να το πάρετε εσείς. Τελικά ο οσφπ δουλεύει για την αεκ.
Κάτσε ρε συ , του λέω. Άρα κι εσείς δουλεύετε για την αεκ;
Όχι όχι, μου λέει. Άλλο εμείς. Ο οσφπ πάντως νόμιζα ότι δούλευε για σας και τελικά δουλεύει για την αεκ.
Ρε συ, του λέω, βάζει γκολ στο 97 ο Γιαζιτσκι και ακυρώνεται για τυχαίο λόγο. Πως βλέπεις τον οσφπ να παίζει για την αεκ; Ο οσφπ πάει απευθείας στον όμιλο και θα αφήσει ντα 40 εκατομμύρια για την αεκ;
Δε μπορώ να το εξηγήσω, μου λέει, αλλά πλέον έτσι το βλέπω.
Τι θέλω να πω.
Ο φίλος μου βλέπει παντού ότι όλα τα ελέγχει ο οσφπ. Το διπλό της αεκ το θεωρεί στημένο όπως θεωρούσε και την ανατροπή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πρώτο γύρο γιατί τότε είχε το αφήγημα της συμμαχίας οσφπ - ΠΑΟΚ. Τώρα δε μπορεί να δεχτεί πως η αεκ κάνει κάτι από μόνη της και κατευθείαν κολλάει τον οσφπ. Εδώ να σκεφτείτε πως ακόμα και το πρωτάθλημα που πήραν πριν 16 χρόνια, θεωρεί πως για κάποιο λόγο το άφησε ο οσφπ να συμβεί. Θεωρεί πως ζούμε σε έναν κόκκινο ματριξ. Έτσι λογικό είναι να μην μπορεί να εξηγήσει πράγματα που βλέπει και να καταλήγει σε αδιέξοδα
Και ιδού το πρόβλημα το μεταπολεμικό που έχει γίνει ένα με το dna μας.
Ο γαύρος είναι παντού μπλεγμένος.
Τεράστιο αποτύπωμα στη σκέψη μας
Ο γαύρος είναι παντού μπλεγμένος.
Τεράστιο αποτύπωμα στη σκέψη μας
Ίσως όταν επαναλάβω δύο δισεκατομμύρια φορές να προσέχετε τι γράφετε, ίσως τότε να σταματήσετε να απορείτε και γιατί διαγράφηκαν σχολια
Η διαφορα μας με την κουλα ειναι οτι αν ειχαμε αποκλιστει απο ραγιο θα σκαγαμε θα τσακωνομασταν και εγω δεν ξερω τι(και δικαολογημενα κατ εμε)ενω αυτοι πανηγυριζουν.τραγικοι, με μια ομαδα της προκοπης δεν επαιξαν παρα μονο με κατι απιθανες και μας τα κανουν νταουλια με πορειες και αουα.που να παιζατε ρε κακομοιρηδες με μπετις θελτα λιλ λυων με μιση ομαδα και τοσα προβληματα αι στα διαλα νουμερα.το φοβερο ροστερ της που δεν ειχε ποιον να βαλει χαχαχαχαχα.για τον καραγκιοζη που του φταιει το γηπεδο ενω εδω παιζει σε κατι νικαιας σερρων κλπ νο κομεντ.υποκριτες και κλεφτες μια ζωη
- These users thanked the author curtis for the post:
- navigator11
Οταν είσαι στο + 5 στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για το τίτλο, αυτό από μόνο του είναι ικανό για να απορροφήσει τους κραδασμούς.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:12 Η διαφορα μας με την κουλα ειναι οτι αν ειχαμε αποκλιστει απο ραγιο θα σκαγαμε θα τσακωνομασταν και εγω δεν ξερω τι(και δικαολογημενα κατ εμε)ενω αυτοι πανηγυριζουν.
Και μεις στην θέση τους είναι πολύ πιθανό να το βλέπαμε κάπως έτσι αφού θα στρέφαμε όλο το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα.
Δεν νομιζω.απο την 14η ισπανιας αποκλειστηκαν και με σοβαρη ομαδα δεν επαιξαν μην τρελαθουμεEttien26 έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:21Οταν είσαι στο + 5 στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για το τίτλο, αυτό από μόνο του είναι ικανό για να απορροφήσει τους κραδασμούς.curtis έγραψε: Παρ 17 Απρ 2026, 16:12 Η διαφορα μας με την κουλα ειναι οτι αν ειχαμε αποκλιστει απο ραγιο θα σκαγαμε θα τσακωνομασταν και εγω δεν ξερω τι(και δικαολογημενα κατ εμε)ενω αυτοι πανηγυριζουν.
Και μεις στην θέση τους είναι πολύ πιθανό να το βλέπαμε κάπως έτσι αφού θα στρέφαμε όλο το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα.
- navigator11
Ας φάνε μια περιποιημένη τσαπού με το καλό την Κυριακή και θα δούμε πόσο διακριτικά θα ξεκινήσει να ξηλώνεται το γελοίο πουλόβερ "νάτοι, νάτοι οι χαρταθλητές".
Και για να είμαστε ειλικρινείς, αν ο μισός, όχι ο κανονικός ΠΑΟΚ, αποτύγχανε να προκριθεί απέναντι στον ισπανικό καφενέ, διότι περί καφενείου επρόκειτο, έχοντας μάλιστα φάει τρίμπαλο στον πρώτο αγώνα, θα ξεκινούσε εμφύλιος, ακόμα και αν είχαμε μαθηματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα πρίν τον αποκλεισμό.
Εδώ προ διετίας χάσαμε από την Ντίναμο του Μίσιτς στην Κροατία και είχε ξεσπάσει πόλεμος για το πόσο λίγη είχε προλάβει να αποδειχθεί εκείνη η ομάδα, που δεν μπόρεσε να υποτάξει μια ομάδα 3 κλάσεις ανώτερη των κουκουβαγιεκάνων.
Και για να είμαστε ειλικρινείς, αν ο μισός, όχι ο κανονικός ΠΑΟΚ, αποτύγχανε να προκριθεί απέναντι στον ισπανικό καφενέ, διότι περί καφενείου επρόκειτο, έχοντας μάλιστα φάει τρίμπαλο στον πρώτο αγώνα, θα ξεκινούσε εμφύλιος, ακόμα και αν είχαμε μαθηματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα πρίν τον αποκλεισμό.
Εδώ προ διετίας χάσαμε από την Ντίναμο του Μίσιτς στην Κροατία και είχε ξεσπάσει πόλεμος για το πόσο λίγη είχε προλάβει να αποδειχθεί εκείνη η ομάδα, που δεν μπόρεσε να υποτάξει μια ομάδα 3 κλάσεις ανώτερη των κουκουβαγιεκάνων.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- curtis
Πες και τ αλλά πες και τ αλλα, τι έγινε στον επαναληπτικό με την Ντιναμο και είχαμε επικές κωλοτουμπες παντού

- These users thanked the author billagorn for the post:
- navigator11