Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εκει στην παε ωραια τα παμε μεχρι στιγμης αλλα στοπερ και γιαννουλη αμεσα.και αν γινεται και αυτον της λειβαδιας που δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα διαβαζω τα καλυτερα εδω μεσα.και αν ειναι τοσο καλος και ελληνας παρτον πριν παει στους μουλωχτους
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μίνιμουμ θέλουμε ένα ακόμα στόπερ.nunies4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 13:25 To "ξεζουμισμενο" ροστερ κατεβηκε προχθες να παιξει προημιτελικο κυπελου με 8 απουσιες και εφερε απο τον παγκο Γιακουμ, Πελκα, Ζαφειρη και Χατσιδη.
Μονο αδειο και ξεζουμισμενο δεν μοιαζει. Χαλαρωστε.
Τα εχουμε πει 1000 φορες οτι ιδανικα θελαμε ακομα ενα στοπερ. Οκ. Απο αυτο μεχρι το "ειμαστε αδειοι" υπαρχει αποσταση τεραστια
Ιδανικά θέλουμε ένα στόπερ, δεξί και αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και έχουμε τραυματισμό σε μια από αυτές τις θέσεις,θα μπει να παίξει ο κανένας! Η σχεδόν ο κανένας ( Taylor,Sastre)
- WestBlock4
Κάπου πήρε το.ματι.μου οτι ο τζορμπατζογλου λεει οτι ο ΠΑΟΚ δνε καίγεται για τον CB απο τη ζενιτ. Κ θα δούνε στο τελος.,
Θα πω οτι κ αυτος κ ο κολκας απλα ειναι στοκοι κ δεν θελω να πιστέψω οτι δεν θα ερθει στόπερ.
Υγ. Τελικά απο οτι φαινεται δεν αλλάζουμε πλανο θα περιμένουμε τελευταια μερα μεταγραφών κ βλεπουμε.
Αν δεν έρθει παιχτης λογικα δεν θα τον θελει ο λουτσεσκου
Θα πω οτι κ αυτος κ ο κολκας απλα ειναι στοκοι κ δεν θελω να πιστέψω οτι δεν θα ερθει στόπερ.
Υγ. Τελικά απο οτι φαινεται δεν αλλάζουμε πλανο θα περιμένουμε τελευταια μερα μεταγραφών κ βλεπουμε.
Αν δεν έρθει παιχτης λογικα δεν θα τον θελει ο λουτσεσκου
-
paokpantou
Δύο παίχτες ήρθαν αχάριστοι μην έχετε και παράπονο
Εξάλλου ανέβηκε και ο Κεντζιορα δεν χρειαζόμαστε Σέντερ Μπακ
Μιχα Κεντζιορα Λοβρεν Βολιακο μας φτάνουν
Επίσης έγινε καλά και ο Σαστρε δεν θέλουμε δεξί μπακ η ποιότητα του Σαστρε δεν χρήζει αλλαγης τώρα θα πάρουμε το καλοκαίρι και αριστερό και δεξί μπακ Γιαννουλη Σαλιακα
Ανέβηκε και ο Μπαμπα προχτές έκανε καλό ματς έχουμε και το σκυλί Τειλορ να περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία του
Οπότε μην περιμένετε κάτι
ΥΓ Εγώ μπορεί να τρολαρω αλλά μπορεί να είναι και οι σκέψεις αυτές των ανθρώπων μέσα στην ομάδα !!
Καλό βράδυ
Εξάλλου ανέβηκε και ο Κεντζιορα δεν χρειαζόμαστε Σέντερ Μπακ
Μιχα Κεντζιορα Λοβρεν Βολιακο μας φτάνουν
Επίσης έγινε καλά και ο Σαστρε δεν θέλουμε δεξί μπακ η ποιότητα του Σαστρε δεν χρήζει αλλαγης τώρα θα πάρουμε το καλοκαίρι και αριστερό και δεξί μπακ Γιαννουλη Σαλιακα
Ανέβηκε και ο Μπαμπα προχτές έκανε καλό ματς έχουμε και το σκυλί Τειλορ να περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία του
Οπότε μην περιμένετε κάτι
ΥΓ Εγώ μπορεί να τρολαρω αλλά μπορεί να είναι και οι σκέψεις αυτές των ανθρώπων μέσα στην ομάδα !!
Καλό βράδυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Παρ 16 Ιαν 2026, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη αν δωσουμε στον Κομποτη 1 εκ και τον σαστρε πληρωμενο μεχρι το καλοκαιρι θα πει όχι; Ε, δεν νομιζω… Η τον εχει ταξει αλλού, ή απλα δεν τα δινουμε γιατι δεν τον θέλουμε, δεν υπάρχει αλλη εξηγηση…
-
xrisitsapa
Όχι θα πει.
