65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Οποιος δεν θεωρει τον τωρινο ντελια ως την καλυτερη εκδοχη του εαυτου σε ολους τους τομεις, μαλλον φαντασιωνοταν τον μεσι οταν ο ντελιας ηταν στα 19-20 του.
- These users thanked the author San4 for the post:
- Montrealiotis
Έχει δύο χρόνια που σε πείσμα των καιρών γράφω μια συγκεκριμένη λίστα με τομείς στους οποίους θεωρώ ότι παίρνει βάση, ή και κάτω απ' τη βάση
Ειλικρινά βαρέθηκα να την ξαναγράφω.
Ιερή αγελάδα 21 χρόνων (τότε, 23 πλέον) πρώτη φορά βλεπω
Ειλικρινά βαρέθηκα να την ξαναγράφω.
Ιερή αγελάδα 21 χρόνων (τότε, 23 πλέον) πρώτη φορά βλεπω
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Βρήκατε την ευκαιρία να το βγάλετε αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Πουλεναρα μου 3 χρονια σε παινευω κακο λογο δεν εχω γραψει
Εχεις 2-3 μερες να δηλωσεις τραυματιας στον καρβελα και να βαλεις κατω το κεφαλι για το νταμπλ
Εχεις 2-3 μερες να δηλωσεις τραυματιας στον καρβελα και να βαλεις κατω το κεφαλι για το νταμπλ
Σημασία έχει να ξαναβρεί ρυθμό και πατήματα.
Σήμερα ήταν ένα κλικ πάνω από την προηγούμενη Κυριακή και 2 πάνω απο το Καραϊσκάκης.
Και τα σπριντ του ήταν καλά και οι επαφές του καλύτερες. Οκ δεν ήταν αρκετά αλλά το ζητούμενο για αυτόν είναι σε 2 βδομάδες να φτάσει στην προ Χριστουγέννων κατάσταση.
Σήμερα ήταν ένα κλικ πάνω από την προηγούμενη Κυριακή και 2 πάνω απο το Καραϊσκάκης.
Και τα σπριντ του ήταν καλά και οι επαφές του καλύτερες. Οκ δεν ήταν αρκετά αλλά το ζητούμενο για αυτόν είναι σε 2 βδομάδες να φτάσει στην προ Χριστουγέννων κατάσταση.
Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ρυθμού -μετά το γκολ αμέσως ζωντάνεψε- αλλά κλασικής νοοτροπίας κρατάω δυνάμεις για τα έξι τελευταία παιχνίδια, που είναι όλα ντέρμπι.