Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το ποιος πετσοκοβει και το ποιος παρερμηνευει...Ο οικονομικος ελεγχος δειχνει ολες τι εισροες και εκροες στα ταμεια. Δεν συνιστουν ολες οι εισροες χρεος. Μπορει να εχουν μπει λεφτα στα ταμεια με τη μορφη δωρεας,με τη μορφη χορηγιας και καποιοι ξαφνικα να λενε ξερεις δωρεα φανηκε αλλα αν μπορουμε ας τα δωσουμε.Ε δεν θα τα δωσει...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ειναι που κάθε φορά τρεχει να αποδεχθεί την άποψη Μυστακίδη, παρ ότι και ο Χατζόπουλος γραφει στην ανακοίνωση, επίσης, για νόμιμες υποχρεώσειςnavigator11 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:52Εντάξει, πιστεύω ότι ο Χατζόπουλος κορόιδεψε τον Τέλαρο, τον έσυρε μέχρι την ΕΕΑ χωρίς να του έχει αποκαλύψει το μέγεθος των υποχρεώσεων, που θα χρειαστεί να πληρώσει, πήρε την έγκριση ο Τέλαρος και εν συνεχεία ο Χατζόπουλος για να τον εκθέσει του ζήτησε ξαφνικά να καταβληθούν "μαυροσακουλίσια".joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:39 Προφανως διαφωνουμε τοτε.Δηλαδη θα τρελαθω ο ενας αναφερει αοριστα χρεη και μαλιστα πρωτος χρονικα και ο αλλος απανταει νομιμες υποχρεωσεις και ο κακος ειναι αυτος που αναφερεται στο νομιμες...Ελα Χριστε και Παναγια...
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς των μετοχών της ΚΑΕ απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεώνΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:03Ειναι που κάθε φορά τρεχει να αποδεχθεί την άποψη Μυστακίδη, παρ ότι και ο Χατζόπουλος γραφει στην ανακοίνωση, επίσης, για νόμιμες υποχρεώσειςnavigator11 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:52Εντάξει, πιστεύω ότι ο Χατζόπουλος κορόιδεψε τον Τέλαρο, τον έσυρε μέχρι την ΕΕΑ χωρίς να του έχει αποκαλύψει το μέγεθος των υποχρεώσεων, που θα χρειαστεί να πληρώσει, πήρε την έγκριση ο Τέλαρος και εν συνεχεία ο Χατζόπουλος για να τον εκθέσει του ζήτησε ξαφνικά να καταβληθούν "μαυροσακουλίσια".joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:39 Προφανως διαφωνουμε τοτε.Δηλαδη θα τρελαθω ο ενας αναφερει αοριστα χρεη και μαλιστα πρωτος χρονικα και ο αλλος απανταει νομιμες υποχρεωσεις και ο κακος ειναι αυτος που αναφερεται στο νομιμες...Ελα Χριστε και Παναγια...
Εχεις δικιο μαλλον δεν βλεπω καλα.Νομιμες υποχρεωσεις γραφει...
Έγραψες αυτό που έχω κοκκινίσει. Μόνος σου αποφάσισες να πάρεις την μισή φράση. Αυτό είναι πετσόκομμα. Όλα τα άλλα που λες τώρα είναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε και αν δεις το επόμενο ποστ που έκανα θα καταλάβεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε τυφλωθεί κάποια παιδιά τόσο πολύ με τον Τέλη. Τι σας έχει μαγέψει και κάνετε τα πάντα για να τον βγάλετε λάδι. Δικαίωμά σας βέβαια. Αλλά μην παίζεται και με τη νοημοσύνη των υπολοίπωνjoshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:02 Το ποιος πετσοκοβει και το ποιος παρερμηνευει...Ο οικονομικος ελεγχος δειχνει ολες τι εισροες και εκροες στα ταμεια. Δεν συνιστουν ολες οι εισροες χρεος. Μπορει να εχουν μπει λεφτα στα ταμεια με τη μορφη δωρεας,με τη μορφη χορηγιας και καποιοαφνικα να λενε ξερεις δωρεα φανηκε αλλα αν μπορουμε ας τα δωσουμε.Ε δεν θα τα δωσει...
joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:31 Ειναι ατυχο ως εκφραση το ''νομιμες υποχρεωσεις'' και δεν ειναι το ''ταυτοχρονα, ολα ανεξαιρετως τα χρεη''. Οκ ενταξει νομιζω οτι ειναι απολυτα διακριτη η μεροληψια. Αρνειται η πλευρα Μυστακιδη να εξοφλησει οφειλες και υποχρεωσεις που προκυπτουν απο τον οικονομικο ελεγχο που η ιδια εκανε...Ειναι πολυ συγκεκριμενο αυτο που λεει η πλευρα Μυστακιδη. Αναλαμβανω ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Υπαρχουν και ποσα που μπορει να εχουν δωθει χωρις να δημιουργουν υποχρεωση και καποιοι τωρα να επιθυμουν να τα παρουν πισω αφου βρεθηκε ο μεσιας...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- Montrealiotis, paok apo epilogi, leomatos88
Ποια είναι η μη νόμιμη υποχρέωση και με ποιον νόμιμο τρόπο μπορεί να απαιτηθεί αυτή για να αποτελέσει κομμάτι της εξαγοράς της ΚΑΕ;joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:55 Οτι δειχνει και το ολα ανεξαιρετως τα χρεη. Δεν μου απανταει κανεις.Γιατι το ειπε αυτο ο Χατζοπουλος? Αν ο Ιβαν και οποιοσδηποτε αλλος πιστωτης εχει συναψει δανειο με την ΚΑΕ αυτο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ την οποια η πλευρα Μυστακιδη ξεκαθαρισε οτι θα αποπληρωσει.
Ποιος είναι ο λογαριασμός τρίτου ο οποίος δηλώνουν πως τους δόθηκε να πληρώσουν και έχει διαψευστεί ήδη από την ΚΑΕ;
Αυτά τα σημεία που αναφέρονται στην επιστολή του επίδοξου επενδυτή έχουν και ποινική ευθύνη. Σε περίπτωση που στον επίδοξο επενδυτή έχουν φτάσει τέτοια στοιχεία, ΟΦΕΙΛΕΙ να τα παρουσιάσει ΑΜΕΣΑ στον κόσμο, ανεξαρτήτου τελικής κατάληξης. Δεν είναι και κάτι δύσκολο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- tad, paok apo epilogi, leomatos88
Κοίτα , για μένα είναι σπόντα. Είναι καρφί μεγάλο ότι μου ζητάτε να περάσω σε γκρι ζώνες και να βάλω λεφτά σε προσωπικούς λογαριασμούς.
Και αυτό είναι μεγάλο φάουλ γιατί το κάνει δημόσια και δίνει δικαίωμα για πολλή παραφιλολογία.
Και το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κατηγορεί , όχι στο κατηγορούμενο.
Αυτό , για εμένα , δείχνει κακή - κάκιστη πρόθεση.
Θα κάνω υπομονή γιατί προφανώς υπάρχουν κάποιες διαφωνίες για τη συμφωνία και η πλευρά Μυστακίδη επέλεξε ως μοχλό πίεσης την ήπια δημόσια "κατηγορία".. ότι κάτι μεμπτό υπάρχει.
Τέλοσπάντων.
Ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά.
Και αυτό είναι μεγάλο φάουλ γιατί το κάνει δημόσια και δίνει δικαίωμα για πολλή παραφιλολογία.
Και το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κατηγορεί , όχι στο κατηγορούμενο.
Αυτό , για εμένα , δείχνει κακή - κάκιστη πρόθεση.
Θα κάνω υπομονή γιατί προφανώς υπάρχουν κάποιες διαφωνίες για τη συμφωνία και η πλευρά Μυστακίδη επέλεξε ως μοχλό πίεσης την ήπια δημόσια "κατηγορία".. ότι κάτι μεμπτό υπάρχει.
Τέλοσπάντων.
Ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- tad, leomatos88
Επιβεβαιώνεις ότι θέλεις να παίξεις με τη νοημοσύνη μας.joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:10 Εξακολουθω να μην βλεπω τι πετσοκοψα. Αυτο δεν λεει η ανακοινωση της ΚΑΕ?
Εγω ξερω οτι απο χτες βραδυ διαβαζουμε αριστερα και δεξια και οχι απο φαν του Τελη,ισα ισα, πως η ΚΑΕ στελνει νεα εγγραφα,πως ο Ιβαν μειωσε τις απαιτησεις,πως μπορει και να μην φαινονται μωρε με ποιο τροπο μπηκε μερος των χρηματων που εβαλε ο Ιβαν...
Ρε συ Τζος, την μία μας αναλύεις πώς γίνονται οι μπιζνες επειδή εμείς κατεβήκαμε από το βουνό, και την άλλη παριστάνεις να αδυνατείς να καταλάβεις ότι χρήματα μπορεί να δοθούν με πολλούς τρόπους. Εδώ και 6 μήνες σε διαβάζω (και το κάνω γιατί σε γουστάρω και έχω δει πολλές συγκροτημένο λόγο) να παίρνεις συνεχώς το μέρος του Τέλη. Καλά κάνεις. Αλλά μη μας δουλεύεις τόσο ανοιχτά. Είναι κουραστικό και χάνεις σε αξιοπιστία ως συνομιλητής.
Φτιάχνω σενάριο (αρκετά ρεαλιστικό νομίζω)
Αν ο Ιβάν έδωσε λεφτά και δεν υπάρχει παραστατικό εσόδων από την ΚΑΕ (τύπου χορηγία) θα πρέπει να υπάρχει συμφωνητικό δανείου. Αν δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο, τότε ο Τέλης μπορεί να πει δεν το αναγνωρίζω και καλά να πάθει και ο Ιβάν και ο Χατζο. Τα λεφτά δόθηκαν. Όχι μαύρα αλλά μπορεί να λείπει ο τύπος της συναλλαγής. 99% τέτοια χαρτιά ψάχνουν.
Φτιάχνω σενάριο (αρκετά ρεαλιστικό νομίζω)
Αν ο Ιβάν έδωσε λεφτά και δεν υπάρχει παραστατικό εσόδων από την ΚΑΕ (τύπου χορηγία) θα πρέπει να υπάρχει συμφωνητικό δανείου. Αν δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο, τότε ο Τέλης μπορεί να πει δεν το αναγνωρίζω και καλά να πάθει και ο Ιβάν και ο Χατζο. Τα λεφτά δόθηκαν. Όχι μαύρα αλλά μπορεί να λείπει ο τύπος της συναλλαγής. 99% τέτοια χαρτιά ψάχνουν.
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Montrealiotis
Να μη φαίνονται πως;joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:12 Εγω ξερω οτι απο χτες βραδυ διαβαζουμε αριστερα και δεξια και οχι απο φαν του Τελη,ισα ισα, πως η ΚΑΕ στελνει νεα εγγραφα,πως ο Ιβαν μειωσε τις απαιτησεις,πως μπορει και να μην φαινονται μωρε με ποιο τροπο μπηκε μερος των χρηματων που εβαλε ο Ιβαν...
Ή δωρεά είναι, ή χορηγία, ή δάνειο. Αν δεν είναι γραμμένο, δεν υπάρχει απλά, μπαίνουμε σε "μαύρες" ιστορίες που είναι νομικά κολάσιμο.
Αν είναι δωρεά ή χορηγία έχει γράψει ήδη λογιστικά το έσοδο και δεν μπορεί να μεταφερθεί ή να γίνει απαίτηση για αποπληρωμή του.
Για τί περίπτωση μιλάμε τελικά; Και ποιος είναι ο λογαριασμός τρίτου που έχει διαψευστεί ήδη από την ΚΑΕ;
Εδώ προφανώς κάποιος ψεύδεται δεν υπάρχει ζήτημα ασυνεννοησίας.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- Guitarman, paok apo epilogi, leomatos88
Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το θεμα ο Χατζοπουλος γιατι ειναι πραγματικα οτι πιο παρανοικο να εχεις μπροστα σου την προοπτικη εκτοξευσης μετα απο 25 χρονια και ξαφνικα εσυ να εμφανιζεσαι χαλαρος εως απαξιωτικος καποιες φορες απεναντι στη προοπτικη.
