Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nassos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Nassos »

SokraTelis-4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 18:46 Να ξηλωθει να πάρει παίκτες. Μη ενίσχυση ισοδύναμη με έσχατη προδοσία για τους στόχους της ομάδας.
Την ομάδα που έχει αυτους τους στόχους αυτός την έφτιαξε. Ποιον θα προδώσει? Τον εαυτό του?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πιάνοντας τα μισά του Ιανουαρίου, θα συνεχίσω να πιστεύω ότι όλα είναι μέρος διαπραγματευσεων και κατεθυνομενων διαρροών καθώς και μη γνώσης του τι γίνεται μέσα στα γραφεία.

Σε 2 εβδομάδες όμως, εάν ακόμα παζαρευουμε το σέντερ μπακ και μας κλαταρει κανας Κέννυ, τότε αλλάζει το πραμα.

Η ομάδα με 1-2 κινήσεις θα αυξήσει τις πιθανότητες για σημαντικά πράγματα φέτος και θα είναι πιο έτοιμη το καλοκαίρι.

Βέβαια η προϊστορία λέει ότι δεν λαμβάνονται υπόψη αυτά μπροστά στο οικονομικό σκέλος για να το πω κομψά.

Από ότι καταλαβαίνω πια στο τραπέζι ως δικαιολογία έχει μπει και ο κίνδυνος τιμωρίας από ουεφα εάν ξοδευτουν σοβαρά ποσά σε μεταφραφες;

Ή να το πω ανάποδα, εάν κάνουμε 1-2 γερές μεταγραφές και δεν μπούμε ΤΣΛ, τότε θα γίνει ταληρακια ο Ντελιας και ότι άλλο πιάνει λεφτά;

Κατάλαβα καλα;
Άβαταρ μέλους
bane1980

gika έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:14
ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:03 Ο Κόλκας είπε ότι περιμένουν στον ΠΑΟΚ να ρίξει η Ζενίτ τις απαιτήσεις της για τον Drkusic γιατί τα 5Μ είναι πολλά για τον παίκτη και ότι αν πραγματικά θέλουν τον Τσάπρα ας τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι γιατί δεν είμαστε οι μόνοι ενδιαφερόμενοι.
Ε καλά, κλασικ.

Σε 10 μέρες θα γράφει ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτη απλά για να πάρει.

Ας του πει κάποιος ότι ο Drkusic μπορεί να αξίζει 5Μ, μπορεί και όχι. Αυτό ομως που σίγουρα αξίζει 5Μ είναι το πρωτάθλημα. Αν πιστεύουν ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να δέσει την άμυνα και να την ανεβάσει ένα level επιβαλεται να τον φέρουν. Δεν έχει σημασία αν αξίζει 5Μ για την Ζενίτ, την αγορά ή οποιονδήποτε. Σημασία έχει τι θα αποφέρει σε εμάς.

Αλλιώς να βρουν άλλο που να κάνει και να φέρουν εκείνο.

Το αφεντικό με προσέλαβες να κάνω Χ αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί υπήρχε περίπτωση να κάνω λάθος, είναι αιτία απόλυσης. Πόσες μεταγραφικές περιόδους θα ζητάει ο προπονητής παίκτες και δεν θα παίρνουμε γιατί δεν βρήκαμε κάτι επαρκώς καλό; Καταντάει γελοίο.
Και βολικό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Τσάπρας δεν πρέπει να χαθεί. Αν δεν είναι εύκολη υποθεση, ποια είναι; Ας δώσεις και 1εκ, δεν κατάλαβα. Δε θα πρέπει να είμαστε συναισθηματικοί, αν έγιναν μεταξύ μας πράγματα. Ο παίκτης αξίζει, είναι ολοκληρωμένος, 24 ετών. Που θα βρεις έτσι εύκολα και μάλιστα Έλληνα; Πιστεύω ότι ο Τσάπρας σε 2 χρόνια θα είναι αν όχι βασικός δεξιός μπακ της εθνικής, ο 2ος ιεραρχικά.
These users thanked the author vs40 for the post (total 8):
Nassos, paokkerkir, bane1980, Dimitris_L4, Kostas_FI, embuji, danirifle, Kabamaru11
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Off topic, αλλά δεν το είδα πουθενά. Οριστική αναβολή του αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ της 25/1 λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
Μπορεί να έχει αυτό κάποια σχέση με τις μεταγραφές μας ή όχι;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Αν ο Τσάπρας όντως κοστολογείτσι 1μ και δεν είναι ταγμένος και το σκεφτόμαστε, τότε πραγματικά κάποια πράγματα δεν θα διορθωθούν ποτέ.
Έστω για το καλοκαίρι, γιατί καταλαβαίνω ότι ο Κομποτης θα θέλει να τα δώσει όλα για να βγει Ευρώπη και καλά θα κάνει.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Γερασίμου έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:35 Off topic, αλλά δεν το είδα πουθενά. Οριστική αναβολή του αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ της 25/1 λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
Μπορεί να έχει αυτό κάποια σχέση με τις μεταγραφές μας ή όχι;
Έτσι όπως το σκέφτομαι, θέλουμε να αποφύγουμε να πάρουμε παίκτη απλά και μόνο για να μας βοηθήσει μεχρι το τέλος της σεζόν. Από την άλλη υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια άρα το ροτεισον είναι απαραίτητο. Όμως, το ροτεισον δυσκολεύει από τη στιγμή που μπαίνει ο παράγοντας γριπη-ιωσεις στην εξίσωση.
Άρα βρίσκεται μια μεσοβεζικη λύση ώστε να μην υπερφορτωθουν οι παίκτες και να μη γίνουν βιαστικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

