Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ιάσονας έγραψε: Παρ 20 Μαρ 2026, 20:37
KalamarGiannis έγραψε: Παρ 20 Μαρ 2026, 18:23 Και τώρα, σταδιακά είναι η αλήθεια και όχι μία και μπραφ όπως θα θέλαμε, γίνονται αποπληρωμές.
Για να είμαστε ακριβείς όχι όπως θα θέλαμε αλλά όπως υπέγραψε (και ως γνωστό η υπογραφή αποτελεί μία δέσμευση, μία υπόσχεση από την οποία κρίνεται η αξιοπιστία σου). Ένας κακοπροαίρετος θα ανησυχούσε πολύ με κάποιον που δεν τιμά την υπογραφή του, όταν μάλιστα είναι η πρώτη υπογραφή του χειροτερεύουν τα πράγματα, όταν δε δημιουργεί αυτό έχθρα με τον ευεργέτη του συλλόγου και το άλλο μεγάλο του τμήμα η κατάσταση γίνεται τρεις χειρότερη. Και όταν λέμε δεν πλήρωσε όλα τα χρέη στην πραγματικότητα λέμε πως δεν πληρώνει τον Σαββίδη επί τούτου για σπάσιμο, παρά το γεγονός ότι δεσμεύτηκε να το κάνει.
Παράδοξο εντός μου: ενώ συμφωνώ ότι πρέπει να τηρήσει την υπογραφή του και να μην έχει πόλεμο με τον Σαββίδη, από την άλλη με νοιάζουν πιο πολύ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ έξοδα και χρέη της ομάδας, και όχι η μεταξύ τους διαφορά. Κι εξηγούμαι: η ομάδα είναι το μαράζι μου και όχι οι τσέπες των 2 πλουσίων...ΑΝ λοιπόν μπορώ να βρεθώ μπροστά σε μια κατάσταση που θα είναι στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα πάντα πληρωμένα εκτός του Ιβάν, ε δε θα σκάσω κι όλας. Ο Ιβαν δε θα σύρει την ομάδα σε δικαστικό αγώνα να της κάνει κακό αν δεν πληρωθεί. Άρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μιλώντας, όλα θα ναι σε καλό δρόμο.
Βέβαια, φυσικά και θα ταν τέλειο να τα βρουν και να μην υπάρχει κόντρα εντός του οργανισμού. Μακάρι ...

ΥΓ αυτό το σπάσιμο που λες... προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του άλλου να δω πως σκέφτεται. Γιατί η κόντρα. Πας λοιπόν και παίρνεις ως ζάμπλουτος την άκρη του ποδιού, στρέμματα επί στρεμμάτων, αμμουδερή παραλία, παρθένο δάσος και μακρυά από τα μιλιούνια των τουριστών. Θες την ιδιωτικότητά σου ρε παιδί μου, τι να κάνεις τα δις αν δεν έχεις ένα παράδεισο να αποσυρθείς. Όλα καλά, κι έρχεται μια μέρα ένας λιγότερο πλούσιος και θέλει να σου κάνει την παρθένα παραλία ξενοδοχείο, να σκάψει να ρημάξει και να έρχεται στην πισίνα ο Γιαννάκης από την Καλαμαριά, ο Μπάμπης με το fly κι ο ταξιτζής από το Δημητρίτσι να βγαίνουν σέλφι...καθώς τα μικρά τους τσιρίζουν αλαφιασμένα και οι βαμμένες ξανθιές γεμίζουν λάδι το σύμπαν...ΕΕ. δε θα τα πάρεις στο κρανίο!;;;
(σημειώνω ότι δεν τα ξέρω εκεί κάτω τα πράγματα, απέξω απέξω τι έχω καταλάβει λέω...)
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Με συγχωρείς, αλλά το υπεραπλουστεύεις το πράγμα. Κάπου υπάρχει και το ηθικό κομμάτι. Δηλαδή ο Σαββίδης είναι ο μ@λάκας της υπόθεσης που θα χώνει και μετά θα τον πιστολιάζουν; δεν πάει έτσι. Δεύτερον, όταν λες για διαμάχη μεταξύ δύο πλούσιων, αναφέρεσαι σε έναν που ήρθε χθες και δεν έχει δείξει πολλά πράγματα ακόμη και έναν άλλο που είναι 15 χρόνια στον ΠΑΟΚ και τον έχει γιγαντώσει, έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά και σε άλλα τμήματα του συλλόγου. Οπότε σορρυ, αλλά δεν είναι απλά δύο πλούσιοι που μαλώνουν. Ο ένας από τους δύο είναι ο Ιβάν.
These users thanked the author tolis14 for the post:
eorptol1
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 10:34

Μα δεν υπήρχαν άλλα σοβαρά χρέη. Το δημόσιο ήταν κάτω από εκατομμύριο, οι πιστωτές δεν τα ζητούσαν και πλην Σαββίδη δεν ήταν σοβαρό ποσό, και του Χατζόπουλου ήταν στον εαυτό του. Να μου πεις για την προοπτική, για ευρωλίγκες για παικταράδες για γήπεδο να το ακούσω και να συμφωνήσω. Τώρα όταν μου λες τα χρέη πλην Σαββίδη, συγνώμη αλλά και στο χωριό μου υπάρχουν τέσσερις πέντε που θα μπορούσαν να τα πληρώσουν. Και ο Χατζόπουλος τα πλήρωνε.

