Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Πού μπορούμε να δούμε τις διασταυρώσεις στo europe cup?
Παίζουμε στους 8 με τον όμιλο του Περιστερίου νομίζω αλλά μετά;
Pωτάω γιατί βλέπω η Μούρθια είναι τρίτη στην Ισπανία και οι προσθαφαιρέσεις των ξένων νομίζω είναι μόνιμες όχι όπως στην Ελλάδα που αποφασίζεις σε κάθε ματς, σωστά;
Δηλαδή είναι κρίσιμες οι επιλογές.
Pωτάω γιατί βλέπω η Μούρθια είναι τρίτη στην Ισπανία και οι προσθαφαιρέσεις των ξένων νομίζω είναι μόνιμες όχι όπως στην Ελλάδα που αποφασίζεις σε κάθε ματς, σωστά;
Και ο Αλεν μετά από δύο μέρες ανακοινώθηκεKalamarGiannis έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 21:37Ν'αρχίσω να ανησυχώ για τα εργονομικά του τέστ; γιατί δεν ανακοινώθηκε ολόκληρη μέρα σήμερα;obanebane έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 20:18KalamarGiannis έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 07:45 Μια παρατήρηση μόνο : ο Καμποκλο έρχεται από επέμβαση στη μέση. Κανείς δε ξέρει σε τι κατάσταση είναι.
Κλείσαμε Καμποκλο;
- KalamarGiannis
ρε συ, το έβλεπα και στο FB να μιλάνε διάφοροι ¨σχετικοί¨ για αλλαγή του Ντίμσα.
Εκτός της εμπειρίας του , της παικτικής αξίας, του σουτ που δεν έχει άλλος, είναι και homegrown. ΔΕΝ φεύγει που να γυρίσουν οι μαγνητικοί πόλοι ανάποδα._
Τώρα, την ιδιαίτερη αγάπη στον Brown που διαπιστώνω σε μεγάλη μερίδα των συνοπαδών μας, δεν την καταλαβαίνω.
Στην άμυνα είναι τρύπα που απέναντι στις 3 Ισπανικές ΔΕ μπορείς να κρύψεις.
Στη επίθεση έχει ταλέντο, αλλά δεδομένου του ύψους του έχει κάνει και πολλά τρελά που δεν βγήκαν.
Οσον αφορά την οργάνωση, άντε να πούμε καλός. Πάνω από μέτριος, αλλά τίποτα το τρομερό.
Από τους 2 καινούριους, πιο πολύ με άρεσε ο Tyree. Σταθερότητα κορμού, στυλ, τεχνική, αποφασιστικότητα. Ωραία μηχανική σουτ. Σίγουρα ένα δυο επίπεδα πάνω από Brown.
Συμπληρώστε στο παζλ τον Beverly, που σε ότι κατάσταση κι αν είναι, η άμυνα και το control του ρυθμού δεν ξεχνιούνται, είναι δεδομένα γι αυτό και ο Γιούρι το πήρε πάνω του σαν επιλογή.
Άρα , φέρνεις ψηλό και φεύγει ή ο Brown ή ένας εκ των Marvin/Moore
Εκτός της εμπειρίας του , της παικτικής αξίας, του σουτ που δεν έχει άλλος, είναι και homegrown. ΔΕΝ φεύγει που να γυρίσουν οι μαγνητικοί πόλοι ανάποδα._
Τώρα, την ιδιαίτερη αγάπη στον Brown που διαπιστώνω σε μεγάλη μερίδα των συνοπαδών μας, δεν την καταλαβαίνω.
Στην άμυνα είναι τρύπα που απέναντι στις 3 Ισπανικές ΔΕ μπορείς να κρύψεις.
Στη επίθεση έχει ταλέντο, αλλά δεδομένου του ύψους του έχει κάνει και πολλά τρελά που δεν βγήκαν.
Οσον αφορά την οργάνωση, άντε να πούμε καλός. Πάνω από μέτριος, αλλά τίποτα το τρομερό.
Από τους 2 καινούριους, πιο πολύ με άρεσε ο Tyree. Σταθερότητα κορμού, στυλ, τεχνική, αποφασιστικότητα. Ωραία μηχανική σουτ. Σίγουρα ένα δυο επίπεδα πάνω από Brown.
