ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Το είπαμε από την πρώτη στιγμή.
Θα είμαστε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλους, προκειμένου να παρουσιαστεί το άσπρο ως μαύρο.
Είναι απίστευτη η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης του γεγονότος από την "κοινή γνώμη".
Θα είμαστε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλους, προκειμένου να παρουσιαστεί το άσπρο ως μαύρο.
Είναι απίστευτη η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης του γεγονότος από την "κοινή γνώμη".
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
- Montrealiotis, navigator11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Parolos
- Montrealiotis
Εχουμε ακούσει ποιος δρόμος θα πάρει το όνομα του Κλεομένη; (Αγνώστου επιθέτου)
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- navigator11, ABOLEYTOI
Όταν είχε γίνει η επίθεση στον τζηλο με το βίντεο όπου φώναζε για βοήθεια ο Γιώργης είχε ανεβάσει ένα πίνακα με την κάλυψη του γεγονότος από τα ΜΜΕ όπου σε μερικα από αυτά είχε παίξει 15 είδηση με 22 δευτερόλεπτα αναφορά κι χωρίς την προβολή του βίντεο . Από την ημέρα της δολοφονίας είχαμε κι έχουμε μια ξεκάθαρη άρνηση να αναφερθούν στον δολοφονημένο οπαδό με το ΟΝΟΜΑ του . Ξέχωρα από την προσπάθεια να μην καταχωρηθεί η δολοφονία σαν οπαδικό γεγονός
είναι τέτοιο το μέγεθος της υποκρισίας όπου ένας τρίτος παρατηρητής δεν θα γνώριζε το όνομα του Κλεομένη τις τρεις πρώτες ημέρες του συμβάντος !!!!
είναι τέτοιο το μέγεθος της υποκρισίας όπου ένας τρίτος παρατηρητής δεν θα γνώριζε το όνομα του Κλεομένη τις τρεις πρώτες ημέρες του συμβάντος !!!!
Γίνεται προσπάθεια ξεπλύματος του δολοφόνου
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Apil44, MrSam1926apc, aivas19
Ειναι αλλιώς να ακούς το θύμα με το όνομα του ,Αλητσιος Κλεομενης και να το οικειοποιεισαι και αλλιώς να ακούς ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 5):
- leomatos88, Azrael, Apil44, Montrealiotis, zissos
- navigator11
Το όνομα έχει αρχίσει να ακούγεται σποραδικά πάντως στα ... μεγάλα Whirlpool της μαζικής αποχαύνωσης. Κυριαρχεί βέβαια ακόμα το "20χρονος". Το επώνυμο δε νομίζω πως πρόκειται να ακουστεί πουθενά και ποτέ.
-
leomatos88
https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_ ... kathigitis
Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του
Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε πανό για να σταματήσει η οπαδική βία.
Μια φωτογραφία από το 2022, με τον Κλεομένη, που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά, να κρατά πανό μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, για να σταματήσει ο κύκλος του αίματος, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Τότε ο Κλεομένης ήταν μαθητής Λυκείου και ο Γιάννης Λαθήρας, ένας εκ των καθηγητών του, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία και μίλησε στο Metropolis 95,5 συγκλονισμένος για το τραγικό γεγονός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τα χρόνια που ήταν καθηγητής του Κλεομένη: «Ήμουν καθηγητής στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών και στο 2ο Λύκειο Συκεών. Μαθητής μας ήταν και ο Κλεομένης, τον θυμάμαι αμυδρά. Μετά πήγε στο 2ο Λύκειο. Όλα τα παιδιά τον θυμούνται ως ένα καλό παιδί, χαμογελαστό. Πριν 4 χρόνια τα παιδιά του 2ου Λυκείου έκαναν μια πολύ συγκινητική κίνηση και βγήκαν φωτογραφία, όλα τα παιδιά, με ένα πανό που έγραφε Άλκη να είσαι ο τελευταίος
Το ένα παιδί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και το άλλο με του Άρη κρατούσαν το πανό. Θυμήθηκα τη φωτογραφία, την ανέβασα και κάποιος μου θύμισε, μου είπε, ότι το παιδί με τα ασπρόμαυρα ήταν ο Κλεομένης. Είναι συγκλονιστικό. Συγκλονίστηκα. Πολύ τραγικό, ένα παιχνίδι της μοίρας απίστευτο. Ελπίζουμε να είναι ο τελευταίος».
