Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κανένας κανονισμός δεν λέει ότι πρέπει να δει ο παίκτης τον άλλον για να είναι φάουλ η πέναλτι. Ποιος το λέει αυτό δηλαδή; πόσα φάουλ και πέναλτι έχουν δοθεί σε προβολή η χτύπημα όταν προσπαθούσε να διώξει ο αμυντικός και δεν είδε τον αντίπαλο που ερχόταν. Να θυμίσω και την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη που είχε πάρει ο Βιτόλο με τη Φενέρ; τον είχε δει τον αντίπαλο; ξέρω παλιό είναι αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό 
Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, καλούτσικη στο δεύτερο. Μπράβο στο λαό που ήταν εκεί!
Υγ. Το δεύτερο πέναλτι δεν υπάρχει, καμία ομάδα δεν πρέπει να παίρνει τέτοια πέναλτι, ούτε με νοιάζει αν ευνοήθηκαν και οι άλλοι σε άλλα παιχνίδια, οι Έλληνες διαιτητές είναι κακοί και δίνουν τέτοια σφυρίγματα μόνο στα μεγάλα ονόματα, αυτό καλό είναι να αλλάξει.
Υγ. Το δεύτερο πέναλτι δεν υπάρχει, καμία ομάδα δεν πρέπει να παίρνει τέτοια πέναλτι, ούτε με νοιάζει αν ευνοήθηκαν και οι άλλοι σε άλλα παιχνίδια, οι Έλληνες διαιτητές είναι κακοί και δίνουν τέτοια σφυρίγματα μόνο στα μεγάλα ονόματα, αυτό καλό είναι να αλλάξει.
Τι περίεργο ματς ήταν αυτό; Σα να έβλεπα Βίλατζ Γιουνάιτεντ!
Μετά τα ολα όσα πέρασε η ομάδα και ο ΠΑΟΚ σερί τον τελευταίο ενάμιση μήνα.. να συζηταμε σημερα το γιατί και το πώς μπήκαν τα 4 και την εμφάνιση και την αποδοση και το ένα και το άλλο... κάπου ωπα δηλαδή.
Έβρεξε και για μας.
Το γαυρο να @@@@
Πρώτοι και Συνεχίζουμε
Έβρεξε και για μας.
Το γαυρο να @@@@
Πρώτοι και Συνεχίζουμε
- Kabamaru11
Μολις εκατσα κ ειδα καθαρα την φαση του 2ου πεναλτυ,ξεκαθαρη παραβαση ηταν,ακομα κ ο αγκωνας του ηταν σε μη φυσικη κλιση,προφανως πιστευω πως δεν το εκανε επιτηδες,αλλα ενας σεντερ μπακ πρεπει να προσεχει πως αμυνεται,δικαιως επισης δεν δεχθηκε κιτρινη καρτα που θα ηταν η 2η γιατι δεν ειχε οπτικη επαφη με τον επιτιθεμενο κ οπως προειπα προφανως δεν ηταν εκουσια επαφη.
Το ποδοσφαιρο (και το καρατε) ειναι απλο.
Το ποδοσφαιρο (και το καρατε) ειναι απλο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- navigator11, leomatos88, Γερασίμου, aivas19, Kourdos
- ΑποστόληςΑ
Ναι, η ομάδα δεν έπαιξε καλά.
Ναι, το δεύτερο πέναλτυ (δεν είδα το πρώτο) ήταν λίγο αυστηρό, δίνεται όμως, διαφορετικά ο VAR θα το είχε ακυρώσει.
Δεν έχω καμία τύψη για το πέναλτυ.
Αν θυμηθείτε πώς κέρδισε η ΑΕΧ στην Κηφισιά (ενώ έχανε 2-1), με ένα επιθετικό φάουλ και ένα πέναλτυ που ήταν χειρότερο από το δικό μας, θα με καταλάβετε.
Εύχομαι ο Γιακου να μην έχει πάθει κάτι.
Πάμε για το διπλό στο τηγάνι.
ΥΓ: μου άρεσε πολύ ο Sanchez, όπως και ο Jeremejeff.
Ναι, το δεύτερο πέναλτυ (δεν είδα το πρώτο) ήταν λίγο αυστηρό, δίνεται όμως, διαφορετικά ο VAR θα το είχε ακυρώσει.
Δεν έχω καμία τύψη για το πέναλτυ.