Συμπληρώστε στο παζλ τον Beverly, που σε ότι κατάσταση κι αν είναι, η άμυνα και το control του ρυθμού δεν ξεχνιούνται, είναι δεδομένα γι αυτό και ο Γιούρι το πήρε πάνω του σαν επιλογή.
Άρα , φέρνεις ψηλό και φεύγει ή ο Brown ή ένας εκ των Marvin/Moore
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
-
Dimitrisou
Θέμα αλλαγής Ντιμσα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε σαν αστείο...
Ο Μπράουν τώρα δεν είναι ο παικταρας αλλά είναι αρκετά καλός οργανωτής και σκόρερ και μέτριος στην άμυνα...ξέρει την ομάδα, είναι από την πρώτη μέρα εδώ και έχει χημεία με τους συμπαίκτες του..επίσης έχει πάρει παιχνίδια μόνος του όταν καίει η μπάλα ...εκεί εντοπίζω εγώ τον δισταγμό τον δικό μου και ίσως και του κόσμου στην αλλαγή του ...
Θα δείξει ανάλογα της κατάστασης του Μπέβερλι..
Ο Ταίρι ,χωρίς να είναι ασφαλές το συμπέρασμα καθώς έπαιξε πρώτο ματς μετά από 2 προπονήσεις ,δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της οργάνωσης σαν πρώτος γιατί στην πίεση έπεφτε μόνος του στα νταμπλ Τιμ και τα έχανε...αν ο Μπέβερλι είναι καλά και έχοντας τον Κόνιαρη εγώ θα του εδινά 5 λεπτά στον άσσο το πολύ και θα τον είχα βασικό 2...
Ο Μπράουν τώρα δεν είναι ο παικταρας αλλά είναι αρκετά καλός οργανωτής και σκόρερ και μέτριος στην άμυνα...ξέρει την ομάδα, είναι από την πρώτη μέρα εδώ και έχει χημεία με τους συμπαίκτες του..επίσης έχει πάρει παιχνίδια μόνος του όταν καίει η μπάλα ...εκεί εντοπίζω εγώ τον δισταγμό τον δικό μου και ίσως και του κόσμου στην αλλαγή του ...
Θα δείξει ανάλογα της κατάστασης του Μπέβερλι..
Ο Ταίρι ,χωρίς να είναι ασφαλές το συμπέρασμα καθώς έπαιξε πρώτο ματς μετά από 2 προπονήσεις ,δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της οργάνωσης σαν πρώτος γιατί στην πίεση έπεφτε μόνος του στα νταμπλ Τιμ και τα έχανε...αν ο Μπέβερλι είναι καλά και έχοντας τον Κόνιαρη εγώ θα του εδινά 5 λεπτά στον άσσο το πολύ και θα τον είχα βασικό 2...
στα προημιτελικα αν βγουμε 2οι στον ομιλο παιζουμε με τον 1ο απο τον ομιλο του περιστεριου,αν βγουμε 1οι με τον 2ο απο τον ομιλο του περιστεριουfossa έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 21:43 Πού μπορούμε να δούμε τις διασταυρώσεις στo europe cup?
στα ημιτελικα αν τωρα στον ομιλο βγουμε 1οι(και περασουμε απο τον ομιλο του περιστεριου) θα παιξουμε με τον νικητη του ζευγαριου που βγηκε 1ος στον ομιλο της ρετζιανα και 2ος στον ομιλο της μουρθια.
αν βγουμε τωρα στον ομιλο 2οι παιζουμε με τον 1ο απο τον ομιλο του περιστεριου αλλα στα ημιτελικα παμε με τον νικητη του ζευγαριου 1ος στον ομιλο της μουρθια και 2ος στον ομιλο της ρετζιανα
- Stelios Bagios
Αναρωτιέμαι αν παίζει το σενάριο να πάρουμε σύντομα έναν ακόμα ξένο που θα αντικαταστήσει είτε τον Jones είτε το Moore και που θα είναι η τρίτη αλλαγή που δικαιούμαστε στο FIBA Europe Cup ως το τέλος του χρόνου. Δηλαδή, με τη λογική ότι ο Μπέβερλι είναι ανέτοιμος οπότε θα μπορούσε να μη δηλωθεί στο FEC σε αυτή τη φάση.
