Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

trouman

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από trouman »

Ο ΠΑΟΚ κάνει δυνατό ντου για τον Άνταμς!

Πάμε τώρα να σας πω και το όνομα. Η φημολογία η μεγάλη ήταν για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο οποίος Λιβάι Γκαρσία έχει προταθεί σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Και μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι εμφανίστηκε και στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή.

Δεν περνάει καλά στη Ρωσία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όμως τώρα δεν θα σας γράψω για τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά για ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί. Για ποιον σας λέω;

Τον Τσε Ανταμς της Τορίνο. Ναι, τον Σκωτσέζο φορ ο οποίος για πολλά χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Τσε Άνταμς μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Τορίνο έως το 2027, αλλά μαθαίνω πως μπορεί να βρεθεί η λύση με τα σωστά λεφτά. Φέτος έχει παίξει σε 14 ματς και έχει βάλει τρια γκολ και η Τορίνο σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραχώρησή του μιας και δεν είναι στις βασικές επιλογές.

Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει βάλει 25 γκολ στη Πρέμιερ Λιγκ κι άλλα 11 με την Εθνική του ομάδα. Αφήστε δε που θα είναι και Μουντιαλικός.

Δεν ξέρω αν θα γίνει το ντιλ, αλλά ξέρω πως πάει να κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να βάλει το τελευταίο του κομμάτι στο παζλ.

https://www.kingbet.net/arthra/o-paok-k ... paok081225
Patron

Δημοσίευση από Patron »

K αυτός εδώ μπαίνει :lol:
These users thanked the author Patron for the post:
PAOK DreXleR
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είδα την ανάλυση της οπτα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα που όλοι έχουν παίξει με όλους.

Ενδιαφέροντα πράγματα , ελαφρώς διαφορετικά από όσο τα είχα στο μυαλό μου.

Για μένα το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα σηκώνει αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις στο ροστερ και καλυτερο βάθος.
Υπάρχουν σημεία να βελτιωθούμε.

ΥΓ : o gay δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερος από όλους για την ώρα, όπως και πέρυσι.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

CCCP έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 16:51 Ναι ο Οζντοεφ δεν ειναι παλτο τυπου Σακχοφ που θα σου βρει κανα γκολ μεσα στην περιοχη αλλα κατα τα αλλα ανυπαρκτος και δεν προκειτε ουτε να ακουμπησει μπαλα. Μην τρελαθουμε.

Και ειπαμε ναι δεν ειναι για βασικος σε ΠΑΟΚ επιπεδου αλλα ταυτοχρονα δε μπορουμε ετσι απλα να πουμε δε χρειαζωμαστε αυτα τα γκολ απο εκεινη τη θεση. Μακαρι να βρουμε περισσοτερο δημιουργια απο χαφ με Ζαφειρη που αντισταθμιζει αυτο.

Εμενα το ποιντ μου ειναι οτι ολοι εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα και πρεπει να αντισταθμιζεις αναλογα. Ακομα και με το υψος οπως ειπε ενας αλλος φιλος.
Αν αποκαλείς παλτό τον Σακχοφ, δεν ξέρω γιατί δεν αποκαλείς τον Οζντοεφ. Ή ξεχνάμε γρήγορα ή υπερβάλλουμε σε χαρακτηρισμούς.

Ο Σακχοφ του ΠΑΟΚ ήταν ακριβώς ότι ο Οζντοεφ. Ένας παίχτης που ο προπονητής παίρνει το 150%, που θα αποδώσει αν και εφοσον οι υπόλοιποι παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Δε θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αυτός. Φαίνεται με την πορεία του πριν αλλα και μετά στην ΑΕΚ και φαίνεται και στον Οζντοεφ εδώ και 3 χρόνια όταν δεν παίζει δίπλα στον Μειτε.

Συμφωνώ στα άλλα αλλά θέλει δουλειά για να αλλάξεις τρόπο παιχνιδιού και να εντάξεις τον Ζαφείρη. Για το επόμενο 6αμηνο σαν συμπληρωματική λύση τον βλέπω και για να έχεις ισορροπία στα αποδυτηρια, αλλά και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει βρει μια ταυτότητα και δε θα την αλλάξει τον Γενάρη.
Θέλει χρόνο και δουλειά να μάθει να παίζει με τα στοιχεία του Ζαφείρη, άρα και μια προετοιμασία που θα χτίσει πράγματα η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Διαφωνω καθετα. Ο Σακχοφ με τη μπαλα στα ποδια ηταν παντελως αμπαλος. Καμια σχεση με τον Οζντοεφ. Ενταξι ρε παιδια επειδη ειχε καποια απο οτι φενεται προσωπικα θεματα ο Οζντοεφ περσι και ηταν αλλου σας εχει μηνει αυτη η κακη εικονα και ειναι λες και κρίνετε τον παικτη απο τα χειρωτερα του. Τρομερα αδικο.

Οχι μονο απο τον Σακχοφ αλλα και απο τον Μαουρισιο τον προτιμω, μην αρχισω κανα rant τωρα. Απο πλευρας ΜΠΑΛΑΣ η τωρινη ομαδα ειναι ετη φωτος απο εκεινη απο τη μεση και μπροστα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

giapas έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 07:11 Είδα την ανάλυση της οπτα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα που όλοι έχουν παίξει με όλους.

Για μένα το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα σηκώνει αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις στο ροστερ και καλυτερο βάθος.

ΥΓ : o gay δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερος από όλους για την ώρα, όπως και πέρυσι.
Θες να κάνεις μια σούμα?
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμενα αυτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι ειμαστε μακραν η καλυτερη ομαδα στα στημενα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 07:11 Είδα την ανάλυση της οπτα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα που όλοι έχουν παίξει με όλους.

Giapa καλημέρα. Που τα βρίσκεις; Είναι free;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε πραγματακια στα στημένα.

Αχτίδα φωτός
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

CCCP έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 11:16 Διαφωνω καθετα. Ο Σακχοφ με τη μπαλα στα ποδια ηταν παντελως αμπαλος. Καμια σχεση με τον Οζντοεφ. Ενταξι ρε παιδια επειδη ειχε καποια απο οτι φενεται προσωπικα θεματα ο Οζντοεφ περσι και ηταν αλλου σας εχει μηνει αυτη η κακη εικονα και ειναι λες και κρίνετε τον παικτη απο τα χειρωτερα του. Τρομερα αδικο.

Οχι μονο απο τον Σακχοφ αλλα και απο τον Μαουρισιο τον προτιμω, μην αρχισω κανα rant τωρα. Απο πλευρας ΜΠΑΛΑΣ η τωρινη ομαδα ειναι ετη φωτος απο εκεινη απο τη μεση και μπροστα
Ρε φίλε κάπου οπα...Ο Μαουρίτσιο ήταν παιχταρας.Και τη χρονιά του πρωταθλήματος ήταν φοβερος.

Προσωπικά θέματα είχε προπερσι ο Οζντοεφ. Εγώ βλέπω έναν παίχτη μέτριο που χρειάζεται δίπλα του έναν Μεϊτε για να αποδώσει. Αν δεν παίζει ο Μεϊτε και περνάει μοιραία παραπάνω η μπάλα από τα πόδια του φαίνονται πολυ οι αδυναμίες του.
Και όπως ανέφερα δε ξέρω τι εικόνα θα είχε αυτός ο παίχτης αν στον πάγκο δεν υπήρχε ο Λουτσεσκου.
Αλλά οι ο καθένας έχει την άποψη του.

Όμως τι πάει να πει "από πλευρά Μπάλας"?

Άλλες ομάδες, άλλο στυλ παιχνιδιού, αλλά ατου.

Αυτή η ομάδα δεν έχει Βιερίνια, δεν έχει Μάτος να παίρνουν όλη την πλευρά με οβερλαπ και να κάνουν σωστές σέντρες ή σουτ. Δεν θα πάρει γκολ από κεφαλιές του Κένι όπως έπαιρνε από Μάτος.
Πόσες λύσεις με γκολ από στημένα έδωσαν Κρέσπο και Βαρελά?
Όλοι αυτοί δεν βοηθούσαν στον επιθετικό παιχνίδι?

Δεν έχει Πριγιοβιτς Ακπομ επίσης αυτή η ομάδα.

Δεν έχει σε καμία περίπτωση την πληρότητα στις θέσεις που είχε εκείνη η ομάδα.Και από άποψη ποσοτική αλλά και από άποψη στοιχείων.

Νομίζω επίσης ξεχνάμε το πόσο καλός ήταν ο Ζαμπα όταν ήρθε και μας μενει μόνο ο Ζαμπα μετά τραυματισμού.
Ξεχνάμε μάλλον τον τότε Μπισεσβαρ. Μήπως αυτοί δεν ήταν φαντεζι?

Εκείνη η ομάδα πήρε αήττητο πρωταθλημα.Με διαφορετικό ποδόσφαιρο, με μεγαλύτερο βάθος ρόστερ, με πολύ πιο ολοκληρωμένους σε ατομικά χαρακτηριστικά παίχτες σε κάθε γραμμή (εξαιρω Ζιφκο Τάισον Μεϊτε που αντί για Μεϊτε η ομάδα εκείνη είχε Μαουριτσιο- Ολιβειρα-Μισιτς).
Είναι τελείως άστοχη η οποιαδήποτε σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Φέτος πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!!!!

Τα στατιστικά είναι χρήσιμα αλλά δεν αποτυπώνουν πάντα την πραγματικότητα.

Οι του ποκ έχουν παίξει αρκετά < εύκολα> παιχνίδια...που κρίθηκαν και ξεκλειδώθηκαν με πεναλτάκια....και όταν ένα παιχνίδι ξεκλειδώνει ...τότε και τα στατιστικά του μεταμορφώνονται.....

Στα πλέι οφ που θα είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι....μια είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που ξέρει να παίζει κάθε ματς ως ντέρμπι.

Μόνο να αντέξουμε σωματικά και πνευματικά και τα λέμε .