Αν θυμηθείτε πώς κέρδισε η ΑΕΧ στην Κηφισιά (ενώ έχανε 2-1), με ένα επιθετικό φάουλ και ένα πέναλτυ που ήταν χειρότερο από το δικό μας, θα με καταλάβετε.
Εύχομαι ο Γιακου να μην έχει πάθει κάτι.
Πάμε για το διπλό στο τηγάνι.
ΥΓ: μου άρεσε πολύ ο Sanchez, όπως και ο Jeremejeff.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 04 Μαρ 2026, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- navigator11, vs40
-
George Best4
Ξαναδείς την φάση. Εσύ βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θες.boogeyman77 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:14Δηλαδή για εσένα η αγκωνιά εντός περιοχής δεν είναι πέναλτι; Τι έπρεπε να του κάνει; fatality;George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:05 Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
Το 2ο πεναλντι αν το επαιρνε άλλος θα ήμασταν στα κάγκελα.
Αν ξεκινήσουμε τι πέναλτι έχουν πάρει τα πόκεμον και γενικά σφυρίγματα ( ακόμα φρέσκο η ισοφάριση της χάρτινης στον Βόλο) και τι δοθεί εναντίον μας,θα γράφουμε εβδομάδες......
Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σαντσεθ πέφτει πάνω στο χέρι.
Δε δίνεται αυτό το πραμα πέναλντι.
Άσε το έχει πάρει ο καθένας. Δεν εξετάζω αυτο. Σήμερα ευνοηθηκαμε από αυτή τη φάση.
η χειροτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ που ειδαμε φέτος.
διαψεύστε με.
ΥΣ Αλεπού, τους κοίμισες όλους για την Κυριακή. Όλους όμως.
διαψεύστε με.
ΥΣ Αλεπού, τους κοίμισες όλους για την Κυριακή. Όλους όμως.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πέφτει πάνω στον αγκώνα. Διεκδικεί να πάρει την κεφαλιά στη σέντρα του Ιβανούσετς και τον εμποδίζει ο αγκώνας.George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:22 ...Ξαναδείς την φάση. Εσύ βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θες.
Θυμάμαι και παλιότερο αντίστοιχο σχόλιο του ίδιου nickname αν δεν με απατά η μνήμη μου. Έφτασαν κιόλας τα χελιδονάκια και τα παντός τύπου αποδημητικά πτηνά;navigator11 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:07 Όταν ξεπεράσει το σοκ της σημερινής ξεφτίλας ο συμφορουμίτης @Demetre και όποιος άλλος εξίσου αηδιασμένος, να διαφωτίσει λίγο τον @PAOK_Antarctica σχετικά με το τι λένε και γράφουν οι χάρτινοι κοκ, επειδή τον ενδιαφέρει έντονα.
- These users thanked the author wickerman for the post:
- navigator11
-
leomatos88
Ως προς το πέναλτι, τί θα πουν οι γαύροι της Φιλαδέλφειας ή οποιοδήποτε σκουλήκι του ΠΟΚ, για τον ΠΑΟΚ, προσωπικά, στα παπάρια μου.
Την ομάδα σήμερα, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, την θέλαν τα άστρα. Πολύ κακή εμφάνιση, χειρότερη της Λάρισας, μακράν. Μία εξήγηση ίσως είναι το γήπεδο, μια άλλη η πολυπρόσωπη άμυνα, μια άλλη η κούραση, μια άλλη ότι το μυαλό ήταν στον Πειραιά. Σε κάθε περίπτωση, απαράδεκτη εικόνα. Αλλά... 1-4.
Και τώρα φίλοι μου καλοί, πρώτος ο ΠΑΟΚ! Την Κυριακή τηγανίζουμε ψάρια! Πάμε, νικάμε και φεύγουμε.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Την ομάδα σήμερα, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, την θέλαν τα άστρα. Πολύ κακή εμφάνιση, χειρότερη της Λάρισας, μακράν. Μία εξήγηση ίσως είναι το γήπεδο, μια άλλη η πολυπρόσωπη άμυνα, μια άλλη η κούραση, μια άλλη ότι το μυαλό ήταν στον Πειραιά. Σε κάθε περίπτωση, απαράδεκτη εικόνα. Αλλά... 1-4.
