Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Γιακουμάκης, Μεταγραφή, Μύθου , Γερεμεγιεφ. Ούτε αυτό δεν κάνει ε..
"Ο βαζελος έχει Γερεμεγιεφ 3ο φορ κι εσύ είσαι με Μπράντον Σαματα."
"Ο βαζελος έχει Γερεμεγιεφ 3ο φορ κι εσύ είσαι με Μπράντον Σαματα."
-
panpangr77
Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο Κεντζιορα για δεξί Μπακ μην δούμε και Βολιακο. Δεν περιμένω να πάρουμε τίποτα άλλο μπροστά αν δεν φύγει ο Τσαλοφ . Τώρα τα Χριστούγεννα δεν ελπίζω σε Αγίους Βασιληδες αλλά στην ανάσταση . Ελπίζω αυτός ο Τσαλοφ να αναστηθεί τέτοια αισιοδοξία έχω.
... γερεμεγιεφ και μυαλό δέν έβαλε. Α ρε Λουτσέσκου. Ξεροκέφαλος μιά ζωή ρε.
- loukas karadimos
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν θέλουν κιόλας
Τον αγαπάμε τον ιβαν και το έχουμε αποδείξει, δεν θα τον διώξουμε γιατί έφερε για φορ τον κανέναν στα 100 σου χρόνια
Αλλά δεν θα μου πει κανείς εμένα ότι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε το ζαφ το καλοκαίρι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι ένας γερεμεγιεφ
Γελάνε και οι πέτρες με το δούλεμα που τρώμε
Πραγματικά δεν έχει μείνει κουράγιο να κάνεις κριτική
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια
Και φέτος δεν θα τα πούμε 31 Γενάρη αλλά 31 Δεκέμβρη, γιατί την ομάδα το καλοκαίρι την άφησαν γυμνή και 6 Ιανουαρίου έχει παιχνίδι και ανάγκες
Καμία γιούχα πλέον δεν με εκπλήσσει
Μιλάμε για κατόρθωμα
Πάνω απ όλα και όλους ο ΠΑΟΚ .
Τον αγαπάμε τον ιβαν και το έχουμε αποδείξει, δεν θα τον διώξουμε γιατί έφερε για φορ τον κανέναν στα 100 σου χρόνια
Αλλά δεν θα μου πει κανείς εμένα ότι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε το ζαφ το καλοκαίρι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι ένας γερεμεγιεφ
Και φέτος δεν θα τα πούμε 31 Γενάρη αλλά 31 Δεκέμβρη, γιατί την ομάδα το καλοκαίρι την άφησαν γυμνή και 6 Ιανουαρίου έχει παιχνίδι και ανάγκες
Μιλάμε για κατόρθωμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τετ 17 Δεκ 2025, 08:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- gk.box16, Polichni1926
Ο Καμαρα πάνω από 3-3.5 δε θα φέρει. Γνώμη μου. Πέρσι μπορεί και να φέρνε 5panpangr77 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:24 Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο Κεντζιορα για δεξί Μπακ μην δούμε και Βολιακο. Δεν περιμένω να πάρουμε τίποτα άλλο μπροστά αν δεν φύγει ο Τσαλοφ . Τώρα τα Χριστούγεννα δεν ελπίζω σε Αγίους Βασιληδες αλλά στην ανάσταση . Ελπίζω αυτός ο Τσαλοφ να αναστηθεί τέτοια αισιοδοξία έχω.
- loukas karadimos
Μην ξενερώνεις φίλε μουpanpangr77 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:24 Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο Κεντζιορα για δεξί Μπακ μην δούμε και Βολιακο. Δεν περιμένω να πάρουμε τίποτα άλλο μπροστά αν δεν φύγει ο Τσαλοφ . Τώρα τα Χριστούγεννα δεν ελπίζω σε Αγίους Βασιληδες αλλά στην ανάσταση . Ελπίζω αυτός ο Τσαλοφ να αναστηθεί τέτοια αισιοδοξία έχω.
Άκου όλους αυτούς που σου λένε τι να νιώσεις και ότι μια χαρά είναι ο γιερεμεγιεφ
Αυτοί ξέρουν
Αυτοί και άλλοι 25 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν Skip
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- geobila, embuji
- Jean Valjean
Θεωρώ, όπως έχω ξαναγράψει, ότι ΤΩΡΑ στην κατάσταση που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε ένα φορ "ελαφρύ" με ταχύτητα και ειδικότερα με καλές κεφαλιές. Ειναι πολλες οι φορές που από τα στημένα οι σέντρες μας δεν καταλήγουν σε σωστές κεφαλιές από τους επιθετικούς μας.