Τα υπεραπλουστεύεις λίγο για να βρείς τρόπο να τον δικαιολογήσεις λόγω προσδοκιών, αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να το σκεφτείς αλλιώς. Είσαι ζάμπλουτος και έχεις αγοράσει την βιλάρα στην πλαγιά, ακούς πως κάποιος λιγότερο ζάμπλουτος από εσένα αγοράζει 100 στρέμματα και θα χτίσει ένα ξενοδοχείο και θα σου κόψουν την θεά. Αντί να τρέχεις στις πολεοδομίες και στα ΣΤΕ γιατί δεν πας να του σκάσεις ένα ποσό που δεν μπορεί να αρνηθεί και να σου τα πουλήσει να ξενοιάσεις για πάντα. Αφού το ξενοδοχείο για να βγάλει λεφτά το χτίζει γιατί να μην βγάλει με μία πώληση χωρίς ρίσκο?
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Δε διαφωνώ.
Δεν έχουν την ίδια βαρύτητα εντός ΠΑΟΚ, ο ένας έκανε τρομερά πράγματα και ο άλλος τώρα ξεκινάει.
Αλλά είναι 2 πολύ πλούσιοι, αντικειμενικά. Και έχουν διαφορές εκτός ομάδας. ΜΕ απλούστευση φυσικά μπορώ να το προσεγγίσω το ζήτημα του εξοχικού και του ξενοδοχείου μπροστά. Τι άλλο; να κάνουμε εδώ ανάλυση χρηματοοικονομική, περιβαλλοντολογική κτλ; δεν αφορά τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, πάμε στο μπάσκετ μας:
ο Ιβαν έχωσε σταδιακά χρήματα σε πολύ δύσκολες εποχές, όταν τον παρακαλέσανε για την επιβίωση του τμήματος. Και είναι ευεργέτης γι αυτό.
Δεν ξέρω , αλλά λέω πως μάλλον δεν περίμενε ποτέ να τα πάρει πίσω. Σα δωρεά τα έβλεπε; ή όχι; δε ξέρω, αν πάντως περάστηκαν σωστά στα βιβλία :εδώ είναι τεράστιο ζήτημα 1. η δημιουργική λογιστική και 2. η νομότυπη καταχώριση. (Καρτέλες δε χωρούν). Εξ ου και ο αγοραστής μιλάει για "νόμιμα χρέη" που θα εξοφλήσει. ΑΝ ήταν κάτι σα δωρεά , δε θα τα πληρώσουν οι άλλοι. ΑΝ ήταν χρέος της ΚΑΕ προς τον Σαββίδη, θα τα πληρωθεί κάποτε, όταν ο άλλος αποφασίσει.
Τέλος πάντων, έχω πει πολλές φορές πως θα πρεπε να τα δώσει κι αυτά, όταν αποφάσισε να πάρει την ομάδα δε του τα κρύψανε από το σύνολο, του παν ΤΟΣΑ με αυτό το ποσό μέσα , το ήξερε και συμφώνησε.
Για να μην ξαναπούμε το προφανές, άμα βάλει 10-15 Μ στο γήπεδο κι άλλα 10-15 στο αγωνιστικό του '27, τι ψυχή έχουν τα 2; δε θα λείψουν...

ΥΓ ενδιαφέρουσα η άποψή σου για το οικόπεδο, χρηματοοικονομικά έχει λογική. Αλλά πιστεύω ότι δε θα του πουλούσε ποτέ ο Ιβαν από περηφάνια. Ή ίσως να ναι πολύ πιο φτηνό να μπλοκάρεις στα γραφεία την επένδυση από το να τον εξαγοράσεις...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάμε ακόμα μια. Όταν επισήμως αναλαμβάνει ο όποιος άνθρωπος συγκεκριμένες δεσμεύσεις προς εκπλήρωση μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία και εν συνεχεία αποδεικνύεται ανακόλουθος, δίχως να λέει κιόλας τίποτα απολύτως προς ενημέρωση τυχόν άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερομένων, δίνει στον οποιονδήποτε, όχι μόνο κακοπροαίρετο, το δικαίωμα να αμφισβητεί ότι, εαν και εφόσον το ... απαιτήσουν ξανά οι συνθήκες κατά την κρίση του, δε θα επαναλάβει το πρόσωπο αυτό την ίδια στάση. Είτε το πρόσωπο αυτό είναι δημόσιος υπάλληλος, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε τρισεκατομμυριούχος.
These users thanked the author navigator11 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επισημη δηλωση στα μεσα οταν πληρωσε τα χρεη (3 χρονια μετα που ανελαβε)
Σαββίδης: Στόχος του ΠΑΟΚ το top-20 στην Ευρώπη
Περασαν 11 χρονια.... Δεν ειπε πότε αρα ολα καλα?

https://www.naftemporiki.gr/sports/3072 ... in-evropi
Με μια αυστηρη ματια, ψευτης και ανακολουθος(δικαιολογιες υπαρχουν) με τη δικη μου
ευεργετης με τα καλα του και τα στραβα του.
Στραβος και τζαναμπετης ο Τελης μαζι σας αλλα μη το κουραζετε με τα περι ηθικης.
Δεν ειναι ωρα να ξυνουμε πληγες.Ας τελειωσει η χρονια και τα συζηταμε μετα.
Δεν εχει νοημα να φυτιλιαζουμε το λαο ξαναγραφοντας τα ιδια και τα ιδια.
Εδω πεθαινει κοσμος στους δρόμους .Δεν ειναι ωρα να τραβαμε διαχωριστικες γραμμες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”