Ακόμα και να δηλώσουμε τον Μπέβερλι στο FEC, ίσως είναι σημαντικό να γίνει σύντομα μία μεταγραφή ενός Έλληνα για να συμμετέχει στο rotation κι ας δηλωθεί αργότερα στο FEC.
Ακόμα και να δηλώσουμε τον Μπέβερλι στο FEC, ίσως είναι σημαντικό να γίνει σύντομα μία μεταγραφή ενός Έλληνα για να συμμετέχει στο rotation κι ας δηλωθεί αργότερα στο FEC.
-
Ally Samagoal
Οι διασταυρώσεις κυπέλλου δεν ευνοούν ποτέ για να πάνε τελικό οι γαβροβαζελοιboogeyman77 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 21:32Κατάκτηση Europe Cup και αν ευνοήσουν οι διασταυρώσεις τελικό κυπέλλουanekfrastos έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 17:38 Θα ήθελα έναν καλό, δυναμικό ψηλό τύπου Σίλβα ή Γουότσον αντί για τον συμπαθή Σλαφτσάκη.
Αλλά το θέμα είναι γιατί να το κάνεις; Ποιοι είναι οι στόχοι φέτος;
Τριτοτέταρτοι μπορούμε να έρθουμε και με αυτό το ρόστερ.
Μόνο για να χτυπήσεις το europe cup...
Θα τον δούμε τον Μπέβερλι αλλά ως κίνηση περισσότερο για χατήρι/μανατζεροδουλειά με φαίνεται...
- katafraktos
Καλησπέρα παιδιά, μετά από την εκτόξευση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ και τη μεγάλη συμμετοχή στο thread των μεταγραφών, είπα να ανοίξω και εγώ ένα account
και να μοιραστώ κάποιες γνώσεις για θέματα μεταγραφών-κανονισμών, Ευρώπης κτλπ, επειδή με ενδιαφέρουν και τα παρακολουθώ αρκετά. Τελευταία διαβάζω και εδώ και στα social γύρω-γύρω για το θέμα των ξένων και περί ύπαρξης "κοινοτικών". Μετά από ψάξιμο, αυτό που βρήκα είναι ότι για τις διοργανώσεις της FIBA στις οποίες συμμετέχουμε, ο όρος των home-grown players σημαίνει ξεκάθαρα παίκτες οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι σε κάποιο ελληνικό σύλλογο (national club) για 3 τουλάχιστον χρόνια μεταξύ των ηλικιών 12 και 20. Το παράδειγμα της Bilbao, το οποίο έχει αναφερθεί, είναι λάθος, αφού 3 από τους παίκτες οι οποίοι φαίνονται ως ξένοι λόγω της εθνικότητας τους, είναι στην πραγματικότητα home-grown, γιατί παίξανε στην Ισπανία ως νέοι: Bagayoko>Fuenlabrada, Pantzar>Real Madrid, Sylla>Real Madrid.

Ελπίζω να είμαι on-topic

Ελπίζω να είμαι on-topic
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος katafraktos την Τρί 16 Δεκ 2025, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, freemind
- paokkerkir
Ο Μπέβερλι δεν ήταν τραυματίας, χωρίς ομάδα ήταν.
Πιστεύω ότι αν εν τέλει πάνε όλα καλά και κλείσει, θα τον δούμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απ όσο λέτε.
Πιστεύω ότι αν εν τέλει πάνε όλα καλά και κλείσει, θα τον δούμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απ όσο λέτε.
Και ο Tyree και ο Allen εκαναν εμφανισεις Τζεροντ Μουσταφ στην πρωτη εμφανιση. Ο παικτης φαινεται απο την πρωτη μερα. Ειναι παικτες υψηλης ποιοτητας, ειδικα ο Αλεν ειναι πολυ δυσκολος να τον αντιμετωπισεις. Ο Tyree λιγο παρασυρθηκε απο τον ενθουσιασμο του αλλα εβαλε τρομερα σουτ. Σιγουρη αναβαθμιση.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 06:10 Ακούω για 1.5 έτος συμβόλαιο στον Μπεβερλι, για τον οποίο ήμουν ήδη επιφυλακτικός. Λίγο η ηλικία του λίγο η απραξία για 11 μήνες... Δεν είναι ρίσκο;
Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου με την εμφάνιση των Ταϊρί και Αλλεν με το Μαρούσι. Νομίζω ενθουσιαζομαστε με τη νίκη και γενικά το hype που έχει δημιουργηθεί αλλά εγώ μπήκα σε σκέψεις. Αν αξίζουν τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν... Αν τέλος πάντων σε σχέση με τους Τζάκσον και πιθανότατα Μπράουν θα αποτελέσουν ουσιαστική αναβάθμιση.Αν τυχόν χαλάσει η χημεία της ομάδας. Γιατί μπορεί μεν να κάναμε απίστευτο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο φάνηκε πολλές φορές ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συνεργασίες.
Γενικά θέλω να ενθουσιαστω με την όλη κατάσταση, αλλά δεν ξέρω... Από την μία χαίρομαι απο την άλλη προβληματιζομαι λίγο.
Ίσως φταίει και το ότι δεν μπορώ να χωνέψω που οι τρεις πρώτοι είναι περιφερειακοι ενώ ποναμε κάτω από την ρακέτα.
ΥΓ:Φέρτε Καμποκλο να χτυπήσουμε κύπελλο, fec και στα πλέι οφ να βάλουμε δύσκολα στους γαβροβαζελους.![]()
Θυσιαζω και τον Τζόουνς. Ο Μουρ στα δικά μου μάτια είναι πολύτιμος.
- Metagrafakias
Aν οντως ειναι ετσι και οπως ακουγεται παμε για Αμερικανο ψηλο,θα πρεπει να θεωρειται δεδομενη αλλη μια αποδεσμευση Αμερικανου με επικρατεστερο τον Μπραουν..Αλλιως πρεπει να παμε αναγκαστικα σε Ελληνα και οι περιπτωσεις ειναι περιορισμενες...Ειτε Αγραβανης ειτε Κουζελογλου....katafraktos έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 01:28 Καλησπέρα παιδιά, μετά από την εκτόξευση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ και τη μεγάλη συμμετοχή στο thread των μεταγραφών, είπα να ανοίξω και εγώ ένα account![]()
![]()
και να μοιραστώ κάποιες γνώσεις για θέματα μεταγραφών-κανονισμών, Ευρώπης κτλπ, επειδή με ενδιαφέρουν και τα παρακολουθώ αρκετά. Τελευταία διαβάζω και εδώ και στα social γύρω-γύρω για το θέμα των ξένων και περί ύπαρξης "κοινοτικών". Μετά από ψάξιμο, αυτό που βρήκα είναι ότι για τις διοργανώσεις της FIBA στις οποίες συμμετέχουμε, ο όρος των home-grown players σημαίνει ξεκάθαρα παίκτες οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι σε κάποιο ελληνικό σύλλογο (national club) για 3 τουλάχιστον χρόνια μεταξύ των ηλικιών 12 και 20. Το παράδειγμα της Bilbao, το οποίο έχει αναφερθεί, είναι λάθος, αφού 3 από τους παίκτες οι οποίοι φαίνονται ως ξένοι λόγω της εθνικότητας τους, είναι στην πραγματικότητα home-grown, γιατί παίξανε στην Ισπανία ως νέοι: Bagayoko>Fuenlabrada, Pantzar>Real Madrid, Sylla>Real Madrid.
Ελπίζω να είμαι on-topic![]()
-
Maurice_Escargot
Αυτο ειναι το concept του Home Grown, ειτε Ελληνας (γηγενης) ειτε ξενος εχοντας 3 χρονια σε ελληνικη η ευρωπαικη ομαδα στις μικρες ηλικιες. Στην Ισπανια, αυτο ειναι συχνο φαινομενο απο τις ιδιες τις ακαδημιες τους. Σε εμας, αυτες τις προυποθεσεις πληρει ο Dimsa.
Η ποιοτητα και ο τροπους που λειτουργει ο Λιθουανος στο παρκε πολλες φορες δεν ειναι ορατα απο την τηλεοραση η στον απλο θεατη, ειναι κυριολεκτικα το extension του προπονητη. Προφανως τον προτιμω απο τον υπερ-συμπαθη Brown που στο επιπεδο που ξεκινησε η σεζον για εμας, ειναι must-to-have παικτης.
