Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσής
1
1%
Σάντσες
13
9%
Κετζιόρα
2
1%
Μιχαηλίδης
4
3%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαφείρης
4
3%
Μπιάνκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζιφκοβιτς
7
5%
Χατσίδης
1
1%
Γιακουμάκης
1
1%
Γερεμέγιεφ
99
70%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
9
6%

Σύνολο ψήφων: 141

Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από CCCP »

Μα η πλακα ειναι οτι σε εναεριες μονομαχιες απαγορευεται να σηκωσεις τα χερια ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Και θα δικαιολογησουμε τον αλλον που απλα περπαταει?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε Γιώργη μπεστ, ρίχνει αγκωνιά άνθρωπε μου;
Δηλαδή ο Σαντσεθ προέβλεψε οτι ο τύπος θα ανοίξει τον αγκώνα του και πήγε έβαλε το κεφάλι του και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;
Δηλαδή δεν βλέπεις οτι του ρίχνει αγκωνιά, για ποιο λόγο να κάνει αυτή την κίνηση, είναι σε πλήρη ισορροπία το σώμα του ναι ή όχι;
Έλα σε παρακαλώ πολύ.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
navigator11, mpafos4
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μα δεν ειναι καν θεμα αγκωνιας, δεν εχει το δικαωμα να εχει τα χερι και τον αγκωνα του σε εκεινη τη θεση. Τελος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το χτύπημα που δίνεται πέναλτυ δεν έχει την προϋπόθεση να είναι ακούσιο. Από την στιγμή που ο αμυνόμενος βρίσκει με τον αγκώνα στο κεφάλι τον επιτιθέμενο και τον βγάζει εκτός διεκδίκησης, είναι πέναλτυ. Το ίδιο θα δινόταν και εάν απλά τον πατούσε, όπως πχ το πέναλτυ που πήραμε στη Σκωτία, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν πατήθηκε ο Schwab.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
Equalizer, astral, paokkerkir, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σωστός!

Καλά σε σχέση με εκείνο στη Σκωτία, το χθεσινό είναι δολοφονική ενέργεια και απειλείται με φυλάκιση
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και ολα ...αυτου του είδους τα χτυπήματα...σε ροη αγώνα ο φωτιάς τα σφύρξε ....
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
astral, leomatos88
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι. Το δεύτερο πέναλτυ ειδικά έγινε μπροστά του.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

George Best4 έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:10 ...
Δεν διαφωνησε κανεις οτι χτυπησε ο Σαντσεθ.
Φαινεται απο ολες τις καμερες οτι υπαρχει επαφη.

Αν δε βλεπετε οτι χωνεται κατω απο τη μασχαλη του αλλου που ειναι ντερεκι και πεφτει αυτος πανω του, τι να πω.
Απογοητευομαι λιγο που βλεπετε ορισμο του πεναλντι ορισμενοι.

Για μενα αυτα δεν δινονται, αλλιως σε καθε κορνερ που ματσαρει ντερεκι καποιον κοντο, εχουμε πεναλντι.

Προφανως αν γινοταν εναντιον μας αυτη η φαση παλι πεναλντι θα βλεπατε φανταζομαι...τι οχι?

Το να κανετε συσχετισμους με αλλες φασεις που εχουν παρει γαυρος και κουλα δεν εχει πολυ νοημα. Προφανως και φετος οπως καθε χρονο εχουν παρει σφυριγματα για αυτη τη φαση μιλαμε.

Ουτε γαυρος ειμαι ουτε αεκτζης και αλλες παπαριες που λενε μερικοι σε οποιον λεει την αποψη του που ειναι αντιθετη.

Την αποψη μας αν πουμε δε θα αλλαξουμε το πρωταθλημα ουτε τον κοσμο.
Γιώργαρε Καλυτερότερε έγω θέλω να σου δώσω ένα μπράβο για την καθαρότητα των λόγων σου.
Ούτε θες να βγάλεις την ομάδα ευνοημένη ούτε προσπαθείς να εξισώσεις την ομάδα με τους κάτω.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας πιάνει μια ενοχικότητα αν για μια φάση πούμε ναι μεν αλλά.
Κι εγώ άνοιξα σήμερα σε μεγάλη οθόνη υπολογιστή να δω καθαρότερα και με στοπ καρέ αυτό που ανέβασε ο navi.
Βλέπω κι εγώ το ίδιο που βλέπεις. Ελάχιστα πριν χτυπηθεί ο Σάντσεθ από τον αγκώνα (ή λίγο πάνω από τον αγκώνα με το πίσω μέρος του μπράτσου γιατί αυτό φαίνεται αν ζουμάρουμε), ήδη ο ώμος του είναι κάτω από τη μασχάλη του.
Δεν νομίζω να πειράζει να πούμε πως το βλέπουμε διαφορετικά.
Δεν λέμε πως κάνει θέατρο και βουτάει ο Μεξικανός. Δεν έκανε κανείς παρομοίωση με τις βουτιές του Μάνταλου και του Μπακασέτα.
Μιλάμε για αυτή τη φάση.
Υπάρχει ίδια φάση υπέρ μας που έκανε αμυντικός μας το ίδιο πράγμα σε αγώνα στο παρελθόν αλλά δεν το δείχνω γιατί διαβάζουν και οι άλλοι και δε θέλω να δώσω πάτημα για οτιδήποτε κακό στην ομάδα. Σε εκείνη τη φάση διαμαρτύρονταν σαν τρελοί κι εμείς λέγαμε πως δεν υπάρχει παράβαση γιατί δεν τον έβλεπε, ο άλλος χώθηκε από κάτω κτλ. Ακριβώς τα ίδια.
Δε βλέπω πως ο διαιτητής είχε ξεκάθαρη στόχευση στο να μας ευνοήσει γιατί σε όλον τον αγώνα σφύριζε όλα τα μικροφάουλ που κάναμε (2 στον Αντρίγια, 3 στον Οζ, 1 στον Ζαφ, 1 στον Χατσίδη, 1 στον Μπάμπα) που είναι χαρακτηριστικές φάσεις που δείχνουν αν θέλει κάποιος να σε ευνοήσει.
Οπότε η διαφωνία μας σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να ερμηνευθεί πως ο διαιτητής είχε δόλο.
Έχουμε μια άλλη οπτική της φάσης. Την καταθέτουμε και τελείωσε.

