Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ εκτιμώ ότι ο Γιακουμάκης θα μείνει με κανα εκατομμύριο στους Μεξικανούς και 1.5 σε αυτόν. Αλλά το βλέπω για Αύγουστο μεριά.
- pagotatzis
Αν εννοείς τέτοια παζάρια τύπου Σοαρες 4εκ Κουαλιατα 2εκPanostas1995 έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 14:021 Γενάρη ο Σλοβένος έκανε 7-8 μύριαpagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 13:58 Ο Γιακουμάκης ας μείνει στην ομάδα αλλά με ένα ποσό λογικό για έναν έλληνα ποδοσφαιριστή στην ηλικία του γύρο στα 2-4 εκ .
Ο ίδιος θα πρέπει να κατεβάσει το κασέ του!
Αν γίνουν αυτά τότε πρέπει να έρθει ένας παίκτης καλύτερου του Γιακουμάκη!
Θα πρέπει να δοθούν χρήματα, δε λέω να αγγίξουν τα 11 εκατομμύρια του Ζαφείρη αλλά 5-6εκ!
Τώρα στο θέμα μας οι μεταγραφές πάλι άργησαν!
Θα μου πείτε η ομάδα είναι σε όλους τους τρεις τους στόχους μέσα αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν μια φορά μια φορά ρε γαμώτο κάνανε γρήγορες και σωστές κινήσεις!
Τα παζάρια μας μάραναν !
Ξέρω θέλουν να προσέξουν για να μην είμαστε οι χαμένοι στο τέλος αλλά πρέπει επιτέλους να βρουν τρόπο να λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά!
Τελειώνετε επιτέλους με τον Σλοβένο !
Δεν είναι πλέον αστείο !
Σήμερα κάνει 4-5
Αν βρουν στόπερ θα κλείσει στα 3-4
Αν εσύ θες μη κάνεις παζάρια....
Εσιτι 3,5εκ ……
Δεν θέλω
Λέω να ενισχύσω την ομάδα ουσιαστικά και έγκαιρα !
Ακόμα ένας προφήτης που στέκεται στις μεταγραφές που δεν βγήκαν. Μεταγραφές που δεν βγαίνουν έχουν όλες οι ομάδες στον πλανήτη αλλά στον ΠΑΟΚ απαγορεύεται. Τέλος πιστεύω ότι οι αρμόδιοι στην ομάδα θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα ουσιαστικά και έγκαιρα περισσότερο από τον οποιασδήποτε οπαδόpagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 14:37Αν εννοείς τέτοια παζάρια τύπου Σοαρες 4εκ Κουαλιατα 2εκPanostas1995 έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 14:021 Γενάρη ο Σλοβένος έκανε 7-8 μύριαpagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 13:58 Ο Γιακουμάκης ας μείνει στην ομάδα αλλά με ένα ποσό λογικό για έναν έλληνα ποδοσφαιριστή στην ηλικία του γύρο στα 2-4 εκ .
Ο ίδιος θα πρέπει να κατεβάσει το κασέ του!
Αν γίνουν αυτά τότε πρέπει να έρθει ένας παίκτης καλύτερου του Γιακουμάκη!
Θα πρέπει να δοθούν χρήματα, δε λέω να αγγίξουν τα 11 εκατομμύρια του Ζαφείρη αλλά 5-6εκ!
Τώρα στο θέμα μας οι μεταγραφές πάλι άργησαν!
Θα μου πείτε η ομάδα είναι σε όλους τους τρεις τους στόχους μέσα αλλά δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν μια φορά μια φορά ρε γαμώτο κάνανε γρήγορες και σωστές κινήσεις!
Τα παζάρια μας μάραναν !
Ξέρω θέλουν να προσέξουν για να μην είμαστε οι χαμένοι στο τέλος αλλά πρέπει επιτέλους να βρουν τρόπο να λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά!
Τελειώνετε επιτέλους με τον Σλοβένο !
Δεν είναι πλέον αστείο !
Σήμερα κάνει 4-5
Αν βρουν στόπερ θα κλείσει στα 3-4
Αν εσύ θες μη κάνεις παζάρια....
Εσιτι 3,5εκ ……
Δεν θέλω
Λέω να ενισχύσω την ομάδα ουσιαστικά και έγκαιρα !
- These users thanked the author Fireman 4 for the post (total 7):
- trouman, freemind, Ally Samagoal, obanebane, theo-drama, Aigle_Noir, Unpsofable78
- pagotatzis
Φίλε με το συμπάθειο!
Δεν είμαι προφήτης ούτε το παίζω
Θέλω να πω ότι αν τον θες τον παίχτη πάνε πατρόν !
Έχουμε χάσει πόσα εκατ.,σε μεταγραφές που ήρθαν και μεταγραφές που φύγαν !
είναι διαφορά αν έρθει 5.01 και διαφορά αν έρθει 25.01 ! Μεγάλη !