Αν ο Γερεμεγεφ έρχεται για να καλύψει αυτή μας την αδυναμία τότε συμφωνώ. Σε περιπτωσεις όπως το ματς με την Μπραν, με την Λουντογκορετς, με τον Ατρόμητο κλπ. θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.
Αν τον παίρνουμε για να κάνει την δουλειά του Γιακουμάκη και να τον αντικαθιστά τότε νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει πολύ.
Αν ο Γερεμεγεφ έρχεται για να καλύψει αυτή μας την αδυναμία τότε συμφωνώ. Σε περιπτωσεις όπως το ματς με την Μπραν, με την Λουντογκορετς, με τον Ατρόμητο κλπ. θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.
Αν τον παίρνουμε για να κάνει την δουλειά του Γιακουμάκη και να τον αντικαθιστά τότε νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει πολύ.
- ΑποστόληςΑ
Από την λογική (τη δική μου).Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 23:14Το προφανώς από που προκύπτει;;ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:46Παλικάρι μου προφανώς ο Σουηδός δεν είναι ο φορ που χτυπάει ο ΠΑΟΚ. Τραυματίστηκε ο συμφωνημένος και πήραμε αυτόν για να έχουμε κάποιον μέχρι να έρθει ο εκλεκτός.Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Το σενάριο του Αποστόλη έχει λογική και ελπίζω να πάμε προς τα εκεί.
Το σενάριο να πάμε με Γιακουμάκη-Γερεμεγιεφ είναι εντελώς παράλογο και αστείο, όπως και το σενάριο να υπολογίζεται ακόμα ο Τσαλοφ.
Έχουμε δει τα πάντα από την ΠΑΕ (λογικά και παράλογα), οπότε θα περιμένω να δω όλες τις κινήσεις και ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική.
Το σενάριο να πάμε με Γιακουμάκη-Γερεμεγιεφ είναι εντελώς παράλογο και αστείο, όπως και το σενάριο να υπολογίζεται ακόμα ο Τσαλοφ.
Έχουμε δει τα πάντα από την ΠΑΕ (λογικά και παράλογα), οπότε θα περιμένω να δω όλες τις κινήσεις και ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική.
Μακάρι
Εν συντομια.
Ας μεινουμε στο θεμα των μεταγραφων ΜΟΝΟ!
Ας αφησουμε τους ΑΡΔ και τις πηγες που 99% πεφτουν εξω.
Μια χαρα ειναι ο Γιερεμεγιεφ για ΤΡΙΤΟΣ.
Μια χαρα ειναι ο Γιακουμακης για ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
Θελουμε ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ.
Θελουμε ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ απο αυτους που εχουμε.
Αυτοι και ο Ζαφειρης και το πρωταθλημα δεν χανεται (απο οσα ξερω
ο πρωταθλητης παει κατευθειαν στους ομιλους του champions league).
Ας μεινουμε στο θεμα των μεταγραφων ΜΟΝΟ!
Ας αφησουμε τους ΑΡΔ και τις πηγες που 99% πεφτουν εξω.
Μια χαρα ειναι ο Γιερεμεγιεφ για ΤΡΙΤΟΣ.
Μια χαρα ειναι ο Γιακουμακης για ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
Θελουμε ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ.
Θελουμε ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ απο αυτους που εχουμε.
Αυτοι και ο Ζαφειρης και το πρωταθλημα δεν χανεται (απο οσα ξερω
ο πρωταθλητης παει κατευθειαν στους ομιλους του champions league).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τετ 17 Δεκ 2025, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jean Valjean
Με το συμπάθειο φίλε Λουκά αλλά δεν βλέπω πουθενά κανέναν μηχανισμό Ιβάν.loukas karadimos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33 Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν θέλουν κιόλας
Μιλάμε για κατόρθωμα
Αυτό που γράφεις ονομάζεται προληπτική λογοκρισία, είναι δυνατόν να απειλούμε με γιουχάρισμα και να το δικαιολογούμε εκ των προτερων;
Αν ο Ιβάν ήταν από εκείνους που έφτιαχνε μηχανισμό, ο πρωτος μηχανισμός που θα έφτιαχνε θα ήταν για να ελέγξει την διαιτησία, ώστε να μπορεί να φέρνει παιξτακια της σειράς για να παιρνει πρωταθλημα με ανάθεση, όπως όλοι οι υπόλοιποι.
Ειναι προσβλητικο για τον Ιβάν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Είναι κυρίως προσβλητικο για εμάς τους οπαδούς και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλά κάνεις κι έχεις διαφορετική άποψη για Γερεμεγεφ, οφείλεις να την γράψεις και οφείλουμε να την σεβαστούμε.
