Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να διευκρινίσω ότι ο Βασίλης Νικολακούλης είναι γεννημένος 20.05.2005, ο Βασίλης Τσιντσόλης 24.02.2006 και ο Στάθης Μπελερής (που είχε χθες γενέθλια) 05.03.2007.
Τρεις σειρές τερματοφυλάκων που του χρόνου μπορούν να δηλωθούν για το κύπελλο. Η εμπειρία είναι ανάλογη με την ηλικία τους φαντάζομαι. Τους Νικολακούλη και Τσιντσόλη τους έχω δει με τον ΠΑΟΚ Β (ειδικά τον πρώτο, που είναι ο βασικός), ενώ τον Τσιντσόλη τον είδα και πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου Κ19, κόντρα στον γαύρο, όπου ήταν εξαιρετικός, αν και είναι ο πιο κοντός εκ των τριών και υστερεί στις εξόδους.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 12:32 ...
Ο Σαρρής ας πούμε έχω την εντύπωση πως δεν θα μπορεί να δηλωθεί στην Ευρωπή.
Καλησπέρα Willy Rocka.
Νομίζω πως ο Σαρρής μπορεί. Για τους u21 χρειάζεται 2 χρόνια να είσαι σε ελληνική ακαδημία.
Ο Σαρρής ήταν μέχρι τα 17 στην άεκ.
Δεν είμαι σίγουρος βέβαια γιατί είναι γεννημένος το 2007 και έφυγε το 23 για Μόντενα. Οπότε δεν ξέρω πως ακριβώς μετράνε τα 2 χρόνια. Αν είναι ημερολογιακά ή 2 ολόκληρες σεζόν.
Για τον τερματά που λες, είναι γεννημένος το 2005. Δλδ αν τον πάρουμε μόνο μια χρονιά θα παίζει κύπελλο.
Καλό θα ήταν κάποιος πιο μικρός για να έχει χρόνια μπροστά και να αποτελεί μόνιμη λύση.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Μπαλντέ (2007) το καλοκαίρι συμπληρώνει διετία στον ΠΑΟΚ, άρα θα μπορεί να δηλωθεί στην λίστα Β, ενώ από την σεζόν 2027-2028 που θα έχει συμπληρώσει τριετία θα θεωρείται club trained παίκτης στην Λίστα Α.
Ο Σαρρής για να δηλωθεί στην λίστα Β, θα πρέπει να περάσει άλλος 1, 5 χρόνος, οπότε του χρόνου πάει για την λίστα Α. Ο παίκτης είναι γεννημένος 20 Μαρτιού του 2007 οπότε τα 15 τα έκλεισε 20 Μαρτίου του 2022, άρα μάλλον η σεζόν 2021-2022 δεν μετράει, γιατί στην έναρξη της ήταν 14. Έχει σίγουρα λογικά τη σεζόν 2022-2023 πριν πάρει την μεταγραφή στην Ιταλία και ένα εξάμηνο σε εμάς. Ακόμα και να μετράει η σεζόν 2021-2022 δηλαδή, θα μπορούσε να δηλωθεί την επόμενη σεζόν, μετά τον Γενάρη ως association-trained player.
Αυτά από μόνα τους δεν είναι προβλήματα, αλλά ίσως δημιουργούν αρκετά πέρα δώθε με τους παίκτες της Β ομάδας σε κάποιες θέσεις. Ας πούμε φέτος Μύθου-Χατσίδης ευνοήθηκαν πολύ πιστεύω από το γεγονός πως μπορούσαν να προσφέρουν τόσο στο Κύπελλο, όσο και στη Ευρώπη. Ξέρανε και οι ίδιοι και το προπονητικό τιμ που θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη του ρόστερ.
Aν βέβαια θα έχουμε και του χρόνου 5 χαφ στο βασικό ρόστερ, το να παίξει ο Σαρρής μια πλήρη σεζόν στον ΠΑΟΚ Β και να πάρει και τις ευκαιρίες στο Κύπελλο, είναι μια χαρά. Αν πάμε με 4 χαφ όπως στα προηγούμενα χρόνια Λουτσέσκου, το να μην μπορεί ο 5ος χαφ να παίξει Ευρώπη θα είναι πρόβλημα.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”