Εδώ είμαιpagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 15:04 Φίλε με το συμπάθειο!
- These users thanked the author Patron for the post (total 15):
- pagotatzis, Equalizer, Ιάσονας, giaxxo, namisenoiazei, ΚΩΣΤΑΣ2019, zaffodb, Ally Samagoal, Anwnimos, M o r b i u S and 5 more users
ΠΑΟΚ ολεο για την Τατιάνα την αθηνα θα το λέωembuji έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 12:56Οι δουλειεεεεες δε σταματανε και τα μυαλα μας παντα θα πονανε![]()
![]()
Διαφορά μεγάλη είναι επίσης να δώσεις και 3 εκατομμύρια από 8 ή 5. Γενικά πολλά πράγματα κάνουν διαφορά. Ποδόσφαιρο είναι, περιορισμοί υπάρχουν, πολλά εκατομμύρια μπλέκονται, λογικό είναι.pagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 15:04 Φίλε με το συμπάθειο!
Το σημαντικό είναι να γίνει η κίνηση στο τέλος, ιδίως για τη νέα χρονιά είναι απαραίτητο το να μην ψάχνουμε μίνιμουμ 2 στόπερ.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Anwnimos, obanebane, Aigle_Noir, sakis_the_fraud, Unpsofable78
ο εσιτι παιδες ειρθε μετα την μεταγραφη πριγιοβιτς στην αραβια.
Παμε παρακατω. Η τιμη του ζαφειρη ειναι τσιμπημενη . οκ Μια λογικη τιμη στο μαρκετ θα ηταν στα 6-8 μαχιμουμ εκατομμυρια.
Αν θελεις να βρεις καλο παικτη στο επιπεδο μας στα 5 μυρια περιπου εισαι οκ. Εκει παιζουν οι καλοι παικτες σε καλες ηλικιες.
αν εχεις καλο σκαουτινγγ αγοραζεις με ενα μυριο σε υποβαθμισμενες χωρες της λατινικης αμερικης . Τι εννοω. Οπως ελεγε και ο μανατζερ του αστερα τριπολης που εφερνε τις καραβιες με τους βραζιλιανους καποτε που ηταν αξιολογοι παικτες αν θυμαστε, ο ιδιος παικτης στην βολιβια η στην χιλη εχει το εναν τριτο της τιμης του αντιστοιχου στην αργεντινη. Αγοραζεις απο αργεντινη?? πλερουα δηλ .
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ενδιαφερθει για την αγορα της γαλλιας. Που εχει εξαιρετικους παικτες για ποιο λογο. στην γαλλια επικρατει η φιλοσοφια λογω ακαδημιων να πουλησω wonderkids. ο 26 χρονος του γαλλικου πρωταθληματος δεν εχει ελπιδες πωλησης σε αλλο μεγαλο πρωταθλημα ειναι μεγαλος πλεον. Οι γαλλοι οπως ελεγε ενας γνωστος αντζεντης εχουν πολυ καλη τακτικη παιδεια ( βλεπε σορλεν) προσαρμοζονται ευκολα και οι τιμες τους ειναι υποτιμημενες . Ειναι καλη αγορα ακομα και β γαλλιας . Η β γερμανιας επισης αποδεικνυεται καλη αγορα που εχει παμε καλουτσικα . Και μην ξεχναμε και το ελληνικο πρωταθλημα .
Παμε παρακατω. Η τιμη του ζαφειρη ειναι τσιμπημενη . οκ Μια λογικη τιμη στο μαρκετ θα ηταν στα 6-8 μαχιμουμ εκατομμυρια.
Αν θελεις να βρεις καλο παικτη στο επιπεδο μας στα 5 μυρια περιπου εισαι οκ. Εκει παιζουν οι καλοι παικτες σε καλες ηλικιες.
αν εχεις καλο σκαουτινγγ αγοραζεις με ενα μυριο σε υποβαθμισμενες χωρες της λατινικης αμερικης . Τι εννοω. Οπως ελεγε και ο μανατζερ του αστερα τριπολης που εφερνε τις καραβιες με τους βραζιλιανους καποτε που ηταν αξιολογοι παικτες αν θυμαστε, ο ιδιος παικτης στην βολιβια η στην χιλη εχει το εναν τριτο της τιμης του αντιστοιχου στην αργεντινη. Αγοραζεις απο αργεντινη?? πλερουα δηλ .
