Equalizer έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:21
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει @georgebest γιατί έχεις τέτοιο επιθετικό τόνο
Και γιατί μου γράφεις οτι "κάνω ΠΑΛΙ αυτό...". Τι πάλι;
Συζήτηση κάνουμε και παραθέτουμε όσο πιο πλήρως γίνεται την άποψή μας, δεν επιβάλλουμε τίποτα ούτε είδα κανέναν να σου λέει τίποτα φοβερό. Μπορεί να έχασα κάτι.
Δεν σου λεω οτι είσαι γαυρος. Σου λέω οτι δεν βλέπω απολύτως τίποτα οχι απλά επιλήψιμο, αλλά ούτε καν "βοηθητικό προς το κέρδος ενός πέναλτι" στην κίνηση του Σαντσες.
Μιλάμε για διύλιση κόνωπα αν αναλύουμε φάση 1 δευτερολέπτου σε πενήντα στοπ καρέ για να ανακαλύψουμε οτι εν τέλει έφταιγε αυτός που χτυπήθηκε κι οχι αυτός που χτύπησε.
ΟΛΟΙ είπαν εξ αρχής πως αναγνωρίζουν οτι δεν έγινε επίτηδες κάποιο χτύπημα, αλλά ΕΓΙΝΕ ΧΤΥΠΗΜΑ. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και ο διαιτητής αποφάσισε οτι είναι πέναλτι. Θα μπορούσε ένας άλλος διαιτητής να πει "παίζετε". Υπάρχουν και αυτές οι φάσεις στο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε τώρα.
Βεβαίως και θα αισθανόμουν οτι έφαγα ένα γκολ τζάμπα αν γινόταν εις βάρος μου, αλλά στο χάος που επικρατεί με προπαγάνδες, κατηγορίες, λίβελους και απειλές κάθε μέρα, χάνεται το νόημα της υγιούς ανάλυσης μιας φάσης.
ΑΛΛΟ πράγμα να λέμε οτι έκατσε ευνοϊκά μια συγκυρία, ΑΛΛΟ εντελώς να λέμε οτι ο διαιτητής ευνόησε τον ΠΑΟΚ με ανύπαρκτο πέναλτι.
Δεν είναι ανύπαρκτο, υπαρκτότατο είναι και φαίνεται καθαρά στο βίντεο.
Το οτι ήταν στην ευχέρεια να το αποσιωπήσει ή οχι, δεν καθιστά κανέναν ένοχο για τίποτα.
Ναι συζητηση κανουμε και οταν λες το 2002 εγινε αυτο, περυσι το αλλο, ετσι ευνοηθηκε η Κουλα, τετοιο σφυριγμα πηρε ο γαυρος, ε ρε φιλε την γ@μ@ς.
Δεν ειπε κανεις οτι φετος ευνοουμαστε, Δεν ειπε κανεις οτι ο γαυρος και η αεκ δεν εχουν παρει σφυριγματα.
Δεν εγραψε κανεις οτι δεν υπαρχει επαφη.
Δεν εγραψε κανεις οτι δεν χτυπησε ο Σαντσεθ.
Κανεις δεν εγραψε οτι ο Φωτιας ηταν στημενος.
Το βιντεο ειναι ξεκαθαρο, οτι μπαινει κατω απο τη μασχαλη του, και καταληγει μπροστα του πεσμενος. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο αλλος δεν τον εχει δει και τα χερια του ειναι σε φυσικη θεση.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ξαναλεω δεν ειναι. Δεν δινεται πεναλντι αυτο.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ, εσυ βλεπεις κατι αλλο.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Συγκυριακα ευνοηθηκαμε.
Για αλλους ηταν και κοκκινη.
Ξαναλεω αν το επαιρνε η αεκ ο γαυρος ή δινοταν εναντιον μας τετοιο πεναλντι τι θα λεγατε?
Δεν το απανταει κανενας ομως το ερωτημα.
Εχουμε διαφορετικη αποψη. Τελος.
Το να φτανουνε μερικοι ομως να λενε "δε με ενοχλει καθολου μακαρι να παιρνω ανυπαρκτα πεναλντι" σορρυ αλλα μου προκαλει ΑΗΔΙΑ.