Πάει για Ευρώπη.
Και γιατί να μην τον βγάλει σε πλειστηριασμό το καλοκαίρι;
Πάει για Ευρώπη.
Και γιατί να μην τον βγάλει σε πλειστηριασμό το καλοκαίρι;
Ο Σαστρε τι κινητρο να εχει να τα δωσει ολα ενω ξέρει οτι θα φυγει το καλοκαιρι; Οσο για Τσορμπα και λοιπους που λενε δεν καιγομαστε, πιο πολυ για γραμμή να πεσουν οι τονοι προς οφελος της διαπραγμάτευσης μου μοιαζει εμένα.
- These users thanked the author Dio-4 for the post (total 3):
- Kabamaru11, Angelos-Giorgos, sakis_the_fraud
Εάν θέλεις τον Τσάπρα θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσεις με τον παίκτη & τον ατζέντη του. Μετά θα πας να διαπραγματευτείς με τον Κωμπότη.
Μόνο αν τον κάνεις να θέλει ΠΑΟΚ και μόνο .. και να πιέσει όταν θα κάνουμε πρόταση γιατί καπάκι θα τον πιέσουν να πάει βαζελο ..
Γενικά εδώ στην Αθήνα τον έχουν δεδομένο για Βαζέλα ..
Γενικά εδώ στην Αθήνα τον έχουν δεδομένο για Βαζέλα ..
Κανένας Τσαπρας δεν αξίζει 1 εκατομμύριο εντωμεταξυ... Καλύτερα να ανεβάσουμε δικό μας πιτσιρικά...
Κατά τα άλλα γιατί δεν κοιτάμε πόσο καλά πάει η ομάδα,αλλάζοντας συνεχώς παίκτες πλην Κένι και θέλουμε Ιανουάριο μήνα να πάρουμε αμφιβόλου αξίας παίκτες....
Κατά τα άλλα γιατί δεν κοιτάμε πόσο καλά πάει η ομάδα,αλλάζοντας συνεχώς παίκτες πλην Κένι και θέλουμε Ιανουάριο μήνα να πάρουμε αμφιβόλου αξίας παίκτες....
Υπερβολικός νομίζω .. πέρα από ότι είναι όντως καλός παίκτης με ωραία στοιχεία , είναι και έλληνας.. και δεν υπάρχει άμεσα παίκτης από κάτω ( εδώ φέρνουν τον Ισπανό από την Γ ατλετικο να βοηθήσει )
- These users thanked the author Demir for the post (total 3):
- paokspren, Ettien26, TylerDurden
Βαλκανιος,διεθνης,Ιταλοτραφης,ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιριembuji έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35 Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
300+ ματς Serie A,φετος δεν παιζει
ανετα ερχοταν τωρα,αλλά κραταω μικρο καλαθι...γενικα
- These users thanked the author prist64 for the post (total 2):
- Logistis, sakis_the_fraud
Συμφωνώ...και καλός παίκτης και καλός αθλητής...στην εικόνα που βγάζει στο γήπεδο δεν βλέπω να υστερεί κάπου...Demir έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 23:23 Υπερβολικός νομίζω .. πέρα από ότι είναι όντως καλός παίκτης με ωραία στοιχεία , είναι και έλληνας.. και δεν υπάρχει άμεσα παίκτης από κάτω ( εδώ φέρνουν τον Ισπανό από την Γ ατλετικο να βοηθήσει )
hysaj αλλα 3 μυρια αγορα+1εκ/χρ για 32χρ με 4 ματς φετος..ουτε κανprist64 έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 02:00Βαλκανιος,διεθνης,Ιταλοτραφης,ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιριembuji έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35 Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
300+ ματς Serie A,φετος δεν παιζει
ανετα ερχοταν τωρα,αλλά κραταω μικρο καλαθι...γενικα
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- sakis_the_fraud
Από που κι ως που "ταγάρι" ο Μπιάνκο; Αυτού του τύπου οι υπερβολές είναι αχρείαστες.black death έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 14:18 Ο βολιακο ειναι καλύτερος απ'αυτο το ταγαρι το μπιανκον.
Βεβαια αυτή τη στιγμη δεν ξέρω αν εχουμε καν 4ο στοπερ, οποτε πιστευω θα παρουμε.
Για σέντερ-μπακ ούτε να το σκεφτούν να μην πάρουν! Αν είναι να κάνουμε μια ακόμη μεταγραφή χρειάζεται ένας καλός παίκτης εκεί.