Γιατί τι είναι για να ψηθούν, μηλόπιτα; Νισάφι με τις ακαδημίες και τους νέους; αν αξίζουν παίζουν, αν δεν αξίζουν πάνε σε Σέρρες και Λιβαδιά. Εξαιρέσεις τύπου Τζίμα, ναι υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο δεν υπάρχει κάποιος ΤΔ υπεύθυνος που θα τους αξιολογήσει και θα πάρει την ευθύνη.giapas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:11Στη γκέλα μου προτιμώ να παίζω με Μπαταούλα και Μύθου και Χατσίδη , παρά με πεθαμένους Μπάμπα-Μειτε και παικτάκια της σειρας Τσαλοφ και Τειλορ και Βολιάκο. Είναι πιο αποδοτικό αν χάσω τουλάχιστον να δώσω εμπειρίες στα παιδιά για να ψηθουν.Tolaros έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:07Ο Μπαταουλας σε στρίβει. Το επίπεδο εκεί είναι τραγικά χαμηλό.giapas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:54
Το Μπαταούλα, το Μπαλντέ , το Χατσίδη , το Μύθου.
4 παιδιά που 100-150 λεπτά να έδινες στον καθένα δε θα είχες κανένα πρόβλημα επιβάρυνσης.
Ναι λείπουν εμπειρίες και μπορεί να σκοντάφταμε κάπου.
Έτσι είναι η μπαλά.
Αντι για αυτό , τους έκαψες όλους
Τον ίδιο Μύθου βλέπουμε ρε παιδιά, το παιδί δεν το έχω δει όχι να κερδίζει, να μπαίνει με αξιώσεις σε μονομαχία. Τον καταπίνουν όλοι , δεν καταλαβαίνουμε ότι παίζει
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
deathmassious
Το πρόβλημα του ρόστερ δε μπορεί να λυθεί εκ των εσω. Χρειάζεται σκάουτινγκ, διαπραγμάτευση και ρευστό. Μόνο έτσι θα λυθεί. Και ο προπονητής πρέπει να το δεχτεί. Δεν βγαίνει η χρονιά αλλιώς.
-
George Best4
Μην επιμένεις. Είμαστε εκεί που είμαστε με ματς που ματωσαμε να πάρουμε βαθμους χάρη σε Μεϊτε Τάισον Ζιφκο Ντελια.Δεν είχαμε εύκολες νίκες. Αν ήσουν προπονητής και έκανες αυτό που λες θα ήμασταν στο -10 όπως ο Παναθηναϊκός.giapas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:11Στη γκέλα μου προτιμώ να παίζω με Μπαταούλα και Μύθου και Χατσίδη , παρά με πεθαμένους Μπάμπα-Μειτε και παικτάκια της σειρας Τσαλοφ και Τειλορ και Βολιάκο. Είναι πιο αποδοτικό αν χάσω τουλάχιστον να δώσω εμπειρίες στα παιδιά για να ψηθουν.Tolaros έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:07Ο Μπαταουλας σε στρίβει. Το επίπεδο εκεί είναι τραγικά χαμηλό.giapas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:54
Το Μπαταούλα, το Μπαλντέ , το Χατσίδη , το Μύθου.
4 παιδιά που 100-150 λεπτά να έδινες στον καθένα δε θα είχες κανένα πρόβλημα επιβάρυνσης.
Ναι λείπουν εμπειρίες και μπορεί να σκοντάφταμε κάπου.
Έτσι είναι η μπαλά.
Αντι για αυτό , τους έκαψες όλους
Τον ίδιο Μύθου βλέπουμε ρε παιδιά, το παιδί δεν το έχω δει όχι να κερδίζει, να μπαίνει με αξιώσεις σε μονομαχία. Τον καταπίνουν όλοι , δεν καταλαβαίνουμε ότι παίζει
Ο Χατσιδης στο πρώτο ματς ήταν βασικός και κάκιστος.Επρεπε να βγει στο ημίχρονο για να φτιάξει η πλευρά.
Θες ποιότητα όχι ανέτοιμους 18χρονους
Ε όχι άντε εξήγησε μου εσύ για να καταλάβω. Σε ποια θέση δεν έχω άλλη λύση και θα μπει να μου τη δώσει ο Μπέρδος και ο Χατσίδης;BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:18Αυτο καταλαβες? Οτι ο Χατσιδης να αφησει Ντεσποντοφ στον παγκο? Εχεις αλλη λυση αυτη τη στιγμη? Η ειπε καποιος οτι πρεπει να βγουν Ντελιας? Οι ξενοι με το στανιο να βγουν ολοι Ζιβκο?Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
Ο Χατσίδης δηλαδή αξίζει να αφήσει στον πάγκο πχ τον Ντεσπότοφ που είναι αλλαγή του Αντρίγια. Αυτό συζητάμε.
