22. Alessandro Bianco
Re: 22. Alessandro Bianco
Μπράβο σε όποιον τον έφερε. Μέσος που έχει αυτό το all around παιχνίδι που σε κάθε ομάδα είναι υπερπολύτιμο. Πόσα χρόνια λιγουρευόμαστε τον Πινέδα? Τέτοιου είδους παίκτης-πολυεργαλείο μπορεί να γίνει ο Μπιάνκο.
Επίσης είναι εντυπωσιακά καλός τακτικά για την ηλικία του.
Επίσης είναι εντυπωσιακά καλός τακτικά για την ηλικία του.
Καταραμένε Τσώχο, ακόμα και στα στιγμιότυπα Βολιάκο τον λες τον άνθρωπο ...

- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Kabamaru11, astral, icue
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Мир έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:39 Καταραμένε Τσώχο, ακόμα και στα στιγμιότυπα Βολιάκο τον λες τον άνθρωπο ...
![]()
Πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο, εδώ κ καιρό ο Μιχαλάκης...
Εκεί 2η ή 3η φορά, που τον βαφτίζει Βολιάκο...
- PAOKevolution
Έχει χαρακτηριστικά να γίνει ακόμα καλύτερος. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι ότι νιώθει. Νιώθει ΠΑΟΚ.
- Kabamaru11
Διαβολε,μου καταστρεψανε το κουτι με το φαγητο!Мир έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:39 Καταραμένε Τσώχο, ακόμα και στα στιγμιότυπα Βολιάκο τον λες τον άνθρωπο ...
![]()
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Tolaros
- pisakaipoupoula
Μήπως να ξεκινήσουμε από τώρα την συζήτηση απόκτησής του με την Φιορεντίνα?
Γιατί από Γενάρη βλέπω από ιταλικές μέχρι βάζελο να μπαίνουν σφήνα
Γιατί από Γενάρη βλέπω από ιταλικές μέχρι βάζελο να μπαίνουν σφήνα
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 3):
- -Paoktzis, Athens, st4this
-
The_Analyst_4
Μπορεί και το ότι είναι κοντός να τον βοηθάει να ακολουθεί τους αντιπάλους στα πλαϊνά μαρκαρίσματα και στις αλλαγές κατεύθυνσης που κάνουν. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Τον βάζεις δυαδα στο κέντρο με έναν με όγκο και είσαι άψογα.renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:59 Πολύ καλός παίκτης αλλά το κορμί του δεν τον βοηθάει αμυντικα
Μπα.....
Με δανεικους απο τα αζητητα πορευομαστε.....
Με δανεικους απο τα αζητητα πορευομαστε.....
- These users thanked the author Cylon-4 for the post:
- navigator11
- navigator11
Ακόμα θεωρώ λίγο πρόωρο να ανοίξει κουβέντα για αγορά του παιδιού. Αλλά σίγουρα οι πρώτες σκέψεις για να ανοίξει θα πρέπει να γίνονται. Σίγουρα πρόκειται για ένα παιδί με μέλλον, που σε ομάδα όπως είναι τώρα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να αναδειχθεί. Και θεωρώ ότι ήδη το έχει καταλάβει κι ο ίδιος ο Ιταλός.
Για να μην τον αδικουμε ομως, οταν ο υποτιθεμενος ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στον καναλι τον ελεγε Βολιακο 10 φορες, λογικο ειναι να μπερδευτει.Мир έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:39 Καταραμένε Τσώχο, ακόμα και στα στιγμιότυπα Βολιάκο τον λες τον άνθρωπο ...
![]()
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να περνάει καλά, οπότε όταν κάνουμε την λογική κίνηση, μάλλον θα τον έχουμε σύμμαχο. Του χρόνου με Ζαφείρη και Μεϊτέ θα είναι 2-3 κλάσεις πάνω από τον ανταγωνισμό.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο, συνέχισε έτσι!
2ο συνεχόμενο γκολ που δείχνει πόσο μεγάλη προσφορά θα έχεις στην ομάδα τώρα που παίρνεις αγώνες στα πόδια σου. Μεσοαμυντικά ήσουν αρκετά καλός και πανταχού παρών.
2ο συνεχόμενο γκολ που δείχνει πόσο μεγάλη προσφορά θα έχεις στην ομάδα τώρα που παίρνεις αγώνες στα πόδια σου. Μεσοαμυντικά ήσουν αρκετά καλός και πανταχού παρών.
Νομίζω οτι είναι τακτικά, πνευματικά και τεχνικά σε πολύ καλό επίπεδο. Σωματικά και "δυναμικά" θέλει βελτίωση. Αδόκιμος ή άστοχος ο όρος, αλλά εννοώ οτι πρέπει να σκληρύνει καθότι όσο κι αν είναι ωραίες οι μεσοεπιθετικές κινήσεις, παραμένει αμυντικό / κεντρικό χαφ. Δείχνει να έχει αντοχή και τρέξιμο, όμως δεν αρκεί σε βάθος χρόνου.
Στην εποχή μας έχει μεγάλη σημασία το δέσιμο του παίκτη με το προτζεκτ και τη προοπτική της ομάδας και η διάρκεια που μπορεί να επιδείξει και η φιλοδοξία.
Με αυτό το πρίσμα , είναι πολύ ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις αλλά κατά τη γνώμη μου είμαστε πολύ μακρυά από το να κάνουμε παραπάνω σχέδια πάνω του.
Ας είναι καλά το παιδί , να προπονείται σωστά και να μην έχει τραυματισμούς και υπάρχει χρόνος για τα παραπανίσια τα μεταγραφικά.
Αυτή τη στιγμή , το κουτάκι που λέει ότι θέλαμε έναν παίκτη να μπορεί να σταθεί στο ενεργό rotation των χαφ , νομίζω μπορούμε να το αχνο-τσεκάρουμε.
Τη πραγματική εικόνα θα τη δούμε ότι ντεφορμαριστεί ή δε θα είναι διαθέσιμος ο Μειτε.
Με καλό Μειτε και την ομάδα σε καλό φεγγάρι , όλοι οι παίκτες φαίνονται καλύτεροι από ότι είναι.
Άρα, γνώμη μου, υπομονή και να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα.
Με αυτό το πρίσμα , είναι πολύ ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις αλλά κατά τη γνώμη μου είμαστε πολύ μακρυά από το να κάνουμε παραπάνω σχέδια πάνω του.
Ας είναι καλά το παιδί , να προπονείται σωστά και να μην έχει τραυματισμούς και υπάρχει χρόνος για τα παραπανίσια τα μεταγραφικά.
Αυτή τη στιγμή , το κουτάκι που λέει ότι θέλαμε έναν παίκτη να μπορεί να σταθεί στο ενεργό rotation των χαφ , νομίζω μπορούμε να το αχνο-τσεκάρουμε.
Τη πραγματική εικόνα θα τη δούμε ότι ντεφορμαριστεί ή δε θα είναι διαθέσιμος ο Μειτε.
Με καλό Μειτε και την ομάδα σε καλό φεγγάρι , όλοι οι παίκτες φαίνονται καλύτεροι από ότι είναι.
Άρα, γνώμη μου, υπομονή και να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα.