Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτή η Γούλα δεν ήταν που έβαζε εμπόδια στο να πάρουμε το Καυτανζόγλειο για γήπεδο όσο θα φτιάχνεται η Νέα Τούμπα;;;;
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 5147
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- leomatos88, navigator11, theo-drama
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Maklaz έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 00:11 Φίλε @PablitoV2 το να λέμε ότι μπήκαν λεφτά στον ΠΑΟΚ επειδή η αλφα έκανε ΑΜΚ στον εαυτό της, είναι σαν να έγραψες έναν κώδικα 1000 γραμμών και να ξέχασες να κάνεις στην αρχή import τις βιβλιοθήκες.
Όσο και να πατάς run ή f5 στο vscode, θα σκάει πάντα με ReferenceError.
Το χουμε;![]()
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είδες πουθενά να γράφουμε για αύξηση στην ντιμερα; Τι μας νοιάζει η ντιμερα ρε φίλε; Η ντιμερα σήμερα έχει 10 επιχειρήσεις. Εμάς μας νοιάζουν τα λεφτά που μπαίνουν στον ΠΑΟκ. Και στον ΠΑΟΚ επίσημα έχουν μπει 200 εκ ευρώ περίπου. Το τι βάζει η δε βάζει στην ντιμερα είναι αδιάφορο. Οπως αδιάφορο είναι τι βάζει η δεν βάζει στην άλφα ο τελης. Σιγά μην κρατάμε και ντεφτερι για την άλφα και την ντιμερα.PablitoV2 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:36Δεν γνωρίζω από λογιστικά, προγραμματιστής είμαι. Από εκεί και πέρα η ΑΜΚ έγινε στην εταιρεία που έχει την ΚΑΕ.Taseos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:28Επειδή το παλεύεις αλλά δεν το έχεις ο παναθηναϊκός στο καταστατικό της ΚΑΕ έχει άλλον κανονισμό. Και άμα δεις τον τζίρο του και το κόστος την χρονιά εμφανίζεται όσο κάνει μόνο ο καν. Εμείς είχαμε 2,2 εκ δεν εμφανίστηκα τώρα. Το θέμα είναι ότι εσύ ανακοίνωσες ότι θα κάνεις αύξησα στην ΚΑΕ εντός μήνα και θα πληρώσεις τα χρέη που αναγνώρισες. Ε πέρασαν 2 μήνες δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τι να πούμε ότι έγιναν ;χάθηκε επικοινωνιακά και ουσιαστικά στον δρόμο. Έχασε την τούμπα. Και θόλωσε; Δεν ξέρωPablitoV2 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 21:58 Πάντως σχετικά με την ΑΜΚ, χαζεύοντας λίγο στο ΓΕΜΗ, τα στοιχεία κεφαλαίου του Παναθηναϊκου είναι 25000 και του Άρη 1000000. Οπότε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με εμάς (που έχουμε 2.2εκ) και τον τρόπο που μπαίνουν τα χρήματα στην ΚΑΕ.
Αν δεν κάνω λάθος και την ΠΑΕ η dimera την έχει.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Guitarman, gervasio artigas
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 20336
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο κύριος αρκούδος μάλιστα, ωσάν άλλος Πατούλης που δήλωσε ότι έβαλε κώλο η Περιφέρεια Αττικής για να γίνει το χάρτινο κεμπαπτζίδικο, δε δήλωνε ότι η εεα θα έβαζε πλατούλα για να ολοκληρωνόταν απροβλημάτιστα η μετάβαση στην εποχή του παγκόσμιου Θεσσαλονικέως; Του χρωστάμε.Montrealiotis έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 03:46 Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- gervasio artigas
- BlackMagicPAOK
- Δημοσιεύσεις: 5343
- Εγγραφή: Δευ 23 Φεβ 2015, 21:53
- Τοποθεσία: Γιάννενα
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ναι.klainmein έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 03:21 Αυτή η Γούλα δεν ήταν που έβαζε εμπόδια στο να πάρουμε το Καυτανζόγλειο για γήπεδο όσο θα φτιάχνεται η Νέα Τούμπα;;;;
Ήταν πρόεδρος του δ.σ. του Σταδίου.
Αυτη μπήκε στο ΔΣ της εταιρίας του Τέλη;
Εμπλέκεται με την ΚΑΕ;
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 20336
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εντάσσεται κι αυτή στο πλαίσιο τήρησης στάσης ως τώρα από πλευράς Τέλαρου να μην προβαίνει σε κινήσεις που προξενούν καχυποψία ως προς τις προθέσεις του.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- gervasio artigas, Apil44, KalamarGiannis, loukas karadimos
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Βιαζεσαι.Montrealiotis έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 00:55 Δεν τα μαζεύει λέω γώ σιγά σιγά ο κύριος Τελης, γιατί δεν τον βλέπω ούτε καφέ να μπορεί να βγει να πιει, από την γιουχα