Ο Μπαταούλας από την άλλη, αν υποτίθεται πως είναι έστω και στα ίδια επίπεδα με τους Βολιάκους και τους άλλους στόπερ, γιατί δεν φέραμε καλύτερους για βασικούς;
-
gervasio artigas
Σε 3-4 μήνες να θυμαστε τι γραφετε τωρα επειδη χαθηκε ΕΝΑ παιχνίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- Grimson4, Apil44, nouk_
Φίλε ούτε έγραψα αυτό , ούτε αυτό ήταν το νόημα.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
Ο Χατσίδης δηλαδή αξίζει να αφήσει στον πάγκο πχ τον Ντεσπότοφ που είναι αλλαγή του Αντρίγια. Αυτό συζητάμε.
Ο Μπαταούλας από την άλλη, αν υποτίθεται πως είναι έστω και στα ίδια επίπεδα με τους Βολιάκους και τους άλλους στόπερ, γιατί δεν φέραμε καλύτερους για βασικούς;
+1926.. Kάποιοι πιστεύουν ότι στις ακαδημίες έχουμε το νέο Μέσι και τον νέο Ροναλντίνιο.. Ντέλιας και Κουλιεράκης δε βγαίνουν συνέχεια.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
Ο Μύθου καλά να είναι το παλικάρι, για την ώρα είναι ανέτοιμος δε τον αισθάνεται κανένας αντίπαλος, σήμερα παίζει να ακούμπησε μια φόρα την μπάλα από όταν μπήκε.
ΑΜΚ δεν γίνεται όπως φαίνεται. Από την περσινή πορεία στην Ευρώπη και από τις πωλήσεις και λύσεις συμβολαίων παικτών μπήκαν πολλά λεφτά στα ταμεία. Μόνο η Ευρώπη και ο Τζίμας έφεραν 35 εκατομμύρια. Να μην ακούμε λοιπόν για αυτάρκεια κλπ. Ο Σαββίδης είπε ότι δεν αρμόζει η δεύτερη θέση στα 100 χρόνια της ομάδας. Για να μην βγούμε λοιπόν όχι δεύτεροι, αλλά τρίτοι, να έλθουν άμεσα παίκτες στις θέσεις που πονάει η ομάδα. Ο γαύρος την πάτησε σήμερα αλλά εμείς φροντίσαμε και σήμερα μετά τον Αστέρα και τον βαζέλα, να αναστήσουμε έναν ακόμη πεθαμένο.
-
panpangr77
Όπως είχα προβλέψει ότι ο γαύρος θα χάσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια έτσι και εγινε ,η ομάδα έχασε ευκαιρία να είναι πρώτη από αυτή την Κυριακή . Η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη ,κακές επιλογές ο Λουτσε τηρουμένων των αναλογιών με τους τραυματισμούς. Ωστόσο την ομάδα την γδαρανε . Αναρωτιέμαι το ημιαυτόματο οφσάιντ λειτουργούσε. Δεν υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο και υπάρχει καθαρό πέναλτι .Αν γινόταν εκεί το 1-1 θα είχαμε κερδίσει .
Δεν βαρεθήκατε να γράφεται ότι χάσαμε το πρωτάθλημα και όλα τα άλλα.
Δυστυχώς ο Τσαλοφ δεν υπάρχει σαν παίκτης ,αναγκαστικά έπαιξε σήμερα γιατί πρέπει να παίξει ο Μύθου την Τετάρτη στο κύπελλο . Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λουτσεσκου δεν βλέπει τον Θυμιανη σαν στόπερ . Σκέφτομαι πως έπρεπε να κατέβουμε σήμερα ,πχ με τρία χαφ ,με σέντερ φορ τον Ντεσποντοφ ,χωρίς σέντερ φορ και τον Ντελια και Ιβανουσεκ μπροστά . Στα χαφ έχουμε 4 χαφ και στα εξτρέμ μείναμε με 4 .Γενικά οι απουσίες είναι πολλές . Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ κοροϊδία που τρώμε αλλά και η διαιτησία σε όλο τον αγώνα . Σφύριζε λάθος ,σου έφαγαν την φάση με το οφσάιντ και το πέναλτυ .Βοήθησε στο να κάνουν οι άλλοι καραγκιοζιλικια ,ενώ θα μπορούσε στο τέλος να τους αφήσει με 10 παίκτες .Ο τύπος έπαιζε άμυνα και αυτός. Πάμε παρακάτω ,να ενισχυθεί η ομάδα, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ,να ξεκουραστούμε για να τους ξεκωλιασουμε το 26 Στήριξη στην ομάδα από όλους.
Δεν βαρεθήκατε να γράφεται ότι χάσαμε το πρωτάθλημα και όλα τα άλλα.
Δυστυχώς ο Τσαλοφ δεν υπάρχει σαν παίκτης ,αναγκαστικά έπαιξε σήμερα γιατί πρέπει να παίξει ο Μύθου την Τετάρτη στο κύπελλο . Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λουτσεσκου δεν βλέπει τον Θυμιανη σαν στόπερ . Σκέφτομαι πως έπρεπε να κατέβουμε σήμερα ,πχ με τρία χαφ ,με σέντερ φορ τον Ντεσποντοφ ,χωρίς σέντερ φορ και τον Ντελια και Ιβανουσεκ μπροστά . Στα χαφ έχουμε 4 χαφ και στα εξτρέμ μείναμε με 4 .Γενικά οι απουσίες είναι πολλές . Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ κοροϊδία που τρώμε αλλά και η διαιτησία σε όλο τον αγώνα . Σφύριζε λάθος ,σου έφαγαν την φάση με το οφσάιντ και το πέναλτυ .Βοήθησε στο να κάνουν οι άλλοι καραγκιοζιλικια ,ενώ θα μπορούσε στο τέλος να τους αφήσει με 10 παίκτες .Ο τύπος έπαιζε άμυνα και αυτός. Πάμε παρακάτω ,να ενισχυθεί η ομάδα, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ,να ξεκουραστούμε για να τους ξεκωλιασουμε το 26 Στήριξη στην ομάδα από όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- Apil44, PAOK DreXleR
- navigator11
Προς ώρας θα επιλέξω συνειδητά, όχι ορμώμενος πρωτίστως από το συναίσθημα, να μη βγάλω τους πάντες άχρηστους και ανίκανους. Η ομάδα από έναν συνδυασμό αιτιών είναι σε μια ζόρικη καμπή. Στήριξη μέχρις εσχάτων σε όσους είναι διαθέσιμοι και καλούνται να ξελασπώσουν την ομάδα. Το να τους χλευάσω και να τους ξεπατώσω στα γαμωσταυρίδια τη δεδομένη στιγμή, ακόμα κι αν θεωρώ ότι πρέπει σύντομα να αποτελέσουν κάποιοι παρελθόν από την ομάδα, θεωρώ πως δεν τιμά πρώτα πρώτα εμένα τον ίδιο. Έπεται κρισιμότατο παιχνίδι. Ανθρώπινη αντίδραση η αποκαρδίωση, ναι. Όχι στην ισοπέδωση και την καταστροφολογία.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Apil44, lkosmid
Φιλε μου δυστυχως βλεπεις το δεντρο.gervasio artigas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:22 Σε 3-4 μήνες να θυμαστε τι γραφετε τωρα επειδη χαθηκε ΕΝΑ παιχνίδι
Το παιχνίδι πέρασε.
Η απώλεια βαθμών του γαύρου χρυσώνει και λίγο το χάπι της ήττας.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι από την μια ζητάμε μεταγραφές και από την άλλη αναρωτιόμαστε ποιοι θα παίζουν, σχετικά με την ποδοσφαιρική ιεραρχία (!) , ή αν η έλευση αρκετών παικτών δημοουργήσει γκρίνιες.
Αυτά τα τελευταία δεν με ενδιαφέρουν και νομίζω ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανένα, ειδικά σε θέσεις που το πρόβλημα φαίνεται απο χιλιόμετρα μακριά.
Για να μην τα πολυλογώ και κουράζω, οι μεταγραφές θα κρίνουν πολλά.
- Αμυντικά ένας σέντερ μπακ για βασικός με έφεση στο ψηλό παιχνίδια. Τα γκολ που δεχόμαστε από αέρος καταντούν ανέκδοτο.
- Χαφ ο.κ. έρχεται ο Ζαφείρης. Θεωρητικά είναι μια καλή προσθήκη αλλά θα τον δούμε κι αυτόν.
