11. Taison Barcellos Freda

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από danirifle »

πότε θα μάθουμε σε αυτή την αμπαλοχώρα να μην κρίνουμε μόνο από την ηλικία, αλλά από τη φυσική κατάσταση?

ο τάισον στα 40 του θα θέλει 3 μουργκ στα 25 τους πχ
These users thanked the author danirifle for the post:
eorptol1
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Miles έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:56 Η αλήθεια είναι ότι έχει καταντήσει κλισέ η ανάλογη έκφραση "πόσο άμπαλοι είστε, τι επιστήμων είμαι εγώ", όταν πολλοί νιώθουν δικαιωμένοι για γνώμες περί παιχτών με τις οποίες διαφωνούν.
Δεν είναι παράξενο να έχουμε αντίθετες απόψεις για παίχτες και σίγουρα ακούγεται κάπως ο αυτοθαυμασμός: αλαζονικός, εκνευριστικός, γελοίος... για να αναφέρω κάποια επίθετα που μου έρχονται πρόχειρα.
Θεωρείς ότι όταν ένας παίχτης με την προσφορά του Τάισον μηδενίζεται και παρουσιάζεται σαν πρόβλημα για την ομάδα , ότι είναι υπερβολικό να υπάρχει αντίλογος έστω και με επίθετα ;;;
Τι θέλω να πω …παράδειγμα . αν πεις ότι ο Τάισον δεν μου αρέσει γιατί δεν κάνει νούμερα θα σ πω ναι αλλά κάνει αυτό ή ναι εχεισ Δίκαιο .Να χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την ηλικία του που ουσιαστικά το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε την έλλειψη αθλητικοτητας στον πιο αθλητικό σου παίχτη δεν το θεωρείς άδικο ;
Να στο θέσω αλλιώς .
Αν ήσουν από το Περου και έβλεπες πρώτη φορά ΠΑΟΚ από το γήπεδο δεν ήξερες τους παίχτες και δεν μπορουσεσ Να διακρίνεις τις μούρες τους πιο μεγάλος ποιος είναι ο Ντεσποντοφ ή ο Τάισον ;
Όταν κάποιος χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα την ηλικία του ενώ στο μοναδικό που επηρεάζει η ηλικία του ουσιαστικά είναι και το δυνατό σημείο του Τάισον δεν είναι λογικό να ακούς μετά κράξιμο ;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μιλάω αποκλειστικά για το συνοδευτικό "πόσο άμπαλοι είστε" που λένε αρκετοί.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οταν η κριτική είναι δίκαιη δεν νομίζω να είναι κανένας τρελός να απαντήσει έτσι .
Αν πχ πω εγώ παιχταρας ο Τάισον αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε και κάποιον ακόμα γιατί είναι πεσμένος σε σχέση με το 2023 και δεν γίνεται να στηριχθείς πάνω του γιατί είναι κακός σε 5 σερί ματς , αν παίξει ο Τάισον καλά η συνηθισμένη απάντηση θα είναι είδες φιλαράκι ότι το έχει ακόμα , μην ξεγράφεις παίχτες αυτού του επιπέδου .
Αν η κριτική είναι που πάτε ρε με τον παππού , και ωραία διοίκηση άφησε την ομάδα γυμνή με τον 38 χρόνο λες και σχολιάζει ο Ραπτόπουλος η απάντηση θα είναι
Νταξει είμαστε αμπαλε; Βράσε μια μπάλα τώρα μπας και πάρεις μυρωδιά ….
Φιλικά στο λέω .
These users thanked the author DamoN for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Φανταστική η διαγώνια κινηση του με τη μπαλα κ ακόμη πιο φανταστική η αντίθετη - προς την κίνηση του-διαγώνια πάσα προς Γιακουμη, κινηση για σεμιναριο πως σμπαράλια ζεις αμυνα 4 παικτων με δύο.
Απιστευτη ποδοσφαιρική εφυΐα συνεπικουρουμεμη φυσικα απο το χάρισμα που εχει να ειναι ο πιο γρήγορος παίκτης της super league με τη μπαλα στα πόδια.
These users thanked the author iremidynami 4+ for the post:
eorptol1
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Το πραγματικο εγκλημα θα ειναι εαν δεν του δωσουμε ρολο σκαουτερ στη Βραζιλια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο τύπος είναι φαινόμενο.

ΥΓ τι παιχταράς πρέπει να ήταν στα 25 του…
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γιατι,ποσο ειναι τωρα δλδ?
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 21:50 Ο τύπος είναι φαινόμενο.

ΥΓ τι παιχταράς πρέπει να ήταν στα 25 του…
Στα 25 του παίζει με Μέταλιστ εναντίον γαύρου του Βαλβέρδε.....μέσα στο τηγάνι τους κάνει γιο-γιο.....την άλλη μέρα στην εκπομπή στο τηλεάστυ, σχολιάζει ο συγχωρεμένος ο αλέφαντος....."τι είναι αυτός ο Τάϊσον, ρε πούστη που πάνε και τους βρίσκουνε τέτοιους παικταράδες!!!". Μετά μεταγραφή στη Σαχτάρ 15εκ και το 2018 μέλος της εθνικής Βραζιλίας στο μουντιάλ της Ρωσίας. Επανειλημμένα η Σαχτάρ αρνείται μεγάλες προσφορές για να τον πουλήσει, όπως τα 30εκ της Μίλαν. Εάν δεν είχε γίνει η φάση με τον πόλεμο που έφυγε με δική του απόφαση στη Βραζιλία (με το δικαίωμα που τους έδινε η fifa) και εκεί δε μάλωνε με τον πρόεδρο της Ιντερνασιονάλ δε θα τον βλέπαμε ποτέ εδώ. Και ήμασταν τυχεροί που είχε μάνατζερ το Σαμπλί που είχε άριστες σχέσεις με ΠΑΟΚ και Σαββίδη (απο εποχή Μάτος, Σάκχωφ, Χατσερίδη, κτλ) και έγινε η δουλειά!!
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Πάντως για να μαστε δίκαιοι, το γκολ ανήκει το μισό στον Γιακουμάκη που του ανοίγει τον χώρο κάνοντας παράλληλη κίνηση μαζί του και την κατάλληλη στιγμή αλλάζει αλλάζει κατεύθυνση στο τρέξιμο , χωρις να βγει οφσάιντ (οπωσ Συμβαίνει συνήθως σ αυτές τις φάσεις) για να βγάλει εκτός τους δύο απ τους 4 αμυντικούς
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Equalizer έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:42
keep_paokizein έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 00:10

Δεν πρόσβαλα κανέναν. Η άποψή σου σεβαστή από μένα.
Οχι όμως τόσο σεβαστή από την προπονητική ομάδα.
Αν θεωρείς ότι η προπονητική ομάδα σε προσβάλει που διαφωνεί μαζί σου, με συγχωρείς αλλά θα στηριξω την προπονητική ομάδα.
Ειμαι με τον προπονητή και τους παίκτες.
Συνεχίζεις να λες εξυπνάδες και αλλάζεις και την πραγματικότητα.

Αυτά εδώ τα λόγια:

"Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.

ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω."

ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το τι πιστεύει η προπονητική ομάδα, ούτε είναι μια απλή εκφορά γνώμης. Είναι προσβλητικό κράξιμο σε συνοπαδούς, χωρίς κανένα λόγο κι αφορμή. Ασε λοιπόν τις θεωρίες και σκέψου διπλά τι λες.
Επαναλαμβάνω ότι οι ΚΕΡΚΙΔΟΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ.
Οποιος θεωρεί τον εαυτό του κερκιδοπροπονηταρα μπορεί να θιγεί ελεύθερα.

Εγώ προσωπικά φίλε @Miles δεν δηλώνω "επιστήμονας" αντιθέτως μάλιστα θεωρώ εαυτόν εντελώς αμπαλο. Δεν ειμαι όμως προπονητής της κερκίδας κι ετσι δεν εκθέτω την αμπαλοσύνη μου δημόσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Τρί 02 Δεκ 2025, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Το γκολ ήταν αριστούργημα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά μεταξύ Τάισον τού Γιακουμάκη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”