27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Και όμως ήταν κακός σε κανονική διάρκεια. Στις στιγμές όμως στα κόρνερ έγραψε. Γλυκόπικρη γεύση.
σήμερα το τράβηξε μόνος του το κάρο από τη λάσπη, αφού μας ξεκόλλησε, ανέλαβαν οι υπόλοιποι.
Δεν είναι γρήγορος, πάσχει μεσοαμυντικά και στο αμυντικό μας transition είναι πρόβλημα, αλλά στην αντίπαλη περιοχή κάνει πράγματα που δεν κάνει ούτε σέντερ φορ.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Βάζει γκολ, βρίζει,φωνάζει, νευριάζει , άγριοκοιτάει, μαρκάρει, τρέχει,α χαμογελάει κιόλας. Πόσο πιο ΠΑΟΚ ρε μλκς είναι.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
- leomatos88, kmallio, Dimitrisou, lkosmid
-
Dimitrisou
Εντωμεταξυ τον σχολιαζουμε εδω λες και ειναι κανενας παικτης απο το πουθενα..ο τυπος ηταν βασικο χαφ της μεγαλης τοτε Ζενιτ..εκεινα τα χρονια ουτε με τα λεφτα Ζαφειρη δεν τον φερναμε..τωρα για ανανεωση αν και ο ιδιος θελει και τον λογιζουμε για 5ο χαφ κανενα θεμα ,θα σκυλιασει ,θα σου δωσει τα γκολακια του ,θα πολεμησει και ειναι μορφη.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- lkosmid
- ΑποστόληςΑ
Δεν ειναι μονο τα γκολ και η συνεισφορα, ειναι το παθος, ο ποδοσφαιρικος εγωισμος και η θεληση που βγαζει και πιστευω μεταδιδει στην ομαδα
εμενα μου αρεσει που ειναι ο πρωτος που μανουριαζει οταν βλεπει αντιπαλους και κορακια να κανουν μπινιες
εμενα μου αρεσει που ειναι ο πρωτος που μανουριαζει οταν βλεπει αντιπαλους και κορακια να κανουν μπινιες
- pisakaipoupoula
1. Προτιμώ κάτι λίγο καλύτερο και σε καλύτερη ηλικία
2. 100 κιλά αρχ@δια ρε Ρώσε
2. 100 κιλά αρχ@δια ρε Ρώσε
-
DonnieMcGrath
Ρε παλικάρια δεν είναι όλα FM. Στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι πράγματα όπως η νοοτροπία νικητή, το τσαγανό, η τρέλα στο μάτι, και όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει ο Μάγκο, ο Ταισον, και ο Ζιφκο και μετά κανένας άλλος. Βαριά κουβέντα αλλά ίσως μιλάμε για τον επόμενο Σβαμπ. Ας έχω Μειτε, Ζαφείρη, Μπιανκο δικούς μου και ενσωματωμένους και ας είναι και 4ος χαφ, πάλι παπάδες θα κάνει.
ΥΓ. Παίχτης που έπαιζε μόνος φάπες με τα ματ στο πάρκινγκ των σιχαμένων μόνο σεβασμό αξιζει
ΥΓ. Παίχτης που έπαιζε μόνος φάπες με τα ματ στο πάρκινγκ των σιχαμένων μόνο σεβασμό αξιζει
Δεν τιθεται καν συζητηση αν πρεπει να παραμεινει στην 5αδα των χαφ
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- ΑποστόληςΑ