ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
21
17%
ΚΕΝΥ
11
9%
ΒΟΛΙΑΚΟ
1
1%
ΛΟΒΡΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΕΥΛΟΡ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
4
3%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
9
7%
ΤΑΥΣΟΝ
6
5%
ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
67
54%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
3
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Hayate

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Hayate »

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομαδάρα μας.Ειχαν το σθένος τα παιδιά να μειώσουν και να προσπαθήσουν για την ανατροπη.Μπραβο και ξανά μπραβο... Εκπληκτικοί όλοι,ιδίως ο Κράουτς με Ζαφείρη ...
These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
Franky, nikvasil
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Μπερδεμενοι, φοβισμενοι, κακή νοοτροπία.
Δυστυχώς, μπορούσαμε πολλά περισσότερα σήμερα.
MVP Kenny...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Στενοχωρήθηκα πολυ απόψε.
Πιστεύω ότι αυτήν την Θέλτα την είχαμε αν η ομάδα μας ήταν πληρης.
Αποδείχτηκε λάθος η χρησιμοποίηση του Λοβρεν αριστερά. Ακατανόητο ότι προσπαθουσαμε κιόλας να παιξουμε από κει.
Τους δώσαμε την μπάλα και έβαλαν το πρωτο. Από την ίδια πλευρα έβγαλαν την επίθεση για το δεύτερο. Τζάμπα γκολ και τα δύο, μπορούσαμε να τα αποφυγουμε.
Θεωρώ ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο Μιχαηλίδης.
Πολύ κακή η απόφαση του Αντριγια για φάουλ στο 90 τόσο ψηλά, ήταν η κούραση κι η θολουρα που φέρνει αυτή; μεγάλο λάθος πάντως γιατί δεν θα παιξει στον επαναληπτικό.
Δεν μου άρεσε ο Ζαφείρης αλλά θεωρώ ότι μετά από προετοιμασια με Λουτσέσκου θα είναι εντελώς άλλος παικτης. Είναι δυο φορες δυσκολη η θέση του χαφ στον ΠΑΟΚ.
Υπουλα βρώμικη, όπως όλες οι ισπανικές ομάδες, η Θέλτα. Τέτοιες ομάδες όταν έχουν την ανοχή του διαιτητή (τρία κρατηματα με τα χέρια το δεξί τους μπακ μέχρι το 25' και δεν είδε κάρτα) παιζουν με τα νευρα των αντιπάλων. Κι όλες οι ισπανικές έχουν αβάντα από διαιτητές και ΟΥΕΦΑ.
Η ομάδα μας στον επαναληπτικο χωρίς Ντέλια, Μειτέ, Ζίβκοβιτς δεν έχει πολλες ελπίδες. Η διαιτησία θα είναι χειρότερη.
Κρίμα, κρίμα και ξανά κρίμα!

ΥΓ. Η ΟΥΕΦΑ μας έχει σημαδεψει κι αν δεν φυγει ο βρωμιαρης ο γιος του κερατά δεν προκειται να δουμε καλές "κληρώσεις" και θα έχουμε συνέχεια φουστικες διαιτησίες. Δυστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί ο Ιβάν να το αντιμετωπίσει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
curtis, Andrew R, Apil44
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αριστερο στόπερ λοβρεν δεν υπάρχει.
Δεν υπήρχε ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει το προπονητικό τιμ να τον εκθέτει εκεί και να εκτίθεται και ολόκληρη η ομάδα.
Ότι έγινε στο πρώτο ημίχρονο είτε γκολ,είτε ευκαιρίες είτε ακυρωθεν γκολ προήλθαν είτε από τον λάθος τρόπο που προσπαθούσαμε να βγάλουμε την μπάλα είτε από τις πολύ κακες τοποθετήσεις του και μεταβάσεις του.

Νομίζω ότι την πατήσαμε σαν αδιαβαστοι. Με την σύνθεση που είχαμε νομίζω ότι θα έπρεπε να παίξουμε πολύ πιο χαμηλά στο γήπεδο.
Δεν μπορείς να τοποθετείς τον λοβρεν στο κέντρο του γηπέδου απέναντι σε μια καλή ισπανική ομάδα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

H milf πρόεδρος της Θέλτα πάντως το βρήκε το σκορ!
Ρε Χατσίδη, ωραία κυνήγησες την φάση, όμορφα έκανες το κλέψιμο, γιατί βρε αγόρι μου σήκωσες την μπάλα; Μια κοφτή παράλληλη σέντρα και η ισοφάριση ήταν πολύ κοντά.
Παράπονο δεν έχω από την ομάδα, άσχετα αν στο α΄μέρος αλλού πατούσαν κι αλλού βρίσκονταν. Η ισπανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, κύρια στο πρώτο γκολ. Πολύ λάθος το build up με τέτοια πίεση που ασκούσαν και την ασκούσαν πολύ σωστά.
Την μπάλα όπως περίμενα την σήκωναν μόνο στα κόρνερ και αφού σε αυτό το ματς δεν έπαιξε ο Μπιάνκο, δεν ξέρω πότε θα παίξει με απουσία του Μεϊτέ και με αυτή την εικόνα του Καμαρά.
Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν οι Κέννι, Οζντόεφ, Τάισον, Ζίφκοβιτς που χάνει πάντως τον αγώνα στο Βίγκο.
Πολύ δύσκολη η πρόκριση, αλλά δεν μας έχω 100% χαμένους. Την ΑΕΛ πρώτα να κερδίσω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μπορείς να δεχτείς γκόλ απο λάθος όμως το να χάνεσαι απ τον αγώνα επειδή δέχτηκες ενα γκόλ είναι απαράδεκτο..στο 0 - 2 βρίσκονται ακόμη δύο παίκτες εκτός του σκόρερ αμαρκάριστοι..στη συνέχεια νέα φάση και για τρίτο γκόλ πρίν το ημίχρονο