ΥΓ. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει μηχανισμός θα δώσω ένα παραδειγμα. Εδώ και καποιους μήνες, διαβάζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πρωι-βραδυ, προ και μετά φαγητου, σε ανύποπτο χρόνο, είτε μετά από παιχνιδι με ΟΦΗ, είτε μετά από Λιλ, είτε παιζουμε καλά είτε άσχημα, την προτροπη "παρτε Τσαπρα, παρτεΤσαπρα". Αυτό θα μπορουσε να είναι ένας μηχανισμός. Αν πραγματι είναι, θέλει διερεύνηση και περισσοτερα στοιχεία.
Όσοι είναι πανω από 50-55 θα θυμούνται στα περιξ της αγοράς στο Καπάνι, ή εδώ στην Αθήνα στην Αθηνάς τους παπατζηδες που έστηναν τον παγκο τους. Παπατζής μόνος του δεν υπήρχε ούτε υπάρχει.
Χρειάζεται αβανταδόρους.
Οι αβανταδόροι, παντου και παντα είναι τα ΜΜΕ, αυτός είναι ο ρόλος τους.
Οι αβανταδόροι λειτουργουν πριν, όχι μετά.
Ο μηχανισμός φτιάχνεται για το πριν όχι για το μετά.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν θεωρώ ότι όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα για τον Τσαπρα μπορεί να είναι αβανταδόροι. Δυστυχώς απλώς αναπαράγουν όσα ακουν και διαβάζουν στους πραγματικους αβανταδόρους που είναι τα ΜΜΕ.
Ένας μηχανισμός είναι εμφανής σε όσους κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν προσεκτικά. Και φυσικά απαιτεί περισσότερα στοιχεία και τεκμηρίωση.
Πουθενά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν δεν έχουν στήσει μηχανισμό. Αντίθετα, παλευουν με νυχια και με δόντια απέναντι σε κάθε λογής μηχανισμό που έχουν στήσει όλοι οι άλλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τετ 17 Δεκ 2025, 09:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- george188, astral
Κινήσεις απελπισίας?
Αναρωτιέμαι...
Δηλαδή απ όλα τα φορ που έχουν δει και απο όσα μπορούν να πάρουν διαλέγουν έναν παίκτη που σκουπίζει τον πάγκο του βάζελου?
Ούτε καν αγωνιστικό ρυθμό δεν έχει....και μας λένε ότι δεν θα χρειαστεί προσαρμογή στο πρωτάθλημα
Τον Λουτσέσκου τον ρωτήσανε?
Ως λύση ανάγκης δείχνει...κάποιος να γεμίσει το ρόστερ...μέχρι να έρθει η ώρα να βρούμε ένα κανονικό φορ το καλοκαίρι.
Εκει που ο βάζελος πήγαινε και έπαιρνε δικούς μας ...τώρα πάμε εμεις να ξεσκονίσουμε τον πάγκο τους.
Αυτή η κίνηση αν βγει είναι μόνο απο τύχη.
Αναρωτιέμαι...
Δηλαδή απ όλα τα φορ που έχουν δει και απο όσα μπορούν να πάρουν διαλέγουν έναν παίκτη που σκουπίζει τον πάγκο του βάζελου?
Ούτε καν αγωνιστικό ρυθμό δεν έχει....και μας λένε ότι δεν θα χρειαστεί προσαρμογή στο πρωτάθλημα
Τον Λουτσέσκου τον ρωτήσανε?
Ως λύση ανάγκης δείχνει...κάποιος να γεμίσει το ρόστερ...μέχρι να έρθει η ώρα να βρούμε ένα κανονικό φορ το καλοκαίρι.
Εκει που ο βάζελος πήγαινε και έπαιρνε δικούς μας ...τώρα πάμε εμεις να ξεσκονίσουμε τον πάγκο τους.
Αυτή η κίνηση αν βγει είναι μόνο απο τύχη.
Ή όπως το σκέφτομαι εγώ, ο Γερεμέγιεφ είναι ο τρίτος μετά από τον πρώτο φόρ (που θα πάρουμε) και τον Γιακουμάκη. Δηλαδή αν είναι να πάρουμε κάποιον σε στύλ Λιβάι που μπορεί και στα πλάγια, ή τον ίδιο τον Λιβάι, τότε ο ερχομός Γερεμέγιεφ makes sense.Pellaios έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 06:26 Διαβάζοντας τις δηλώσεις του τσαλοφ......ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΣΑΛΟΦ????????
Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!