Το ρόστερ μας χρειάζεται ενίσχυση για να υπάρχουν λύσεις για τον Λουτσέσκου όμως δεν νομίζω να διαταράξει τα αποδυτήρια και να χαθεί η ομάδα που με τόσο κόπο και προσπάθεια έχει χτίσει.

Τα καλύτερα έρχονται.

Νομίζω ότι σίγουρα θα ψάξουμε φορ... άλλη κίνηση δύσκολα βλέπω να γίνεται.

Όσοι ονειρεύονται αριστερό μπακ...η ομάδα μας όταν παίρνει έναν παίκτη του δίνει αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί..και αρκετές ευκαιρίες.

Στα στόπερ επίσης δύσκολα θα δούμε να έρχεται και άλλος.

Αριστερό εξτρεμ θα παίζουν κατά συνθήκη...ζίφκο ...κωνσταντέλιας ...ιβανούσετς ...για να δίνουν ανάσες στον Τάισον.

Πωλήσεις επίσης θα παίξουν ρόλο στο πόσοι παίκτες θα έρθουν.

Κάποιοι λένε ότι ο Καμαρά είναι υποψήφιος για μεταγραφή...παρόλα τα μειονεκτήματα του νομίζω ότι δεν είναι καλή στρατηγική η πώληση του τώρα.

Γνωρίζει την ομάδα ...το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του οπότε η συνεισφορά του θα είναι απαραίτητη και σημαντική για την ομάδα.

Θα υπάρξουν παιχνίδια που θέλουμε τα πνευμόνια του την αντοχή του και τα τρεξίματα του...παιχνίδια που θα χρειάζεται να σκοτώσουμε τον ρυθμό ...να χαλάσουμε την ηρεμία του παιχνιδιού....
These users thanked the author van rooy for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Συμφωνώ ο Μαντί πρέπει να μείνει.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

van rooy έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 12:11 Φέτος πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!!!!

Τα στατιστικά είναι χρήσιμα αλλά δεν αποτυπώνουν πάντα την πραγματικότητα.

Οι του ποκ έχουν παίξει αρκετά < εύκολα> παιχνίδια...που κρίθηκαν και ξεκλειδώθηκαν με πεναλτάκια....και όταν ένα παιχνίδι ξεκλειδώνει ...τότε και τα στατιστικά του μεταμορφώνονται.....

Στα πλέι οφ που θα είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι....μια είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που ξέρει να παίζει κάθε ματς ως ντέρμπι.

Μόνο να αντέξουμε σωματικά και πνευματικά και τα λέμε .

Το ρόστερ μας χρειάζεται ενίσχυση για να υπάρχουν λύσεις για τον Λουτσέσκου όμως δεν νομίζω να διαταράξει τα αποδυτήρια και να χαθεί η ομάδα που με τόσο κόπο και προσπάθεια έχει χτίσει.

Τα καλύτερα έρχονται.

Νομίζω ότι σίγουρα θα ψάξουμε φορ... άλλη κίνηση δύσκολα βλέπω να γίνεται.

Όσοι ονειρεύονται αριστερό μπακ...η ομάδα μας όταν παίρνει έναν παίκτη του δίνει αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί..και αρκετές ευκαιρίες.

Στα στόπερ επίσης δύσκολα θα δούμε να έρχεται και άλλος.

Αριστερό εξτρεμ θα παίζουν κατά συνθήκη...ζίφκο ...κωνσταντέλιας ...ιβανούσετς ...για να δίνουν ανάσες στον Τάισον.

Πωλήσεις επίσης θα παίξουν ρόλο στο πόσοι παίκτες θα έρθουν.

Κάποιοι λένε ότι ο Καμαρά είναι υποψήφιος για μεταγραφή...παρόλα τα μειονεκτήματα του νομίζω ότι δεν είναι καλή στρατηγική η πώληση του τώρα.

Γνωρίζει την ομάδα ...το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του οπότε η συνεισφορά του θα είναι απαραίτητη και σημαντική για την ομάδα.

Θα υπάρξουν παιχνίδια που θέλουμε τα πνευμόνια του την αντοχή του και τα τρεξίματα του...παιχνίδια που θα χρειάζεται να σκοτώσουμε τον ρυθμό ...να χαλάσουμε την ηρεμία του παιχνιδιού....

Συμφωνώ σε όλα σύντροφε.
Διαφωνώ στο στόπερ. Ειδικά με τον Μιχαϊλίδη τραυματία χρειάζεται σίγουρα ένα στόπερ. Ακούγεται ο Μητογλου αν μείνει ελεύθερος, ίσως βοηθήσει ο ερχομός του αλλά δεν είναι στόπερ που φτιάχνει παιχνίδι, στις πάσες ειδικά μου θυμίζει τον Ανατολάκη
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Βασιλοπουλος χθες που τον ρωτησαν αν θελουμε Μητογλου, ειπε οτι δεν ειναι μεσα στα 2-3 ονοματα που κοιταμε. Αν δεν καταλαβα εντελως λαθος γιατι ηταν και αργαμιση, κοιταμε για στοπερ τωρα τον Γεναρη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πρεπει για εμένα να κινηθούμε και για στόπερ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”