Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 OTESPORT 1

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αδιάφορος αγώνας για μένα, αφού μετά παίζουμε στην Τούμπα με το Μαρκό. Δεν μπορούμε να μπούμε τετράδα, ακολουθούν δύο ματς φωτιά που είναι must win και τα δύο.

Ραζβαν βάλε ο,τι δεύτερο εχεις, ξεκούρασε βασικά γρανάζια και πάμε να τους ξεπ@τωσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
Andrew R, Dimitrisou, Mica
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<<<<marsantos : Από τα 8 ch.l. που δίνουν, τα 6 του ελληνικού πριν από τα ευρωπαϊκά είναι εντός. Και ούτε ένα ντέρμπι πριν από ευρωπαϊκό. Τι τύχη είναι αυτή στις ηλεκτρονικές κληρώσεις;>>>>>>>>

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!!
These users thanked the author van rooy for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 13:32
Θα κατεβαζα Τσιφτση,Σαστρε,Τεηλορ,Βολιακο,Λοβρεν,Μπιανκο,Καμαρα,Ιβανουσετς,Χατσιδη,Ντεσπο,Μυθου και οτι γινει.
Σειρά καλησπέρα.
Θα έβαζες Λόβρεν;
Κάπου είχα ακούσει πως ο Κροάτης δε μπορεί σε τόσο κοντινά ματς. Αν παρατηρήσεις είναι ο μόνος από τους 3 που παίζει σταθερά ένα ματς τη βδομάδα. Ο Τόμας και ο Μίχα έχουν παίξει Κυριακή - Πέμπτη ή Πέμπτη - Κυριακή.
Κατά τα άλλα μόνο τον Ιβάνουσες ίσως να ξεκούραζα γιατί και αυτός έχει παίξει συνεχόμενα.

Υγ. Μην ξεχνάμε πως το αυριανό είναι το τρίτο κατά σειρά σε ακολουθία αγώνων Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη. Αυτός όπως έχει εξηγηθεί πολλάκις είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Αν παίξουν ψιλοβασικοί είναι σίγουρο πως θα σέρνονται όπως αντίστοιχα πέρυσι στον αγώνα του πάρκινγκ.
Αν μπουν φρέσκοι, η ομάδα θα είναι ψιλοασύνδετη καθώς πρώτη φορά θα παίξουν όλοι αυτοί μαζί.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Καλύτερα οι φρέσκοι και ασύνδετοι. Ούτως ή άλλως ο άρης μαζί με τη Λάρισα είναι οι χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Οι βασικοί, ας είναι μερικοί στην εξέδρα και άλλοι στον πάγκο. Πάμε αύριο παίρνουμε ένα σβηστό 0-0, 0-1,0-2, 1-1 και τελειώνει το πανηγύρι.
Την Κυριακή τα σπουδαία.
Ζούμε για την Κυριακή - Βράζουμε από τώρα στο ζουμί.

Υγ2. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παντελώς αδιάφορο για μας παιχνίδι.

Ένα πράγμα θέλω από την ομάδα. Να τους τρέξει όσο γίνεται ενόψει Κυριακής.

Τα σκουλήκια έχουν τραγική φυσική κατάσταση και βγάζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.

Τρέξτε τους. Δεύτερες μπάλες θα είναι μόνιμη κατοχή θα είναι σκίστε τους να τους βγει η γλώσσα

Προσωπικά έχω δύο θέσεις που δεν είμαι σίγουρος. Το παρτενέρ του Βολιακο και το παρτενέρ του Μπιανκο.
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 4):
Kabamaru11, Mica, marsantos, embuji
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

inpaok

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επέλεξε Έλληνα διαιτητή για να διευθύνει την επερχόμενη αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ την Τετάρτη (3/12, 21:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Τάσο Παπαπέτρου, που θα έχει στο VAR τον γνώριμο Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.

Από εκεί και πέρα ενώ αρχικά είχαν οριστεί ως βοηθοί του οι Νικολακάκης και Κόλλιας, ο δεύτερος αντικαταστάθηκε από τον Αθηναίο Άγγελο Κολλιάκο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@marsantos Δεν θεωρω πως τα σεντερ μπακ κουραζονται ιδιαιτερα,επισης θα εβαζα Λοβρεν γιατι θελω τον Μιχα την Κυριακη κ την Πεμπτη,ειναι οι μοναδικοι που μπορουν να παιξουν αριστερα.Ο συμπαθεστατος κ τιμιοτατος Κεντζιορα,φετος ειναι σκια του εαυτου του,οποτε για να μην εχουμε κανα χοντρο καζο δεν θα τον εβαζα διπλα στον Βολιακο,μου φαινεται τερμα ασταθης αυτο το διδυμο.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

marsantos έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 13:59
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 13:32
Θα κατεβαζα Τσιφτση,Σαστρε,Τεηλορ,Βολιακο,Λοβρεν,Μπιανκο,Καμαρα,Ιβανουσετς,Χατσιδη,Ντεσπο,Μυθου και οτι γινει.
Σειρά καλησπέρα.
Θα έβαζες Λόβρεν;
Κάπου είχα ακούσει πως ο Κροάτης δε μπορεί σε τόσο κοντινά ματς. Αν παρατηρήσεις είναι ο μόνος από τους 3 που παίζει σταθερά ένα ματς τη βδομάδα. Ο Τόμας και ο Μίχα έχουν παίξει Κυριακή - Πέμπτη ή Πέμπτη - Κυριακή.
Κατά τα άλλα μόνο τον Ιβάνουσες ίσως να ξεκούραζα γιατί και αυτός έχει παίξει συνεχόμενα.

