Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι τέτοιο. Βρείτε τα μεταξύ σας και συμφωνήστε στο ότι φταίει ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΣ ο Μυστακιδης. Καλή συνέχεια
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Απλά ήθελα να καταλάβω αν ήταν προς τον Χατζόπουλο ή προς και τους δύο. Διαφωνώ αλλά δέχομαι την οπτική σου.Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:48Αυτό αναφέρεται προς όλες τις κατευθύνσεις.
Δόθηκε ένα όραμα στον κόσμο, ξαναγεμισε πέρα από ντέρμπι το Παλατάκι. Ξες γιατί? Γιατί αρχίσαμε πάλι να ονειρευόμαστε.
Ο Χατζόπουλος και ο Χ Χατζόπουλος δεν είναι πάνω από κανέναν ΠΑΟΚ
Νομίζω πως το παλατάκι γέμισε για δύο λόγους. Ο ένας είναι τα 4000 διαρκείας που πωλήθηκαν πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης ως απότοκο της περυσινής πορείας και της ανακαίνισης του γηπέδου. Πέρυσι είδαμε πρόοδο και αυτή ανταμείφθηκε και αναγνωρίστηκε από τον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι η προσδοκία που δημιουργεί η παρουσία Μυστακίδη σαν οικονομικό μέγεθος και το όραμα που το μέγεθος αυτό δημιουργεί. Λογικό.
Για μένα δεν είναι λογικό να μειώσουμε τον Χατζόπουλο για να γίνει η μεταβίβαση στην επόμενη μέρα. Η δήλωση του Μυστακίδη ακούγεται λίγο απειλητική εκεί που λέει το αν. Νομίζω πως ο πυρήνας του επικοινωνιακού προβλήματος της πλευράς Μυστακίδη είναι πως όλη αυτή η διαχείριση της κατάστασης δεν λαμβάνει υπόψιν αυτό που αναφέρεις. Τον κόσμο και το όραμα που το όνομά του δημιουργεί.
Μακάρι να τελειώσουν όλα να ησυχάσουμε.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν ξερω ακριβως το σχημα ρε συ αλλα δεν ειναι προφανες οτι εκει καπου κολλαει το θεμα; Και η πλευρα Σαββιδη λεει «ο μυστα δεν θελει να πληρωσει τον Σαββιδη»Equalizer έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:02alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:00 Τι αλλο να πει ρε equ ο μυστακιδης οταν γραφει «Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό»;
Υπαρχει περιπτωση να εννοει κατι αλλο;
Τι αλλο να εμποδιζει μια ενδεχομενη πωληση της ΚΑΕ σε δισεκατομμυριούχο; Λεττερ οφ ιντεντ εγινε οικονομικος ελεγχος εγινε εγκριση απο ΕΕΑ εγινε που λετε να κολλαει δλδ;
Ζητάει δηλαδή ο Σαββίδης λεφτά στον προσωπικό του λογαριασμό; Δηλαδή πχ 2 εκατομμύρια σε προσωπικό λογαριασμό;
Μωρέ μπράβο
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Πανακας το ειπε ξεκαθαρα και οι κουμπαροι το εχουν υποννοησει ουκ ολιγες φορες
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δηλαδη κατα την γνωμη σου υπαρχει περιπτωση να κολλαει καπου αλλου το θεμα περαν της οποιες οφειλες προς Σαββιδη;
Ρε 'σύ Γιάννη τώρα παριστάνεις τον ανήξερο; Μπορεί να μην είναι του Ιβάν τα λεφτά. Μπορεί να είναι άλλων πέντε δέκα νοματαίων που πήγαν και είπαν "ξέρεις κάτι εγώ είχα βοηθήσει τότε και εγώ είχε βοηθήσει νωρίτερα και θα τα βρίσκαμε και τα θέλω τώρα".Equalizer έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:02alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:00 Τι αλλο να πει ρε equ ο μυστακιδης οταν γραφει «Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό»;
Τι αλλο να εμποδιζει μια ενδεχομενη πωληση της ΚΑΕ σε δισεκατομμυριούχο; Λεττερ οφ ιντεντ εγινε οικονομικος ελεγχος εγινε εγκριση απο ΕΕΑ εγινε που λετε να κολλαει δλδ;
Ζητάει δηλαδή ο Σαββίδης λεφτά στον προσωπικό του λογαριασμό; Δηλαδή πχ 2 εκατομμύρια σε προσωπικό λογαριασμό;
Μωρέ μπραβο
Να πουν ρητά ακριβώς τι συμβαίνει, και βεβαίως αν είναι ανήθικο να παρουμε το μέρος τους
Έως τότε δεν βλέπω καμιά ανηθικότητα στο να ζητάει ο οποιοσδήποτε δανειστής όσα έδωσε.