Και τώρα φίλοι μου καλοί, πρώτος ο ΠΑΟΚ! Την Κυριακή τηγανίζουμε ψάρια! Πάμε, νικάμε και φεύγουμε.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leomatos88 την Τετ 04 Μαρ 2026, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Maklaz, Azrael, Γερασίμου
- PAOK_Antarctica
Αυτός βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θέλει αλλά εσύ βλέπεις τον Σάντσεθ να πέφτει πάνω στο χέρι (!!) επειδή είσαι αντικειμενικός.George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:22Ξαναδείς την φάση. Εσύ βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θες.boogeyman77 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:14Δηλαδή για εσένα η αγκωνιά εντός περιοχής δεν είναι πέναλτι; Τι έπρεπε να του κάνει; fatality;George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:05 Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
Το 2ο πεναλντι αν το επαιρνε άλλος θα ήμασταν στα κάγκελα.
Αν ξεκινήσουμε τι πέναλτι έχουν πάρει τα πόκεμον και γενικά σφυρίγματα ( ακόμα φρέσκο η ισοφάριση της χάρτινης στον Βόλο) και τι δοθεί εναντίον μας,θα γράφουμε εβδομάδες......
Δε δίνεται αυτό το πραμα πέναλντι.
Άσε το έχει πάρει ο καθένας. Δεν εξετάζω αυτο. Σήμερα ευνοηθηκαμε από αυτή τη φάση.
Γαμημε μας κι άφησε μας.
Μετριόκακη εμφάνιση.
Άδικο σκορ.
Μάλλον τυχερό αποτέλεσμα , κυρίως λόγω των πέναλτυ και των σημείων που ήρθαν.
Από τα ριπλει στο 2ο δε μπορώ να βγάλω άκρη. Φαίνεται να υπάρχει επαφή , ο ρεφ το δίνει ακαριαία , ο αμυντικός δε διαμαρτύρεται ιδιαίτερα προφανώς αναγνωρίζει την επαφή.
Να πω τη μαύρη αλήθεια μου τέτοια πέναλτυ εύκολα δε μου αρέσουν για όλους. Ακόμα και να υπάρχει επαφή , δε καθορίζει ούτε επηρεάζει τη φάση και εγώ προτιμώ μέσα στη περιοχή το παιχνίδι να παίζεται αντρικά. Αυτά τα σοφτ "με ακούμπησες και έπεσα κάτω σφαδάζοντας" δε τα γουστάρω για όλους.
Ελπίζω να σοβαρευτούμε τη Κυριακή γιατί με αντίστοιχη εμφάνιση θα γράψει ντόρτι.
ΥΓ : Ο Γερεμέγιεφ έβαλε 2 γκολ αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένας απο τους λόγους που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν επιβληθήκαμε. Είμαι περίεργος να δω στα στατιστικά σε πόσες μονομαχίες μπήκε και με τι ποσοστά.
Άδικο σκορ.
Μάλλον τυχερό αποτέλεσμα , κυρίως λόγω των πέναλτυ και των σημείων που ήρθαν.
Από τα ριπλει στο 2ο δε μπορώ να βγάλω άκρη. Φαίνεται να υπάρχει επαφή , ο ρεφ το δίνει ακαριαία , ο αμυντικός δε διαμαρτύρεται ιδιαίτερα προφανώς αναγνωρίζει την επαφή.
Να πω τη μαύρη αλήθεια μου τέτοια πέναλτυ εύκολα δε μου αρέσουν για όλους. Ακόμα και να υπάρχει επαφή , δε καθορίζει ούτε επηρεάζει τη φάση και εγώ προτιμώ μέσα στη περιοχή το παιχνίδι να παίζεται αντρικά. Αυτά τα σοφτ "με ακούμπησες και έπεσα κάτω σφαδάζοντας" δε τα γουστάρω για όλους.
Ελπίζω να σοβαρευτούμε τη Κυριακή γιατί με αντίστοιχη εμφάνιση θα γράψει ντόρτι.
ΥΓ : Ο Γερεμέγιεφ έβαλε 2 γκολ αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένας απο τους λόγους που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν επιβληθήκαμε. Είμαι περίεργος να δω στα στατιστικά σε πόσες μονομαχίες μπήκε και με τι ποσοστά.
- hasio_john
Για βαρύ διάστρεμμα λένε οι πρώτες εκτιμήσεις ...