Έγραψα αυτό στο τόπικ των διεθνών αγώνων.
marsantos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 08:58 Καλημέρα σε όλους.
Είδα όλη την παράταση της Γιούβε και έβαλα από περιέργεια να δω τα hl της κανονικής διάρκειας.
Πως γίνεται να δίνεται κόκκινη αυτό το πράγμα;
Δεν είναι μαρκάρισμα, δεν είναι επικίνδυνο σήκωμα ποδιού σαν της Ντόρμουντ, δεν είναι απρόσεκτο κοντρόλ όπως του Ζαμπά, δεν είναι βιαιοπραγία, δεν είναι τίποτα.
Ένας παίκτης είναι στον αέρα και προσγειώνεται με τα πόδια του να βρίσκονται εντός του κύλινδρού του. Δεν είναι στον αέρα καρατέκα όπως αυτός της Λάρισας.
Δλδ από εδώ και πέρα στο κέντρο δε χρειάζεται να πηδάς για κεφαλιά. Άσε τον αντίπαλο να πηδήξει κι εσύ βάλε τα πόδια από κάτω. Δύο με τρεις κόκκινες θα τις πάρεις στο 90λεπτο.
Στο μπάσκετ αν βάλεις τα πόδια σου επίτηδες κάτω από τα πόδια του παίκτη την ώρα που αυτός σουτάρει και εντός του κυλίνδρου του, θα φας τεχνική θα φας και σούτια από τους υπόλοιπους.
Στο ποδόσφαιρο μετά από το χθεσινό (τυχαίο) περιστατικό μπορείς να επιβραβεύεσαι.
Υπάρχουν φάσεις λοιπόν που πάντα θα έχουμε διαφορετική οπτική. Δεν είναι κακό να το λέμε και δεν είναι κακό να καταλαβαίνουμε πως αν ήταν εντελώς αντίθετη η φάση θα λέγαμε τα αντίθετα
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
George Best4, Sera4, paokkerkir
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:18 Φίλε σόρρυ σε εμένα απευθύνεσαι ή σε όλους; ή τι;

Δεν ξέρω - δεν είδα με ποιον μάλωσες νωρίτερα

Νομίω οτι είναι ακραία υπερβολη να λες οτι:

- ο Σάντσες ΧΩΝΕΤΑΙ κάτω από τον αγκώνα. Καμία απολύτως τέτοια κίνηση δεν προκύπτει από το βίντεο. Προχωράει κανονικά ο παίκτης και τρώει αγκωνιά.

- Κανείς δεν λέει νομίζω οτι είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πέναλτι. Ορισμός του πέναλτι είναι η κλωτσιά που δίνει ο Ελευθερόπουλος στον Γιασεμή στο ματς της Τούμπας το 2002. Κλωτσίδι εν ψυχρώ στην κοιλιά face to face.

Υπάρχει όμως ξεκάθαρα χτύπημα, το οποίο ο διαιτητής έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει ως παράβαση. Δεν υπάρχει θέατρο, δεν υπάρχει εφεύρεση.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα παίκτης στο σύνολο του αγώνα χτύπησε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ παίκτες μας στο πρόσωπο. Και τιμωρήθηκε με μονο μια κάρτα.

Ε κάπου ώπα δηλαδή.

Τι να κάνουμε τώρα, χτύπημα στο πρόσωπο είναι. Υπαρκτό και ορατό καθαρά. Που ελέγχθηκε και απο διαιτητή και απο βαρ. Που σε όλο το ματς έπαιζαν 50-50 αδιαμφισβήτητα.
παλι κανεις αυτο που ανεφερα. Ολοι ξερουμε τι παραγκα ειχε ο γαυρος και τι σφαγες εχουμε φαει προ βαρ. Δεν εχει νοημα να κανουμε συγκρισεις.