Υγ. Μην ξεχνάμε πως το αυριανό είναι το τρίτο κατά σειρά σε ακολουθία αγώνων Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη. Αυτός όπως έχει εξηγηθεί πολλάκις είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Αν παίξουν ψιλοβασικοί είναι σίγουρο πως θα σέρνονται όπως αντίστοιχα πέρυσι στον αγώνα του πάρκινγκ.
Αν μπουν φρέσκοι, η ομάδα θα είναι ψιλοασύνδετη καθώς πρώτη φορά θα παίξουν όλοι αυτοί μαζί.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Καλύτερα οι φρέσκοι και ασύνδετοι. Ούτως ή άλλως ο άρης μαζί με τη Λάρισα είναι οι χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Οι βασικοί, ας είναι μερικοί στην εξέδρα και άλλοι στον πάγκο. Πάμε αύριο παίρνουμε ένα σβηστό 0-0, 0-1,0-2, 1-1 και τελειώνει το πανηγύρι.
Την Κυριακή τα σπουδαία.
Ζούμε για την Κυριακή - Βράζουμε από τώρα στο ζουμί.

Υγ2. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
Νομίζω οτι το παιχνίδι αύριο θα είναι άνετα διαχειρίσιμο από τα παιδιά που θα αγωνιστούν. Πιστεύω οτι δεν θα δεχτούμε γκόλ. Επίσης πιστεύω οτι δεν θα υπάρχουν πολλές τελικές στο μάτς.

Έχω διακρίνει μία προβληματική λειτουργεία στον άρη και είδικά στην δημιουργία φάσεων. Νομίζω θα αρκεστούν στο Χ και δεν θα ρισκάρουν να ανοιχτούν, γιατί φέτος εμφανίζουν πολύ προβληματική άμυνα στο τρανζισιον.

Εμείς θα πάμε σε παιχνίδι κατοχής και ό,τι βγεί. Άν σκοράρουμε θα είναι το ιδανικό, αλλά και με το Χ θα είμαστε μιά χαρά. Δεν νομίζω οτι θα ανοιχτούμε και θα ρισκάρουμε αύριο. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, ακόμα και εάν αγωνιστούν οι δεύτερες επιλογές.

Το παιχνίδι στην Λειβαδιά έγινε ροντέο επειδή έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε επιλογή. Αύριο και με Χ είμαστε μιά χαρά.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
marsantos
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 14:02 Παντελώς αδιάφορο για μας παιχνίδι.

Ένα πράγμα θέλω από την ομάδα. Να τους τρέξει όσο γίνεται ενόψει Κυριακής.

Τα σκουλήκια έχουν τραγική φυσική κατάσταση και βγάζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.

Τρέξτε τους. Δεύτερες μπάλες θα είναι μόνιμη κατοχή θα είναι σκίστε τους να τους βγει η γλώσσα

Προσωπικά έχω δύο θέσεις που δεν είμαι σίγουρος. Το παρτενέρ του Βολιακο και το παρτενέρ του Μπιανκο.
Αδιαφορο? Αν χασουμε υπαρχει κινδυνος αποκλεισμου
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Άντε να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά.
marsantos

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 14:42 @marsantos Δεν θεωρω πως τα σεντερ μπακ κουραζονται ιδιαιτερα,επισης θα εβαζα Λοβρεν γιατι θελω τον Μιχα την Κυριακη κ την Πεμπτη,ειναι οι μοναδικοι που μπορουν να παιξουν αριστερα.Ο συμπαθεστατος κ τιμιοτατος Κεντζιορα,φετος ειναι σκια του εαυτου του,οποτε για να μην εχουμε κανα χοντρο καζο δεν θα τον εβαζα διπλα στον Βολιακο,μου φαινεται τερμα ασταθης αυτο το διδυμο.
Και γιατί να μη βάλουμε Βολιάκο Μπαταουλα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο :mrgreen: :mrgreen:
marsantos

BWmystis έγραψε: Τρί 02 Δεκ 2025, 15:21 ....

Αδιαφορο? Αν χασουμε υπαρχει κινδυνος αποκλεισμου
Καλησπέρα φίλε BWmystis. Ο snou το λέει με τη λογική πως θα κερδισουμε τη Μαρκό στην έδρα μας.Με 6 βαθμούς περνάμε και μαθηματικά.
Αν δεν μπορούμε να κερδισουμε τη Μαρκό τότε δεν αξίζουμε να συνεχίσουμε στο θεσμό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Aλλοι θα έμπαιναν μονο για (ποδοσφαιρικό) ξύλο, αλλα δεν είμαστε τέτοιοι
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Άγιος Βασίλης έρχεται.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι ρε γαμωτο, δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Χιμένεθ

Πώς θα αποκωδικοποιήσουμε τώρα τα μεγαλεπήβολα πλάνα του;

Ρε φτυστε τα μπούτια σας.

Με ένα κάρο αλλαγές θα κατέβει ο ΠΑΟΚ να βγει η υποχρέωση, και μου θέλετε και mind games

Καταρχάς στην πλειοψηφία τους τα ασπόνδυλα ερπετά στον πλανήτη Γη δεν διαθέτουν εγκέφαλο. Τι mind games να κάνουν;
These users thanked the author Equalizer for the post:
Friedrich von Friedhof
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Έλληνας Διαιτητής.

Το παίρνει πάνω του ο Μάκης, εν μέσω διθυράμβων απο το σύστημα ΠΟΚ που πιέζει για Έλληνες Διαιτητές και "επιστροφή στην κανονικότητα".

Τώρα να δω τα Fanboz του Μάκη....
These users thanked the author Franky for the post:
PAOK DreXleR
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”