Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
2
3%
Kenny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lovren
2
3%
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meite
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
16
27%
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ivanusec
1
2%
Taison
27
46%
Γιακουμάκης
9
15%
Μιχαηλίδης
1
2%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bianco
1
2%

Σύνολο ψήφων: 59

Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Shivaspace »

μια παρατήρηση απ τον αγώνα, αρκετές φορές είδα παίκτες μας να διαμαρτύρονται σε συμπαίκτες τους με το κλασικό "εδώ τη μπάλα, χαμηλά" το δείχνουν με τα χέρια που θα ήθελαν την πάσα.. και στο ενδιάμεσο έχουν χάσει τη φάση , δεν μαρκάρουν κτλ.." ετσι όμως δεν γίνεται δουλειά..αυτά πρέπει να κοπούν μαχαίρι!
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Κοιτάω τώρα το 3 γκολ και ίσως είναι απο τα ποιο ωραία που έχουμε βάλει ποτέ. Η κάθετη του Ταισον είναι ότι ποιο άρρωστο έχω δει! Γιαυτό επιμένω θέλω πρώτα ενα εξτρέμ επιπέδου Ταισον στα φόρτε του 28-30 και ακομα καλύτερα αν θα είναι και βραζιλιάνος!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

navigator11 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:26 Πέραν όλων των άλλων, ξαναβλέποντας το δεύτερο γκολ, που δεχτήκαμε, ανέβασα λίγη πίεση. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επιτρέψαμε να εξελιχθεί η συγκεκριμένη φάση πέρα από το κέντρο του γηπέδου.
Τι θα πει επιτρέψαμε, κιχ δεν πρόλαβαν να πουν! Στο replay θα καταλάβουν τι έγινε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

markos4 έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:01 Παιδιά η κόκκινη είναι ορισμός.
Αλλα έχω αμφιβολίες για το πέναλτι.
Η μπροστινή κάμερα δείχνει ότι η μπάλα χτυπάει πρώτα στο χέρι.
Δεν θυμάμαι, ειλικρινά, τι έγραψες για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Σιώπη. Γιατί εκείνη τη μέρα γύρισαν τα μυαλά μου με ποστ που τα είχαν βρει όλα φυσιολογικά. Εάν δεν έγραψες κάτι τότε για πες λίγο τη γνώμη σου για εκείνη τη φάση να δω κάτι.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Για να μην επέρχεται σύγχυση νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε αντικαταστάτη τάισον. Ορισμένα χαρακτηριστικά του Τάισον δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε νεότερη ηλικία. Αυτό που θα πρέπει να στοχεύσουμε είναι ένας παίχτης με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον τάισον , πιθανότατα σε μικρότερο βαθμό, αλλά ίσως μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση και περισσότερες βοήθειες μεσοαμυντικα.

Προφανώς ακόμα και αν βρεθεί αυτός ο παίχτης, το βαρόμετρο και ο παίχτης που θα παίζει στα κρίσιμα και όταν είναι ξεκούραστος θα είναι ο τάισον.
standmanito

Δημοσίευση από standmanito »

Ο Βαρούχας τον ξέπλυνε τον Σιδηρόπουλο .....
Αθήνα γαμημένη. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author standmanito for the post (total 2):
lkosmid, trouman
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Σιδηρόπουλε .....
.γιατί δεν ζητάμε εξαίρεση ρε πουστη μου?πόσα χρόνια μας σφάζει?μπράβο ρε ΠΑΟΚαρα μου!

Επεξεργάστηκε από mod team. Προσοχή σε αυτά που γράφεις.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Σιδηρόπουλε .. το σπίτι σου.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@curtis

Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τέτοιας ακρίβειας ασίστ όπως στο δεύτερο γκολ ο παλασιος αμφιβάλω αν έχει ξαναμοιράσει ή πρόκειται να ξαναδώσει μέχρι να εγκαταλείψει τη δράση. :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post:
Friedrich von Friedhof
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Ταισον τι πνευμονια εχεις ρε φιλε! Αρχιδ@@το διπλο Σιδηροπουλε δεν σου βγηκε αυτο που ηθελες μια βδομαδα αυπνος σου ευχομαι!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Κακο παιδι ο μειτε, οχι σαν τον σιωπη εξου και η κόκκινη.
Πεναλταρα ειναι, προθεση εχει να σταματησει τη μπαλα,ποια πλατη μου λετε δεν ξερω. Η μπαλα απο το σουτ του ταισον παει γκολ.
Δεν ειναι μονο αυτες οι φασεις, ακομα κ μετα την αποβολη ειναι κακιστος, ακομα κ στη τελευταια φαση του Λεβαδειακού δεν δινει καθαρο φαουλ στον κενι στην αρχη της φασης στο κορνερ.
Αρχιδατο διπλο

ΥΓ. Ραζβαν δες το λιγο αλλιως με μειτε, δεν βγαινει ετσι
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 00:33 @curtis

Φτάνει.
Εντάξει
These users thanked the author curtis for the post:
Blackgr4
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

Ενώ το τελευταίο διάστημα έχω ηρεμήσει πάρα πολύ όταν παρακολουθώ αγώνες του ΠΑΟΚ, δεν φωνάζω ιδιαίτερα, δεν βρίζω κλπ, σήμερα η γυναίκα έκλεισε τα παράθυρα και τα παντζούρια για να μην ακούει η γειτονιά για τον Σιδηρόπουλο.

Θεωρώ αυστηρή την κόκκινη στον Μεϊτέ αλλά παρόλα αυτά κόκκινη. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΟΚΆΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΪΣΟΝ! Δεν γίνεται επίσης να δίνεις φάουλ κατά του Τάισον λίγα λεπτά αργότερα ενώ δεν έχει κάνει τίποτα.

Είσαι είτε ένας πολύ κακός διαιτητής ή στημένος. Ότι και να είσαι από τα δύο πρέπει να πας σπίτι σου.

Κετζιορα πρέπει να χαιρετήσει (την θέση του βασικού τουλάχιστον), θεωρώ ότι όλες οι αδυναμίες του είχαν κρυφτεί από την ηγετική παρουσία του Κουλιεράκη.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Maklaz έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:08 Ο Μιχαηλίδης με το που μπήκε έκανε 3 καίρια κοψίματα.
Γερασίμου έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:20 Ο Γιάννης βοήθησε και αμυντικά με καίριες επεμβάσεις και στην επιθετική ανάπτυξη η οποία ήταν σαφώς καλύτερη και τους δημιούργησε πολλά προβλήματα ακόμα κι όταν μείναμε με 10.
Γι'αυτά για μένα ήταν ο MVP σήμερα. Η ομάδα έδειξε τρομέρό μέταλλο, μετά την ψυχρολουσία στο ευρωπαϊκό ματς στο τέλός, την κούραση, σε ένα παιχνίδι που όλα την εναντίον της!
:nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”