Για το ότι κράτησε αυτό το πανό: «Συμμετείχε στο μήνυμα. Είχε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έγραψαν μαζί το πανό και έβγαλαν φωτογραφία για να στείλουν μήνυμα, να σταματήσει αυτή η τρέλα, αυτά τα φονικά».
Για τα όσα έζησε στην κηδεία και την αίσθησή του για τη συνέχεια: «Ο φόβος μου είναι ότι δε θα είναι τελευταίος ούτε ο Κλεομένης. Ήμασταν συντετριμμένοι. Ένιωσα ότι μπορεί να έχουμε και άλλα θύματα. Είναι κρίμα, νέα παιδιά να σκοτώνονται για αυτά τα πράγματα. Να είναι όλοι αγαπημένοι, ανεξάρτητα της ομάδας που ο καθένας πιστεύει. Ήταν πολύς κόσμος στην κηδεία. Πιο πολύ οι συγγενείς και οι φίλοι του, τα παιδιά από τον ΠΑΟΚ, άνθρωποι της ομάδας. Δεν μπορούμε να χωνέψουμε το γεγονός. Στεναχωριέμαι σαν δάσκαλος και πατέρας. Ντρέπομαι που χάνουμε αυτά τα παιδιά».

Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του
Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε πανό για να σταματήσει η οπαδική βία.
Μια φωτογραφία από το 2022, με τον Κλεομένη, που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά, να κρατά πανό μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, για να σταματήσει ο κύκλος του αίματος, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Τότε ο Κλεομένης ήταν μαθητής Λυκείου και ο Γιάννης Λαθήρας, ένας εκ των καθηγητών του, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία και μίλησε στο Metropolis 95,5 συγκλονισμένος για το τραγικό γεγονός.
Για τα χρόνια που ήταν καθηγητής του Κλεομένη: «Ήμουν καθηγητής στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών και στο 2ο Λύκειο Συκεών. Μαθητής μας ήταν και ο Κλεομένης, τον θυμάμαι αμυδρά. Μετά πήγε στο 2ο Λύκειο. Όλα τα παιδιά τον θυμούνται ως ένα καλό παιδί, χαμογελαστό. Πριν 4 χρόνια τα παιδιά του 2ου Λυκείου έκαναν μια πολύ συγκινητική κίνηση και βγήκαν φωτογραφία, όλα τα παιδιά, με ένα πανό που έγραφε Άλκη να είσαι ο τελευταίος
Το ένα παιδί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και το άλλο με του Άρη κρατούσαν το πανό. Θυμήθηκα τη φωτογραφία, την ανέβασα και κάποιος μου θύμισε, μου είπε, ότι το παιδί με τα ασπρόμαυρα ήταν ο Κλεομένης. Είναι συγκλονιστικό. Συγκλονίστηκα. Πολύ τραγικό, ένα παιχνίδι της μοίρας απίστευτο. Ελπίζουμε να είναι ο τελευταίος».
Για το ότι κράτησε αυτό το πανό: «Συμμετείχε στο μήνυμα. Είχε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έγραψαν μαζί το πανό και έβγαλαν φωτογραφία για να στείλουν μήνυμα, να σταματήσει αυτή η τρέλα, αυτά τα φονικά».
Για τα όσα έζησε στην κηδεία και την αίσθησή του για τη συνέχεια: «Ο φόβος μου είναι ότι δε θα είναι τελευταίος ούτε ο Κλεομένης. Ήμασταν συντετριμμένοι. Ένιωσα ότι μπορεί να έχουμε και άλλα θύματα. Είναι κρίμα, νέα παιδιά να σκοτώνονται για αυτά τα πράγματα. Να είναι όλοι αγαπημένοι, ανεξάρτητα της ομάδας που ο καθένας πιστεύει. Ήταν πολύς κόσμος στην κηδεία. Πιο πολύ οι συγγενείς και οι φίλοι του, τα παιδιά από τον ΠΑΟΚ, άνθρωποι της ομάδας. Δεν μπορούμε να χωνέψουμε το γεγονός. Στεναχωριέμαι σαν δάσκαλος και πατέρας. Ντρέπομαι που χάνουμε αυτά τα παιδιά».

- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Franky, astral, Σουριναμέζος
-
PAOKhead
Λοιπον αυτη η φωτογραφια ειναι ανατριχιαστικα προφητικη και περιγραφικη ως προς το τι μελλον επιφυλλασει αυτη η κοινωνια στα παιδια.
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι το μελλον
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι το μελλον
- These users thanked the author PAOKhead for the post (total 9):
- leomatos88, Apeiroelaxistos, Apil44, WeWillRockYou, ABOLEYTOI, zissos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Taseos, paoki19
- Apeiroelaxistos
Υπάρχει πολύ μίσος στην κοινωνία και μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά. Υπάρχει φτώχεια και ανισότητα και συνήθως τα θύματα της είναι και συνήθως αυτοί που υιοθετούν βία. Είναι δηλαδή η ανημποριά τους σε μια μεγαλύτερη κατάσταση που δεν μπορούν ούτε να κατανοήσουν ούτε να διαχειριστούν και αυτή η βία απλώς κατευθύνεται σε οτιδήποτε είναι απέναντι, οτιδήποτε ομαδοποιείται κάτω από την οποιαδήποτε εστεροποίησή: μετανάστης, μαύρος, ρομα, γκει, τρανς, γυναίκες, οπαδοί άλλων ομάδων, και πάει λέγοντας. Κάποια παιδιά έχουν τρομερό μίσος μέσα τους και το θύμα τους μπορεί απλώς να είναι κάποιος από έτερη ομάδα που τυγχάνει να βρεθεί στο διαβα τους την «κακή στιγμή». Γιατί άμα δεν σκοτώσει με την μια μπορεί με την δεύτερη ή με την τρίτη. Έχουμε πολλή δουλειά σαν κοινωνία, να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη αλλά και να βοηθήσουμε κι αυτούς που έχουν ανάγκη. Αλλά και φυσικά μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζουν καφροι κάθε επαγγέλματος που πλουτίζουν από την φανατιλα άλλων, αλλά και οι κυβερνήσεις που από την μια φτωχοποιουν πληθυσμούς, και διαλύουν κοινωνικές δομές και προνοια. Πόσο κρίμα που ακόμα ένα νεαρό παιδί έφυγε και πάλι δεν θα μάθουμε τίποτα.
- These users thanked the author Apeiroelaxistos for the post (total 3):
- PAOKhead, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- kataramenos5
Καλο παράδεισο να χει το παιδι
και πολυ κουραγιο οι δικοι του.
και πολυ κουραγιο οι δικοι του.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- astral
Απαντάω με αντιγραφή του μηνύματός μου στο άλλο Θέμα:leomatos88 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 15:26 https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_ ... kathigitis
![]()
Αφιερωμένο κυρίως στους "κοινωνιολόγους" του κωλ@υ ΠΑΟΚτδήδες που σε κάθε τραγωδία βλέπουν εχθρούς και ενόχους με ασπρόμαυρα. Πάντα θα φταίει ο ΠΑΟΚτσης. Σιγά σιγά πέρασε και μέσα στο Λαό αυτό.
Και μια συμβουλή, να διαβάσουν την ιστορία της Τραγωδίας του Hillsborough, πως ΜΜΕ, ποδοσφαιρικό και πολιτικό σύστημα και κατεστημένο προσπάθησε να ενοχοποιήσει και να στοχοποιήσει μια συγκεκριμένη πόλη και μια ομάδα ομάδα μέσω μιας ποδοσφαιρικής τραγωδίας, για πολιτικούς και ταξικούς λόγους.
- These users thanked the author Franky for the post (total 4):
- astral, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, Σουριναμέζος
εκείνοι έστω και μετά από δεκαετίες πήραν τη συγγνώμη που άξιζαν.
Εμείς;
Εμείς;
- sourmenetes
- Moderator
Έχουν στερέψει οι δικαιολογίες !!!
Ένα κράτος ανήμπορο μια κοινωνία (που τάχα μου προοδεύει) και η βία που έχει πάρει ανεξέλεγκτα όρια!!
Τι να πεις…
Κουράγιο…;;;
Συλλυπητήρια..;;;
Δεν ξέρω…
Έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!!!
Ένα κράτος ανήμπορο μια κοινωνία (που τάχα μου προοδεύει) και η βία που έχει πάρει ανεξέλεγκτα όρια!!
Τι να πεις…
Κουράγιο…;;;
Συλλυπητήρια..;;;
Δεν ξέρω…
Έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!!!