Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Cylon-4
Δημοσιεύσεις: 11887
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2021, 14:11

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Cylon-4 »

"Έφυγε» ο Αλέκος Παρασκευάς…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Αλέκου Παρασκευά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, που υπήρξε μία από τις σημαντικές μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο Αλέκος Παρασκευάς γεννήθηκε το 1947 και αγωνίστηκε από νεαρή ηλικία στον ΠΑΟΚ, ενώ στην πρώτη ομάδα «έπαιξε» 14 σεζόν (1965-78). Φόρεσε τη φανέλα με το δικέφαλο σε 271 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε 1.869 πόντους. Αγωνίστηκε επίσης σε 4 ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας 19 συνολικά πόντους, απέναντι στη Bosna Sarajevo (1974-75) και τη γαλλική Le Mans (1975-76).
Προσέφερε στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της καριέρας του, συνεργαζόμενος με τα τμήματα υποδομής, ενώ το 1991, ως προπονητής, οδήγησε την ομάδα παίδων του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη (17/2, 13:30, Ιερός Ναός Αναστάσεως του Κυρίου – Κοιμητήρια Θέρμης).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Καλό παραδεισο.....
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 3):
Мир, leomatos88, Hayate
Άβαταρ μέλους
freemind
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 08:30

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από freemind »

βγήκε ο Μπουντούρης και έγραψε για την διχόνοια μεταξύ των οπαδών με απορία

η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;

από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
These users thanked the author freemind for the post (total 8):
eorptol1, Sal Paradise, astral, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, Kabamaru11, Darklord5467, vlahles
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54524
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τον ρώτησα στα σχόλια. Απάντησε αοριστολογίες, τίποτα επί του θέματος. Αλλά καταλαβαίνω ότι η θέση του είναι δύσκολη και δεν είναι δική του δουλειά να μιλήσει για αυτά.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 5777
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ε αφου εισαι απολυτος! :lol:

Καλα του εγραψες,αλλα κ αυτος τι να σου πει;Eιναι σε δυσκολη θεση,δεν τα βαζω με τον Νικο,πραγματικα οτι μπορει κανει.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot
Δημοσιεύσεις: 2620
Εγγραφή: Κυρ 23 Οκτ 2022, 11:28

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/335 ... orts-media

Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ των κορυφαίων παρόχων τεχνολογίας παρακολούθησης και ανάλυσης απόδοσης.

Η συνεργασία με την KINEXON Sports δίνει τη δυνατότητα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει το Kinexon PERFORM IMU, ένα προηγμένο φορητό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης προπονητικού φορτίου, που βασίζεται σε τεχνολογία AI και αισθητήρες αδράνειας (IMUs), προσφέροντας ακριβή δεδομένα για την απόδοση και την επιβάρυνση των αθλητών.
Η KINEXON Sports συνεργάζεται με περισσότερους από 600 συλλόγους παγκοσμίως, ενώ πάνω από το 80% των ομάδων του NBA βασίζονται στην τεχνολογία της για την ανάλυση δεδομένων απόδοσης. Τα συστήματα της είναι εγκεκριμένα από την FIBA.

Ο Νίκος Μπουντούρης, General Manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Η υιοθέτηση της τεχνολογίας KINEXON PERFORM IMU αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα μας. Με τη βοήθεια της Conartia και της KINEXON, μπορούμε να παρακολουθούμε με ακρίβεια την κατάσταση των αθλητών μας και να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις για την προπόνηση και την αποκατάσταση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους παίκτες μας τα καλύτερα δυνατά εργαλεία για να εξελιχθούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο».

Ο Παναγιώτης Βασιλείου, Προπονητής Φυσικής Κατάστασης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Η ενσωμάτωση του συστήματος Kinexon PERFORM IMU στην καθημερινή προπονητική διαδικασία μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα για το φορτίο κάθε αθλητή σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορούμε να προσαρμόζουμε το πρόγραμμα προπόνησης με βάση αντικειμενικά δεδομένα, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση της ομάδας».

Ο Ευθύμης Τζούρδας, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Conartia, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αξιοποιεί τις καινοτόμες λύσεις της KINEXON Sports. Η χρήση της τεχνολογίας αυτής θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του προπονητικού επιτελείου και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των αθλητών, αλλά και στην ανάδειξη νέων ταλέντων».
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
Taseos, freemind
Franky
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:26

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Franky »

Α μάλιστα μίλησε ο Μπουντουρης για διχονοια.

Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?

Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ?

Απκ εκείνη τη φουρνιά μονον ο Μπαλογιάννης ήταν ΠΑΟΚ. Η κόρη του ειναι μέλος της Ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Λοιπόν πληρώστε τα Χρέη στο Σαββίδη και ραψτε το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Δευ 16 Φεβ 2026, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Franky for the post (total 3):
obanebane, vlahles, Sera4
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 1060
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ειναι δουλειά των διοικήσεων να σταματήσουν την διχόνοια μιας και την διαπιστώνουν.
Δεν είναι δουλειά ούτε των φιλάθλων ούτε των GM.
Είσαι σοβαρή διοίκηση; σταματάς στο πι και φι ότι μπορεί να προκαλεσει διχόνοια, εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το καρπουζι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”