Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Panostas1995

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Ρόστερ ΠΑΟΚ 2025-2026

ΤΦ: Πανβλενκα, Τσιφτσης, Μοναστηρλης, γκουγκε
ΚΑ: Μιχαηλίδης, κεντζιορα, Λοβρεν, βολιακο
ΑΡ. ΜΠ: Μπαμπα, Τέιλορ
Δ.ΜΠ: Κεννι, Σαστρε
ΑΜ.Μ : Μειτε, Ζαφείρης, οζντοεφ, Καμαρά, Μπιάνκο
Δ.ΕΞ: Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ, Χατσιδης
ΑΡ. ΕΞ : Τάισον,
ΕΠ. Μ: Ντελιας, Πέλκας, Ιβανουσετς
ΕΠ: Γιακουμάκης, Μύθου, Γερεμεγιεφ, Τσαλοφ

ΔΕΝ γίνεται να βλέπεις αυτό το ρόστερ και να λες πως είσαι καλυμμένος στο δεξί Μπακ, στόπερ και αριστερό εξτρέμ

Εγώ θα έβαζα και στα φορ γιατί με απουσία του Γιακουμάκη θα κλαίμε πάλι...

Εγώ πιστεύω πως το κλειδί για να γίνουν μεταγραφές θα ήταν κάποια πώληση Τσαλοφ, Καμαρά ή Ντεσποτοφ

Αυτοί μόνο τα συμβόλαια τους είναι 5 μύρια με την εφορία
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 14:41 Ο Μπαταούλας παίζει στόπερ???
Δεν είναι έτοιμος με τίποτα για την πρώτη ομάδα, έμοιαζε Κουλιερακης αλλά πολύ δύσκολα αν δεν δουλέψει σκληρά
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:38 Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά.
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά.
Τον Ντούνγκα λες ή τον Πολυκράτη;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:18 ...
Τα θέλω του προπονητή τηρούνται ευλαβικά την φετινή χρονιά και είναι σημαντικό που το αναφέρεις.

Αυτό που σου κάνω bold έγινε με συγκεκριμένο παίκτη μέσα στον Δεκέμβριο. Εξέφρασε αβεβαιότητα για το αν θα κρατήσει την θέση του. Στον αγωνιστικό χώρο δεν φαίνεται καθόλου. Συγγνώμη που δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εδώ.
Και καλά κάνεις που δε λες τίποτα. Το γεγονός στο οποίο αναφέρεσαι (και που δε γνωρίζω αλλά μόνο εικασίες μπορώ να κάνω) αναδεικνύει πως το γκρουπ είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Υπάρχουν πράγματα λοιπόν που επηρεάζουν την εσωτερική λειτουργία που εμείς δε μπορούμε να τα σκεφτούμε. Στον κοουτς όμως φεύγει η ψυχή προκειμένου να ισορροπήσει τα πάντα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
Maklaz, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας
San4

Δημοσίευση από San4 »

Παιδιά πιστεύετε πως υπάρχει παίχτης που θα έρθει τώρα και θα βρει χώρο ως αριστερό εξτρέμ αν δεν είναι αδιανόητος παίχτης ; Υπάρχει ο τάισον. Στο 10 υπάρχει πέλκας ζαφειρης ιβανουσετς που αφήνουν ντελια να πάει αριστερα. Και πλέον υπάρχει και χατσιδης που στέλνει αριστερά ζιβκοβιτς αν χρειαστεί.

Ακόμα και αν εγώ κάνω λάθος στο συλλογισμό μου και υπάρχουν ενστάσεις , πιστεύετε ότι απέχει από τον συλλογισμό του ραζβαν;
These users thanked the author San4 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Athens
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Iβανουσετς τα καλά του παιχνίδια πριν από μας ήταν στα αριστερά
icue

Δημοσίευση από icue »

Ιβανουσετς δεύτερος Τσαλοφ. Θα τον ξαναδούμε μόνο αν δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι. Σε 4 μήνες χαιρετάει.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
sakis_the_fraud, Athens
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ενα στόπερ και δυο πλάγια μπακ που εν καιρω να μπορούν να πάρουν την φανέλα βασικού σπίτι χρειαζόμαστε. Θέλαμε και έναν τέτοιο φορ αλλά δυστυχώς αυτή η ευκαιρία χάθηκε με την απόκτηση Γιερεμεγιεφ και την μη πώληση Τσάλοφ.

Εξτρέμ είμαστε καλά όπως πολλοί έχουν πει. Τάισον, Ιβανουσετς, Ντελιας και Ζιφκο μπορούν να παίξουν αριστερά. Ζιφκο, Ντεσποτοφ, Χατσιδης, Πελκας μπορούν να παίξουν δεξιά. Θα βγει άκρη.

Πίσω καιγόμαστε αυτή την στιγμή.

Και να έχει γερό ο θεός τον Γιακουμάκη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chri5ti9 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:23 ...Τέλος ένα δεξί μπακ ΤΩΡΑ . Αν του σεντερ μπακ μπορεί να περιμένει γιατί κουτσά στραβά βγαίνουμε , του δεξιού μπακ καίει .
Δεν υπάρχει λύση πίσω από τον Κενι .
Κοσίδης και έχουμε λύσει το θέμα και του δεξιού μπακ και του στόπερ.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άρχισαν λοιπόν οι γνωστές φωνούλες που λένε πως δεν θα πάρουμε στόπερ γιατί δεν χρειάζεται.
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.

Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά και ίσως από πρώτο χέρι τι παίζει.

Ραζβαν λοιπόν κάνε άλλη μια φορά τα μαγικά σου, δυστυχώς θα είσαι πάλι ο πρώτος που θα τα ακούσει αν στραβώσει η χρονιά..
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ο κοχλας πάντως την εδωσε την είδηση. Ο λουτσεσκου αποφασισε οτι δε θέλουμε στόπερ.
Ποιον νομίζουν οτι κοροϊδεύουν ρε αληθεια τωρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:38 Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά.
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά.
Τα αριστερά μας μπακ στον ΠΑΟΚ Β είναι ο Πασαχίδης (γεν. 2005 ξεκίνησε ως στόπερ) και Πολυκράτης (γεν. 2006) που για μένα είναι καλύτερος. Από πίσω έρχονται αυτοί που παίζουν στην Κ19:
Ο Βυρσωκινός (2007), που ακόμη δεν έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ Β γιατί παρέμεινε στην Κ19, αλλά φέτος έχει μόνο 363 αγωνιστικά λεπτά σε 7 εμφανίσεις και
Ο Bedri Dunga (2007) που φαίνεται ότι κερδίσει τη καθιέρωση σαν αριστερός μπακ της Κ19, με 1.236 λεπτά και 16 εμφανίσεις. Μάλλον αυτόν εννοούν σαν φωτιά. Ο Bedri έχει και την Ελληνική και την Αλβανική υπηκοότητα. Πάντως έχει διαλέξει να παίζει με τις υποδομές της Εθνικής Ελλάδος (Κ16, Κ17 και Κ19).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 19 Ιαν 2026, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
sakis_the_fraud
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

DamoN έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 18:10 Το πιο πιθανό …
Πάντως με τον φετινό μιχαηλιδη εγώ είμαι καλά .
Εντομεταξυ ανεβαίνει και ο Κεντζιορα .
Ειλικρινά στα τέτοια μου αν δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή .
Αν έπρεπε μια θα έπαιρνα αριστερό μπακ για βασικό
Αυτά πριν δω τον μπαμπα στο Καραϊσκάκη .
Τώρα πλέον έχω πειστεί ότι δεν θέλω καμία μεταγραφή .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 19 Ιαν 2026, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 15:41
Τον Ντούνγκα λες ή τον Πολυκράτη;
Δεν ξέρω Γερασίμου για ποιον αλλά έχω ξεχωρίσει εδώ και καιρό και το γράψαμε εδώ μέσα για τον Ντούνγκα ... Δεν υπάρχει το παιδί ... δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ ψηλό ταβάνι ... όπως και το δεξί μπακ Τσιότας ... όπως έλεγε σήμερα ο Μαλιούφας έχω τρομερή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και την αξιολόγηση τους για το ποιος μπορεί ... σίγουρα όλα φαίνονται στο χόρτο ...

τον Πολυκράτη δεν τον έχω δει τόσο πολύ δυστυχώς ... τον Ντούνγκα εύχομαι να τον δούμε γρήγορα στην Ά ομάδα ... παιδί που είναι δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ ... και αυτός εδώ μεγάλωσε ... από τα 7 σαν τον Χατσίδη
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Πιστευω πως η προσθηκη ακραιου μπακ ειναι καθαρα θεμα Ραζβαν ..αν θεωρει πως Σαστρε και Τειλορ μπορουν να του βγαλουν 7 8 ματς τοτε δεν χρειαζεται να κινηθουμε..ειδικα αν οντως υπαρχει θεμα Γιαννουλη για το καλοκαιρι.
Στοπερ εγω θα επαιρνα τωρα κυριως λογω του θεματος του Λοβρεν αν ειναι ετσι οπως παρουσιαστηκε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”