Ο καθενας βλεπει οτι θελει μαλλον.
Ο Σαντσεθ χωνεται στη φαση κατω απο το χερι του παιχτη. Βλεπεις να κανει πισω το χερι του ο αμυντικος? βλεπεις να το απλωνει ή να ειναι σε αφυσικη κινηση βαση της κινησης του?

Εγω αυτο βλεπω.
Δεν το θεωρω πενλαντι.
Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι.

Το να γραφετε οτι το εκανε 3 φορες ή οτι θα μπορυσε να δωσει και κοκκινη δεν αλλαζει κατι.

Και δεν ειναι αυτομαστιγωμα.
Λεω ξανα αν δινοταν εναντιον μας τετοιο πεναλντι θα ειχαμε 100 σελιδες για σφαγη. Αυτο θα γινοταν, τι να κανουμε τωρα.
These users thanked the author George Best4 for the post:
paokkerkir
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

βλεπεις να το απλωνει ή να ειναι σε αφυσικη κινηση βαση της κινησης του?
Nαι. Το ερωτημα ειναι απλο. Θεωρεις οτι εχει το δικαιωμα ενας παικτης να εχει σηκωμενα τα χερια και τους αγκωνες εκει? Οπως εξηγησα σε προηγουμενο ποστ, ουτε οταν πηδας δεν εχεις αυτο το δικαιωμα ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καπου εχει μπερδευτει το "εγω δε θα το εδινα" , με το "ηταν/δεν ηταν πεναλτι".

Δε θα αλλαξει κανεις αποψη, οποτε τσαμπα κουραση.
These users thanked the author astral for the post:
navigator11
George Best4

CCCP έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:43
βλεπεις να το απλωνει ή να ειναι σε αφυσικη κινηση βαση της κινησης του?
Nαι. Το ερωτημα ειναι απλο. Θεωρεις οτι εχει το δικαιωμα ενας παικτης να εχει σηκωμενα τα χερια και τους αγκωνες εκει? Οπως εξηγησα σε προηγουμενο ποστ, ουτε οταν πηδας δεν εχεις αυτο το δικαιωμα ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ.

ρε συ σοβαρα τωρα?
Χωρις δοση ειρωνειας
τρεξε κοιτωντας τον ουρανο και τα χερια κολλημενα και πηδα.
Βγαλτο και ενα βιντεο και ανεβασε το να σε δουμε.
Εγω πιστευω δε θα τα καταφερεις.

Οταν καταλαβεις οτι δεν μπορεις σκεψου να ειχες μια μπαλα να ερχεται και διπλα σου και εναν ανθρωπο 30 εκατοστα πιο κοντο..

Εγω ξαναλεω αν εδιναν εναντιον μας τετοιο πεναλντι θα ημουν εξαλλος.
Τωρα εσυ μπορει να θεωρουσες οτι ειναι σε εκεινη την περιπτωση.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Δεν μπορω να χαρω οσο πρεπει το δευτερο πεναλτυ γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ
Θα χαιρομουν αφανταστα ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
ΑΙντε που θα μπουμε και σε διαλογο με τους αθηναιους συμμοριτες
Και μάλιστα σε απολογητικο υφος
Όσο για τους "αντικειμενικους" επειδη έχουν οξυδερκη όραση ας αναλύσουν την ματιά του κηφισιωτη για αν βλεπει η δεν βλεπει πισω του
Οσοι εχουν παιξει μπαλλα εστω και σε Γ τοπικο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αμεσως ποσο ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ κτυπημα ηταν
Οι υπολοιποι χορταστε .....αντικειμενικοτητα
Ευχομαι την Κυριακη να νικησουμε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πεναλτυ
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
obanebane, tutuyo, Amsterdamer_87, abc_o_ karpouzas, mpafos4
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν το κάνει πίσω το χέρι του ,κουτουλιά στον αγκώνα πάει και ρίχνει ο Σαντσεθ.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε,έτσι συνεχίστε,ούτε ουδέτεροι δεν τα γράφουν αυτά,φυσική η κίνηση του χεριού.
George Best4

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:51 Δεν μπορω να χαρω οσο πρεπει το δευτερο πεναλτυ γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ
Θα χαιρομουν αφανταστα ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
ΑΙντε που θα μπουμε και σε διαλογο με τους αθηναιους συμμοριτες
Και μάλιστα σε απολογητικο υφος
Όσο για τους "αντικειμενικους" επειδη έχουν οξυδερκη όραση ας αναλύσουν την ματιά του κηφισιωτη για αν βλεπει η δεν βλεπει πισω του
Οσοι εχουν παιξει μπαλλα εστω και σε Γ τοπικο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αμεσως ποσο ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ κτυπημα ηταν
Οι υπολοιποι χορταστε .....αντικειμενικοτητα
Ευχομαι την Κυριακη να νικησουμε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πεναλτυ
Μαλλον υποστηριζουμε διαφορετικο ΠΑΟΚ.
εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ για την πουστια.
Αν το ονειρο σου ειναι να γινεις σαν κι αυτους, μπορεις να αλλαξεις ομαδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”