Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Paok1926 + male-sykies

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Βέβαια το φερέφωνο του Τέλη και του ΑΣ ακόμα ούτε λέξη για την ταμπακιέρα!! Το βοθροπολις
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

σε γλενταει ο πατερουλης ακ60 με τιτλους αξιποπρεπεια ξενοι διατητες κλπ. :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Dimitris_L4, paok apo epilogi, Guitarman
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

eorptol1 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:01 σημερα με μπλοκαρε ο φουρναρης δεν μπορω να δω καθολου την σελιδα του ερασιτεχνη
Είμαι περίεργος να μάθω τι έγραψες, πολύ περίεργος :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author Maklaz for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
Maklaz, Montrealiotis, DamoN, aivas19, NIKOS1972
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

geobila έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:00

συγνωμη αλλα πλειοδοτικος γινεται για τις κατασκευαστικες που θα αναλαβουν το εργο, οχι για εκεινον που ειναι ιδιοκτητης της εταιρειας και τον ανταγωνιστη του που δεν εχει καμια εμπορικη σχεση με την εταιρεια.

το εργο ειναι πιο πολυπλοκο απο ενα δημοσιο εργο
Μια χαρά διαγωνισμός μπορεί να γινει
Ανάλογος των εργων με παραχώρηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

@ak60
Κάπου έγραφε ότι αν αρθεί το ΠΔ για την παραχώρηση θα πρέπει να πληρωθεί ρήτρα 50 εκ.
Γι αυτό δεν μπορεί να τους μυνησει ο Ιβαν? Παραβαίνει το Σύνταγμα αυτός ο όρος.
Και φυσικά για το ότι το υπέγραψαν χωρίς πλειοψηφία.
Να σου απαντήσω εγώ.
Όχι, γιατί είναι σχέδιο.
Οπότε τζάμπα μιλάμε για το κολόχαρτο σας.
Η ΠΑΕ θα σας στείλει το αναθεωρημένο δικό της και να δούμε αν τολμήστε να μην το υπογράψετε. Λαμόγια.
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
leomatos88
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
καμπαμαρουδης;
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
phlegyas, nkoss, ABOLEYTOI
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Λέω τον γιο μου δεν θα γίνει γήπεδο στη τούμπα. Και μου λέει πρωτάθλημα θα παίρνουμε; Τον άκουσε ο μεγάλος γιος και γελούσε. Τα καλύτερα έρχονται είτε στη τούμπα είτε αλλού. Ομαδάρα να έχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 8):
leomatos88, eorptol1, Pablo_Escobar, ΚΩΣΤΑΣ2019, phlegyas, theo-drama, aivas19, paok apo epilogi
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

ak60 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:42 Με το Καυταντζογλειο ετοιμο το καλοκαιρι δεν εχει το δεν εχω που να παω.
Δεν μπορει να γινει γηπεδο αλλου για 1002 λογους και το βασικοτερο οταν υπαρχει καποιος που λεει βαζω στο τραπεζι οσα θες κασερι για Τουμπα δεν θα δεχτει ο ΠΑΟΚτσης να τρεχει στα χωραφια ουτε 10-15 χρονια παρεα με τις γριες.
ΠΑΟΚ σημαινει Τουμπα η Συντριβανι. Και ο βαζελος αν χωρουσε στη Λεωφορο εκει θα εμενε.
Γήπεδο φίλε μου στην Τούμπα έχει την ευθύνη ο ας. Η ΠΑΕ μπορεί να το κάνει και στο Βελιγράδι αν θέλει .Επειδή όμως ο ΑΣ χωρίς τον Ιβάν δεν έχει μαντήλι να κλάψει θα πρέπει να χορέψει στον Ρυθμό του, αν πει Τούμπα με τους όρους του οκ, αν δεν πάει όπου θέλει κι όποτε θέλει, αν εσύ πιστεύεις ότι οι τύποι που εμφανίστηκαν στο πάνελ στο Παλατάκι εκείνο το βράδυ μπορούν να εγγυηθούν ότι θα αφήσουν νέο γήπεδο χωρίς τον Σαββίδη συγνώμη αλλά να το κοιτάξεις, με αγάπη στο λέω. Τον Ιβάν δεν τον κουνάει τίποτα. Άκουσε με . Ούτε Μητσοτάκης, ούτε πρεσβείες, ούτε Μυστακιδηδες.
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post:
trouman
ak60