vs40 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:18 Όσο είδα τον Όφη, οι Nuss και Salcedo μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις. Ο 2ος φαίνεται να επανέρχεται από την πολύ υψηλή αξία που είχε στα νιάτα του, αλλά ο Nuss κάνει εκπληκτική σεζόν, 'οπως και πέρυσι, είναι μόλις 24 ετών και μπορεί άνετα να μπει ως η κάλυψη του Τάισον (έστω για το καλοκαίρι). Αυτό που δε μου αρέσει στον Salcedo είναι το 1,78 ύψος του. Είναι συμπληρωματικός, πιο πολύ, παίζει και στο πλάι. Φυσικά προτιμώ τον Μύθου για καθαρό φορ, όπως και το Γιακουμάκη.

Ποια η άποψή σας; Έχει δει κάποιος αρκετά τον Όφη, να με/μας διαφωτίσει; Σίγουρα βελτιώθηκε πολύ με τον Κόντη. Η φάση του 2ου λεπτού (το δοκάρι με τη χάρτινη) θύμισε πολύ ΠΑΟΚ!
Δν τν εχω δει αρκετα τν Οφη, αλλα καποια ματς του ειδα..ο Νους ειναι ιδανικος ρεπατζης του Ταισον...το ειπα κ σε προηγουμενες σελιδες..η ενσταση τν περισσοτερων εδω ειναι οτι επειδη παιρνει πολλες καρτες δε θα μπορει να τον κουμανταρει ο Ραζβαν...
Ο Σαλσιδο επισης ειναι μια αξιολογη περιπτωση...δν εχει προσφερει στν Οφη , οσα προσεφερε ο Αργεντινος βαψομαλλιας, αλλα εχει αρκετα καλα στοιχεια..θα τν ηθελα φουλ αντι του Γερεμεγεφ.
Κατι ακομα..τι εχει γινει με τη Λιβαδεια που δε μας "αφηνει" να συζηταμε για παιχτες της, ενω της εχουμε δωσει Γκουμα κ Φιλων??
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν ξέρω πόσο κοστολογεί τον Τσάπρα, και συγνωμη που είπα 1εκ. Εγώ και 2εκ θα τα έδινα πάντως και ας έρθει το καλοκαίρι, μιας που έχουμε Σάστρε. Σόρυ, αλλά έτσι κάνεις ομάδα για χρόνια, χρειάζεται και επένδυση. Δεν παίρνεις Κάργα. Ο παίκτης πραγματικά αξίζει.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
bane1980, danirifle
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:42
vs40 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:18 Όσο είδα τον Όφη, οι Nuss και Salcedo μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις. Ο 2ος φαίνεται να επανέρχεται από την πολύ υψηλή αξία που είχε στα νιάτα του, αλλά ο Nuss κάνει εκπληκτική σεζόν, 'οπως και πέρυσι, είναι μόλις 24 ετών και μπορεί άνετα να μπει ως η κάλυψη του Τάισον (έστω για το καλοκαίρι). Αυτό που δε μου αρέσει στον Salcedo είναι το 1,78 ύψος του. Είναι συμπληρωματικός, πιο πολύ, παίζει και στο πλάι. Φυσικά προτιμώ τον Μύθου για καθαρό φορ, όπως και το Γιακουμάκη.

