Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@Ιάσονας ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ομάδα της Αθήνας.
Δεν ξέρω τι χορηγούς έχει πέρα απ'τον Αλαφούζο.
Το ότι παίρνει τίτλους σε βόλεϊ ανδρών γυναικών άντε και κανά μπάσκετ γυναικών πού και πού δεν είναι κάτι φοβερό.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει γεμίσει τίτλους τα τελευταία 15 χρόνια προφανώς έπαιξε ρόλο και σ'αυτό ο Σαββίδης.
Φυσικά και στο βόλεϊ έπρεπε να έχουμε περισσότερους τίτλους αλλά τελευταία δεκαετία πήραμε ήδη 9 νομίζω.
Εγώ ιδίως με τα τελευταία άρθρα είμαι σίγουρος ότι Ιβάν-Τέλης δεν φταίνε για τη κόντρα. Οι ΑΡΔ θέλουν να φανούν αρεστοί υπηρέτες γλύφτες και συνεχίζουν.
Το ότι παίρνει τίτλους σε βόλεϊ ανδρών γυναικών άντε και κανά μπάσκετ γυναικών πού και πού δεν είναι κάτι φοβερό.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει γεμίσει τίτλους τα τελευταία 15 χρόνια προφανώς έπαιξε ρόλο και σ'αυτό ο Σαββίδης.
Φυσικά και στο βόλεϊ έπρεπε να έχουμε περισσότερους τίτλους αλλά τελευταία δεκαετία πήραμε ήδη 9 νομίζω.
Εγώ ιδίως με τα τελευταία άρθρα είμαι σίγουρος ότι Ιβάν-Τέλης δεν φταίνε για τη κόντρα. Οι ΑΡΔ θέλουν να φανούν αρεστοί υπηρέτες γλύφτες και συνεχίζουν.
- These users thanked the author fossa for the post:
- elvetos giatros
Το θέμα των χορηγιών φαίνεται στο σάιτ του ερεσιτεχνη παναθηναϊκού. Στον ΠΑΟΚ δε φαίνεται τίποτα. Εκεί είναι η διαφορά. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό αλλά το καταστατικό τα έσοδα και τα έξοδα του μεγαλύτερου συλλόγου της βορείου Ελλάδος πρέπει να είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- navigator11, Ιάσονας
τα ανθρωπακια του ΑΣ φταινε αυτοι και μονο .....fossa έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 15:21 @Ιάσονας ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ομάδα της Αθήνας.
-
Ally Samagoal
Που δανείστηκε εννοείςBWmystis έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 04:24 Αφηστε την παπατζα. Τα βρηκε κατα λαθος τα 900 χιλιαρικα στο 2ο σακακι που αγορασε με την πωληση Τζιμα
- Kabamaru11
Καλη χρονια στον προεδρο,να αντεξει αλλη μια χρονια την τοξικοτητα εντος κ εκτος του συλλογου κ να κανει τα ονειρα μας πραγματικοτητα για ακομα μια φορα.Εφερε την χαρα στην Τουμπα κ να συνεχισει να την φερνει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- Dimitrisou, eorptol1, Casual, ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOK DreXleR
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Καλίν χρονία με υιαν κι ευλοιαν πρόεδρεν να έχσ εσύ,το μιλετισ κι ουλ ο κόσμον.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Jean Valjean
καλη χρονια με υγεια ξεκινα προεδρε το γηπεδο γιατι δεν ξερουμε αν ακομη κρυφοκοιταει ο τελης,μακαρι να αφοσιωθηκε στο μπασκετ....
για να ειναι κερδισμενα και τα δυο αθληματα....
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Το θέμα του γηπέδου ήταν πάντα στο χέρι του Σαββίδη, από δω και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
-
Ally Samagoal
Το θέμα του γηπέδου δεν ήταν ποτέ στο χέρι του Σαββιδη γιατί το γήπεδο και οι εκτάσεις ανήκουν στον Ερασιτέχνη
Ε, καλά αυτό το ξέρουμε βρε φίλε στο χέρι του Σαββίδη ήταν εδώ και χρόνια τι να λέμε τώρα.
-
Ally Samagoal
Ο Σαββιδης ήταν, είναι και θα είναι ενοικιαστής στο γήπεδο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του χωρίς την συγκατάθεση του Ερασιτέχνη. Αντίθετα ο ερασιτέχνης κάνει ότι γουστάρει ως ιδιοκτήτης. Γκρεμίζει χτίζει ότι θέλει όπως θέλει και με όποια βοήθεια θέλει. Ο Σαββιδης ΔΕΝ μπορεί να το κάνει αυτό. Είχε ζητήσει το γήπεδο από τον ερασιτέχνη, δεν του το δώσανε και τέλος.
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
- Apil44
Λάθος κάνεις. Η ΠΑΕ αν δεν θέλει δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το γήπεδο. Για τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια. Και μετά δηλαδή δε γίνεται γιατί τα γήπεδα είναι για να παίζεις ποδόσφαιρο. Εδώ δεν μπορεί να συντηρήσει την Πυλαία ο ας ΠΑΟΚ. Θα συντηρούσε την γερασμένη τούμπα χωρίς την ΠΑΕ.
-
elvetos giatros
Χρόνια πολλά Ιβαν
Υγεία κι ευτυχία
Υγεία κι ευτυχία
- These users thanked the author elvetos giatros for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019