Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το χαρτί βάζει γκολ από το πουθενά γιατί σεντραρει καλά και έχει δύο τέρατα σωματικά που βρίσκουν εστία.
Εμείς συνήθως πρέπει να μπούμε την μπάλα στα δίχτυα.
Ναι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς αλλά μπορεί εύκολα να βρεθούμε να κυνηγάμε σκορ χωρίς να χρειάζεται να είναι αυτοί καλύτεροι απο μας.
Το εύκολο γκολ κερδίζει συνήθως σε βάθος χρόνου.
Εμείς συνήθως πρέπει να μπούμε την μπάλα στα δίχτυα.
Ναι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς αλλά μπορεί εύκολα να βρεθούμε να κυνηγάμε σκορ χωρίς να χρειάζεται να είναι αυτοί καλύτεροι απο μας.
Το εύκολο γκολ κερδίζει συνήθως σε βάθος χρόνου.
Όλους πρέπει να τους κοιτάμε πλέον.
Φαβορί αυτός που τελείωνει πρώτος στη κανονική διάρκεια.
Όπως θα συνέβαινε αν εμείς τερματίζαμε πρώτοι.
Στα ντέρμπι δεν τα έχουν πάει καλά όμως τώρα είμαστε στη τελική ευθεία και αυτό που μετράει περισσότερο απ' όλα είναι η λύσσα.
Όποιος το θέλει περισσότερο αυτός θα το πάρει και εννοώ αυτός που δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει.
Εμείς σήμερα δεν δείξαμε κάτι τέτοιο.
Όσο αφορά τους τραυματισμούς....οι παρόντες παίζουν ...
Ας επιστρεψουν και ας ευχηθούμε να δούμε την super version της ομάδας μας σε 15 μέρες .
Κάτω το κεφάλι , δουλειά και συγκέντρωση.
Φαβορί αυτός που τελείωνει πρώτος στη κανονική διάρκεια.
Όπως θα συνέβαινε αν εμείς τερματίζαμε πρώτοι.
Στα ντέρμπι δεν τα έχουν πάει καλά όμως τώρα είμαστε στη τελική ευθεία και αυτό που μετράει περισσότερο απ' όλα είναι η λύσσα.
Όποιος το θέλει περισσότερο αυτός θα το πάρει και εννοώ αυτός που δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει.
Εμείς σήμερα δεν δείξαμε κάτι τέτοιο.
Όσο αφορά τους τραυματισμούς....οι παρόντες παίζουν ...
Ας επιστρεψουν και ας ευχηθούμε να δούμε την super version της ομάδας μας σε 15 μέρες .
Κάτω το κεφάλι , δουλειά και συγκέντρωση.
-
xrisitsapa
Τα ίδια λέγανε και τα χανούμια πριν 2 χρόνια.george188 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:32Το ταβανι της ομαδας ειναι υψηλοτερο απο το ταβανι των αλλων κ αυτο εχει φανει κ στα ντερμπιSan4 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:23Το βαιμπ οτι η ομαδα τους εχει συνθλιψει ολους και ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων και μονο την υγεια της να χει στα πλει οφ και αν χρειαστει θα γυρισει ξερω εγω και απο το -8 ομως δεν συναδει με την συνολικη εικονα του πρωταθληματος και αμφιβαλλω το οτι για αυτο φταινε μονο οι τραυματισμοι. Κανενας τραυματισμος του ζιβκο και του μιχαηλιδη δεν φταινε για αυτα που βλεπουμε απο τον ντεσποντοφ και τον λοβρεν. Κανενας τραυματισμος δεν φταιει για τις αστοχες αλλαγες του λουτσεσκου σημερα.Casual έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:18
Αυτό όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να βγαίνει συγκριτικά με τους άλλους; Δηλαδή δεν είναι ο ΠΑΟΚ ομάδα που έχει κάτι να στηρίξει τη συζήτηση περί πρωταθλητισμού συγκριτικά με την ΑΕΚ; Η οποία δεν του έχει βάλει γκολ ακόμα; Και από την οποία έχει καλύτερη επίθεση και ίδια άμυνα; Ή από τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία σε 3 αγώνες ως τώρα;
Καταλαβαίνω ότι δεν έχουμε την απόλυτη υπεροχή που είχαμε στο αήττητο ή και στο τελευταίο που πήραμε και ας μη μπούμε στις αιτίες, αλλά μόνο εν βρασμώ μπορείς να πεις ότι δεν είναι ομάδα πρωταθληματικη.
Είχανε πάρει τα ντέρμπι, η αγέλη του Ματίας, ποιος θα το πάρει, ο ΠΑΟΚ με τον γέρο-Τάισον και τον Μπραντον;;
Και είδαμε τι έγινε τελικά..
Δεν εχω αλμειδα, ραζβαν εχω κ προσωπικοτητες. Η αεκ βασιζοταν σε εξτριμ πρεσινγκ τοτε, οχι στο ποιοτικο της ποδοσφαιρο
- episimos73
Εμένα πάντως το χαρτί μου φαίνεται πολύ διψασμένο για το πρωτάθλημα. Ο γαύρος νομίζω είναι τρίτο φαβορί μετά από αεχ κι εμάς.
- These users thanked the author episimos73 for the post:
- geobila
Ότι έγινε έγινε.προχωραμε .μια ερώτηση μόνο.με τόσες ελλείψεις και καταπόνηση γιατί ο βολιακο και ο μπιάνκο δεν είναι βασικοί σε τέτοια παιχνίδια?
Μικρή στάση για δυο λόγια και άντε πάλι οδήγημα για επιστροφή. Που είναι ο λαος και που είναι και η ομάδα; Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, αλλά το μόνο ενθαρρυντικό ειναι πως στα πλέι οφ δεν θα παίζουν τα λιμα που μας κάνανε τη ζημιά φέτος. Με αυτά τα καμάρια μας απέδειξαν πως είναι ανίκανα να κερδίσουν φέτος, με τους δυνατούς ήταν λιοντάρια. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην αρχίζουμε να κάνουμε κοιλιά αφού και στη νικαια παίζαμε το πετούμενο μας. Λάθος επαναλαμβανόμενο σταματάει να είναι λάθος και γίνεται μαλάκια. Δεν μπορώ να απαιτήσω από ξένους παίκτες να νιώσουν τι τραβάμε αλλά να σεβαστούν το παντεσπάνι που τρώνε, και εγώ αν έπαιζα στο ντέρμπι της Μανίλας θα είχα χεσμενο το αποτέλεσμα, αλλά σεβαστείτε ρε πούστη μου. Ελπίζω το 24 να μην ήταν η εξαίρεση στο χιλιοπαιγμένο κλώτσημα της καρδάρας που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν χαθεί και κυρίως αν ξεπεράσουν τον εαυτο τους και δεν πάρουν το κύπελλο, το Μαράκι θα κανει οικονομία και στις μπουλντόζες μιας και είναι το μόνο που ενδιαφέρει στην ΠΑΕ. Για όσους δεν γέμισαν το γήπεδο του βόλου καλύτερα να μη γράψω γιατί θα φάω μπαν. Μάλλον τα διαρκείας που δεν πατάνε στη Τούμπα φταίνε… Ο Βόλος πρασίνισε κοκκίνισε και κιτρίνισε σε άλλα δεν μαύρισε. Άλλοι διψάμε και αλλοι ειναι χορτατοι
Το χειρότερο δεν είναι βέβαια η γκέλα αλλά η ήττα
Για φαντάσου να κοστίσει ο ένας βαθμός που χάσαμε
Για φαντάσου να κοστίσει ο ένας βαθμός που χάσαμε
- These users thanked the author zoran for the post (total 2):
- marsantos, BlackMagicPAOK
Έχεις απόλυτο δίκιο.george188 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:32 ...
Το ταβανι της ομαδας ειναι υψηλοτερο απο το ταβανι των αλλων κ αυτο εχει φανει κ στα ντερμπι
Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να ξαναφτασουμε το ταβάνι μας γιατί η ομάδα έχει να βρεθεί πλήρης κοντά στους 2 μήνες.
Το ταβάνι ήρθε όταν στη διακοπή των Χριστουγέννων γύρισαν σχεδόν όλοι οι τραυματίες, οι μεταγραφές ήρθαν νωρίς, δούλεψαν όλοι μαζί και με παιχνίδια ανά 4 ημέρες βρήκαν ρυθμό.
Αυτό δεν υπάρχει πια και είναι άγνωστο αν ξαναυπαρξει καθώς για πολύ βασικές μονάδες δεν υπάρχει ορίζοντας επιστροφής.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ρε αδερφε εχεις συναισθηση τι συμβαινει και ζητας τον λογο που δεν γεμισαμε το πανθεσσαλικο; Αστοχο τελειωςhawklord έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:11 Μικρή στάση για δυο λόγια και άντε πάλι οδήγημα για επιστροφή. Που είναι ο λαος και που είναι και η ομάδα; Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, αλλά το μόνο ενθαρρυντικό ειναι πως στα πλέι οφ δεν θα παίζουν τα λιμα που μας κάνανε τη ζημιά φέτος. Με αυτά τα καμάρια μας απέδειξαν πως είναι ανίκανα να κερδίσουν φέτος, με τους δυνατούς ήταν λιοντάρια. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην αρχίζουμε να κάνουμε κοιλιά αφού και στη νικαια παίζαμε το πετούμενο μας. Λάθος επαναλαμβανόμενο σταματάει να είναι λάθος και γίνεται μαλάκια. Δεν μπορώ να απαιτήσω από ξένους παίκτες να νιώσουν τι τραβάμε αλλά να σεβαστούν το παντεσπάνι που τρώνε, και εγώ αν έπαιζα στο ντέρμπι της Μανίλας θα είχα χεσμενο το αποτέλεσμα, αλλά σεβαστείτε ρε πούστη μου. Ελπίζω το 24 να μην ήταν η εξαίρεση στο χιλιοπαιγμένο κλώτσημα της καρδάρας που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν χαθεί και κυρίως αν ξεπεράσουν τον εαυτο τους και δεν πάρουν το κύπελλο, το Μαράκι θα κανει οικονομία και στις μπουλντόζες μιας και είναι το μόνο που ενδιαφέρει στην ΠΑΕ. Για όσους δεν γέμισαν το γήπεδο του βόλου καλύτερα να μη γράψω γιατί θα φάω μπαν. Μάλλον τα διαρκείας που δεν πατάνε στη Τούμπα φταίνε… Ο Βόλος πρασίνισε κοκκίνισε και κιτρίνισε σε άλλα δεν μαύρισε. Άλλοι διψάμε και αλλοι ειναι χορτατοι
Η μεγαλύτερη κατάντια για την ομάδα σήμερα δεν είναι ότι είμαστε στο -3, αλλά ότι πολλοί πιστεύουν ότι είναι τουλάχιστον περίεργο αποτέλεσμα.
Εγώ θα γράψω μόνο ότι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δε δικαιολογειται μια τέτοια εμφάνιση - παρωδία. Εννοείται πως καλοκαίρι Λοβρεν, Ντεσποτοφ, Καμάρα πρέπει να αντικατασταθουν από εντεκαδατους, ισαξιους αν όχι καλύτερους από Μεϊτε, Ζιφκο και Κεντζιορα αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για CL. Κι αυτό πάρουμε δεν πάρουμε πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο κι από το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια- που το θέλω τρελά- είναι να γίνει upgrade CL στην ομάδα. Σαπακια τέλος.
Εγώ θα γράψω μόνο ότι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δε δικαιολογειται μια τέτοια εμφάνιση - παρωδία. Εννοείται πως καλοκαίρι Λοβρεν, Ντεσποτοφ, Καμάρα πρέπει να αντικατασταθουν από εντεκαδατους, ισαξιους αν όχι καλύτερους από Μεϊτε, Ζιφκο και Κεντζιορα αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για CL. Κι αυτό πάρουμε δεν πάρουμε πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο κι από το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια- που το θέλω τρελά- είναι να γίνει upgrade CL στην ομάδα. Σαπακια τέλος.