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ενδιαφερθει για την αγορα της γαλλιας. Που εχει εξαιρετικους παικτες για ποιο λογο. στην γαλλια επικρατει η φιλοσοφια λογω ακαδημιων να πουλησω wonderkids. ο 26 χρονος του γαλλικου πρωταθληματος δεν εχει ελπιδες πωλησης σε αλλο μεγαλο πρωταθλημα ειναι μεγαλος πλεον. Οι γαλλοι οπως ελεγε ενας γνωστος αντζεντης εχουν πολυ καλη τακτικη παιδεια ( βλεπε σορλεν) προσαρμοζονται ευκολα και οι τιμες τους ειναι υποτιμημενες . Ειναι καλη αγορα ακομα και β γαλλιας . Η β γερμανιας επισης αποδεικνυεται καλη αγορα που εχει παμε καλουτσικα . Και μην ξεχναμε και το ελληνικο πρωταθλημα .
- These users thanked the author tsaousila for the post (total 2):
- Andrew R, sakis_the_fraud
To σχολιο για τον σαστρε που φαγωνεται, επειδη ηρθε απο τον μποτο και παροτι ειναι τοσα χρονια στην ομαδα ειναι πολυ προσβλητικο για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author San4 for the post (total 12):
- breakdown88, paokspren, ΚΩΣΤΑΣ2019, Sardan, Dimpatra, Dimitris_L4, Maedhros4, Χωρικός, sakis_the_fraud, HeartOfDarkness and 2 more users
-
Panostas1995
Όταν πιστεύεις ότι ένας παίκτης σου κάνει και τον θες για τα επόμενα 2-3-4 χρόνια οι είκοσι μέρες διαπραγματεύσεων δεν είναι τίποτα....αρκεί να έρθει , μη φάνε άκυρο και ψάχνουν τελευταίες μέρες πάλιpagotatzis έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 15:04 Φίλε με το συμπάθειο!
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Κίνηση με φόντο το μέλλον είναι έτοιμος να κάνει ο ΠΑΟΚ, που κλείνει από τον Πανσερραϊκό τον Απόστολο Σαββίδη!
Πρόκειται για έναν άκρως ταλαντούχο, νεαρό επιθετικό (αγωνίζεται και στις πλευρές), που παρότι 16 ετών έχει ήδη κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ομάδα των Σερρών στην Super League , περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο Δικέφαλος παρακολουθεί εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη περίπτωση και το προσεχές διάστημα αναμένεται να τον αποκτήσει, χωρίς να είναι για την ώρα ξεκάθαρο το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον προχωρήσει επισήμως η απόκτηση του, δεν αναμένεται να αφορά μόνο την Κ17, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στις «μεγαλύτερες» ηλικιακά ομάδες, ακόμα και στον ΠΑΟΚ Β.
https://www.transfermarkt.com/apostolos ... er/1372823
Κίνηση με φόντο το μέλλον είναι έτοιμος να κάνει ο ΠΑΟΚ, που κλείνει από τον Πανσερραϊκό τον Απόστολο Σαββίδη!
Πρόκειται για έναν άκρως ταλαντούχο, νεαρό επιθετικό (αγωνίζεται και στις πλευρές), που παρότι 16 ετών έχει ήδη κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ομάδα των Σερρών στην Super League , περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο Δικέφαλος παρακολουθεί εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη περίπτωση και το προσεχές διάστημα αναμένεται να τον αποκτήσει, χωρίς να είναι για την ώρα ξεκάθαρο το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον προχωρήσει επισήμως η απόκτηση του, δεν αναμένεται να αφορά μόνο την Κ17, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στις «μεγαλύτερες» ηλικιακά ομάδες, ακόμα και στον ΠΑΟΚ Β.
https://www.transfermarkt.com/apostolos ... er/1372823
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Kabamaru11
Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά ο Μίνως προχθές στο σχολιασμό του αγώνα με Παναιτωλικό στην Αθλητική Κυριακή ανέφερε ότι γίνονται κινήσεις για στόπερ και εξτρέμ με παρέμβαση Σαββίδη που θα κάνει αίσθηση. Οι κινήσεις αυτές θα προχωρήσουν μετά τον αγώνα στο τηγάνι (αναμενόμενο).
-
blackzone44
Όχι δικιά μου πληροφορία, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε ακραίο μπακ τύπου Οττο που παίζει και τις δύο πλευρές
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 5):
- ΑποστόληςΑ, Cocobill, kotorla4, sakis_the_fraud, Unpsofable78
Ξέρω ότι ανοίγω συζήτηση που έγινε πριν λίγες μέρες, αλλά αυτό υποτίθεται θα ήταν καλό;
Τα είδαμε τα επίπεδα και τα ανισόπεδο
Παίκτη καλό με τσαγανό και όρεξη θέλουμε
Όχι ντε και καλά με βιογραφικό και τουπε
ΑΝ έχει και εμπειρίες από καλές λίγκες, μπράβο του
Τα είδαμε τα επίπεδα και τα ανισόπεδο
Παίκτη καλό με τσαγανό και όρεξη θέλουμε
Όχι ντε και καλά με βιογραφικό και τουπε
ΑΝ έχει και εμπειρίες από καλές λίγκες, μπράβο του
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Χωρικός, TylerDurden