Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
2 μεταγραφές θέλουμε.
Δεν είπε ότι θα φύγει ο Λουτσέσκου
Δεν είπε ότι θα φύγει ο Λουτσέσκου
-
john4serres
Παίζει στο αποελ του Πάμπλο.omerta76 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:24 Λίγο έλεος με τον Σταφυλίδη, πρώην ποδοσφαιριστής που ασχολείται με άλλα πράγματα εδώ και χρόνια, έλεος όμως. Σε λίγο θα θυμηθούμε και τον Κίτσιου
13 συμμετοχές, όλες των 90'
Δεν έχει χάσει λεπτό.
Λογικά το παράτησε.
-
namisenoiazei
Άγιε μου Ιβάν
Σε παρακαλώ πολύ , μαζί με τον Λιβάι που σε ζήτησα , μπορείς να φέρεις και εκείνο το παιδάκι από τον Λεβαδειακό ; Ναι εκείνο που τρέχει πολύ
, ξέρεις εσύ
Σε παρακαλώ πολύ , μαζί με τον Λιβάι που σε ζήτησα , μπορείς να φέρεις και εκείνο το παιδάκι από τον Λεβαδειακό ; Ναι εκείνο που τρέχει πολύ
, ξέρεις εσύ
Τον παρακολουθείς στενά δηλαδή; Και πιστεύεις ότι επειδή δεν βγήκε ο Τέϊλορ είχε θέση στον ΠΑΟΚ;john4serres έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 10:47Παίζει στο αποελ του Πάμπλο.omerta76 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:24 Λίγο έλεος με τον Σταφυλίδη, πρώην ποδοσφαιριστής που ασχολείται με άλλα πράγματα εδώ και χρόνια, έλεος όμως. Σε λίγο θα θυμηθούμε και τον Κίτσιου
13 συμμετοχές, όλες των 90'
Δεν έχει χάσει λεπτό.
Λογικά το παράτησε.
Παιδιά ο Λιβάι Γκαρσία ήταν στην Φιλαδέλφεια την Κυριακή αγκαλιά με τον Ηλιόπουλο. Δεν ξέρω αν είναι εφικτή περίπτωση. Πάντως φάνηκε στο ρόστερ ποιους δεν πρέπει να υπολογίζουμε για την νέα χρονιά. Ο γεωργιανός τερματοφύλακας, ο Σαστρε, ο Κετζιορα και ο Τσάλωφ είναι πνευματικά αλλού. Οι Ιταλοί, ο Καμαρά, ο Τέιλορ και ο Ιβάνουσετς είναι πολύπλοκες περιπτώσεις.
Ο Τειλορ θα παρει και αλλες ευκαιριες. Ειναι πρωτη του χρονια εκτος Σκωτιας, μπορει να θελει παραπανω χρονο, ασχετα που δεν εχει δειξει τιποτα μεχρι στιγμης.
Απο τους δανεικους μεχρι στιγμης μονο ο Γιακουμακης και ο Μπιανκο εχουν δειξει οτι αξιζει να τους κρατησουμε.
Απο αυτους που τελειωνουν τα συμβολαια δεν πρεπει να γινει καν κουβεντα για Κετζιορα και Σαστρε, υπο προυποθεσεις του Λοβρεν και του Μπαμπα και εγω θα κρατουσα σιγουρα ενα χρονο ακομα τον Ταισον. Ο Μειτε λογικα θα ανανεωσει αυτοματα.
Απο τους δανεικους μεχρι στιγμης μονο ο Γιακουμακης και ο Μπιανκο εχουν δειξει οτι αξιζει να τους κρατησουμε.
Απο αυτους που τελειωνουν τα συμβολαια δεν πρεπει να γινει καν κουβεντα για Κετζιορα και Σαστρε, υπο προυποθεσεις του Λοβρεν και του Μπαμπα και εγω θα κρατουσα σιγουρα ενα χρονο ακομα τον Ταισον. Ο Μειτε λογικα θα ανανεωσει αυτοματα.
Αν ο Μπιάνκο έχει όντως ρήτρα 4 εκ., είστε σίγουροι ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν καλύτεροι; Για παράδειγμα, οι Τσέχοι το καλοκαίρι, ο Κραλ, που κάτι τέτοια ποσά άκουγα για αγορά, είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον Ιταλό;
Σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι κ με τα μισά λεφτά ,δεν ξέρω αν είναι ικανοί να τον βρουν κ να τον συμφωνήσουν.το ίδιο ισχύει κ για τον Γιακουμάκη που έχει 5 Μ ρήτρα ,εγώ θα τα έδινα αν ήμουν Ιβάν ,γιατί με 3 Μ με έφεραν έναν ηθοποιό για φορ που δεν μπορεί να τρέξει 10 μέτραMiles έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 12:28 Αν ο Μπιάνκο έχει όντως ρήτρα 4 εκ., είστε σίγουροι ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν καλύτεροι; Για παράδειγμα, οι Τσέχοι το καλοκαίρι, ο Κραλ, που κάτι τέτοια ποσά άκουγα για αγορά, είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον Ιταλό;
Σε άλλα νέα έγινε αναπροσαρμογή των αξιών των παιχτών της Super League στη σελίδα transfermarkt. Ο Ντέλιας πήγε στα 20, ο Μιχαηλίδης ανέβηκε στα 3 μύρια, ενώ ελεύθερη πτώση 2 μυρίων είχαν οι Chalov(λογικό) και Despodov(ερωτηματικό). Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ως συνήθως έχουν καθοδική πορεία.
Αυτό με την ρήτρα του Μπιάνκο παραμένει μυστήριο. Αλλοι λένε 1 άλλοι λένε 4 μύρια.Miles έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 12:28 Αν ο Μπιάνκο έχει όντως ρήτρα 4 εκ., είστε σίγουροι ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν καλύτεροι; Για παράδειγμα, οι Τσέχοι το καλοκαίρι, ο Κραλ, που κάτι τέτοια ποσά άκουγα για αγορά, είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον Ιταλό;
Μου φαίνεται πάντως παράδοξο να έχει μπει τόσο υψηλή ρήτρα σε έναν παίκτη που το καλοκαίρι μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Πιστεύω ότι αν ο παίκτης θέλει να μείνει θα ανοίξει ο δρόμος για την μεταγραφή.