-
xrisitsapa
Δίκιο έχει.alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:24Ρε αδερφε εχεις συναισθηση τι συμβαινει και ζητας τον λογο που δεν γεμισαμε το πανθεσσαλικο; Αστοχο τελειωςhawklord έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:11 Μικρή στάση για δυο λόγια και άντε πάλι οδήγημα για επιστροφή. Που είναι ο λαος και που είναι και η ομάδα; Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, αλλά το μόνο ενθαρρυντικό ειναι πως στα πλέι οφ δεν θα παίζουν τα λιμα που μας κάνανε τη ζημιά φέτος. Με αυτά τα καμάρια μας απέδειξαν πως είναι ανίκανα να κερδίσουν φέτος, με τους δυνατούς ήταν λιοντάρια. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην αρχίζουμε να κάνουμε κοιλιά αφού και στη νικαια παίζαμε το πετούμενο μας. Λάθος επαναλαμβανόμενο σταματάει να είναι λάθος και γίνεται μαλάκια. Δεν μπορώ να απαιτήσω από ξένους παίκτες να νιώσουν τι τραβάμε αλλά να σεβαστούν το παντεσπάνι που τρώνε, και εγώ αν έπαιζα στο ντέρμπι της Μανίλας θα είχα χεσμενο το αποτέλεσμα, αλλά σεβαστείτε ρε πούστη μου. Ελπίζω το 24 να μην ήταν η εξαίρεση στο χιλιοπαιγμένο κλώτσημα της καρδάρας που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν χαθεί και κυρίως αν ξεπεράσουν τον εαυτο τους και δεν πάρουν το κύπελλο, το Μαράκι θα κανει οικονομία και στις μπουλντόζες μιας και είναι το μόνο που ενδιαφέρει στην ΠΑΕ. Για όσους δεν γέμισαν το γήπεδο του βόλου καλύτερα να μη γράψω γιατί θα φάω μπαν. Μάλλον τα διαρκείας που δεν πατάνε στη Τούμπα φταίνε… Ο Βόλος πρασίνισε κοκκίνισε και κιτρίνισε σε άλλα δεν μαύρισε. Άλλοι διψάμε και αλλοι ειναι χορτατοι
Όταν δεν έχει κ@υλα για το πρωτάθλημα ο λαός, πως θα έχει η ομάδα;;
- BlackMagicPAOK
Και ο δεύτερος δεν έχει εισητηριο για CL;
Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, αλλά ειδικά οι γαβροι θα κάνουν τα πάντα (εντός και εκτός χόρτου) για να ξαναπάνε εκεί.
Προφανώς και ο στόχος μας πρέπει να είναι ο τίτλος αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όπως λέει και ο @joss
Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, αλλά ειδικά οι γαβροι θα κάνουν τα πάντα (εντός και εκτός χόρτου) για να ξαναπάνε εκεί.
Προφανώς και ο στόχος μας πρέπει να είναι ο τίτλος αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όπως λέει και ο @joss
Έχουν κάποιοι υπόψη ότι απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση στον Βόλο;
Ο χρόνος κύλησε/κυλάει και υπερ της ΑΕΚ πλεον που δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που κερδίσαμε την ΟΠΑΠ στον πρώτο γύρο. Δέσανε. Κερδίζουν Ελλάδα και Ευρώπη και διψάνε να κατακτήσουν το δικό τους μάγκικο.marsantos έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:22Έχεις απόλυτο δίκιο.george188 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:32 ...
Το ταβανι της ομαδας ειναι υψηλοτερο απο το ταβανι των αλλων κ αυτο εχει φανει κ στα ντερμπι
Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να ξαναφτασουμε το ταβάνι μας γιατί η ομάδα έχει να βρεθεί πλήρης κοντά στους 2 μήνες.
Το ταβάνι ήρθε όταν στη διακοπή των Χριστουγέννων γύρισαν σχεδόν όλοι οι τραυματίες, οι μεταγραφές ήρθαν νωρίς, δούλεψαν όλοι μαζί και με παιχνίδια ανά 4 ημέρες βρήκαν ρυθμό.
Αυτό δεν υπάρχει πια και είναι άγνωστο αν ξαναυπαρξει καθώς για πολύ βασικές μονάδες δεν υπάρχει ορίζοντας επιστροφής.