Αν έγιναν παράνομες εισροες χρημάτων φαντάζομαι δεν φταίει ο δανειστής αλλά η δανειζόμενη εταιρεία. Όπως αντίστοιχα ισχύει και για τις εκροές σε όλες τις εταιρείες
Μαύρα λεφτά δηλαδή, δάνεια σε σακούλες πώς να το πούμε αλλιώς; Λεφτά που δεν υπάρχει απόδειξη ότι δόθηκαν. Αν σε αυτά είναι και του Ιβάν τα λεφτά, τότε ούτε αυτός θα τα πάρει πίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή συνέχεια. Ο θεός όρισε την Κυριακή αργίαJim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:03Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι τέτοιο. Βρείτε τα μεταξύ σας και συμφωνήστε στο ότι φταίει ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΣ ο Μυστακιδης. Καλή συνέχεια
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Ε ναι ο Μυστακίδης δεν φταίει ποτέ...όλοι οι άλλοι είναι οι κακοί..αν πάει στο βόλεϊ γυναικών να βγάλουμε και τον Αμοιριδη κακό ...Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:03Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι τέτοιο. Βρείτε τα μεταξύ σας και συμφωνήστε στο ότι φταίει ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΣ ο Μυστακιδης. Καλή συνέχεια
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Montrealiotis
Μαύρα λεφτά σε λογιστικά δεν φαίνονται και η συμφωνία είναι αυτά που έδειξε ο έλεγχος. Τι θα πει μαύρα λεφτά; Έχουν ισοζύγια οι ομάδεςOdi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07Ρε 'σύ Γιάννη τώρα παριστάνεις τον ανήξερο; Μπορεί να μην είναι του Ιβάν τα λεφτά. Μπορεί να είναι άλλων πέντε δέκα νοματαίων που πήγαν και είπαν "ξέρεις κάτι εγώ είχα βοηθήσει τότε και εγώ είχε βοηθήσει νωρίτερα και θα τα βρίσκαμε και τα θέλω κλόουν".Equalizer έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:02alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:00 Τι αλλο να πει ρε equ ο μυστακιδης οταν γραφει «Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό»;
Μωρέ μπραβο
Να πουν ρητά ακριβώς τι συμβαίνει, και βεβαίως αν είναι ανήθικο να παρουμε το μέρος τους
Έως τότε δεν βλέπω καμιά ανηθικότητα στο να ζητάει ο οποιοσδήποτε δανειστής όσα έδωσε.
Αν έγιναν παράνομες εισροες χρημάτων φαντάζομαι δεν φταίει ο δανειστής αλλά η δανειζόμενη εταιρεία. Όπως αντίστοιχα ισχύει και για τις εκροές σε όλες τις εταιρείες
Μαύρα λεφτά δηλαδή, δάνεια σε σακούλες πώς να το πούμε αλλιώς; Λεφτά που δεν υπάρχει απόδειξη ότι δόθηκαν. Αν σε αυτά είναι και του Ιβάν τα λεφτά, τότε ούτε αυτός θα τα πάρει πίσω.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis
Πριν πας να πάρεις μια εταιρία κανείς οικονομικό έλεγχο.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55 Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία στα χέρια μου, γιατί ο φίλος μου ο Μήτσος μπορεί να με φάει και αφού πληρώσω να μου κουνήσει μαντήλι κ εγώ να κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης ποτέ δεν θα πληρώσω σε λογαριασμό τρίτου υποχρέωση της εταιρείας την οποία δεν έχω επίσημα αναλάβει γιατί αν έρθει κανένας και κάνει έλεγχο θα μου κόψει τον κώλο.
2) Τα χρέη της εταιρείας τον φίλου μου του Μήτσου, είναι αυτά για τα οποία υπάρχει απόδειξη. Σε μια ΑΕ όπως του φίλου μου του Μήτσου, δεν μπαίνει ευρώ στα ταμεία, αν αυτό δεν χρεωθεί στο ταμείο ή στον λογαριασμού όψεως και αν αντίστοιχα δεν πιστωθεί στον προμηθευτή/πιστωτή.
4) Δάνειο και ¨"μη απαιτητό" δεν υφίσταται, είναι σχήμα οξύμωρο όπως το ¨ελεύθεροι πολιορκημένοι". Δεν είναι δάνειο, είναι δωρεά εφόσον δεν είναι απαιτητό.
5) Τα δάνεια και οι υποχρεώσεις σε μια ΑΕ όπως αυτή του φίλου μου του Μήτσου αποτυπώνονται στον ισολογισμό στο παθητικό ως υποχρεώσεις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες και οι πιστωτές έχουν τις αντίστοιχες καρτέλες στο ΑΦΜ τους στα βιβλία της εταιρείας.
