Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Tolaros »

vs40 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:38 Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τις κάνει, αλλά για να πω ότι κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ, το δείχνει με τις επιλογές του. Τι ίδιο θα έλεγα και για άλλους, όπως τον Πέλκα, αλλά στη δική του περίπτωση ο κόσμος τον αδίκησε και τα άκουγε αλλά και το κλαμπ δεν του έκανε αύξηση αποδοχών. Αν δεν έρθει ο Γιαννούλης το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, εγώ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2027 δεν τον θέλω, μπακ να πλησιάζει τα 32. Κανονικά έπρεπε να έρθει το 2024 να δώσει κάτι και στον ΠΑΟΚ. Αν δεν έρθει τώρα στα κοντά να βρει άλλον να τον γεροντοκομισει. Σορυ, αλλά Γιαννούλης δίχως τρεξίματα είναι σαρδέλα.
Δεν είναι καθόλου έτσι, ο Γιαννούλης το 24 περίμενε να του κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ αλλά δεν του δίναμε πάνω από 1 που ζητούσε καθώς πληρώναμε ήδη μεγάλο συμβόλαιο στον Μπάμπα.
Ίσα ίσα του έγιναν προτάσεις γύρω στο 1,5 και από βαζελο και από αεκ και ο παίκτης αρνήθηκε αμφότερες γιατί από Ελλάδα θέλει ΠΑΟΚ. Μην τον αδικούμε
These users thanked the author Tolaros for the post (total 6):
Ιάσονας, vs40, paokspren, sakis_the_fraud, Blackgr4, TylerDurden
Miles

Δημοσίευση από Miles »

FreeWatcher έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:22 Η Zenit έδωσε φορ στην CSKA και πήρε σεντερ μπακ.
Βρε μπας κ γίνει τράμπα του φαλάκρα με τον Τσάλοφ???
Φοβάμαι μη μας ξεμείνει ο Τσάλοφ, κακή είδηση αυτή.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Επειδή εξτρεμοφορ δεν θα πάρουμε , εγώ θα κρατούσα Τσάλοφ με τη προϋπόθεση να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός σε 4-4-2…
Άβαταρ μέλους
cannibalfrag

Δημοσίευση από cannibalfrag »

Εγω πιστευω σε ερχομο Livai,φυγη Τσαλωβ και ισως Καμαρα...φυσικα αφου ερθει ο Σεντερ Μπακ...αν ερεθι και ο Τσαπρας,δεσαμε...γιατι ο Σαστρε,,,δεν ξερω,για πότε τον υπολογίζει?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

cannibalfrag έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:41 Εγω πιστευω σε ερχομο Livai,φυγη Τσαλωβ και ισως Καμαρα...φυσικα αφου ερθει ο Σεντερ Μπακ...αν ερεθι και ο Τσαπρας,δεσαμε...γιατι ο Σαστρε,,,δεν ξερω,για πότε τον υπολογίζει?
Απλή πίστη;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

laska4 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:38 Επειδή εξτρεμοφορ δεν θα πάρουμε , εγώ θα κρατούσα Τσάλοφ με τη προϋπόθεση να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός σε 4-4-2…
Νατα μας, άρχισαν τα όργανα…
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συζητάμε αν πρέπει ή όχι να μείνει ο Τσάλοφ;;
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 4):
margas, obanebane, sakis_the_fraud, Polichni1926
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Πιστεύω δεν χρειάζεται να το κουράζουμε, Γιαννούλης δεν πρόκειται να φύγει από Γερμανία πριν το καλοκαίρι και χρειαζόμαστε βάθος αριστερά. Από τη στιγμή που έχεις επενδύσει καλώς ή κακώς στον Τευλορ και δεν μπορείς να τον κάψεις άμεσα δεν θα θεωρούσα κακή ιδέα να πας σε μια λύση τύπου "Γερεμέγιεφ" από Ελληνικό πρωτάθλημα, δηλαδή κάποιον που θα μπει να παίξει και να βοηθήσει άμεσα.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

danirifle έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:52 @margas επειδή το κατέχεις το οικονομικό, πώς θα γίνει να μη χρειαστεί να πωληθεί ο ντέλιας?
μόνο με ομίλους τσου λου?
Φίλε είναι πολύπλευρο το θέμα, σίγουρα άμα μπεις CL, o Ντελιας θα μείνει να παίξει, αλλά σε κάποιες προτάσεις μετά δεν μπορείς να πεις όχι, ούτε εσύ ούτε ο παίκτης γιατί μπορεί να έρθει η τάδε Μίλαν και να σου σκάσει μια 35αρα-40αρα, κάτι που είναι εξωπραγματικό για μια ελληνική ομάδα και έναν Έλληνα παίκτη
Άβαταρ μέλους
cannibalfrag

Δημοσίευση από cannibalfrag »

trouman έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:55
cannibalfrag έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:41 Εγω πιστευω σε ερχομο Livai,φυγη Τσαλωβ και ισως Καμαρα...φυσικα αφου ερθει ο Σεντερ Μπακ...αν ερεθι και ο Τσαπρας,δεσαμε...γιατι ο Σαστρε,,,δεν ξερω,για πότε τον υπολογίζει?
Απλή πίστη;
Ξεκαθαρα απλη πιστη,ναι...οπως πιστεύω οτι μπορει να δωθει και ο Δεσποτας...με Λιβαι,δεν τον πολυχρειαζεσαι...θα παιζει ισως και πιο λιγο...
Το θεμα μας ειναι λιγο πολύ πισω βασικα...
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Εγώ προσωπικά αν μου έλεγε ο Σαββίδης πουλάς δέσποτα, Καμαρά και Τσαλοφ (έστω τζάμπα αν και ο παίκτης έχει αξία στην αγορά) και φέρνουμε στόπερ ηγέτη, Τσαπρα(ή άλλο Μπακ) , Γιαννούλη και λιβαϊ Γκαρσία εγώ το αγόραζα χθές

Ναι ναι ξέρω πολλές αλλαγές για λουτσεσκου αλλά είναι σίγουρα αναβάθμιση
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Δεν χωράει ο Levi
These users thanked the author Refused1337 for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Πείτε μου μια σοβαρή ομάδα που να έχει ενδιαφερθεί για τον Λιβαι Γκαρσία ή μια σοβαρή ομάδα όπου να έχει παιξει.
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

:mrgreen: