Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών
Τι εννοει ο ποιητης? Και γιατι δεν μας κοινοποιησε τη συμφωνια που επετευχθη στις 02/09?
Εδω τι μας ειπαν στις 02/09:
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/310 ... i-kae-paok
Τι εννοει ο ποιητης? Και γιατι δεν μας κοινοποιησε τη συμφωνια που επετευχθη στις 02/09?
Πουλησανε την ΚΑΕ για ενα γηπεδο και τη Μακεδονια για ενα πρωταθλημα.Taseos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:20Δεν έχει ανάγκη ο τελης από τέτοια τρολ. Τα χρέη που βάση συμφωνίας ανέλαβε είναι 5 εκ περίπου. Αυτά μαθαίναμε και ότι πληρώνονται με ένα κλικ και απλά περιμένουμε την ΕΕΑ. Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ ας για τη νεα τούμπα. Δε νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα το αυτονόητο.Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Καλά είναι δυνατόν να μαλώνουμε εδώ μέσα για κάτι που συμφώνησαν μεταξύ τους πριν από 2 μήνες;
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, astral
-
Dimitrisou
Γιατί όπως και στο θέμα του γηπέδο υπάρχει συμφωνητικό με την πλευρά Μυστακίδη να μην βγουν προς τα έξω..ή τουλάχιστον έτσι είχε γραφτεί..palok έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:25 αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- navigator11
O "ευεργετης" ποιος ειναι;Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Ωραιο το τουιτερ εDemetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
- These users thanked the author george188 for the post:
- Dimitris_L4
Ε και γιατι το βγαζει τωρα η ΚΑΕ?Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:29Γιατί όπως και στο θέμα του γηπέδο υπάρχει συμφωνητικό με την πλευρά Μυστακίδη να μην βγουν προς τα έξω..ή τουλάχιστον έτσι είχε γραφτεί..palok έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:25 αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών
-
leomatos88
Το θέμα προφανώς έχει τελειώσει. Εάν θα γίνει έτσι, εάν θα γίνει αλλιώς, για μένα δεν έχει την παραμικρή σημασία. Εμπιστεύομαι τον Θανάση Χατζόπουλο και τέλος. Εάν ο ίδιος θέλει να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η συμφωνία, έχει καλώς. Τι να τα πληρώσει τώρα τα χρέη ο Μυστακίδης, τι να τα πληρώσει μετά, υποθέτω του είναι το ίδιο και το αυτό. Εάν δεν θέλει να τα πληρώσει, κακώς συζητάμε. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα νόημα. Πιθανότατα δεν υπάρχει καν πρόβλημα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Ιάσονας, Taseos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
Dimitrisou
Μα δεν έβγαλε κάτι..το βήμα στο οποίο βρίσκετε το θέμα ανέφερε όπως έκανε από την αρχή..απλά εμείς κάνουμε σενάρια χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα..αν υπήρχε θέμα δεν θα απαντήσει η άλλη πλευρά;palok έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:33Ε και γιατι το βγαζει τωρα η ΚΑΕ?Dimitrisou έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:29Γιατί όπως και στο θέμα του γηπέδο υπάρχει συμφωνητικό με την πλευρά Μυστακίδη να μην βγουν προς τα έξω..ή τουλάχιστον έτσι είχε γραφτεί..palok έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:25 αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών
Έλα ντε.Iznogoud4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:29 Καλά είναι δυνατόν να μαλώνουμε εδώ μέσα για κάτι που συμφώνησαν μεταξύ τους πριν από 2 μήνες;
Τόσοι μήνες τοξικότητας μας έχουν κάνει παρανοϊκούς.
Και δυστυχώς συνεχίζεται από κάτι φρούτα σαν τους today και τους μπεκροπολις.
-
Friedrich von Friedhof
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται πυρά η ΚΑΕ και κατ’ επέκταση ο Χατζόπουλος, ο οποίος έπραξε ακριβώς όπως το έκανε από την πρώτη στιγμή.
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που έχει ο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι μπορεί να αποτελέσει πραγματικό αγκάθι η σειρά με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες.
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που έχει ο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι μπορεί να αποτελέσει πραγματικό αγκάθι η σειρά με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες.