Κραταμε 8 ξενους μεχρι ο Pat να (απο)δειξει αυτα που πρεπει.
Εως και κραταμε 8 ξενους, τελεία.
Αφου τα εχουμε τα λεφτα και σιγα το συμβολαιο του Brown (κατω απο 100k)
Η ποιοτητα και ο τροπους που λειτουργει ο Λιθουανος στο παρκε πολλες φορες δεν ειναι ορατα απο την τηλεοραση η στον απλο θεατη, ειναι κυριολεκτικα το extension του προπονητη. Προφανως τον προτιμω απο τον υπερ-συμπαθη Brown που στο επιπεδο που ξεκινησε η σεζον για εμας, ειναι must-to-have παικτης.
Κραταμε 8 ξενους μεχρι ο Pat να (απο)δειξει αυτα που πρεπει.
Εως και κραταμε 8 ξενους, τελεία.
Αφου τα εχουμε τα λεφτα και σιγα το συμβολαιο του Brown (κατω απο 100k)
Λάθος κατάλαβες. O Dimsa δεν είναι homegrown για τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε σε ηλικία 12 ως 20 να έχει παίξει 3 χρόνια σε ελληνική ομάδα.
Αν το homegrown είναι σε οποιαδήποτε Ευρωπαική, ας φέρουμε 5 Ευρωπαίους και 7 Αμερικάνους και τους Έλληνες να τους αφήσουμε μόνο για την GBL.
Αν το homegrown είναι σε οποιαδήποτε Ευρωπαική, ας φέρουμε 5 Ευρωπαίους και 7 Αμερικάνους και τους Έλληνες να τους αφήσουμε μόνο για την GBL.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- dim72, katafraktos, freemind
E όχι φίλε αρκετά ανησυχούσαμε 25 χρόνια για το πόσα θα ξοδέψουμε.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 06:10 Ακούω για 1.5 έτος συμβόλαιο στον Μπεβερλι, για τον οποίο ήμουν ήδη επιφυλακτικός. Λίγο η ηλικία του λίγο η απραξία για 11 μήνες... Δεν είναι ρίσκο;
Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου με την εμφάνιση των Ταϊρί και Αλλεν με το Μαρούσι. Νομίζω ενθουσιαζομαστε με τη νίκη και γενικά το hype που έχει δημιουργηθεί αλλά εγώ μπήκα σε σκέψεις. Αν αξίζουν τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν... Αν τέλος πάντων σε σχέση με τους Τζάκσον και πιθανότατα Μπράουν θα αποτελέσουν ουσιαστική αναβάθμιση.Αν τυχόν χαλάσει η χημεία της ομάδας. Γιατί μπορεί μεν να κάναμε απίστευτο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο φάνηκε πολλές φορές ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συνεργασίες.
Γενικά θέλω να ενθουσιαστω με την όλη κατάσταση, αλλά δεν ξέρω... Από την μία χαίρομαι απο την άλλη προβληματιζομαι λίγο.
Ίσως φταίει και το ότι δεν μπορώ να χωνέψω που οι τρεις πρώτοι είναι περιφερειακοι ενώ ποναμε κάτω από την ρακέτα.
ΥΓ:Φέρτε Καμποκλο να χτυπήσουμε κύπελλο, fec και στα πλέι οφ να βάλουμε δύσκολα στους γαβροβαζελους.![]()
Θυσιαζω και τον Τζόουνς. Ο Μουρ στα δικά μου μάτια είναι πολύτιμος.
Δεν έδωσες και τα εκατομμύρια.
- KalamarGiannis
φίλε μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει το νήμα προηγουμένως. Έχει εξηγηθεί. To homegrown εφαρμόζεται για όλες τις Ευρωπαικές χώρες σα να είναι Ελλάδα.Psaras έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 08:42 Λάθος κατάλαβες. O Dimsa δεν είναι homegrown για τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε σε ηλικία 12 ως 20 να έχει παίξει 3 χρόνια σε ελληνική ομάδα.