- Σε ότι αφορά τα φορ εγώ θα καινοτομήσω. Υπάρχει ο Γιακουμάκης. Όπως ο βασικός ανταγωνιστής έχει τρία έτοιμα φορ το ίδιο θα απαιτήσω κι εγώ. Ενας λοιπόν με κανονική μεταγραφή και ένας ως επιπλέον λύση κι είναι και δανεικός. Έτοιμος δανεικός όμως. Και εάν μπορεί να παίζει και στο αριστερό άκρο τόσο καλύτερα. Το ποιός θα παίζει και ποιοι θα κάθονται στον πάγκο ας το κρίνει ο Λουτσέσκου.
Η απώλεια βαθμών του γαύρου χρυσώνει και λίγο το χάπι της ήττας.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι από την μια ζητάμε μεταγραφές και από την άλλη αναρωτιόμαστε ποιοι θα παίζουν, σχετικά με την ποδοσφαιρική ιεραρχία (!) , ή αν η έλευση αρκετών παικτών δημοουργήσει γκρίνιες.
Αυτά τα τελευταία δεν με ενδιαφέρουν και νομίζω ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανένα, ειδικά σε θέσεις που το πρόβλημα φαίνεται απο χιλιόμετρα μακριά.
Για να μην τα πολυλογώ και κουράζω, οι μεταγραφές θα κρίνουν πολλά.
- Αμυντικά ένας σέντερ μπακ για βασικός με έφεση στο ψηλό παιχνίδια. Τα γκολ που δεχόμαστε από αέρος καταντούν ανέκδοτο.
- Χαφ ο.κ. έρχεται ο Ζαφείρης. Θεωρητικά είναι μια καλή προσθήκη αλλά θα τον δούμε κι αυτόν.
- Σε ότι αφορά τα φορ εγώ θα καινοτομήσω. Υπάρχει ο Γιακουμάκης. Όπως ο βασικός ανταγωνιστής έχει τρία έτοιμα φορ το ίδιο θα απαιτήσω κι εγώ. Ενας λοιπόν με κανονική μεταγραφή και ένας ως επιπλέον λύση κι είναι και δανεικός. Έτοιμος δανεικός όμως. Και εάν μπορεί να παίζει και στο αριστερό άκρο τόσο καλύτερα. Το ποιός θα παίζει και ποιοι θα κάθονται στον πάγκο ας το κρίνει ο Λουτσέσκου.
Μα δεν αναφεραμε μονο αυτα τα παιδια. Αλλα αφου το αναφερεις, ο Μπαλντε ειναι ενας παικτης που τον ντεφορμε Ντεσποντοφ μπορουσε να τον ξεκουρασει 20-30 λεπτα. Απλα δεν εχετε καμια απολυτως εμπιστοσυνη στα νεα παιδια που διψανε να διακριθουν και εχουν μπροστα τους ορθια πτωματα οπως ο Μπαμπα και ο Τσαλοφ.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:21Ε όχι άντε εξήγησε μου εσύ για να καταλάβω. Σε ποια θέση δεν έχω άλλη λύση και θα μπει να μου τη δώσει ο Μπέρδος και ο Χατσίδης;BWmystis έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:18Αυτο καταλαβες? Οτι ο Χατσιδης να αφησει Ντεσποντοφ στον παγκο? Εχεις αλλη λυση αυτη τη στιγμη? Η ειπε καποιος οτι πρεπει να βγουν Ντελιας? Οι ξενοι με το στανιο να βγουν ολοι Ζιβκο?Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
- These users thanked the author BWmystis for the post:
- Polichni1926
Εντωμεταξυ κανεις δεν το πιστευει αυτο. Ολοι ειπαμε να μπουν στο ροτεισον.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:22+1926.. Kάποιοι πιστεύουν ότι στις ακαδημίες έχουμε το νέο Μέσι και τον νέο Ροναλντίνιο.. Ντέλιας και Κουλιεράκης δε βγαίνουν συνέχεια.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:16 2025 και οι λύσεις στα προβλήματα μας είναι οι Μπέρδος Χατσίδης και Μύθου; Με το στανιό δηλαδή κάθε παίκτης από τις ακαδημίες μας πρέπει να βγαίνει Ντέλιας;
Ο Μύθου καλά να είναι το παλικάρι, για την ώρα είναι ανέτοιμος δε τον αισθάνεται κανένας αντίπαλος, σήμερα παίζει να ακούμπησε μια φόρα την μπάλα από όταν μπήκε.
- These users thanked the author BWmystis for the post:
- Polichni1926