Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

- These users thanked the author astral for the post (total 24):
- chri5ti9, alexgarcia6, theo86, st4this, TylerDurden, icue, Hayate, Mica, navigator11, Τρόμος and 14 more users
-
MrSam1926apc
ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ…
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- leomatos88
Σκουλήκια......
Έτσι στο 95!
ΠΑΟΚ β αδιάφορος πήρε Χ
στο Χαριλάου.
Έχει και πιο κάτω ερπετά!
Έρχεται.......
Έτσι στο 95!
ΠΑΟΚ β αδιάφορος πήρε Χ
στο Χαριλάου.
Έχει και πιο κάτω ερπετά!
Έρχεται.......
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- theo86, leomatos88
Πονοματος και ματς που θα ξεχαστει ηδη αυριο το πρωι. Το μονο συμπερασμα που βγηκε ειναι οτι πως το Γεναρη θελουμε επειγόντως δεξι μπακ αναπληρωματικο.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- navigator11, Jim_Chatz
Η μόνη ικανοποίηση προέρχεται από το γκολ στις καθυστερήσεις και την αποφυγή της ήττας. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε.
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- Caballo Viejo
Σε τέτοιο αδιαφορο ματς, προσωπικά, έφαγα απίστευτη πίεση μ αυτά που ακουγα και διάβαζα απ ορισμενους...
Είναι φοβερό το πως κάποιοι λουφάζουν και μόλις βρουν ευκαιρία παταριζουν....
Δεν είμαι τέτοιος αλλά εσένα ρε μαγκάλι, που είσαι και παλιός, σε κολάρα για πολλαπλή φορά....τέτοιο καλό παιδί που είσαι...κωλοφεραντζα θα σε πάω....
ΥΓ στα του ματς....ποιο ματς? Λες και παίζαμε με το Μάρκο σε προκαταβολή ήταν....
Είναι φοβερό το πως κάποιοι λουφάζουν και μόλις βρουν ευκαιρία παταριζουν....
Δεν είμαι τέτοιος αλλά εσένα ρε μαγκάλι, που είσαι και παλιός, σε κολάρα για πολλαπλή φορά....τέτοιο καλό παιδί που είσαι...κωλοφεραντζα θα σε πάω....
ΥΓ στα του ματς....ποιο ματς? Λες και παίζαμε με το Μάρκο σε προκαταβολή ήταν....
Να το κουμπώσουν στο πάτο τους το γκολ του γιακούμακαρου στο τέλος, μας ζαλίσαν τα καλαμπαλίκια με τις διαμαρτυρίες σε κάθε φάση , αστεία ομαδούλα
Στα δικά μας , ψιλόαγγαρεία το ματς , δεν μου άρεσε καθόλου σάστρε και ντεσπο που τα έγραψα και στο δικό του τόπικ. Επίσης ο βολιάκο όσο περισσότερο τον βλέπω τόσο μου φαίνεται ένα πολύ μέτριο στόπερ της σειράς, από αυτά που ξέρουν τη θέση μιας και ιταλός , αλλά δεν νομίζω ότι είναι παίκτης για big 4 στη Super league. Μου άρεσαν οι μικροί , ο Μύθου ειδικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν έιναι δεύτερος μιας κ το ρωσικο κανόνι μας βγήκε στρακαστρουκα.
Γ*αμήσι την Κυριακή στους ανύπαρκτους
Στα δικά μας , ψιλόαγγαρεία το ματς , δεν μου άρεσε καθόλου σάστρε και ντεσπο που τα έγραψα και στο δικό του τόπικ. Επίσης ο βολιάκο όσο περισσότερο τον βλέπω τόσο μου φαίνεται ένα πολύ μέτριο στόπερ της σειράς, από αυτά που ξέρουν τη θέση μιας και ιταλός , αλλά δεν νομίζω ότι είναι παίκτης για big 4 στη Super league. Μου άρεσαν οι μικροί , ο Μύθου ειδικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν έιναι δεύτερος μιας κ το ρωσικο κανόνι μας βγήκε στρακαστρουκα.
Γ*αμήσι την Κυριακή στους ανύπαρκτους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_FI την Τετ 03 Δεκ 2025, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχον Γενάρη, όλια & Παραλειπόμενα
Έστω και στο τελευταίο λεπτό κρατήσαμε την πρόκριση στις θέσεις 5-8 και πιθανότατα θα τερματίσουμε 6οι.
Όπως έχει κατά κόρον φανεί, η άμυνά μας υποφέρει. Ειδικά τα δύο ακραία μπακ.
Θα χρειαστούμε αριστερό μπακ τον Γενάρη, πιθανόν και δεξί. Καλούς όμως, όχι τύπου Taylor.
Όπως έχει κατά κόρον φανεί, η άμυνά μας υποφέρει. Ειδικά τα δύο ακραία μπακ.
Θα χρειαστούμε αριστερό μπακ τον Γενάρη, πιθανόν και δεξί. Καλούς όμως, όχι τύπου Taylor.
wickerman έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:43 Αντικειμενικά η ήττα ήταν το κακό αποτέλεσμα. Με νίκη ή ισοπαλία είχες τη δυνατότητα να κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Αφού πήραμε την ισοπαλία έστω και στο τέλος η αποστολή θεωρείται επιτυχημένη. Με το χέρι στην καρδιά παλικάρια. Τον Baba θα τον βάζατε την Κυριακή βασικό;
Και ποιον να βάλεις;
Μην μου πεις τον Τευλορ ,αυτός είναι χειρότερος ακόμα και από αυτόν τον Μπαμπα.
Σε αποστολή ο Παπαπέτρου!
Ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές.
Ούτε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι!
Ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές.
Ούτε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- Apil44, leomatos88, PAOK DreXleR
Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ, Καμαρα, Μπαμπα πραγματικα για λυπηση. Απογοητευτικοι και εκνευριστικοι μεχρι αηδιας.
Δεν το είδα, δεν έχω άποψη. Μόνο από τα σχόλια κατάλαβα ότι παίξαμε σαν ΠΑΟΚ για 20΄, δεν βάλαμε γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και πέναλτι και στην συνέχεια πονόματος. Καλό το ότι ισοφαρίσαμε για να μην τους δώσουμε ηθικό και αέρα για την Κυριακή, αλλά το βράδυ εκείνο περιμένω να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια και χωρίς ίχνος υπεροψίας. Μην δω πάλι την περσινή εικόνα του καλού α΄ημιχρόνου και τρικυμία από το 50΄-80΄που έφερε την ήττα.
Ούτε αυτή την Κυριακή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ντέλιας, να καταστρώσει ο Λουτσέσκου τα σχέδια χωρίς αυτόν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.
Για βγάλτε ρε παιδιά μια βαθμολογία league stage (μην χσ), να δούμε που βρισκόμαστε.
Ούτε αυτή την Κυριακή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ντέλιας, να καταστρώσει ο Λουτσέσκου τα σχέδια χωρίς αυτόν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.
Για βγάλτε ρε παιδιά μια βαθμολογία league stage (μην χσ), να δούμε που βρισκόμαστε.
Ποιο 80;
Από το 45 και μετά ήταν ένα ελεεινό κλωτσοσκούφι
Το σκουλήκι το επεδίωξε αυτό, εμείς ήμασταν απλά για τουρισμό σήμερα
Χάσαμε ΠΟΛΛΕΣ σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και στο πρώτο μέρος. Απαράδεκτο, θα είχαμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίς. Πέρα από το χαμένο πέναλτι
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μαλακίες. Κάναμε ΔΥΟ σοβαρές επιθέσεις. Στη μια έβγαλε κλασσικά τραγική σέντρα ο Μπαμπα (χαμηλά βρε παπαρα!!!) και στη δεύτερη σκοράραμε.
Καλά για τον Παπαπέτρου δεν υπάρχουν λέξεις. Τα έχασε ΟΛΑ. Τα έδωσε ΟΛΑ λάθος. Μέχρι και την έναρξη λάθος τη σφύριξε. Μέχρι και στο γκολ μας δεν σφύριξε καν. Το πέναλτι το έδωσε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ επιθετικό φαουλ. Το δικό τους φαουλ το βάφτισε πέναλτι. Και τόσα άλλα αδιανόητα.
Μπαμπα, Σάστρε, Καμαρα ΕΛΕΕΙΝΟΙ
Βολιάκο θεωρώ (ταπεινή άποψη) το παιδί ΔΕΝ κανει.
Αλλά και στην επίθεση έπρεπε να είναι πιο σοβαροί.
Οζντοεφ δεν κατάλαβα για τι κουράστηκε σήμερα. Τι επεδίωκε στο ματς. Χαμένος εντελώς, ελλείψει Μεϊτε.
Γενικώς για κάποιον αδιευκρίνιστο συμπαντικό λόγο, ΠΑΛΙ ήρθαν έτσι τα πράγματα και εμφανιστήκαμε εκεί μέσα κάτι σαν ξενερωμένοι-βαριεστημένοι-ωχαδερφεπουνατρέχουμετώρα.
Από το 45 και μετά ήταν ένα ελεεινό κλωτσοσκούφι
Το σκουλήκι το επεδίωξε αυτό, εμείς ήμασταν απλά για τουρισμό σήμερα
Χάσαμε ΠΟΛΛΕΣ σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και στο πρώτο μέρος. Απαράδεκτο, θα είχαμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίς. Πέρα από το χαμένο πέναλτι
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μαλακίες. Κάναμε ΔΥΟ σοβαρές επιθέσεις. Στη μια έβγαλε κλασσικά τραγική σέντρα ο Μπαμπα (χαμηλά βρε παπαρα!!!) και στη δεύτερη σκοράραμε.
Καλά για τον Παπαπέτρου δεν υπάρχουν λέξεις. Τα έχασε ΟΛΑ. Τα έδωσε ΟΛΑ λάθος. Μέχρι και την έναρξη λάθος τη σφύριξε. Μέχρι και στο γκολ μας δεν σφύριξε καν. Το πέναλτι το έδωσε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ επιθετικό φαουλ. Το δικό τους φαουλ το βάφτισε πέναλτι. Και τόσα άλλα αδιανόητα.
Μπαμπα, Σάστρε, Καμαρα ΕΛΕΕΙΝΟΙ
Βολιάκο θεωρώ (ταπεινή άποψη) το παιδί ΔΕΝ κανει.
Αλλά και στην επίθεση έπρεπε να είναι πιο σοβαροί.
Οζντοεφ δεν κατάλαβα για τι κουράστηκε σήμερα. Τι επεδίωκε στο ματς. Χαμένος εντελώς, ελλείψει Μεϊτε.
Γενικώς για κάποιον αδιευκρίνιστο συμπαντικό λόγο, ΠΑΛΙ ήρθαν έτσι τα πράγματα και εμφανιστήκαμε εκεί μέσα κάτι σαν ξενερωμένοι-βαριεστημένοι-ωχαδερφεπουνατρέχουμετώρα.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- geobila, Apil44, Kostas_FI, navigator11, TylerDurden, astral, Kevin, ToMousiTouCrespo
- ΑποστόληςΑ
O Γιακουμάκης βγάζει μόνο δύσκολα γκολ!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- MrSam1926apc, leomatos88