6) Αν ο φίλος μου ο Μήτσος είχε πάρει ένα δάνειο σε μαύρη σακούλα από τον θείο του τον Γιώργο και αυτό δεν αποτυπώθηκε πουθενά στα βιβλία και από αυτή τη σακούλα πληρώθηκαν σε φακέλους ή σακούλες διάφοροι προμηθευτές / πιστωτές, δεν μπορεί αυτό να αποδειχθεί. Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει λογιστική αποτύπωση , δεύτερον γιατί δεν ξέρω εγώ αν είναι αλήθεια και τέταρτον γιατί με την ίδια λογική μπορεί να έρθουν άλλοι τριάντα μπαμπάδες και να ισχυρίζονται πως έχουν δανείσει λεφτά και εγώ να πρέπει να πληρώνω όποιον εμφανίζεται και χτυπάει την πόρτα μου χωρίς να έχει κανένα αποδεικτικό ότι όντως του χρωστάω λεφτά.
Αυτά.
Έκανες; Έκανες
Συμφωνήσεις ότι υπάρχουν χρέη; Συμφωνήσες.
Το ήξερες; Το ήξερες.
Έχουν γίνει όλα τα χαρτιά; Έχουν γίνει.
Για να είστε και οι δύο καλυμμένοι υπογράφετε ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ.
Αυτό λέει η ΚΑΕ.
Αν όλα τα παραπάνω δεν τα γνώριζες είσαι για τα πανηγύρια.
Αν όμως λέγεσαι Μυστακίδης και δεν τα γνώριζες δε θα γινοσουν ποτέ δισεκατομμυριούχος.
Συνεπώς ο Μυστακίδης τα γνώριζε.
Τώρα αν αλλάξανε τα κοζια, είναι άλλο θέμα.
Και επιπλέον στα όσα είπες υπάρχει και το ανάποδο.
Συμφωνούμε ότι θα πληρώσεις τα χρέη.
Εγώ γιατί να σου δώσω την εταιρεία από πριν;
Και αν δεν τα πληρώσεις;
Εδώ μπαίνει το ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ της ΚΑΕ.
Ούτε ΠΡΙΝ ούτε ΜΕΤΑ.
ΥΓ. Ξέρετε μιλαμε για χρέη της ομάδας μας στο μπάσκετ.
Προφανώς δε μας ενδιαφέρει αν θα μείνουν απλήρωτα.
Δεν είναι χρέη μόνο προς Σαββίδη, Χατζόπουλο, Δημόσιο, κλπ.
Όλα αυτά τα χρέη τα οφείλει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους οφειλέτες της.
Δηλαδή είναι χρέη του ΠΑΟΚ. Αλλά ποιος τον χέζει τον ΠΑΟΚ.
Αυτό θέλει να εξασφαλίσει ο Χατζόπουλος!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οριακα εχουμε δεν εχουμε το χαμηλοτερο μπατζετ της λιγκας. Βρισκομαστε σε λιμπο ποσα χρονια αλλα εχω θανασαρα κλαιν ο δισεκατομμυριούχοςTaseos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:02 Αν ο τελης θέλει να πάρει την ΚΑΕ ας το κάνει. Δε θα πεθάνω χωρίς τέλη. Έχω θανασαρα. Αν πάλι έρθει μη μας γανιαζει. παρακαλετό μουνι ξινο γαμησι δεν είναι ο ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ καλώς ή κακώς πρέπει να βγει να απαντήσει.
Δεν μπορείς να αφήνεις αναπάντητη μια ανακοίνωση που έχει με κεφαλαία γράμματα τη λέξη <<ΝΟΜΙΜΕΣ>>.. υποχρεώσεις.
Αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρους σου, βγες και μίλα καθαρά ξεκάθαρα και πες τι ισχύει. Πες πχ πως ο τάδε αγοραστής, άλλαξε γνώμη και βρίσκει προφάσεις για να μην επενδύσει. Μαζί σου. Κανένα πρόβλημα. Βγες και πες το όμως ΑΝ ισχύει.
Δεν μπορείς να αφήνεις αναπάντητη μια ανακοίνωση που έχει με κεφαλαία γράμματα τη λέξη <<ΝΟΜΙΜΕΣ>>.. υποχρεώσεις.
Αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρους σου, βγες και μίλα καθαρά ξεκάθαρα και πες τι ισχύει. Πες πχ πως ο τάδε αγοραστής, άλλαξε γνώμη και βρίσκει προφάσεις για να μην επενδύσει. Μαζί σου. Κανένα πρόβλημα. Βγες και πες το όμως ΑΝ ισχύει.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- Dimitris_L4
- Kabamaru11
Οπως ειχαμε πρωτοπει,ΑΠΟΛΥΤΗ EΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Θ.Χατζοπουλο.
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
Θεωρω πως στο σημειο που φτασαμε το ντηλ εχει κλεισει.
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
Θεωρω πως στο σημειο που φτασαμε το ντηλ εχει κλεισει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- Ιάσονας, Montrealiotis, magdy
Όπως είδαμε κ με ΑΣ ούτε κόσμος δεν νιώθει ιθαγενής που εντυπωσιαζεται με καθρεφτακιαJim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:43Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.
Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια