Ολιγον τιποτα με μπολικο καθολου..
Πολυ αργος σε ολα..
Ειναι σαν να παιζουμε με 10..
18.Luka Ivanušec
- Amsterdamer_87
- navigator11
Re: 18.Luka Ivanušec
Μέχρι στιγμής ελάχιστη συνεισφορά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο εναπομείναν κομμάτι της σεζόν από πλευράς του, που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει αρκετά ουτοπικό, θα επιστρέψει σε λίγους μήνες στην Ολλανδία, με εμάς να έχουμε ξεχάσει το πέρασμά του από εδώ σε 2 βδομάδες βαριά βαριά.
Όσο είναι εδώ ας ευχόμαστε να δώσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Να βρεθεί έστω για κάποιο διάστημα σε ένα ψιλοθετικό φεγγάρι. Α λα Ντεσπότοφ φάση.
Όσο είναι εδώ ας ευχόμαστε να δώσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Να βρεθεί έστω για κάποιο διάστημα σε ένα ψιλοθετικό φεγγάρι. Α λα Ντεσπότοφ φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 08 Δεκ 2025, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου κάνει εντύπωση ότι από κοντινά πλάνα δε δείχνει αδιάφορος.
Αλλά το αποτέλεσμα , είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων αμφιλεγόμενο.
Δε ξέρω.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει αρκετές ευκαιρίες ακόμα , η ομάδα αριθμητικά τον χρειάζεται.
Αλλά το αποτέλεσμα , είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων αμφιλεγόμενο.
Δε ξέρω.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει αρκετές ευκαιρίες ακόμα , η ομάδα αριθμητικά τον χρειάζεται.
Πηγες να την κανεις τη μαλακια σου εκει και να τρεχαμε μετα. Εκανες και το φαουλ στην αρχη που αν γουσταρε να δωσει καμια κοκκινη θα κρεμουσες ολη την ομαδα, μετριος δεν μαρεσει. Καμια σχεση με αυτα που περιμεναμε οταν σε πρωτοακουσαμε
- Shivaspace
έχει φάει κάααμποσες κάρτες..ή το σώμα δεν ακούει, ή είναι καρτάκιας ή και τα δύο
(δεν τον πηγαίνω μία τον παίκτη απ την αρχή)
Κινήσεις κάνει μια χαρά στο γήπεδο και με την μπάλα είναι τουλάχιστον καλός
Σωματικά είναι ψιλοχωμα και αυτό τον ρίχνει και τον κάνει να φαίνεται πολύ χειρότερος απ ό,τι είναι
Σωματικά είναι ψιλοχωμα και αυτό τον ρίχνει και τον κάνει να φαίνεται πολύ χειρότερος απ ό,τι είναι