- These users thanked the author Friedrich von Friedhof for the post (total 4):
- Maurice_Escargot, leomatos88, Azrael, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Οι today σήκωσαν το θέμα σε αυτή τη περίπτωση
- These users thanked the author george188 for the post (total 5):
- Dimitrisou, Dimitris_L4, Friedrich von Friedhof, blackhumor44, astral
- Maurice_Escargot
Ο palok το ειχε γραψει νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει τοπικ "savidis vs telis"
Απο αυτα που βλεπω απο αυτους που εχουν προφανως επιλεξει πλευρα (προσωπο, πορτοφολι, οπως θελετε πειτε το) - οχι μονο στο τουιτερ, αλλα κι απο αυτα που διαβαζω πολλες φορες εδω, θα πω το εξης:
Για το νεο γηπεδο της Τουμπας θελουμε διασφαλιση αλλα για το μπασκετ οχι?
Εαν στο μυαλο του Χατζοπουλου διασφαλιση σημαινει αποπληρωμη τωρα, εγω τον ακολουθω και συντασσομαι. Η ζωη μας εχει δειξει γενικοτερα οτι το οτι καποιος εχει την δυνατοτητα στο πολλαπλασσιο (εδω, Τελης) δεν σημαινει οτι εχει και την θεληση (εδω, όχι ο Τέλης κατα την αποψη μου, αλλα πολλοι αλλοι αλλού)
Μπορω να βρω quotes του Θαναση Χατζοπουλου απο τοτε που πηρε την ΚΑΕ, εως και πολυ προσφατα, αλλα δεν θα το κανω, ειναι νομιζω ευρεως γνωστο το moto του στο τιμονι της προεδριας: απο τον ΠΑΟΚ θα φυγει - η θα μεινει ως προεδρος - οταν/μεχρι να ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ η ομαδα. Δεν ειμαι ρομαντικος να πιστευω οτι οντως αυτοι που λενε αυτα τα πραγματα τα εννοουν πραγματικα, ειδικα επειδη και η εργασια μου ειναι πανω στα hardcore χρηματοοικονομικα. Οτι οντως υπαρχουν ανθρωποι που ο λογος τους, το πως βλεπουν τον εαυτο τους ηθικα, τους κρατα και ενεργους επιχειρηματικα σε αυτο το επιπεδο. Ε, τετοιος ειναι ομως ο Χατζοπουλος, πως να το κανουμε. Τα λεει και κλαιει μπροστα στις καμερες. Ανοιχτο βιβλιο ειναι.
Για τα μπακαλιστικα και καφενειακα σχολια περι "καλυψης του αφεντικου του" με την σημερινη ανακοινωση περι χρεων της ΚΑΕ προς την οικογενεια Σαββιδη, το εχει καλυψει ο ιδιος πολλακις: εχουν ερθει ενδιαφερομενοι ανα καιρους και το ποσο προς τον Σαββιδη παντα το εβαζε στο τραπεζι απο την αρχη. Και το αναφερω εδω ως ποσό κι οχι χρεος διοτι θαρρω οτι ουτε ο ιδιος ο Χατζοπουλος ηξερε τι ακριβως ηταν μεχρι προσφατα (αυτο ειναι αποψη μου, οχι δεδομενο) Κι οταν ο εχων τον ελεγχο (Σαββιδης) δεν το συγκεκριμενοποιει (παρτε τα ως δωρο, κι οχι ως δανειο, ή το αντιθετο), εως ωτου δεν το συγκεκριμενοποιει ποτέ, τοτε νομοτελειακα στο τελος μενει ως χρεος. Το εαν μενει ως χρεος επειδη το προσωπο στην ΚΑΕ ειναι το συγκεκριμενο προσωπο (Τελης) εμενα ως οπαδο του ΠΑΟΚ δεν με αφορα τωρα, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να με αφορα στο μελλον, εαν τα πραγματα δεν ειναι ομαλα (αυτο δεν το πιστευω πραγματικα, αλλα κραταω πισινη)
Νομιζω ο Μπαρκαρουτσος ηταν πριν ενα-δυο χρονια που μου ειχε απαντησει περι του ποσου του Σαββιδη, το οποιο παντα το εκλαμβανα στα των χρεων. Ειχε πει οτι δεν θα τα ζητησει ποτε. Ε, ενταξει, δεν βγηκε η προφητεια.
Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βλεπουμε τον Χατζοπουλο ως ξεχωριστο ανθρωπο κι οχι προσκολλημενο σε μια πλευρα. Νομιζω το εχει κερδισει αυτο το δικαιωμα με την παρουσια του.