Δημοσίευση από ak60 »

tzo_1926 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:57 @ak60 επειδή μιλάς με επιχειρήματα και πολύ δομημένα θέλω να ρωτήσω τα εξής :
.
Ας υποθέσουμε ότι ο Ιβάν δεν έχει τα λεφτά. Όταν προχωρήσει η κύρια συμβαση και θα πρέπει να εκδώσει εγγυητικές ΠΡΟΤΟΎ γκρεμιστεί η Τούμπα, πως θα εκδώσει εγγυητικές;;
Διότι αν δεν εκδώσει εγγυητικές δε προχωρά το έργο.. Άρα αν ο ΑΣ φοβάται ότι ο Ιβάν δεν έχει λεφτά, μπορεί να προχωρήσει κ να είναι σίγουροι ότι το έργο θα ρι κάνει ο Τελης σε αντίθεση με τον Ιβάν, αφού θα φέρει τις εγγυητικές.

Εαν βγούνε οι εγγυητικές με όποιο τρόπο μπορέσει ο Ιβάν να τις βγάλει (δάνεια ή μετρητά), δε ενδιαφέρει τον ΑΣ ακόμη και σε συσσίτιο να τρώει ο Ιβάν διότι τίποτα δεν είναι πιο εξασφαλίσμενο από εγγυητική επιστολή.

Αυτό το υποτυπώδες MoU που φέρεται να έχει υπογραφεί με τον Τέλη, έχει τους ίδιους όρους;
Πιστευω οτι δεν εχει τα λεφτα ουτε για εγγυητικες ουτε για escrow γιαυτο και η τακτικη ειναι η μπαλα στην κερκιδα και λασπη στον ανεμιστηρα. Απωτερος σκοπος να παγωσει το εργο, οποτε να κρατησει τον Μυστα εκτος εργου και να παρει με καποιον τροπο τον ΑΣ για να αλλαξει το μνημονιο.
Γενικα θελει να χαλασει τη δουλεια και οχι να την κανει.
Δες πχ τι γραφει τωρα το πορτοκαλι σαιτ. Αναβολη στο ΔΣ του ΑΣ. Ε και; Το μνημονιο ειναι πλεον στην ΠΑΕ, αυτη πρεπει να επανελθει με παρατηρησεις. Ο ΑΣ περιμενει τωρα.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Μην στεναχωριέσαι, εσένα σε σταμπαραν από τότε που άφησες σχόλιο στον Τσαλό. :lol:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

χαχαχα φανταζεσαι;οχι ειναι φουλ παραξενο,οχι ασχημο.Δεν δινω πιο πολλα ινφο,μομο οι μοντς μπορουν να το δουν.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Maklaz έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08
eorptol1 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:01 σημερα με μπλοκαρε ο φουρναρης δεν μπορω να δω καθολου την σελιδα του ερασιτεχνη
Είμαι περίεργος να μάθω τι έγραψες, πολύ περίεργος :mrgreen: :mrgreen:
ηρεμα εγραφα αλλα με ενα τιτλο στο τελος.... παραιτηθειτε ....σε ολα τα μυνηματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Friedrich von Friedhof

Δημοσίευση από Friedrich von Friedhof »

ak60 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:50
Taseos έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:44 Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην τούμπα
Το κρατος θα αποφασισει που θα γινει το γηπεδο και που θα παιζει η ΠΑΕ. Ακομα και ποιος θα εχει την ΠΑΕ. Οτι απαιτει η κοινωνικη συνοχη θα γινει δηλαδη Τουμπα.
Εργολαβία το πήρες σήμερα φίλτατε! Ελπίζω μόνο να σου έχουν εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές γραφείο με θέρμανση και όλα τα απαραίτητα, και να μην σε έχουν "εξορίσει" σε καμιά αποθήκη παρέα με εγκαταλελειμμένους υπολογιστές εποχής Windows xp.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Maklaz έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:10

Μην στεναχωριέσαι, εσένα σε σταμπαραν από τότε που άφησες σχόλιο στον Τσαλό. :lol:

Ωχ αυτο το ξεχασα γαμωτη μου
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Maklaz
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”