Ποια η άποψή σας; Έχει δει κάποιος αρκετά τον Όφη, να με/μας διαφωτίσει; Σίγουρα βελτιώθηκε πολύ με τον Κόντη. Η φάση του 2ου λεπτού (το δοκάρι με τη χάρτινη) θύμισε πολύ ΠΑΟΚ!
Δν τν εχω δει αρκετα τν Οφη, αλλα καποια ματς του ειδα..ο Νους ειναι ιδανικος ρεπατζης του Ταισον...το ειπα κ σε προηγουμενες σελιδες..η ενσταση τν περισσοτερων εδω ειναι οτι επειδη παιρνει πολλες καρτες δε θα μπορει να τον κουμανταρει ο Ραζβαν...
Ο Σαλσιδο επισης ειναι μια αξιολογη περιπτωση...δν εχει προσφερει στν Οφη , οσα προσεφερε ο Αργεντινος βαψομαλλιας, αλλα εχει αρκετα καλα στοιχεια..θα τν ηθελα φουλ αντι του Γερεμεγεφ.
Κατι ακομα..τι εχει γινει με τη Λιβαδεια που δε μας "αφηνει" να συζηταμε για παιχτες της, ενω της εχουμε δωσει Γκουμα κ Φιλων??
Μίλησε λίγο ο Κόντης σε μια εκπομπή για τον Νους και λέει ότι είναι παρεξηγημένος και οκ ιδιαίτερος χαρακτήρας αλλά καλό παιδί κλπ, φαίνεται ότι έχει βρει τα κουμπια του όμως από αυτά που λέει. Κι ο Λουτσεσκου θα τα βρει αν τον θέλει στην ομάδα πιστεύω.
Σαν παίκτη δεν τον έχω δει πολύ οπότε δε ξέρω αν κάνει και αν ταιριάζει
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Εμένα ο νους, δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Μου φαίνεται κλασική περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει σε ομάδες τύπου Οφη και Ατρόμητο πχ, αλλά μέχρι εκεί. Όσο τον έχω δει τουλάχιστον.
These users thanked the author Kostas_FI for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Aν θες να τα πας καλά και στις 3 διοργανώσεις το είπα 1000φορές το λέω και 1001 δεν είσαι Real Madrid και Inter και Μan City nα παίρνεις ότι θες και αυτοί κοιτάνε και το δικο τους πρωτάθλημα να δουν να τι πάρουν εκτός από εξώ υπάρχουν πολλά παραδείγματα ειδικά από τις ομάδες που ανάφερα παραπάνω, πας για να δεις και την Ελλάδα, κατά εμέ πολύ καλή περίπτωση είναι ο Τσάπρας και ο Nuss τους παίρνεις 1-2 χαρτιά τους παίρνεις και άλλοι που αξίζουν είναι πάλι από τον ΟΦΗ ο salcedo πολή καλή περίπτωση και αυτός+ από Κομποτιακό ο Ožbolt να δίνει λύσεις και αυτός μπροστά.+ο Μούργος και ο Κωστή. αυτοί αξίζουν από Supaligda τους παίρνεις με κλειστά μάτια μετά κοιτάς Drulic και άλλους έξω με τα λεφτά που μπορείς,έσκασε ο Σαββίδης μα πάρουμε τον Ζαφείρη ενά κάρο λεφτά, δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού.
These users thanked the author Darkm4n for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kostas_FI έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 20:13 Εμένα ο νους, δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Μου φαίνεται κλασική περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει σε ομάδες τύπου Οφη και Ατρόμητο πχ, αλλά μέχρι εκεί. Όσο τον έχω δει τουλάχιστον.
Ακριβως αυτο πιστευω κι εγω...Τον παρακολουθησα περυσι στον τελικο Κυπελου απο περιεργια σαν τον καλυτερο παικτη του ΟΦΗ που θα μπορουσε να κανει ζημια στον γαβρο και ο τυπος δεν περασε το κεντρο,δεν εκανε μια κουρσα κατι ενα σουτ να απειλησει...Περιπτωση παικτη που ξεχωριζει σε μικρομεσαιες ομαδες στην Ελλαδα και προβληματικος χαρακτηρας...Απο ΟΦΗ θα κοιτουσα τον Θεοδοσουλακη δεξι εξτρεμ που εχει και το γκολ....
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

NostalgosTouKagawa έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 19:03 Οχι ασε τον κεννυ να παιξει καμια 40 ματσακια ακομα 90λεπτος, ο τεχερο κανει για δυο σαστρε αυτη τη στιγμη, εκτος και αν οι ονειρωξεις απο το 3-2 με την κουλα δεν σε αφηνουν να σκεφτεις καθαρα.
Eχω δει δυο ματς του ρουλη..αν δεν φορουσε αλλος την φανελα του τεχερου τοτε το παιδι ουτε για β ισπανιας ειναι οχι για συγκριση με τον σαστρε..
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Εκει στην παε ωραια τα παμε μεχρι στιγμης αλλα στοπερ και γιαννουλη αμεσα.και αν γινεται και αυτον της λειβαδιας που δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα διαβαζω τα καλυτερα εδω μεσα.και αν ειναι τοσο καλος και ελληνας παρτον πριν παει στους μουλωχτους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”