αυτοί είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι με ασφυκτική πίεση πάνω στον τάισον απ το πρώτο δευτερόλεπτο και το κοράκι να μην σφυρίζει..οι δικοί μας όμως δεν φάνηκε να ξέρουν πώς να χαλάσουν το παιχνίδι των ισπανών που έβρισκαν τρόπο να βγάζουν την μπάλα στα πλάγια

μεγάλη απώλεια του ζίφκοβιτς για τον επαναληπτικό..όμως τον καταλαβαίνω γιατί έβγαιναν ξανά στην αντιπέθεση και είδη είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες .. σ αυτό το σημείο ένα ακόμη γκόλ θα ήταν καταδικαστικό ίσως για την πρόκριση, σίγουρα αυτό σκέφτηκε και προτίμησε την κάρτα
These users thanked the author Shivaspace for the post:
Jean Valjean
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Και γώ τον Κενυ ψήφισα για mvp.

Οπως επίσης μου άρεσε και ο Ζαφειρης στην θέση 6-8.

Μου κάνει εντύπωση που δεν παίρνει ευκαιρίες ο Μπιανκο.
Με τραγικό Καμάρα και με Οζντοεφ σε χαμηλές πτήσεις δεν βρίσκει καθόλου χρόνο.
Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Με πληρη ομαδα θα χαμε νικη σημερα.

Κριμα. Παμε για οτι μπορουμε στην Ισπανια χωρις αγχος
These users thanked the author Alastor for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μόλις έγιναν οι αλλαγές η ομάδα άλλαξε εικόνα. Τη Λάρισα την Τρίπολη και το βόλο να κερδίσω!!!
These users thanked the author Taseos for the post:
Patron
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλη προσπαθεια αλλα ηταν κατι παραπανω απο εμφανης η απουσια βασικων γραναζιων. Παρα πολυ κακος Βολιακο, τραγικος Καμαρα. Πραγματικα μεγαλη απορια για ποιο λογο δεν παιζει ο Μπιανκο πλεον.

Την Λαρισα να κερδισω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο οζντοεφ τι χαμηλές πτήσεις…

Το πιο σταθερό χάφ είναι..

Για Καμαρα θα συμφωνήσω, θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες ο Μπιάνκο
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
gk.box16, Nassos, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Με νίκη δική μας 0-1 έχει παράταση;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ναι.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Τα τελευταία χρόνια όσο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδα ποδοσφαιρικά και έχει την ανάλογη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ένα πράγμα που νιώθω ότι της λείπει ώρες ώρες που χαρακτήριζε διαχρονικά τον σύλλογο είναι η τρέλα.
Τι εννοώ; Πήγαινε κάποτε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Αγγλία με τον 17χρονο Σταφυλίδη και κέρδιζε την Τότεναμ ή στην Πόλη και έπαιρνε πρόκριση με Μουσλίμοβιτς. Υπήρχε κάπου στο DNA του συλλόγου η αίσθηση της υπερβατικότητας και της αυτοθυσίας.
Τελευταία φορά που είδαμε κάτι παρόμοιο ήταν την χρονιά του αήττητου, όταν βρεθήκαμε σε θέση αουτσάιντερ, αλλά έχει πολλά χρόνια να συμβεί στην Ευρώπη. Να πάμε απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο και να μην μπουν οι παίκτες σαν να είναι θολωμένοι.
Η Θέλτα είναι μια καλή ομάδα, που έδειξε και μεγάλο σεβασμό απέναντι μας ως αντίπαλο στις δηλώσεις της, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κανένα μεγαθήριο το οποίο δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Και το εννοώ αυτό με όλες τις απουσίες που έχουμε.
Αρκεί οι ίδιοι οι παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να το θελήσουν, κυρίως οι αναπληρωματικοί. Είδαμε σήμερα τον Γερεμέφ, να μπαίνει και να τα δίνει όλα. Χρειαζόμαστε περισσότερη από αυτή την θέληση και το καθαρό μυαλό.
Επίσης περιμένω καλύτερο στήσιμο μέσα στο γήπεδο από τον Ράζβαν στον επαναληπτικό.
Διπλό μέσα στην Ισπανία :pano:
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
Andrew R, Jean Valjean
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:13 ΥΓ. Η ΟΥΕΦΑ μας έχει σημαδεψει κι αν δεν φυγει ο βρωμιαρης ο γιος του κερατά δεν προκειται να δουμε καλές "κληρώσεις" και θα έχουμε συνέχεια φουστικες διαιτησίες. Δυστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί ο Ιβάν να το αντιμετωπίσει αυτό.
Γνώμη μου είναι ότι δεν έχει να κάνει με πρόσωπα μεμονωμένα.

Η uefa πουλάει ένα προϊόν, αυτό το προϊόν θα πρέπει να το έχει μόνιμα βιτρίνα για ένα και μόνο σκοπό! Τα λεφτά.

Όποιος δεν είναι "καλό παιδί" δεν έχει θέση σε αυτό το προϊόν, καθώς χαλάει η βιτρίνα.

Θα αλλάξει μόνο μετά την κατασκευή του νέου γηπέδου, όχι γιατί θα γίνεις το "καλό παιδί" που θέλουν, αλλά γιατί θα έχουν κάτι ακόμα να παρουσιάσουν στην δική τους βιτρίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Kabamaru11, katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”