Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Λι από λάθος γράφτηκε έγινε συνειρμός από την λιθουανική ομάδα που παίζει ο Ρεντις και τους γρίφους του Καρκανιά στο Τουίτερ
Ο Ρεντις γράφτηκε και στην Ισπανία οτι κλείνει σε εμας. Άρα είναι αρκετά προχωρημένη η περίπτωση.
- KalamarGiannis
Μιλούσα πριν με άτομο που το καλοκαίρι στο Μεριλαντ, ερωτήθηκε για την Ελλάδα από παίκτη που κάναν προπονήσεις μαζί.
Οικογενειάρχης και σοβαρός άνθρωπος λέει ο παίκτης, ρώτησε για μια ήσυχη επαρχιακή πόλη αν θα ταν καλά να παίξει εκεί, που είχε πρόταση...
σήμερα παίζει σε μας! (Η μικρή πόλη που του χε κάνει πρόταση ήταν η Καρδίτσα)
Ο φίλος μου λοιπόν με είπε: δε ξέρω αν το έχουμε καταλάβει, ο Ρέντις ήταν πιο ψηλά στο ντραφτ από τον Πόρτερ μας. Για τέτοιο ταλέντο μιλάμε.
Πριν ένα χρόνο στους Lakers με τον Lebron...
αν γίνει, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ !!
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- R.A.T.M., Dimitrisk4, Dimitris_L4
-
Dimitrisou
Το προβλημα του Ρεντις ηταν το consistency και το οτι δεν επαιρνε πρωτοβουλιες...απο ταλεντο αλλο τιποτα..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σχετικό - άσχετο αλλά τόσα λεφτά έδινε η Καρδίτσα;
Και αυτοί μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς;
Και αυτοί μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς;
Το κόμπλεξ του υιού Συρίγου με τον ΠΑΟΚ ξεπερνάει και αυτό του πατέρα του.
- These users thanked the author Scotch4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Dimpatra
πες στον φίλο σου, δεν έχει ιδέα τί γνωρίζουμε στην Ευρώπη για τους πάντες.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:34![]()
Μιλούσα πριν με άτομο που το καλοκαίρι στο Μεριλαντ, ερωτήθηκε για την Ελλάδα από παίκτη που κάναν προπονήσεις μαζί.
Οικογενειάρχης και σοβαρός άνθρωπος λέει ο παίκτης, ρώτησε για μια ήσυχη επαρχιακή πόλη αν θα ταν καλά να παίξει εκεί, που είχε πρόταση...
σήμερα παίζει σε μας! (Η μικρή πόλη που του χε κάνει πρόταση ήταν η Καρδίτσα)
Ο φίλος μου λοιπόν με είπε: δε ξέρω αν το έχουμε καταλάβει, ο Ρέντις ήταν πιο ψηλά στο ντραφτ από τον Πόρτερ μας. Για τέτοιο ταλέντο μιλάμε.
Πριν ένα χρόνο στους Lakers με τον Lebron...
αν γίνει, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ !!![]()
![]()
- These users thanked the author palok for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Ιάσονας
στείλε λινκ. πού το είδες αυτό? εγώ ήξερα οτι στην ευρώπη ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι ισχύει στην κάθε λίγκα. 8 στην ελλάδα? 8 και στην ευρώπη.Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:02 8αδα ξενων επιτρεπεται απο εφετος. Απλα σε καθε αγωνα πρωταθληματος πρεπει να διαλεγεις τους 6 παιχτες σου. Και στην Ευρωτη, τους 7.
- kataramenos5
Αμα φερεις Μεσινα τα ξεχναω ολα κυρ Τελη μου.
Βεζυρτζης Μεσινα αχτυπητο διδυμο.
Βεζυρτζης Μεσινα αχτυπητο διδυμο.
- Maurice_Escargot
https://assets.fiba.basketball/image/up ... ations.pdfpalok έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:12στείλε λινκ. πού το είδες αυτό? εγώ ήξερα οτι στην ευρώπη ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι ισχύει στην κάθε λίγκα. 8 στην ελλάδα? 8 και στην ευρώπη.Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:02 8αδα ξενων επιτρεπεται απο εφετος. Απλα σε καθε αγωνα πρωταθληματος πρεπει να διαλεγεις τους 6 παιχτες σου. Και στην Ευρωτη, τους 7.
a) in the case of twelve (12) or eleven (11) players, at least five (5) Home Grown Players;
Για ποιο λογο καποιοι ζητατε νεο προπονητη τη στιγμη που ο Ζντοβτς δειχνει να ειναι το επομενο big thing της προπονητικης? Δεν ειναι καλυτερα να εχουμε εναν νεο Λουτσεσκου στο μπασκετ οπως καποτε προσευχομασταν να μεινει ο Σκαιλς?kataramenos5 έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:49 Αμα φερεις Μεσινα τα ξεχναω ολα κυρ Τελη μου.
Βεζυρτζης Μεσινα αχτυπητο διδυμο.![]()
Οσον αφορα τον Reddish, μπαμ μεγατονων θα ειναι!
Εγώ πιστεύω πάντως ότι ο Καμ Ρεντις με το Λουτσεσκου θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο ..Αρκεί να δουλέψει λίγο και σε τακτική,από ταλέντο άλλο τίποτα ..
- These users thanked the author Hayate for the post:
- Σουριναμέζος
Καλά θα κάνουν να συνεννοηθούν με την ΠΑΕ ώστε να κάνουν μεταγραφές εναλλάξ. Μια χρονιά το μπάσκετ, μια χρονιά το ποδόσφαιρο. Σαν το μουντιάλ και το μουντομπάσκετ ένα πράγμα. Δε νομίζω ότι ο παοκτσής αντέχει τόπικ μεταγραφών στο μπάσκετ και στη μπάλα ταυτόχρονα.
- These users thanked the author nkoss for the post:
- Dimitris_L4
κλείστε τον Αντρέα για του χρόνου και ας μην έρθει κανένας φέτος. Τον βλέπω να τα πετσώνει στο NCAA και με πιάνει μια νοσταλγία.