Ρε Σερα ακομα και ο λογαριασμος ΑΜΚ που ανεφερε η ΚΑΕ κουλο ηταν. Θα βαλει λεφτα ο υποψηφιος επενδυτης πριν αναλαβει στο λογαριασμο που διατηρει η ΚΑΕ για τις ΑΜΚ προκειμενου να εξοφληθουν τα χρεη...Πραγματικα οι ανακοινωσεις της ΚΑΕ ηταν ο ορισμος του οτι ναναι. Μια σχεδον βεβιασμενη προσπαθεια να προλαβει το κακο...Το αλλο που λες ειναι το αυτονοητο. Θεωρητικα οι 2 ανακοινωσεις λενε ακριβως τα ιδια καθως χρεη και νομιμες υποχρεωσεις συμπιπτουν. Αυτο το ''ανεξαιρετως'' δεν κολαει. Τι παει να πει ανεξαιρετως? Η ειναι χρεος η δεν ειναι.Sera4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:18Να μη φαίνονται πως;joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:12 Εγω ξερω οτι απο χτες βραδυ διαβαζουμε αριστερα και δεξια και οχι απο φαν του Τελη,ισα ισα, πως η ΚΑΕ στελνει νεα εγγραφα,πως ο Ιβαν μειωσε τις απαιτησεις,πως μπορει και να μην φαινονται μωρε με ποιο τροπο μπηκε μερος των χρηματων που εβαλε ο Ιβαν...
Ή δωρεά είναι, ή χορηγία, ή δάνειο. Αν δεν είναι γραμμένο, δεν υπάρχει απλά, μπαίνουμε σε "μαύρες" ιστορίες που είναι νομικά κολάσιμο.
Αν είναι δωρεά ή χορηγία έχει γράψει ήδη λογιστικά το έσοδο και δεν μπορεί να μεταφερθεί ή να γίνει απαίτηση για αποπληρωμή του.
Για τί περίπτωση μιλάμε τελικά; Και ποιος είναι ο λογαριασμός τρίτου που έχει διαψευστεί ήδη από την ΚΑΕ;
Εδώ προφανώς κάποιος ψεύδεται δεν υπάρχει ζήτημα ασυνεννοησίας.
Ούτε χαλαρος ούτε απαξιωτικός. Αν δεις από την μέρα που έκλεισε το θέμα γήπεδο Τούμπας χαιρόμουν με την προοπτική να γιγαντώσουν και οι 2 ομάδες μας. Επίσης, όταν έσκασε το θέμα με τις ανακοινώσεις έκανα ένα μεγάλο ποστ με όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία: Όποιος έκανε μαλακία να την πληρώσει (είτε ο Χατζο με λειψά παραστατικά είτε ο Τέλης με συμφωνία που θέλει να την πάρει πίσω). Η στάση σου όμως αυτές τις μέρες ήταν ξεκάθαρα υπέρ της μίας πλευράς χωρίς καν να έχεις όλα τα δεδομένα. Και πας και μου φέρνεις επιχείρημα την μισή φράση της ΚΑΕ, αποκρύπτοντας ότι αναφέρει ρητώς να πληρωθούν αυτά που έβγαλε ο οικονομικός έλεγχος. Αυτό είναι πετσόκομμα φίλε. Δεν πάει την κουβέντα παρακάτω.joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:21 Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το θεμα ο Χατζοπουλος γιατι ειναι πραγματικα οτι πιο παρανοικο να εχεις μπροστα σου την προοπτικη εκτοξευσης μετα απο 25 χρονια και ξαφνικα εσυ να εμφανιζεσαι χαλαρος εως απαξιωτικος καποιες φορες απεναντι στη προοπτικη.
Πάντως επί της ουσίας. Αν ο Τέλης θέλει και νομικό έλεγχο εκτός του οικονομικού (due diligence), ας τον κάνει. Αν με αυτό τον τρόπο το νούμερο πέσει, δεν θα μπορεί να του πει κανείς τίποτα.