9. Fedor Chalov

Απάντηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από theo-drama »

Σε πειράζω βρε Damon,...

Όταν βγει το Πρόγραμμα της ΣουπαΛιγδα, κατά τα Χριστούγεννα, θα συνεννοηθούμε...ίσως μείνω για ματς Πρωταθληματος(που θα είναι ενδιάμεσα Μπετις-Λυων) , που θα βολεύει η ωρα, εκτός κι αν πάρουμε τότε αναβολή....

Οι απόψεις σου πάντως, συγκλίνουν πάρα πολύ, με τις δικές μου, στο πως βλέπεις τα πράγματα να ξες...

Εγώ θυμαμαι, μιλάμε για σέντερ φορ
Αρχες Δεκαετιας 70' (κι εγώ νήπιο ήμουν, ότι έχω δει είναι από χάι λάιτ της εποχής), λίγο ο αδερφός του πρώην βουλευτή, ούτε το όνομά δεν θέλω να πω.

Δεκαετία 80' Έναν Κωστικο, έναν φονιά κ τίποτε άλλο.

90'. Λίγο Τζορτζεβιτς, λίγο Βρυζα κι ένα χρόνο Μποτζιεκ
00' έως σημερα
Ναλιτζη, Φρουσο, Γιασουμη,
(Οκκα κ Σαλπιγγιδη) ( δεν τους θεωρούσα σέντερ φορ), πολύ λίγο Μουσλι(1 μέσα 1 έξω, λόγω τραυματισμών), Αθανασιάδη, Κουλουρη, ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ κ λιγο Ολιβειρα(λόγω τραυματισμού δεν πρόλαβε)
Γιακουμάκη(ίδιο πάθος με τον Γιασουμη-ακη) κ μετά το χάος.

Διαχρονικά, το 80% περίπου των γκολ μας, τα έβαζαν οι κεντρωοι κ λίγο τα εξτρεμ..

Ένας ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ μόνο, σε 55 χρονια...
Αυτά.

ΥΓ.
Όσο αφορά τον Τσαλοφ, ελπιζω να δώσει κάτι μέχρι να φύγει, σε αυτούς τους 7 αγώνες που απομένουν, μέχρι τα Χριστούγεννα κ μετά άιντε στο καλό.....
These users thanked the author theo-drama for the post:
DamoN
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η μόνη ελπίδα για μεταγραφή είναι οι ρωσικές ομάδες. Η πρώην ομάδα του είναι πρώτη στην βαθμολογία σε 17 αγώνες. Ο φορ τους έχει 2 γκολ. Πάντως γενικά οι γνωστές ρωσικές ομάδες δεν έχουν σοβαρά φορ. Ίσως το καλό του όνομα στο τοπικό πρωτάθλημα να μας απαλλάξει από την παρουσία του.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

DamoN έγραψε: Κυρ 30 Νοέμ 2025, 11:09 Ρε συ Ετιέν έχει καμία 10αρια γκολ με λόμπες είτε με το αριστερό είτε με το δεξί .
Εχει κάτι γκολάρες έξω από την περιοχή , έχει την γκολάρα στο μπερναμπεου ακόμα και τα μιας επαφής είναι κάνοντας κινήσαρα και εκτέλεση με την μία .
Δεν είναι ταπ ιν τσολακ
Δεν ξέρω τι βιντεάκια είδες εγώ αυτά που είχα δει εκείνο το καλοκαίρι με είχαν κάνει να σκέφτομαι τι ρήτρα μπορεί να έχει για το τοπ -5 και πόσο θα μείνει
Και βλέπεις αυτό το πράγμα που μπήκε με Μπραν
Πήγα απο περιέργεια και ξαναείδα τα γκολ. Ναι έχει και 5-6 που μπορείς να της πεις γκολάρες, αλλά με βάσει τον αριθμό των τερματων που έχει βάλει είναι σταγόνα στο ωκεανό. Βασικά με έπιασε μια ψιλονύστα παρακολουθώντας τα. :mrgreen:
Απέχει πολύ από αυτό που ονομάζουμε ολοκληρωμένος φορ. Εμένα μου αρέσουν οι πολυδιάστατοι παίκτες. Με δύναμη και ατομική ενέργεια. Στα περισσότερα παιχνίδια άλλωστε έπαιζε μαζί με ένα άλλο φορ μαζί. Κάτι σημαίνει αυτό.
Θα συμφωνήσω ωστόσο πως ούτε αυτά δεν έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αρχες Δεκαετιας 70' (κι εγώ νήπιο ήμουν, ότι έχω δει είναι από χάι λάιτ της εποχής), λίγο ο αδερφός του πρώην βουλευτή, ούτε το όνομά δεν θέλω να πω.
Ποιος ήταν ο αδελφός του πρώην βουλευτή που έπαιζε σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ και δεν τον θυμάμαι;
Στην δεκαετία του '70 εγώ θυμάμαι σέντερ φορ αρχικά τον Κ. Αποστολίδη που στην συνέχεια έπαιζε πασπαρτού στο κέντρο και κρυφός φορ μαζί με τον Καίσαρα, τον Νέτο και τον Κερμανίδη που συνέκλινε από δεξιά. Ο Κωστίκος ήλθε το 1977 και ο Χ. Δημόπουλος το 1980.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γερασιμου

Τέλος δεκαετίας 70' αν θυμάμαι καλά ο Κώστας Ορφανός .
Εκτος κι αν έπαιζε Δεξί εξτρεμ.
Είχε τα προσόντα, ασχέτως αν έφυγε, πριν καν προλάβει.... να παίξει, σε εμας.

Σέντερ φορ κανονικό όμως νομίζω ότι δεν είχαμε(που να παίζει μόνο εκεί κι όχι κ αλλού).
Τύπου Αθανασιάδη κλπ ας πουμε.
Γενικώς διαχρονικά λεω.
Όχι καταναγκην.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Α ναι, τον ξέχασα. Τον Κ. Ορφανό τον έβγαλε από την τότε εφηβική ομάδα ο αείμνηστος Γκ. Λόραντ και τον προώθησε στην επαγγελματική. Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Ο Ορφανός έπαιζε κυρίως στα άκρα, αλλά είχε και κινήσεις φορ. Όταν άρχισε να καθιερώνεται, θυμάμαι το γκολ που έβαλε στο Χαριλάου το 1978 στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον άρη στην παράταση με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Δαμανάκη. Αν δεν κάνω λάθος στο Χαριλάου είχε πρωτοσκοράρει το 1976 στη νίκη μας με ανατροπή στο ίδιο γήπεδο, τελικό σκορ 2-1, σε αγώνα που παίζαμε με μισή ομάδα λόγω τραυματισμών και ήταν ο πρώτος αγώνας του τερματοφύλακα Μηλίνη, ο οποίος εκείνη την σεζόν (76-77) αγωνίστηκε στους περισσότερους αγώνες λόγω προβλημάτων του βασικού Φούρτουλα στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”