Ξερεις ποιο ειναι ομως το θεμα; Οτι και ομως σχεδον ολες οι ομαδες του κοσμου με τοσους παικτες βγαζουν τις διοργανωσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν κανει το παρα φυσιν. Το φυσιολογικο κανει. Ολες οι ομαδες (ακομα και οι τεραστιες) εχουν εναν σκληρο κορμο 14-15 παικτων και τραβανε το ροτεισον βαρυα βαρυα μεχρι το 17-18-19. Αυτο κανει και ο ΠΑΟΚ.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 08:46 Δλδ αυτο το έργο κάθε μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να γίνεται ρε Ρασβαν...
Όλοι πήραν παίκτες και εμείς πάλι ...πετουσαμε χαρταετό
Εγώ στο μόνο που θα σε κατηγορισω είναι ότι δεν μιλάς...δεν απαιτείς.....αλλά ρε φίλε δεν πάει έτσι..
Μια δυο τρεις...θα την πληρώσεις θα γίνει η στραβή.
Όσοι νομίζουν ότι με 15-16 παίκτες ...γιατι στην ουσία τόσους εχεις...μπορείς να παίξεις 3 διοργανώσεις μάλλον μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με το Μπάσκετ
Δεν ξέρω αν ξανακάνουμε τα μαγικά του 23-24....αλλά αν χάσουμε με τον γαύρο δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητες για εμάς
Υπομονή μέχρι την μεθεπόμενη Κυριακή.....
ΥΓ1.το να προσπαθεί το δημοσιογραφικό συναφι να μας πείσει ότι η ομάδα και ο προπονητής δεν θέλει ενίσχυση... γιατί λέει δεν θέλει να χαλάσει τα ... αποδυτήρια...με ξεπερνάει!!!!....
.... είπαμε είμαστε καλοπροαίρετοι....αλλά όταν μιλάμε δεν κάνουμε μπεεεεε!!!?
...ρε μπαγασες...το έχετε δέσει από παντού!!!!!
Δυστυχως τον Φλεβαρη συνωμοτησε το συμπαν να εχεις τοσες πολλες απουσιες και μαλιστα οχι ισοκατανεμημενες. 4 απο τους 7 μεσοεπιθετικους δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα. Και δεν θα το αντεχε καμια ομαδα στον κοσμο ειδικα σε ενα προγραμμα με 4 ντερμπι και 2 ευρωπαικα μεσα σε 20 μερες.
Αλλα μην θεωρουμε οτι ο ΠΑΟΚ "βιαζει" την ποδοσφαιρικη λογικη. Σε ολες τις ομαδες αυτο ειναι το ροτεισον και το μοιρασμα λεπτων που γινεται.
Το 2 "ισαξιες" 11αδες υπαρχει μονο στα ονειρα των οπαδων