Απο αυτα που βλεπω απο αυτους που εχουν προφανως επιλεξει πλευρα (προσωπο, πορτοφολι, οπως θελετε πειτε το) - οχι μονο στο τουιτερ, αλλα κι απο αυτα που διαβαζω πολλες φορες εδω, θα πω το εξης:
Για το νεο γηπεδο της Τουμπας θελουμε διασφαλιση αλλα για το μπασκετ οχι?
Εαν στο μυαλο του Χατζοπουλου διασφαλιση σημαινει αποπληρωμη τωρα, εγω τον ακολουθω και συντασσομαι. Η ζωη μας εχει δειξει γενικοτερα οτι το οτι καποιος εχει την δυνατοτητα στο πολλαπλασσιο (εδω, Τελης) δεν σημαινει οτι εχει και την θεληση (εδω, όχι ο Τέλης κατα την αποψη μου, αλλα πολλοι αλλοι αλλού)
Μπορω να βρω quotes του Θαναση Χατζοπουλου απο τοτε που πηρε την ΚΑΕ, εως και πολυ προσφατα, αλλα δεν θα το κανω, ειναι νομιζω ευρεως γνωστο το moto του στο τιμονι της προεδριας: απο τον ΠΑΟΚ θα φυγει - η θα μεινει ως προεδρος - οταν/μεχρι να ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ η ομαδα. Δεν ειμαι ρομαντικος να πιστευω οτι οντως αυτοι που λενε αυτα τα πραγματα τα εννοουν πραγματικα, ειδικα επειδη και η εργασια μου ειναι πανω στα hardcore χρηματοοικονομικα. Οτι οντως υπαρχουν ανθρωποι που ο λογος τους, το πως βλεπουν τον εαυτο τους ηθικα, τους κρατα και ενεργους επιχειρηματικα σε αυτο το επιπεδο. Ε, τετοιος ειναι ομως ο Χατζοπουλος, πως να το κανουμε. Τα λεει και κλαιει μπροστα στις καμερες. Ανοιχτο βιβλιο ειναι.
Για τα μπακαλιστικα και καφενειακα σχολια περι "καλυψης του αφεντικου του" με την σημερινη ανακοινωση περι χρεων της ΚΑΕ προς την οικογενεια Σαββιδη, το εχει καλυψει ο ιδιος πολλακις: εχουν ερθει ενδιαφερομενοι ανα καιρους και το ποσο προς τον Σαββιδη παντα το εβαζε στο τραπεζι απο την αρχη. Και το αναφερω εδω ως ποσό κι οχι χρεος διοτι θαρρω οτι ουτε ο ιδιος ο Χατζοπουλος ηξερε τι ακριβως ηταν μεχρι προσφατα (αυτο ειναι αποψη μου, οχι δεδομενο) Κι οταν ο εχων τον ελεγχο (Σαββιδης) δεν το συγκεκριμενοποιει (παρτε τα ως δωρο, κι οχι ως δανειο, ή το αντιθετο), εως ωτου δεν το συγκεκριμενοποιει ποτέ, τοτε νομοτελειακα στο τελος μενει ως χρεος. Το εαν μενει ως χρεος επειδη το προσωπο στην ΚΑΕ ειναι το συγκεκριμενο προσωπο (Τελης) εμενα ως οπαδο του ΠΑΟΚ δεν με αφορα τωρα, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να με αφορα στο μελλον, εαν τα πραγματα δεν ειναι ομαλα (αυτο δεν το πιστευω πραγματικα, αλλα κραταω πισινη)
Νομιζω ο Μπαρκαρουτσος ηταν πριν ενα-δυο χρονια που μου ειχε απαντησει περι του ποσου του Σαββιδη, το οποιο παντα το εκλαμβανα στα των χρεων. Ειχε πει οτι δεν θα τα ζητησει ποτε. Ε, ενταξει, δεν βγηκε η προφητεια.
Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βλεπουμε τον Χατζοπουλο ως ξεχωριστο ανθρωπο κι οχι προσκολλημενο σε μια πλευρα. Νομιζω το εχει κερδισει αυτο το δικαιωμα με την παρουσια του.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
- Ιάσονας, Dimitris_L4, paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Και άντε και το πρόβλημα είναι το ποσό στον Σαββίδη,θέλετε να μου πείτε ότι ο Μυστακίδης περίμενε να του χαριστεί το πόσο;2-3 εκατ.;από άνθρωπο που έχουν υποτίθεται κόντρα;θα έριχνε τα μούτρα του για ένα ποσό μικρό για τα οικονομικά του δεδομένα;