Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Μια καλή ιδέα θα ήταν να έχουν ένα παράθυρο παραγγελείας 24 ωρών ας πούμε κ μετά να κάνουν κλήρωση για τις 2096 + 2096 limited edition.
Μετά πώληση όσο πάει ελεύθερα κι ενδεχομένως λίγο πιο φτηνά.
Χθες κ σήμερα προσωπικά δεν κατάφερα να μπω καν στο σάιτ.
Μετά πώληση όσο πάει ελεύθερα κι ενδεχομένως λίγο πιο φτηνά.
Χθες κ σήμερα προσωπικά δεν κατάφερα να μπω καν στο σάιτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τρί 03 Μαρ 2026, 18:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokkerkir
wickerman έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 17:57 Δώσε ένα στοιχείο, κάτι να βοηθήσεις @paokkerkir . Βρήκες φανέλα;
Φυσικα και επεσε πανω στη προπόνηση παλι
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 3):
- Patron, wickerman, astral
-
George Best4
Μη παραποιεις τα λεγόμενά μου. Δεν ζήτησα φθηνή Φεράρι.Ειπα ότι θεωρώ κι εγώ τραγική την τιμή της.scarsick έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 17:35Ναι φίλε είναι ΓΕΛΟΙΟ να λέμε ότι 100 ευρώ είναι τραγική τιμή για μια μπλούζα (άσχετα αν θα την πάρουμε ή όχι), αλλά το "κι εγώ θέλω μια φτηνή φερράρι" για επιχείρημα είναι νορμάλ.George Best4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 15:21 EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι.
Και εγω θελω μια Ferrari αλλα εχει τραγικη τιμη, να μεταφερθουν τα παραπονα μου στο maranello παρακαλω.
Μη διαμαρτύρεστε απλά για να διαμαρτυρηθείτε.
Τόσο είχε της Αεκ που ήταν και σαν τσίρκο, τόσο και του γαύρου.
75 έχει η κανονική φανέλα. Ποσο ήθελες την επετειακή?
Στείλε την κοστολόγηση σου στην ΠΑΕ.
Αναφερεσαι στα τελευταια κομματια του κωδικου μετα την παυλα; Αν ισχυει αυτο πηρα τη 5η φανελαGeorge Best4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 17:24 Η φανέλα φαίνεται να έχει μοναδικό αριθμό στον κωδικό της έχει κωδικος - αριθμός (1-2026) επομένως λογικά την δεσμεύει.
Σορυ για το φλεξ σε οσους δεν προλαβαν
-
George Best4
Μη το δένεις και κόμπο μπορεί να είπα και μαλακια.st4this έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 19:29Αναφερεσαι στα τελευταια κομματια του κωδικου μετα την παυλα; Αν ισχυει αυτο πηρα τη 5η φανελαGeorge Best4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 17:24 Η φανέλα φαίνεται να έχει μοναδικό αριθμό στον κωδικό της έχει κωδικος - αριθμός (1-2026) επομένως λογικά την δεσμεύει.![]()
![]()
Σορυ για το φλεξ σε οσους δεν προλαβαν
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- st4this
- WestBlock4
Υπαρχει καποιος που πρόλαβε online με τις πρώτες και του ήρθε mail οτι στάλθηκε?
Ούτε σε μένα ήρθε mail ότι στάλθηκε.WestBlock4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 21:18 Υπαρχει καποιος που πρόλαβε online με τις πρώτες και του ήρθε mail οτι στάλθηκε?
- These users thanked the author Demon4 for the post:
- WestBlock4
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Παντως ισχυει οτι ειπαν τα παιδια για το καλαθι γιατι εγω μπορεσα και παρηγγειλα πολυ ωρα μετα το ειχε στο καλαθι μου. Για την σημερινη κοντομανικη αυτο
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- George Best4
Εμενα μου ηρθε κανονικαWestBlock4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 21:18 Υπαρχει καποιος που πρόλαβε online με τις πρώτες και του ήρθε mail οτι στάλθηκε?
- These users thanked the author st4this for the post:
- WestBlock4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όποιος σκοπεύει να αλλάξει ομάδα, ενδιαφέρομαι για μια μακρυμάνικη σε μέντιουμ 
- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
- paokkerkir
- kataramenos5
Τσεκαρω ονοματα.
Κανονιστε στα playoff του βολει να μου λετε κριση τονα τ αλλο 10€ δεν εχω,δε βγαινω μανα μου και αλλες τετοιες ομορφιες
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- st4this, Σουριναμέζος