Razvan Lucescu VI

leomatos88

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από leomatos88 »

Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
horkokos4, Apil44, theo-drama, lkosmid
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

201 Νίκες…
Εσύ δεν ξέρεις… ξέρουν οι προπονητές του καναπέ.
These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 5):
horkokos4, leomatos88, Apil44, astral, lkosmid
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τεράστια νίκη και πιο πολυ γουσταρα τον χαρακτήρα που δείξαμε και μας έλειπε από προηγούμενα παιχνίδια όταν στραβοσαν .

Πρέπει να βρεθεί άκρη για βελτίωση στην μετάβαση στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Jairo έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:55
keep_paokizein έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:47
Jairo έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:10 Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε;
Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή.
Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί.
Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...
Γι αυτό ακριβως ειναι προπονηταράς.
Γιατί όλοι οι αλλοι θα εβγαζαν τον Τάισον και δεν θα υπήρχε κανένας να κάνει κούρσα 60 μέτρων ενώ τον τραβούσαν απ τη φανέλα και να δωσει μαγική ασιστ για το 2-3.
Είσαι προσωπολάτρης, εγώ είμαι ΠΑΟΚ.
Το ποδοσφαιρο ειναι επιστήμη.
Εγώ ειμαι με τους ειδικούς.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 3):
Apil44, Andrew R, Jean Valjean
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ρασβαν , είχες πει ότι φέτος θα το απολαυσης , χωρίς γκρίνιες κτλ. Έλα όμως που δεν σ'αφήνουν. Μπράβο για τίς αλλαγές. Η ομάδα μετά την αποβολή σκυλιασε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
Apil44
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Εξαιρετικες αλλαγες! Απλα πρεπει να απλωσεις λιγο το ροστερ, ο Μπιανκο δειχνει σε τρομερη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φοβάμαι πως γίνεται με Μειτε το ίδιο λάθος που έγινε με Μπίσεσβαρ το 2022. Όπου και πάλι έπαιζε σερί, ενώ ερχόταν απο χρονιά απραξίας, και κουβαλούσε την ομάδα. Ώσπου το χειμωνα κλάταρε, και του έμεινε η ρετσινιά και η ομάδα απέτυχε.

Έχουν κάποια κοινά στον χαρακτήρα τους, θεωρώ. Βεβαίως άλλη θέση, άλλο σώμα.

Παραμενουν όμως και κάποια κοινά στις περιστάσεις.

Ένας πολύ σημαντικός τομέας που πάσχει ο Ραζβαν, είναι η ύπαρξη οποιασδήποτε εναλλακτικής σε περίπτωση απουσίας σημαντικού παίκτη ή στραβώματος αγώνα. Εναλλακτικές ιδέες δηλαδή, στις οποίες να έχει δουλέψει έστω λίγο η ομάδα.

Από τις ιδιες τις καταστάσεις λοιπόν, πιέζεται να συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα παίξει και με άλλους παίκτες, σημαντικά ματς.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
giapas, Azrael, tenten4GT
icue

Δημοσίευση από icue »

Την Τετάρτη θέλω Τσιφτση Βολιακο Κετζιορα Σαστρε Τέιλορ Μπιανκο Θυμιανη Καμάρα Ιβανουσετς Χστσιδη και Τσαλοφ.

90 λεπτά. Ούτε αλλαγή μην κάνεις.
These users thanked the author icue for the post:
ToMousiTouCrespo
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πήρε το μάθημά του από την Πέμπτη. Όχι και Ιβανούσετς και Ντεσπόντοφ στην ενδεκάδα, καλύτερα να πεθάνει στο γήπεδο ο Γιακουμάκης παρά μέσα ο Τσάλοφ και ολόσωστη η αλλαγή του Βούλγαρου μετά την κόκκινη, γιατί αφενός θέλεις παίχτες που να τρέχουν και να πιέζουν (ο Τάισον είναι τέταρτος στα κλεψίματα) και αφετέρου τις λίγες επιθέσεις που θα βρεις θέλεις να τις κάνουν αυτοί που κουβαλάνε καλύτερα την μπάλα. Έβγαλε και τον κιτρινισμένο Κεντζιόρα, αν και δεν νομίζω γι' αυτό αλλά γιατί ήθελε μέσα το αριστερό του Μιχαηλίδη. Εκ των υστέρων, βέβαια, δικαιώθηκε.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

icue έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:35 Την Τετάρτη θέλω Τσιφτση Βολιακο Κετζιορα Σαστρε Τέιλορ Μπιανκο Θυμιανη Καμάρα Ιβανουσετς Χστσιδη και Τσαλοφ.

90 λεπτά. Ούτε αλλαγή μην κάνεις.
μυθου. Ποτε ξανα ο κωνος.
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Σωστός και μεγάλη δικαίωση να κάνεις αλλαγή στην αλλαγή τον ντεσπο και να κρατήσεις Τάισον,φτανει όμως η ασυλία σε κεντζιορα και μειτε,λίγο πάγκος θα τους κάνει καλό και τους δύο
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Ξέρουμε σε ποιο πέναλτι αναφέρθηκε ο ραζβαν όταν είπε ότι ο ίδιος διαιτητής έδωσε πέναλτι σε αντίστοιχη φάση με το σημερινό χέρι;
icue

Δημοσίευση από icue »

Στον γαυρο την προηγούμενη αγωνιστική.
These users thanked the author icue for the post:
Casual
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός" σιωπής ούτε παρατηρήθηκε . Τα θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή που τόλμησε να κάνει κάτι που νομίζω τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ είχε γίνει επί Στέφενς, να κάνει δηλαδή αλλαγή στην αλλαγή και να είναι κι όλο σωστή η απόφαση από το γεγονός ότι ο Τάισον παίζει τον τελευταίο καιρό σαν δαιμονισμένος, και είναι κι αυτός που κάνει την τελευταία κούρσα ενώ ο Σιδηρόπουλος πνίγει την κάρτα αυτού που του τραβάει την φανέλα στην αρχή της προέλασης. Για μένα η σημερινή νίκη είναι με τον τρόπο που ήρθε είναι μεγαλύτερη κι από της ΑΕΚ κι του γαύρου. Με δέκα παίκτες ανατροπή στο 90 . Απλά τα σέβη μου κι στον κουτς και στα παλικάρια μας.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
marsantos, lkosmid, Jean Valjean, horkokos4
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:41 Ρασβαν , είχες πει ότι φέτος θα το απολαυσης , χωρίς γκρίνιες κτλ. Έλα όμως που δεν σ'αφήνουν. Μπράβο για τίς αλλαγές. Η ομάδα μετά την αποβολή σκυλιασε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ποιός είπε ότι δεν το απολαμβάνει με αυτά που τους κανει; :D
:nairepaok: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”