Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Δεν είναι εικόνα Β ημιχρόνου για το επίπεδο μας αυτή .
Πολλά νεύρα έχω από χθες αλλά τέλος πάντων
Πολλά νεύρα έχω από χθες αλλά τέλος πάντων
- katafraktos
Sardan έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 09:49 Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ δε βλέπει κανέναν στην Ελλάδα. Μα κανέναν όμως. Το ματς είναι καθρεφτισμός της πραγματικότητας. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην κορυφή είναι αποκλειστικά λάθος μας. Μόνο τον εαυτό μας φοβάμαι, κανέναν άλλο.
Στα του ματς τι να πεις...φοβερή ΟΜΑΔΑ. ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Οι γάβροι απλά για λύπηση. από το 15 και μετά μόλις ένιωθαν ανάσα ρίχνανε βουτιές....Τι σκατά στο Πασαλιμάνι στη θάλασσα τους κάνουν πρπόνηση? Ο Τσακαλίδης τα σπόρια τους τα έδωσε ως ένα σημείο, σου λέει μετά άσε θα ξεφτιλιστούμε.
Είχα γράψει όταν γκρινιάζανε κάποιοι που θα πέσουμε στον Ολυμπιακό, ότι όταν θέλεις τίτλους πρέπει να τους κερδίσεις όλους και δε σε νοιάζει με ποιον θα πέσεις.
Χαμηλά τη μπάλα, εμείς τη δουλειά μας και ας κάτσουνε αυτοί (Ποκίτες) να παράγουν τοξικότητα για κρύψουν τα χάλια τους. Η μόνη ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους είμαστε εμείς. Μπαλάρα παίζουμε, προπονηταρά έχουμε, σοβαρή διοίκηση έχουμε, πετσιά έχουμε....δυο πινελιές θέλει η ομάδα και είμαστε σούπερ.
ΥΓ αυτό τον λαγό θέλω να τον διασύρουμε....πάνε παίρνουνε κανα αποτέλεσμα στα γκαβά και γίνονται Μπαρτσελόνα....θα μου πεις και οι άλλοι δυο έτσι κάνουν όλη τη χρονιά....
fast forward στις 10 Φλεβάρη
-
gervasio artigas
Το μεγαλο ευτυχημα ειναι οτι ο μπακαπεφτας σημειωσε χατ-τρικ
οποτε θα ειναι ...βασικος
καλως να ορισει ο Παναθηναικος με βασικο τον Μπακαπεφτα και τον 18χρονο
δηλαδη με μειον 2
θα εχει πολυ γελιο
οποτε θα ειναι ...βασικος
καλως να ορισει ο Παναθηναικος με βασικο τον Μπακαπεφτα και τον 18χρονο
δηλαδη με μειον 2
θα εχει πολυ γελιο
-
paokpantou
Τα βαζελια πρέπει να τα κάνουμε διπλό από το πρώτο ματς να τελειώνουμε
Διότι ενδιάμεσα παίζουμε μέσα στο σκουλήκι που θα μας σακατέψει για να μην μπορέσουμε να περάσουμε τελικό σε περίπτωση που χρειαζόμαστε μόνο νίκη στον επαναληπτικό με ζελα
Διότι ενδιάμεσα παίζουμε μέσα στο σκουλήκι που θα μας σακατέψει για να μην μπορέσουμε να περάσουμε τελικό σε περίπτωση που χρειαζόμαστε μόνο νίκη στον επαναληπτικό με ζελα
- These users thanked the author paokpantou for the post:
- theo-drama
Πριν τον αγώνα από το γαύρο μόνο το Μαρτινς φοβόμουν πάνω στον πεσμένο Μπαμπά, αλλά ευτυχώς η φελλός Μεντιλιμπαρ για ένα διάστημα στην αρχή τον γύρισε αριστερά και τον έσβηνε για πλάκα ο terminator Κένυ, όταν ξαναγύρισε δεξιά εκεί ντούμπλαρε ο επικός χθες Μιχαϊλίδης και τον ξεφτυλιζε.
Ακόμα και όταν μπήκε ο Ροντινει ήταν αργά για αυτούς, τους είχαμε δημιουργήσει βαθιά κόμπλεξ κατωτερότητας.
Ακόμα και όταν μπήκε ο Ροντινει ήταν αργά για αυτούς, τους είχαμε δημιουργήσει βαθιά κόμπλεξ κατωτερότητας.
Μπράβο στην ομάδα, είμασταν αρχιδάτοι και είχαμε τσαγανό παλεύοντας για όλες τις μπάλες. Αν παιζουμε ετσι δεν υπαρχει αντίπαλος στην Ελλαδα να μας πιάσει. Μας παει και το συγκεκριμένο γήπεδο.
Μου έκανε εντυπωση η ''παραδοχή'' των ποδοσφαιριστων του γαυρου με την συμπεριφορα τους, ότι στα ισια δεν κερδιζουμε ας αρχίσουμε τα καραγκιοζιλικια μπας και το σωσουμε με πεναλτι. Και μετά το 75 άντε γιόμα κι ότι γίνει, συνταρακτικο να τους εχουμε πεταξει στα σκοινιά και απλα να καταλαβαινουν οτι δεν μπορουν με εμάς ανώτερους. Είναι από τις λίγες φορές, και με τον βαζελο στην Τουμπα εγινε, που οσο περνουσε η ώρα είμασταν και πιο συγκεντρωμένοι δίνοντας την εντύπωση ότι ''μαγκες δεν γλυτώνετε''. Μακαρι να βλεπουμε τετοια ματσ απο εδω και περα.
ΥΓ¨με 5 ματσ βγαινει το sport24 ότι η μπριζ δίνει 10εκ για Μυθου. Πραγματικα προσπαθώ να καταλάβω το νοημα του δημοσιευματος αν όχι για τρύπημα. Κολο@ου@τες δεν τους ξαναδινω κλικ....
Μου έκανε εντυπωση η ''παραδοχή'' των ποδοσφαιριστων του γαυρου με την συμπεριφορα τους, ότι στα ισια δεν κερδιζουμε ας αρχίσουμε τα καραγκιοζιλικια μπας και το σωσουμε με πεναλτι. Και μετά το 75 άντε γιόμα κι ότι γίνει, συνταρακτικο να τους εχουμε πεταξει στα σκοινιά και απλα να καταλαβαινουν οτι δεν μπορουν με εμάς ανώτερους. Είναι από τις λίγες φορές, και με τον βαζελο στην Τουμπα εγινε, που οσο περνουσε η ώρα είμασταν και πιο συγκεντρωμένοι δίνοντας την εντύπωση ότι ''μαγκες δεν γλυτώνετε''. Μακαρι να βλεπουμε τετοια ματσ απο εδω και περα.
ΥΓ¨με 5 ματσ βγαινει το sport24 ότι η μπριζ δίνει 10εκ για Μυθου. Πραγματικα προσπαθώ να καταλάβω το νοημα του δημοσιευματος αν όχι για τρύπημα. Κολο@ου@τες δεν τους ξαναδινω κλικ....
- These users thanked the author magdy for the post:
- leomatos88
- Vet_eranos
Μονο για το Βουλγαροι που φωναξανε σε αμφοτερα τα ημιχρονα επρεπε να πεσει ντορτι χθες..
Κωλογαυροι ε κωλογαυροι..
Κωλογαυροι ε κωλογαυροι..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post:
- Azrael
ψήφισα MVP αγώνα τον Μιχαηλίδη.
Αν υπήρχε δυνατότητα, θα ψήφιζα MVP νίκης τον Ζίβκο, αρχηγός με νοοτροπία ένας από εμάς.
Όλοι έπαιξαν καλά, λίγο ο Μπάμπα στην αρχή (και στο μέσο), αλλά στα τελευταία λεπτά έδειξε ψυχραιμία και σωφροσύνη.
Ο Μύθου δεν μπόρεσε να παίξει το παιχνίδι που του ανέθεσε ο Λούτσε, δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά, δεν μπόρεσε να παίξει με την πλάτη στην εστία όταν η μπάλα ερχόταν από ψηλά, έχασε πολλές μονομαχίες.
Αλλά είναι εύστροφος, γρήγορος, πεισματάρης και αποτελεσματικός.
Μπράβο στον μικρό.
Κάτι γνωστοί μου γαύροι, σήμερα μου είπαν πως ''δεν είδαν τον αγώνα, διότι είχε μπάσκετ''.
Λογικό να μην τον δουν, τους απάντησα.
Έχει δοθεί εντολή εκ των άνω, πως όταν ο γαύρος θα παίζει με τον ΠΑΟΚ, να κάνουν πως κοιμούνται.
Αν υπήρχε δυνατότητα, θα ψήφιζα MVP νίκης τον Ζίβκο, αρχηγός με νοοτροπία ένας από εμάς.
Όλοι έπαιξαν καλά, λίγο ο Μπάμπα στην αρχή (και στο μέσο), αλλά στα τελευταία λεπτά έδειξε ψυχραιμία και σωφροσύνη.
Ο Μύθου δεν μπόρεσε να παίξει το παιχνίδι που του ανέθεσε ο Λούτσε, δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά, δεν μπόρεσε να παίξει με την πλάτη στην εστία όταν η μπάλα ερχόταν από ψηλά, έχασε πολλές μονομαχίες.
Αλλά είναι εύστροφος, γρήγορος, πεισματάρης και αποτελεσματικός.
Μπράβο στον μικρό.
Κάτι γνωστοί μου γαύροι, σήμερα μου είπαν πως ''δεν είδαν τον αγώνα, διότι είχε μπάσκετ''.
Λογικό να μην τον δουν, τους απάντησα.
Έχει δοθεί εντολή εκ των άνω, πως όταν ο γαύρος θα παίζει με τον ΠΑΟΚ, να κάνουν πως κοιμούνται.